پناهندگی, سوئیس

پناهندگی در سوئیس

پناهندگی در سوئیس

در این مقاله سعی داریم درباره پناهندگی در سوئیس و در ادامه، تعاریفی داشته باشیم از: مهاجر کیست و یا پناهنده کیست و کسی که تقاضای پناهندگی دارد باید دارای چه شرایطی باشد و در آخر راه های قانونی مهاجرت به کشور سوییس را برای شما بیان می کنیم.

پناهندگی در سوئیس

اگر بخواهیم به طور کلی در مورد کشور سوئیس صحبت کنیم، کشور سوئیس از جمله کشورهای امن دنیا و ثروتمند اروپا است و دارای سه زبان رسمی و به چهار زبان رومانش، فرانسوی، آلمانی و ایتالیائی صحبت می شود. پایتخت کشور سوئیس، برن نام دارد. دو شهر کشور سوئیس به نام های ژنو و زوریخ که از نظر قدرت اقتصادی و سیستم آموزش و پرورش، بهداشت در صدر بالایی در کل دنیا قراردارند می توان برای زندگی نام برد.

مهاجر کیست

در واقع مهاجر کسی است که از جایی به جای دیگری کوچ می کند. مهاجرت ممکن است در داخل کشور خود و یا خارج از کشور خودش صورت گیرد. ما از کلمه “مهاجر” زمانی صحبت می کنیم که شخصی بدون آنکه در کشور خودش جانش در خطر باشد و به منظور بهبود بخشیدن شرایط زندگی اش کشورش را ترک کند.

پناهنده کیست

بر عکس مهاجر، پناهنده کسی است که به دلیل نژاد، دین، ملیت و باورهای سیاسی اش و یا متعلق به یک گروه اجتماعی خاص، مجبور به ترک وطنش شده باشد.

متقاضی پناهندگی کیست

افرادی که تقاضای پناهندگی می کنند و تا زمانی که درباره آنها تصمیمی گرفته نشود، به نام “متقاضیان پناهندگی” بیان می شوند. در کشورها تصمیم برای قبول و عدم قبول آن توسط “دفتر امور مهاجرت و پناهندگی” صورت می گیرد. تا زمان تصمیم گیری، متقاضیان فقط باید در مکان های مشخص شده برای پناهندگان زندگی کنند و اجازه کار کردن ندارند.

اخذ اقامت B پناهندگی چیست

زمانی که متقاضی پناهندگی به دلیل داشتن دیدگاه های سیاسی، مذهبی، گرایش های جنسی، تعلق به گروه های خاص اجتماعی، نژادی یا ملیتی در وطن خود شخصا تحت تعقیب بوده و یا به دلایل مذکور از نظر جانی و بدنی مورد تهدید قرار گرفته باشد.

اخذ اقامت و پناهندگی در سوئیس

یکی از روش هایی که از طریق آن می توان به کشور سوئیس وارد شد پناهندگی نام دارد. پناهندگی در سوئیس جز پر خطر ترین روش ها برای مهاجرت به کشور پیشرفته می باشد و با اثبات عدم امنیت و تحت تعقیب بودن از نظر سیاسی و نژادی و … امکان پذیر است. به طور کلی می توان گفت که اخذ اقامت اروپا به روش های دیگری بجز پناهندگی بدون خطر بوده و به تجربه ثابت شده است که پناهندگان ایرانی نسبت به سایر ملیت ها از جمله عراق، سوریه، پاکستان، افغانستان و دیگر کشورها برای پناهندگی به اروپا شانس کمتری برای پذیرش پناهندگی دارند.

مهاجرت به سوئیس به طور قانونی

  1. مهاجرت به سوئیس
  2. اقامت سوئیس
  3. شرایط دریافت ویزای کاری سوئیس برای ایرانیان 
  4. اقامت از طریق کار در سوئیس
  5. چرا ایرانیان دوست دارند به سوئیس مهاجرت کنند؟
  6. راه های اخذ اقامت سوئیس
  7. اخذ اقامت سوئیس از طریق ازدواج
  8. ثبت شرکت در سوئیس
  9. وقت سفارت سوئیس

نتیجه درخواست پناهندگی در سوئیس

زمان دریافت نتیجه گیری درمورد درخواست پناهندگی در سوئیس:

زمانی که درخواست پناهندگی در سوئیس شما توسط دبیرخانه اداره مهاجرت ثبت و زمان مراجعه حضوری را به شما اعلام می دارند و در غیر این صورت با گذشت شش ماه از درخواست پناهندگی، شما می توانید مجددا از طریق مشاوره برای پذیرش پناهندگی کشور سوئیس اقدام نمایید.

البته لازم به ذکر است که اگر پذیرش پناهندگی شخص متقاضی به کشور سوئیس از طرف مسئولان اداره مهاجرت مورد قبول واقع نشد مجددا درخواست پناهندگی شخص متقاضی از نظر این که ورود این شخص به خاک کشور خود به صلاح شخص هست یا خیر و یا این که اگر وارد کشور خود شود مورد تهاجم و شکنجه قرار می گیرد یا خیر مورد بررسی قرار می گیرد،

بعد از بررسی این موارد ممکن است به تقاضای پناهندگی در سوئیس شخص متقاضی، موقت پناهندگی و یا اقامت موقت F را بدهند. چنان چه شخص متقاضی بعد از دریافت اقامت موقت F، باید به مدت 3 سال در کشور سوئیس مشغول به کار و دارای یک درآمد ثابت تا بتواند نیازهای مالی خود و خانواده خود را در کشور سوئیس تامین نماید.

در این زمان است که شخص متقاضی می تواند برای پذیرش اقامت همسر و فرزندان زیر ۱۸ سال خود در کشور سوئیس اقدام نماید و اقامت B پناهندگی در کشور سوئیس را دریافت نماید.

در پایان

برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید همه روزه از ساعات 9 الی 17 با موسسه حقوقی آوات تماس گرفته و با وکلای مجرب ما مشاوره شوید. همچنین می توانید فرم ارزیابی مهاجرتی ما را پر کنید و از طریق آن مشاوران ما تمام شرایط شما را بررسی کرده و با شما تماس می گیرند و راه کارهای لازم را به شما عزیزان بیان می کنند.

5/5 - (1 امتیاز)

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *