سوئد

هزینه های زندگی در سوئد

هزینه های زندگی در سوئد

در این مقاله در خصوص هزینه های زندگی در سوئد بحث می کنیم. قبل از اقدام برای اخذ اقامت سوئد باید در مورد هزینه های زندگی در سوئد اطلاعاتی به دست آورید تا با خیال راحت اقدامات خود را انجام دهید

در ابتدا و با توجه به مختصات جغرافیایی سوئد و همچنین همسایگان ثروتمند این کشور می‌توان به این نتیجه رسید که چرا کشور سوئد از هر لحاظ مکانی ایده آل، امن و مرفه هست و به همین نسبت هزینه‌های زندگی در سوئد قابل حدس هست و اما با توجه به نکات فوق مختصری درباره‌ی موقعیت مکانی کشور سوئد بدانیم؛ کشوری در غرب اروپا واقع‌شده در شبه‌جزیره اسکاندیناوی. از غرب با کشور نروژ، شمال شرق با فنلاند، شرق با خلیج بوتنی، جنوب شرقی با دریای بالتیک و از جنوب با دانمارک همسایه و هم‌مرز هست.

سوئد

مساحت کشور سوئد 450000 کیلومترمربع است. جالب است بدانید می‌توان کشور سوئد را ازنظر مساحت و اندازه با کشور عراق هم‌اندازه دانست؛ اما تفاوت در سطح رفاه اجتماعی، فرهنگ، امنیت و امید به زندگی در سوئد به‌هیچ‌عنوان قابل‌مقایسه با هم‌اندازه خود عراق نیست. سوئد اکنون دارای 10 میلیون جمعیت است با حدود 85% شهرنشین و ساکن در جنوب این کشور.

در ابتدا خلاصه‌ای از سوئد

نوع حکومت: پادشاهی مشروط

زبان رسمی: سوئدی

واحد پول: کرون سوئد (SEK)

پیش‌شماره: 0046

دامنه اینترنتی: SE

درباره حکومت سوئد می‌بایست اشاره کرد که این مقام پادشاهی تشریفاتی است زیرا در کشور سوئد دولت به شکل پارلمانی اداره می‌شود و تصمیم‌گیرنده‌ی اول نخست‌وزیر است.

سوئد عضو سازمان ملل متحد – شورای اروپا – سازمان تجارت جهانی نیز هست.

هزینه های زندگی در سوئد به چه صورت است؟

به‌صورت کلی می‌توان گفت: هزینه‌ زندگی در سوئد برای یک سوئدی و یا یک مقیم دائم به نسبت درآمد مناسب و منطقی است؛ اما برای اشخاصی که هنوز موفق به دریافت اقامت سوئد نشده‌اند و یا به‌صورت موقت مقیم هستند، هزینه‌های زندگی در سوئد کمی بالاست.

سوئد جزو 10 کشور برتر دنیا ازلحاظ سرانه‌ی تولید ناخالص داخلی است. کیفیت زندگی، بهداشت، رفاه و توسعه‌ی انسانی، آزادی شهروندی و آموزشی از مزایای اقامت وزندگی در سوئد برای شهروندان این کشور است.

نرخ بیکاری در سوئد بسیار و پایین و در حدود6/5 درصد هست. دلیل این نرخ پایین و سطح بالای کیفیت اشتغال وجود اقتصاد بر پایه‌ی مشارکت مردم و سرمایه‌گذاری خصوصی بناشده است.

درصد زیادی از مردم سوئد را مسیحیان پروتستان لوتری تشکیل می‌دهند که اکثریت این کشور را ازلحاظ اعتقادات مذهبی شامل می‌شود.

ازنظر امنیت و میزان جرم و جنایت این کشور در رده‌ی 172 کشورهای جهان است. کاسته شدن روزانه از تعداد زندانیان این کشور گواه بر این واقعیت هست. (کاهش تعداد 5772 نفر در سال 2004 به ۴۸۵۲ نفر در سال 2012).

طبق آمار در سال 2013 مصوبه‌ای برای تعطیلی 4 زندان و بازداشتگاه موقت اعمال شد که در درست بررسی هست.

حال که تصویری دقیق از وضعیت کلی سوئد کسب کرده‌اید به موضوع اصلی این نوشتار یعنی هزینه های زندگی در سوئد می‌پردازیم:

هزینه های زندگی در سوئد: هزینه‌ی جابجایی و حمل‌ونقل در سوئد

درازای هر یک کیلومتر14 کرون هزینه تاکسی

بلیت مترو 25 کرون

هر کورس تاکسی رون شهری 45 کرون

برای تاکسی کرایه همراه با توقف و انتظار 460کرون

البته هزینه حمل‌ونقل هم‌بستگی به شهری دارد که در آن مقیم هستید. در شهرهای کوچک 400 کرون تا 650 کرون در شهرهای بزرگ.

اما دانشجویان با داشتن کارت‌های مخصوص و بلیت‌های اختصاصی مشمول تخفیف بسیار زیاد می‌شوند.

هزینه های زندگی در سوئد: هزینه‌های انرژی در سوئد

شما با پرداخت 300 کرون در ماه می‌توانید شارژ آب و برق و تلفن و اینترنت را پرداخت نمایید.

هزینه های زندگی در سوئد: هزینه‌های درمان در سوئد

اگر دانشجوی بین‌المللی در سوئد باشید بیمه اجتماعی همگانی خواهید داشت که این سقف بیمه عملاً هزینه‌های درمان شما را در بیشتر موارد پزشکی به‌صورت کامل پوشش می‌دهد. هزینه این حق بیمه در سوئد 250 کرون در ماه هست.

هزینه های زندگی در سوئد: هزینه‌ی غذا و رستوران در سوئد

برای میل کردن ساندویچ معروف و لذیذ مک‌دونالد 70 کرون

یک وعده غذا در رستوران ارزان 90کرون

میانگین حقوق هر فرد در سوئد حدود 19588کرون هست.

عمده‌ترین هزینه های زندگی در سوئد برای  هر فرد مسکن، خوردوخوراک، حمل‌ونقل، هزینه‌ی شارژ، بهداشت و درمان و پوشاک است.

و البته در بین این مخارج اصلی‌ترین هزینه مربوط به مسکن است.

شهری که در آن زندگی می‌کنید.

موقعیت و متراژ مکانی که در آن ساکن هستید.

در شهر استکهلم هزینه‌ها نسبت به شهرهای دیگر و کوچک‌تر بالاتر است.

به‌طور میانگین هزینه اجاره‌ی مسکن از 2000 تا 6000 کرون در ماه هست، یافتن منزل اغلب به‌صورت آنلاین امکان‌پذیر و قابل رزرو است.

خوردوخوراک نسبت به هزینه‌های مسکن پایین‌تر است، اگر بخواهید سبد تغذیه‌ای باکیفیت و منالی داشته باشید می‌بایست ماهانه در حدود 800 تا 1000 کرون کنار بگذارید.

هزینه های تحصیلی و زندگی سوئد

مسلما افراد زیادی در کشور ما هستند که می خواهند برای ادامه تحصیل به کشور سوئد مهاجرت کنند اما یکی از دغدغه های اصلی آن ها نداشتن اطلاعات کافی در ارتباط با دانشگاه های کشور سوئد است. ما در این مقاله به شکل دقیق و کامل به تمامی جزئیات و هزینه های تحصیلی و زندگی سوئد می پردازیم تا افراد بدانند که در تمامی مقاطع تحصیلی چقدر باید هزینه کنند.

حتما می دانید که واحد پول کشور سوئد کرون است و سوئد مانند بسیاری از کشورهای اروپایی واحد پول خود را به یورو تغییر نداده است هر چند این کشور یکی از عضوهای ثابت اتحادیه اروپا است ولی به هر حال هنوز واحد پول کرون مبنا و اساس واحدهای پولی این کشور به حساب می آید.

هزینه های تحصیلی در سوند تا قبل از پاییز سال 2011 به شکل کاملا رایگان برای تمامی مقاطع تحصیلی بود، اما از این تاریخ به بعد و با وضع قوانین مربوط به مهاجرت دانشجویان، رایگان بودن هزینه های تحصیلی کشور سوئد نیز تغییر کرد و دانشجویان را ملزم به پرداخت هزینه های متغیر در طول ترم تحصیلی کرده است.

شرایط تحصیل رایگان در کشور سوئد تنها در 2 صورت امکان پذیر است یا این که باید دانشجوی مقطع دکتری باشید و یا این که بورسیه تحصیلی دریافت کنید که البته شرایط دومی بسیار سخت تر به نظر می رسد.

هزینه های تحصیلی و زندگی سوئد در مقطع کارشناسی برای یک ترم چیزی در حدود 50 هزار کرون سوئد را در بر می گیرد و برای مقطع کارشناسی ارشد این هزینه به بالای 60 هزار کرون می رسد. نکته مهمی که در ارتباط با هزینه های تحصیلی و زندگی سوئد وجود دارد این است که پرداخت این هزینه ها برای دانشجویان خارج از اتحادیه اروپا است و افرادی که در اتحادیه اروپا زندگی می کنند اگر بخواهند در کشور سوئد به تحصیلات خود ادامه دهند هزینه ای بابت تحصیل آن ها گرفته نمی شود و به شکل رایگان می توانند از خدمات تحصیلی کشور سوئد استفاده کنند.

اما همان طور که اشاره کردیم یکی از مقاطع جذاب برای تحصیل در کشور سوئد، مقطع دکتری است، هزینه مربوط به این دوره رایگان بوده و شرایط بسیار مناسبی برای تحصیل در این دوره وجود دارد از جمله این که دانشجو در کنار تحصیل می تواند به کارهای تحقیقی و حق التدریسی ادامه دهد و در این کار حتی حقوق دریافت کند و به وسیله آن خرج زندگی خود را دربیاورد.

هم چنین یکی از مهم ترین مزیت های تحصیل در دوره دکتری در کشور سوئد بر می گردد به گرفتن اقامت دائم بعد از 4 سال و می توان زمانی که دوره تحصیلی دانشجو در مقطع دکتری به اتمام برسد دانشجو برای اقامت دائم خود و خانواده ش اقدام کند و این مورد باعث جذاب تر شدن دوره دکتری شده است. یکی از مهم ترین کارهایی که بایستی حتما در مقطع دوره دکتری شکل بگیرد مطالعه وتحقیق زیاد در ارتباط با رشته تحصیلی مورد نظر است و این که تمامی دانشجویان با بار علمی زیادی فارغ التحصیل شوند و در این صورت شانس ویزای شغلی آن ها زیاد می باشد و به راحتی می توانند برای اقا+مت دائم خود اقدام کنند.

اقتصاد سوئد

کشور سوئد تا اواخر قرن هجدهم یکی از فقیرترین کشورهای اروپایی بود اما پس از جنگ جهانی دوم رشد چشمگیری داشت به‌طوری‌که پس از یافتن نفت درآمد خالص ملی این کشور از بیشتر کشورهای متمول جهان نیز بیشتر شد.

در حال حاضر درآمد کشور سوئد وابسته به صادرات تولیدات صنعتی است.

نرخ تورم در این کشور 4/1 درصد است؛ که 35% آن از حجم این صادرات مربوط به ماشین‌آلات هست.

ماشین‌آلاتی از قبیل وسایل نقلیه موتوری – چوب – محصولات آهنی – فولادی و شیمیایی که به کشورهای بزرگ اروپایی و جهانی صادر می‌گردد.

آب‌وهوای کشور سوئد

با توجه به شرایط اقلیمی سوئد، تصور می‌شود سرمای همیشگی در اکثریت خاک این کشور برقرار باشد؛ و بعضاً ذهن بیشتر افراد علاقه‌مند به مهاجرت به سوئد به این موضوع جلب می‌شود که حال که هزینه‌های زندگی در سوئد از متوسط بیشتر کشورهای اروپایی بیشتر است آیا به همان میزان نیز می‌توان از آب‌وهوایی معتدل و چهارفصل را نیز تجربه نمود. پاسخ این سؤال را در ادامه‌ی مطلب خواهید یافت.

کوه‌های پوشیده از جنگل‌های سرسبز، زمین‌های مرتفع و جلگه‌های حاصلخیز، تابستان‌های کوتاه و گرم، زمستان‌های طولانی که بعضاً در جنوب سوئد شدت آن بسیار کمتر و معتدل‌تر از مرکز و شمال آن هست.

نیمی از مساحت این کشور را جنگل پوشانیده است، به‌واقع داشتن این طبیعت بکر هم برای لذت بردن فردی و هم‌جهت بهره‌برداری از صنایع چوب برای درآمدهای مالی و اقتصادی و صادرات در کشور سوئد یک مزیت بسیار بزرگ به شمار می‌آید.

مقالات مرتبط با تحصیل در سوئد:

  1. تحصیل در مقطع دکترا در سوئد
  2. اقامت سوئد از طریق تحصیل
  3. کار ضمن تحصیل در سوئد
  4. تحصیل در سوئد در مقطع لیسانس
  5. تحصیل در انگلستان یا سوئد کدام بهتر است؟
  6. تحصیل در مقاطع مختلف تحصیلی در سوئد
  7. تحصیل داروسازی در سوئد
  8. تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد در سوئد
  9. اقامت سوئد از طریق تحصیل زبان سوئد
  10. بورسیه تحصیلی سوئد

 مهاجرت به سوئد:

  1. تابعیت از طریق تولد در سوئد
  2. تبدیل اقامت به تابعیت در سوئد
  3. شرایط ویزای کار سوئد
  4. شرایط تحصیل در سوئد
  5. پناهندگی در سوئد

در پایان

برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید همه روزه از ساعات 9 الی17 با موسسه حقوقی آوات تماس گرفته و با وکلای مجرب ما مشاوره شوید. همچنین می توانید فرم ارزیابی ما را پر کنید و از طریق آن مشاوران ما تمام شرایط شما رابررسی کرده و با شما تماس می گیرند و راه کارهای را به شما عزیزان بیان می کنند.

5/5 - (1 امتیاز)

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *