سوئد, کاری

شرایط دریافت ویزای کار سوئد

شرایط ویزای کار سوئد

شرایط ویژه ای برای ویزای کار سوئد و اجازه کار سوئد در نظر گرفته شده است و افراد با توجه به علایق و توانمندی های خود می توانند برای آن اقدام کنند. این شرایط می تواند افراد را به اهداف شغلی خود سوق دهد پس خواندن نکات مربوط به این مقاله برای شما می تواند مفید باشد.

برای اخذ ویزای کار سوئد می توان از داخل کشور هم اقدام کرد و لزومی ندارد که حتما برای اخذ این ویزا به کشور سوئد مهاجرت کنید، ولی به هر حال شرایط ویژه ای برای ویزای کار سوئد برای افرادی که خارج از کشور هستند در نظر گرفته شده است و باید تمامی این موارد توسط شخص رعایت شود.

نکات اخذ ویزای کار سوئد

اغلب شغل هایی که کارفرمایان بدان نیاز دارند در رشته های علوم پایه هم چون پزشکی، داروسازی و پرستاری و در رشته های فنی و مهندسی هم چون معماری، صنایع و برق است. شرایط بدین گونه است که ابتدا کارفرما یک آگهی در داخل کشور سوئد انتشار می کند و اگر متقاضی برای کار مورد نظر پیدا نشود این آگهی به کشورهای عضو اتحادیه اروپا هم کشیده می شود و اگر در این منطقه هم متقاضی برای رشته مورد نظر پیدا نشود، در کشورهای غیر از اتحادیه اروپا انتشار داده می شود.

این مسئله موجب می شود که در داخل کشور ایران از طریق سایت های اینترنتی بتوانیم این آگهی ها را ببینیم و با توجه به علایق و توانمندی های خود نسبت به استخدام این شغل اقدام کنیم.

دقت داشته باشید که برای اخذ ویزای کار سوئد بایستی قوانینی توسط فرد اجراء شود که بدون گذراندن این قوانین شخص نمی تواند به شغل مورد نظر در کشور سوئد دست یابد. مهم ترین نکته این می باشد که شخص بایستی حتما دارای مدرک زبان انگلیسی و یا سوئدی باشد، به خصوص یادگیری زبان سوئدی در استخدام فرد می تواند تاثیر بسیار زیادی بگذارد زیرا برای انجام دادن اکثر این مشاغل بایستی حتما به زبان سوئدی مسلط بود. هم چنین نکته دوم در خصوص ویزای کار سوئد داشتن سابقه و رزومه مناسب از شغلی است که قرار است برای گرفتن آن اقدام کنیم.

در این خصوص فرد بایستی حداقل سابقه کاری مناسب در رشته مورد نظر را داشته باشد و یا دارای مدرک تحصیلی معتبر در این خصوص باشد. نکته سومی که بسیار حائز اهمیت است، کم تر بودن سن فرد از 40 سال است و با توجه به روند پیری نیروی کار در سوئد کارفرمایان سوئدی به این نکته بسیار توجه می کنند که اگر قرار است شخصی را استخدام کنند باید حتما 40 سال کم تر داشته باشد و این می تواند مزیت مهمی برای افراد زیر 40 سال است.

مهاجرت به سوئد:

  1. تابعیت از طریق تولد در سوئد
  2. تبدیل اقامت به تابعیت در سوئد
  3. شرایط تحصیل در سوئد
  4. پناهندگی در سوئد

گرفتن ویزای کار سوئد

زمانی که شخص تمامی این موارد را دارا باشد می تواند برای اخذ ویزای کار در سوئد اقدام کند. پس مهم ترین شرط برای این کار داشتن دعوتنامه از سوی کارفرمای مربوطه است که همان طور که اشاره کردیم از طریق اینترنت و ایمیل می توان با کارفرمای مربوطه در ارتباط بود و از طریق نامه نگاری های الکترونیکی می توان به این ارتباط پایان خوشی داد.

تمامی مدارک و موارد مربوطه را باید به سفارت سوئد ببرید و پس از بررسی های مربوطه برای شخص ویزای کاری صادر می گردد. زمانی که شخص وارد کشور سوئد می شود یک ویزای دو ساله کاری به وی داده می شود که در طی این دو سال شخص می تواند توانایی ها و تجربیات خود را به شرکت کارفرما منتقل کند و اگر از کار و تخصص فرد در کشور سوئد راضی باشند ویزای شغلی آن ها دو سال دیگر تمدید می شود و پس از چهار سال کار مداوم در این کشور، می توان برای اخذ اقامت دائم در کشور سوئد اقدام کرد و به راحت ترین شکل ممکن تبدیل به شهروند قانونی کشور سوئد شوید.

اما تنها راهی که برای اخذ ویزای کار سوئد می تواند وجود داشته باشد فرستادن دعوتنامه از کارفرما به شخص نیست بلکه فرد در کشور ایران و یا هر کشور دیگری می تواند از طریق راه های دیگری برای گرفتن ویزای شغلی اقدام کند. یکی از بهترین راه ها می تواند سرمایه گذاری و یا خرید سهام یکی از شرکت های دولتی و خصوص در کشور سوئد باشد.

در این صورت می توان امیدوار به اخذ ویزای کاری در سوئد بود که البته بایستی در این رابطه فرد سرمایه و یا تخصص زیادی داشته باشد.

هم چنین اخذ نمایندگی شرکت های معتبر سوئد در کشور ایران و فعال بودن در زمینه مورد نظر می تواند ویزای کار سوئد را به همراه داشته باشد.

به شرطی که شخص سودآوری مناسبی برای شرکت مورد نظر در داخل کشور خود داشته باشد و این که در طی مدت زمانی 3 الی 4 ساله تخصص و تبحر خود را در زمینه شغلی مورد نظر نشان دهد. این موارد راه هایی است که فرد می تواند از طریق آن برای اخذ ویزای کاری سوئد اقدام کند.

به هر حال به اشخاصی که هیچ کدام از شرایط بالا را ندارند توصیه می کنیم که حتما از طریق مهاجرت های تحصیلی اقدام کنند که راحت ترین روش برای اخذ ویزای کاری سوئد است و فرد می تواند  بعد از فارغ التحصیلی و یا در طول دوران تحصیل در کشور سوئد برای اخذ این ویزا اقدام کند.

گرفتن ویزای شغلی برای اشخاصی که در داخل کشور خود هستند سخت است و تنها راهی که آسان است گرفتن ویزای تحصیلی است و از این طریق می توان هم با کارفرمایان بزرگ سوئدی در طول دوران تحصیل در ارتباط بود و هم در نهایت منجر به اخذ ویزای شغلی مورد نظر می شود که مربوط به رشته شخص هم باشد.

کشور سوئد از جایگاه خوبی میان کشورهای دنیا از نظر ویزای شغلی و تحصیلی برخوردار است و به همین دلیل افراد زیادی هستند که می خواهند از این طریق وارد کشور سوئد شوند و زندگی خوبی را برای خود و خانواده شان فراهم کنند پس بهتر است در این راه از نظریات شرکت های مشاور و کارشناسان حقوقی معتبر بهره بگیرید تا بهترین شرایط را برای اخذ ویزاهای مورد نظر پیدا کنند. در کشور سوئد به دلیل پیری جمعیت و هم چنین نداشتن نیروی کار متخصص و کمبود در این زمینه با اندکی آگاهی از شرایط ویزای شغلی سوئد می توان به ساده ترین شکل ممکن ویزای شغلی خود را دریافت کرد و بعد از چهار سال اقامت این کشور را دریافت کرد.

مقالات مرتبط با تحصیل در سوئد:

  1. تحصیل در مقطع دکترا در سوئد
  2. اقامت سوئد از طریق تحصیل
  3. کار ضمن تحصیل در سوئد
  4. تحصیل در سوئد در مقطع لیسانس
  5. تحصیل در انگلستان یا سوئد کدام بهتر است؟
  6. تحصیل در مقاطع مختلف تحصیلی در سوئد
  7. هزینه های تحصیلی و زندگی سوئد
  8. تحصیل داروسازی در سوئد
  9. تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد در سوئد
  10. اقامت سوئد از طریق تحصیل زبان سوئد
  11. بورسیه تحصیلی سوئد

در پایان

برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید همه روزه از ساعات 9 الی 17 با موسسه حقوقی آوات تماس گرفته و با وکلای مجرب ما مشاوره شوید. همچنین می توانید فرم ارزیابی ما را پر کنید و از طریق آن مشاوران ما تمام شرایط شما رابررسی کرده و با شما تماس می گیرند و راه کارهای را به شما عزیزان بیان می کنند.

4/5 - (1 امتیاز)

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *