کانادا, کشورها

راه های مهاجرت به کانادا

مهاجرت به کانادا

در این مقاله به بررسی راه های مهاجرت به کانادا در سال جدید می پردازیم. بهترین و ارزان ترین روش های مهاجرت به کانادا و شرایط آن ها را نیز توضیح خواهیم داد. از سال 2020 تا 2023، کانادا از بیش از یک میلیون مهاجر جدید استقبال خواهد کرد. مسیرهای زیادی برای مهاجرت به کانادا و اخذ اقامت دائم کانادا وجود دارد. شرایط  مهاجرت به کانادا باتوجه به شرایط متقاضیان و زمان مورد نظر برای اقدام متفاوت می باشد.

در این مقاله موارد زیر را مورد بررسی قرار خواهیم داد:

  1. چرا مهاجرت به کانادا؟
  2. بررسی اجمالی برنامه های مهاجرت به کانادا
  3. به کانادا گزینه های مهاجرت اقتصادی و تجاری
  4. ویزای اسپانسرشیپ کانادا
  5. مهاجرت بشردوستانه و پناهندگان به کانادا
  6. چه مبلغی برای مهاجرت به کانادا نیاز داریم؟
  7. شرایط مهاجرت به کانادا چیست؟
  8. سریعترین راه مهاجرت به کانادا چیست؟
  9. حداکثر سن مهاجرت به کانادا چقدر است؟
  10. آیا مهاجرت به کانادا آسان است؟
  11. آیا برای مهاجرت به کانادا به پیشنهاد کاری نیاز دارم؟
  12. اقامت دائم کانادا چیست؟
  13. معنی شهروند کانادا چیست؟
  14. آیا می توانم در هر جای کانادا کار کنم؟
  15. آیا می توانم خانواده خود را به کانادا بیاورم؟
  16. چرا کانادا به دنبال مهاجر است؟

چرا مهاجرت به کانادا؟

جزء اولین کشورهای مهاجر پذیر جهان است به طوری که اگر نسبت جمعیتی را در نظر بگیریم در صدر لیست تمام کشورهای جهان قرار می‌گیرد. دولت کانادا این روزها مهاجران زیادی را می پذیرد. به طوری که در سال 2012 قصد پذیرش بیش از 300 هزار مهاجر را داشته و طبق برنامه این تعداد در سال‌های آینده به 400هزار نفر خواهد رسید. کشور کانادا جمعیت کمی نسبت به وسعتش دارد به طوری که کانادا دومین کشور پهناور جهان است اما فقط 35 میلیون نفر جمعیت دارد. اگر شما خواهان مهاجرت به کانادا هستید بهتر است بدانید روش های مختلفی دارد که هرکدام دارای پروسه مخصوص به خود هستند.

بررسی اجمالی برنامه های مهاجرت کانادا

بیش از 80 مسیر برای مهاجرت به کانادا وجود دارد. ما برای ساده نگه داشتن امور برای متقاضیان خود، مهم ترین و بهترین دسته بندی از راه های مهاجرت به کانادا که برای ایرانیان در دسترس است را معرفی خواهیم کرد. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد شرایط لازم برای واجد شرایط بودن برای درخواست مهاجرت به کانادا با مشاورین سازمان مهاجرتی آوات در ارتباط باشید.

1. گزینه های مهاجرت اقتصادی و تجاری به کانادا

گزینه های مهاجرت اقتصادی و تجاری برای متخصصانی است که مهارت هایی دارند که از اقتصاد کانادا حمایت می کند. هر برنامه از لحاظ صلاحیت های مورد نیاز تفاوت زیادی دارد، بنابراین هیچ توصیفی متناسب با همه امکان پذیر نیست. هر برنامه مهاجرتی کانادا شرایط خاص خود را دارد.

دسته های مهاجرت اقتصادی و تجاری عبارتند از:

سایر طبقات فدرال مهاجرت مانند برنامه مراقبان، برنامه آزمایشی آتلانتیک، برنامه آزمایشی مهاجرت روستایی و مناطق شمالی و برنامه آزمایشی آگری-فود نیز گزینه های زیر چتر مهاجرت اقتصادی به کانادا هستند.

2. ویزای اسپانسرشیپ کانادا

ویزای اسپانسرشیپ کانادا دسته ای از مهاجرت است، که در اختیار اعضای خانواده شهروندان کانادایی و مقیم دائم کانادا قرار دارد.

اعضای خانواده واجد شرایط ویزای اسپانسرشیپ کانادا عبارتند از:

  • همسر یا قانون عادی/همسر
  • کودک وابسته (فرزندخوانده یا بیولوژیکی)
  • پدر و مادر و مادربزرگ و مادربزرگ

در برخی شرایط، ممکن است واجد شرایط حمایت از سایر اعضای خانواده در خارج از دسته های فوق باشید. اگر اقوام واجد شرایط دیگری برای حمایت مالی ندارید می توانید اعضای خانواده زیر را حمایت مالی کنید:

  • خواهر یا برادر یتیم
  • خواهرزاده یا خواهرزاده یتیم
  • نوه یتیم

3. مهاجرت بشر دوستانه و پناهندگان به کانادا

کانادا به دلایل انسان دوستانه و دلسوزانه به عنوان پیشرو در پذیرش پناهندگان جدید و سایر مهاجران شهرت جهانی دارد. بخش قابل توجهی از اهداف مهاجرت سالانه کانادا به پذیرش پناهندگان اختصاص دارد. به مقاله پناهندگی در کانادا مراجعه کنید.

مقاله پیشنهادی: محاسبه امتیاز مهاجرت به کانادا

چه مبلغی برای مهاجرت به کانادا نیاز داریم؟

میزان لازم وجوه مورد نیاز برای مهاجرت به کانادا بسیار متفاوت است. برخی از برنامه های مهاجرتی هزینه ی زیادی در بر نخواهد داشت. برخی دیگر به سرمایه گذاری قابل توجهی در کانادا نیاز دارند. در زیر آن را دسته بندی می کنیم.

1. مهاجرت اقتصادی:

بیشتر گروه های اقتصادی مهاجرت به کانادا نیاز به اثبات این مسئله دارند که شما می توانید در طول اسکان مجدد خود در کانادا از پس هزینه های مالی خود برآیید. برخی از آن ها این طور نیست. دسته هایی از مهاجرت اقتصادی به کانادا که تقاضای اثبات تمکن مالی شما ندارند، معمولاً متقاضی باید سابقه کار کانادایی یا پیشنهاد کاری کانادایی داشته باشد. منطق این است که این نامزدها با توجه به این واقعیت که قبلاً در نیروی کار کانادا ادغام شده اند، به بودجه ای برای اسکان مجدد در کانادا نیاز ندارند.

2. مهاجرت تجاری:

انواع مهاجرت تجاری به کانادا به سرمایه گذاری قابل توجهی نیاز دارد. ممکن است متقاضی نیاز به سرمایه گذاری در یک شرکت کانادایی داشته باشد یا اینکه یک متقاضی را ملزم به دادن وام بدون بهره به دولت فدرال یا استان کند.

3. ویزای اسپانسرشیپ کانادا:

در بیشتر موارد، شما اطلاعات مالی را برای حمایت مالی از همسر یا فرزند وابسته ارائه نمی دهید. اگر از سایر اعضای خانواده مانند پدر یا مادر یا مادربزرگ و مادربزرگ حمایت مالی می کنید، یک نیاز مالی وجود دارد که برای واجد شرایط بودن درخواست باید برآورده شود.

4. مهاجرت به کانادا از طریق بشردوستانه و پناهندگی:

اگر متقاضی درخواست های بشردوستانه هستید، دیگر هیچگونه شرایط مالی برای شما وجود ندارد. تنها زمانی که اطلاعات مالی در این گروه از مهاجرت مورد نیاز است، این است که پناهنده متقاضی خصوصی باشد. در این صورت، گروه کانادایی که حامی پناهنده است باید نشان دهد که بودجه کافی برای حمایت از اسکان مجدد نامزد پناهنده جمع آوری کرده است.

(سازمان مهاجرتی آوات هیچ گونه خدماتی در زمینه پناهندگی ارائه نمی دهد و هرگز تحت هیچ شرایطی این راه را برای مهاجرت به کانادا پیشنهاد نمی دهد)

شرایط مهاجرت به کانادا چیست؟

مدارک مورد نیاز برای درخواست مهاجرت به کانادا از طریق برنامه ای که شما در آن درخواست می کنید بستگی دارد. به عنوان مثال، برخی از برنامه های مهاجرتی به تجربه کانادایی نیاز دارند و برخی دیگر به هیچ وجه نیاز ندارند.

اسنادی که احتمالاً مورد نیاز است شامل اسناد شناسایی/مسافرت، سوابق تحصیلی، اثبات سابقه کار، سابقه مالی و … برای تعیین اسناد و مدارک، ابتدا باید تعیین کنید که کدام برنامه مهاجرت به کانادا برای شما بهتر است.

سریعترین راه مهاجرت به کانادا چیست؟

سریعترین روش مهاجرت به کانادا از طریق اکسپرس اینتری است. که مدت زمان آن 6 ماه می باشد. اکسپرس اینتری یک سیستم برای جذب سریع نیروی کار است.

برای مطالعه بیشتر به مقاله اکسپرس اینتری کانادا مراجعه کنید.

حداکثر سن مهاجرت کانادا چقدر است؟

برای هیچ برنامه مهاجرت کانادایی محدودیت سنی خاصی وجود ندارد. گفته می شود، در بیشتر گروه های مهاجرت اقتصادی، متقاضیان 25-35 حداکثر امتیاز را می گیرند. این بدان معنا نیست که نمی توان متقاضیان قدیمی را انتخاب کرد. داشتن تجربه کاری قابل توجه، مهارت بالای زبان و تحصیلات پیشرفته به راحتی می تواند امتیازات از دست رفته در سن مهاجرت اقتصادی به کانادا را جبران کند.

حمایت مالی خانواده و مهاجرت از طریق انسان دوستانه و پناهندگی از سیستم رتبه بندی استفاده نمی کنند و بنابراین مجازات سنی برای آنها وجود ندارد.

آیا مهاجرت به کانادا آسان است؟

با بیش از 80 مسیر مهاجرت، کانادا گزینه های مختلفی را برای انواع متقاضیان در نظر گرفته است. همان طور که گفته شد، عزیمت به یک کشور جدید نیاز به مقداری تلاش دارد. برخی از برنامه های مهاجرت بیش از سایر برنامه ها به مدارک بالاتر و مدارک بیشتری احتیاج دارند. استفاده از خدمات وکیل مهاجرت کانادایی می تواند از ابتدا تا انتها به روند شما در سیستم مهاجرت به کانادا کمک شایانی کند.

آیا برای مهاجرت به کانادا به پیشنهاد کاری نیاز دارم؟

خیر، اکثریت قریب به اتفاق کلیه افراد مقیم دائم کانادا در هنگام درخواست، پیشنهاد کاری در کانادا ندارند. در حالی که برخی از برنامه های مهاجرت به کانادا متقاضیان پیشنهاد کار کانادایی نیاز دارند، طیف وسیعی از برنامه ها و گزینه ها بدون پیشنهاد استخدام در کانادا برای اتباع خارجی وجود دارد.

اقامت دائم چیست؟

اقامت دائم کانادا شهروند کشور دیگری است که به عنوان اقامت دائم اجازه زندگی در کانادا را دریافت کرده است. به محض این که شخص به وضعیت اقامت دائم دست یابد، حق زندگی و کار در هر نقطه از کشور را دارد. اقامت دائم در کانادا از مزایای قابل توجهی بهره مند می شوند. از این مزایا جمله دسترسی به خدمات درمانی و اجتماعی، حق زندگی، کار و تحصیل در هر کجای کانادا و حمایت از قوانین کانادا. همچنین، پس از اقامت دائم برای مدت زمان معینی، اقامت دائم واجد شرایط درخواست تابعیت کانادا هستند! قابل ذکر است، افرادی که اقامت کانادا را دارند حق رای دادن در انتخابات کانادا را ندارند.

شهروند چیست؟

شهروندان کانادایی از حقوق و امتیازات زیادی در کانادا برخوردار هستند. طبق قانون، شهروندان به خدمات بهداشتی، اجتماعی و پشتیبانی دسترسی دارند. یک شهروند می تواند در هر کجای کانادا زندگی، کار و تحصیل کند و در انتخابات کانادا حق رأی دارد. همچنین تابعیت را نمی توان لغو یا سلب کرد. همه افراد متولد کانادا به طور خودکار واجد شرایط تابعیت کانادا می شوند. همچنین، اتباع خارجی می توانند با گذراندن مراحل درخواست مناسب با مهاجرت، پناهندگان و شهروندی کانادا، به شهروندان کانادایی تبدیل شوند.

آیا می توانم در هر جای کانادا کار کنم؟

هنگامی که فردی وضعیت اقامت دائم کانادا را بدست آورد، اجازه زندگی و کار در هر نقطه از کانادا را دارد. اگر یک تبعه خارجی وضعیت اقامت دائم کانادا را نداشته باشد، پس باید مجوز مناسب کار در کانادا را داشته باشد. معمولاً این مجوز به صورت مجوز کار کانادایی ارائه می شود.

آیا می توانم خانواده خود را به کانادا بیاورم؟

برخی از برنامه های مهاجرت به اتباع خارجی اجازه می دهد تا به همراه اعضای خانواده خود به کانادا مهاجرت کنند. با این حال، اعضای خانواده که می توانند یک تبعه خارجی را همراهی کنند، بسته به برنامه مهاجرت متفاوت است. به عنوان مثال، افرادی که از طریق سیستم اکسپرس اینتری مهاجرت می کنند، واجد شرایط هستند که همسر و فرزندان وابسته خود را در این برنامه لحاظ کنند، اما والدین خود را شامل نمی شوند. با این حال، کانادا دارای برنامه های حمایت مالی خانواده است که شهروندان کانادایی و مقیم دائم را قادر می سازد از همسر یا شریک زندگی مشترک، فرزندان وابسته و والدین / پدربزرگ و مادربزرگ حمایت مالی کنند. برای تعیین اینکه اعضای خانواده شما می توانند به شما بپیوندند یا نه، ابتدا باید تعیین کنید که کدام مسیر مهاجرت را انتخاب کنید.

چرا کانادا به دنبال مهاجران است؟

شهرهای کانادا و مناطق روستایی برای ادامه رشد جمعیت و حمایت از بازارهای کار خود به افراد تازه وارد بستگی دارند. کانادا نیز جمعیت پیری دارد و بدون سیستم قوی مهاجرت، در مسیری مشابه با ژاپن در دهه 1990 قرار دارد. اما بر خلاف ژاپن، کانادا از مهاجرت استقبال می کند و این به ما امکان داده است که بخش عمده ای از جمعیت را در سن کار بالا، بین 25 تا 54 سال برای مهاجرت اقدام نمایند.

در پایان

شما عزیزان می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر همه روزه از ساعت 9 الی 17 با موسسه مهاجرتی آوات تماس حاصل فرمایید و با وکلای مجرب ما مشاوره شوید همچنین شما می توانید فرم ارزیابی مهاجرتی ما را پر کرده و از طریق آن مشاوران ما شرایط شما را بررسی می کنند و برای ارائه مشاوره با شما تماس خواهند گرفت.

مقاله پیشنهادی: محاسبه امتیاز مهاجرت به کانادا

5/5 - (17 امتیاز)

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *