دانمارک

درباره کشور دانمارک

کشور دانمارک

آیا اطلاعاتتان در مورد کشور دانمارک کامل است؟ در ادامه با ما همراه باشید تا شما را با این کشور اسکاندیناویایی بیشتر آشنا کنیم. دانمارک کشوری است واقع در قسمت شمالی اروپا با مساحت ۴۳٫۰۶۹ کیلومتر مربع, جمعیت این کشور ۵٫۵ میلیون نفر می باشد. زبان رسمی مردم دانمارک “دانمارکی” است و زبان هایی همچون “فارونی” “گرنیلندی” “آلمانی” به عنوان زبان های محلی شناخته شده است. واحد پول دانمارک “کرون” می باشد و با وجود این که عضوی از اتحادیه اروپا می باشد، اما واحد پول خود را به یورو تغییر نداده است.

مذهب ۸۰ درصد از مردم مسیحی لوتری می باشد و تنها مرز مشترک این کشور با کشور آلمان است و از طریق دریای پل اورسوند به سوئد هم متصل است.

کشور دانمارک

دانمارک کشوری است که عضو سازمان ملل متحد و ناتو نیز می باشد. این کشور از نظر رفاهی در دنیا رتبه اول را دارد و اختلاف درآمد مردم این کشور بسیار کم است و همچنین به عنوان راضی ترین مردم جهان شناخته شده اند. شاید برایتان جالب باشد که قدیمی ترین پرچم کشور در جهان متعلق به دانمارک است، زیرا از سال ۱۸۲۱تا به امروز در حال استفاده از یک پرچم می باشند. همچنین این کشور بعد از ژاپن قدیمی ترین خاندان پادشاهی را هم دارد.

سرود ملی دانمارک دو نوع است: یکی سرود شهروندان و دیگری سرود سلطنتی

بیشتر نقاط دانمارک نزدیک به ساحل است، بخش زیادی از کشور را زمین های کشاورزی پر کرده است. در کل دانمارک سرزمینی کم ارتفاع است و سرسبزی سراسر کشور را فراگرفته است و زمینی بسیار حاصلخیز را دارا می باشد. آب و هوای این کشور نیز معتدل و پر باران است.

۵ استان این کشور با نام های هووستان، میدیولند، سیددانمارک، نوردیولند و شیلند می باشند. مارگریت دوم نیز از سال ۱۹۷۲به عنوان ملکه دانمارک معرفی شده است. فوتبال از پرطرفدارترین ورزش های این کشور است. بعد از آن قایقرانی هندبال، بدمینتون و ژیمناستیک در رتبه های بعدی قرار دارند.

مهاجرت به دانمارک

مهاجرت به دانمارک امروزه یکی از انتخاب های اصلی پزشکان و پرستاران برای اقامت در اروپا است. این کشور اسکاندیناوی که در همسایگی آلمان و سوئد قرار دارد، از نظر امید به زندگی در میان مردم و سطح رفاه و شادی در جامعه در رتبه نخست قرار دارد. کشوری در شمال اروپا که یکی از معتبرترین پاسپورت­ های جهان را دارا می باشد. با وجود این که دانمارک در سال ۱۹۷۳ به اتحادیه اروپا پیوسته، اما به حوزه اروپا وارد نشده است و همچنان با واحد پولی خود (کرون) اقتصاد خود را می ­گرداند.

پایتخت این کشور کپنهاگ است و زبان رسمی آن دانمارکی است. دانمارک جنوبی­ ترین کشور حوزه اسکاندیناوی است.

این کشور از مؤسسان سازمان ملل و ناتو است. کشور دانمارک به لحاظ تامین رفاه برای شهروندان خود و برقراری صلح و آرامش رتبه اول را در جهان به خود اختصاص داده است. دانمارک به لحاظ درآمد سرانه نیز در رتبه هفتم کشورهای جهان قرار گرفته است.

برای مهاجرت به دانمارک و اخذ اقامت در این کشور می­ توان از روش های مختلفی اقدام کرد. ازدواج با تبعه این کشور، دریافت ویزای کار، دریافت ویزای تحصیلی، ثبت شرکت و سرمایه گذاری در دانمارک و دریافت گرین کارت کشور دانمارک، از راه های مهاجرت به این کشور است.

مهاجرت به دانمارک از طریق گرین کارت

شرایط گرفتن نیروی کار در دانمارک جزو مشکلاتی است که شهروندان با آن مواجه هستند. حتی افرادی که در زمینه علوم پایه تحصیل کرده باشند نیز برای پیدا کردن شغل مناسب با مشکل مواجه­ هستند. از سوی دیگر اعطا ویزای کار به متقاضیان مهاجرت به دانمارک نیز قوانین بسیار سختی دارد.

اگر کارفرمایی بخواهد فردی را استخدام کند باید هر روز به مدت سه ماه آن سمت را در کشور دانمارک آگهی کند و اگر متقاضی برای آن کار وجود نداشت، بعد به مدت سه ماه هر روز آن را در اتحادیه اروپا آگهی کند.

طبیعتا این سمت دیگر در اختیار متقاضیان سایر کشورها نخواهد بود و بلاخره یک نفر برای آن شغل از کشورهای اتحادیه اروپا درخواست خواهد داد.

به همین دلیل کشور دانمارک ویزای عامی صادر می­ کند با مدت اقامت برای ۲ سال به اسم گرین کارت. گرین کارت از امتیازات کشور دانمارک نسبت به سایر کشورهای اتحادیه اروپا است. در حقیقت دریافت گرین کارت این کشور به معنای اجازه ورود به سایر کشورهای اروپایی است. کشورهای عضو اتحادیه اروپا مرز نداشته و زیر یک پرچم اداره می شوند و فردی که گرین کارت دانمارک را دارد می­ تواند به این کشورها ورود پیدا کند.

شرایط دریافت گرین کارت دانمارک

کشور دانمارک به دلیل کمبود نیروی کار جوان نیاز خود برای استخدام نیروهای جوان را با اعطاء گرین کارت برآورده کرده است. برای گرفتن ویزای کار یا همان گرین کارت دانمارک شرایطی وجود دارد که افراد می ­توانند با داشتن این شرایط بسیار راحت اقدام به اخذ این ویزا نمایند.

البته این شرایط کلی است، اما امتیاز بندی شده است و کسی که این شرایط را دارد بیشترین امتیاز را برای اخذ گرین کارت دانمارک دارد. پروسه بررسی درخواست گرین کارت نیز یک سال است.

شرایط کلی دریافت گرین کارت دانمارک بدین شرح است: داشتن حداقل مدرک فوق لیسانس و یا دکترا، داشتن حداقل سن 34 سال، داشتن سابقه کار و یا سابقه تدریس، تالیف، تحقیق و پژوهش و داشتن مدرک زبان IELTS.

اگر شخص متاهلی موفق به دریافت گرین کارت شود باید بعد از مهاجرت به دانمارک آدرس خود را به پلیس این کشور ارائه کند و بعد برای پیوستن همسر و اعضاء خانواده­اش اقدام کند. گرین کارت با همه امتیازاتی که برای تحصیل، کار یا تفریح برای مهاجران دارد، نیاز به تمدید دارد و متقاضی باید برای تمدید آن مشغول به کار در دانمارک شده و حق بیمه و مالیات خود را بپردازد تا از این طریق موفق به اخذ اقامت دائم در این کشور و تابعیت اتحادیه اروپا شود.

مهاجرت به دانمارک از طریق ویزای کار

با توجه به شرایط دشوار دریافت ویزای کار دانمارک، متقاضی باید از طرف یک کارفرما دعوتنامه­ی کاری داشته باشند. دریافت این ویزا مشکلات بسیاری به همراه دارد و متقاضیان بهتر است از روش­ های دیگری برای مهاجرت به دانمارک اقدام کنند.

مهاجرت به دانمارک از طریق ویزای تحصیلی

دریافت ویزای تحصیلی کشور دانمارک شرایط سختی دارد. اگر کسی متقاضی ادامه تحصیل در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد باشد باید علاوه بر مدرک آیلتس، مدرک زبان دانمارکی دنیش را نیز داشته باشد. اما در مقاطع بالاتر نیاز به مدرک زبان دانمارکی نیست. پذیرش در مقطع کارشناسی ملزم به نداشتن فاصله تحصیلی است. تعدادی از دانشگاه ­های دانمارک رتبه خوبی در میان دانشگاه ­های جهان دارند ولی پذیرش در آن­ها محدود است و مستلزم پرداخت هزینه بالا. به همین دلیل دریافت اقامت تحصیلی دانمارک کار چندان ساده­ای نیست.

مهاجرت به دانمارک از طریق سرمایه گذاری

دانمارک همیشه یکی از بهترین مقصدها برای جذب سرمایه در بخش کشاورزی است. اقتصاد باز این کشور و تکنولوژی­ های مدرن برای جذب سرمایه در حوزه کشاورزی، تولیدات دارویی و حمل و نقل دریایی باعث شده افراد زیادی این کشور را برای سرمایه­ گذاری و مهاجرت انتخاب کنند.

مهاجرت به دانمارک برای ازدواج

یکی از راه­ های مهاجرت به بیشتر کشورها جهان ازدواج با تبعه آن کشور است. در حال حاضر در بیشتر کشورهای جهان اگر شخصی با تبعه یک کشور ازدواج کند می ­تواند اقامت و بعد تبعیت آن کشور را داشته باشد. در کشور دانمارک نیز در صورت ازدواج با تبعه این کشور می­ توان برای دریافت تابعیت این کشور اقدام کرد.

مصاحبه در سفارت دانمارک در کشور مبدا، در خصوص ازدواج با تبعه دانمارک یکی از مراحلی است که از حساسیت بسیار بالایی برخوردار است، در زمان مصاحبه در سفارت و یا کنسولگری، سوالاتی از متقاضی ازدواج پرسیده می شود خلاصه­ ای از زندگی متقاضی مهاجرت از ابتدای تولد، دوران تحصیلی و وضعیت شغلی پرسیده می­ شود. میزان درآمد، تحصیلات از دبستان تا دوران دانشگاه و در صورت ازدواج قبلی باید برای مصاحبه ­گر تعریف کرد.

اثبات تمکن مالی نیز ضروری است. همچنین اثبات محل زندگی در دانمارک نیز الزامی است. بهتر است با زبان دانمارکی هم آشنایی داشته باشد چرا که اثبات توان تعامل با همسر نیز مهم است. شغل و میزان درآمد نیز از مواردی است که در مصاحبه پرسیده می ­شود. در صورتی که زوجین در این مدت با یکدیگر سفری رفته­ اند یا مکالمه و یا چت داشته ­اند ارائه مدارک آن می تواند در روند مصاحبه تاثیرگذار باشد. در هر صورت روند مهاجرت به دانمارک از طریق ازدواج در این کشور پیچیده است اما به هر حال یکی از راه­ های دریافت اقامت دائم این کشور، ازدواج است.

در پایان

برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید همه روزه از ساعات 9 الی 17 با موسسه حقوقی آوات تماس گرفته و با وکلای مجرب ما مشاوره شوید. همچنین می توانید فرم ارزیابی مهاجرتی ما را پر کنید و از طریق آن مشاوران ما تمام شرایط شما را بررسی کرده و با شما تماس می گیرند و راه کارهای لازم را به شما عزیزان بیان می کنند. 

به این نوشته امتیاز بدهید post

نوشته های مرتبط