استرالیا

 شرایط ویزای استرالیا

 شرایط ویزای استرالیا

در این مقاله شرایط  ویزای استرالیا را بررسی خواهیم کرد. کشور استرالیا به دلیل دارا بودن موقعیت جغرافیایی مناسب، آب و هوای چهار فصل، جامعه چندفرهنگی و سطح بالای رفاه اجتماعی مقصد جذابی برای آن دسته از متقاضیانی است که به دنبال مکانی آرام و دلپذیر جهت کار، تحصیل و زندگی می گردند. دولت استرالیا به منظور تسهیل سازی امر مهاجرت به این کشور اقدام به تعریف انواع ویزای استرالیا کرده است که با اخذ هر یک از آنها می توان به راحتی وارد خاک این کشور شد و در صورت کسب شرایط لازم اقامت استرالیا را به دست آورد.

انواع ویزای استرالیا

ویزای کلاس 189

ویزای 189 استرالیا بهترین حالت ورود به خاک این کشور محسوب می شود زیرا فرد متقاضی می تواند از طریق اخذ ویزای 189 از ابتدا جهت اقامت دایم وارد استرالیا شود و هر جایی از این کشور را برای سکونت انتخاب کند. ویزای 189 از طریق تخصص و مهارت کاری اخذ می شود و فرد متقاضی می بایست در این زمینه موفق به کسب امتیاز 65 گردد.

ویزای کلاس 190

 شرایط ویزای استرالیا

شرایط ویزای استرالیا

این نوع از ویزای استرالیا از راه تخصص و مهارت با پشتیبانی یکی از ایالت های واقع در این کشور اخذ می شود. زمانی که فرد متقاضی به دلیل نداشتن امتیاز کافی ( امتیاز 65) واجد شرایط لازم جهت اخذ ویزای استرالیا نیست می تواند از روش غیر مستقیم به اقامت دایم در این کشور دست یابد. در این روش فرد متقاضی می تواند با درخواست اسپانسر از یکی از ایالت های کشور استرالیا که مهارت فرد در آنجا مورد نیاز است امتیاز مورد نیاز خود را کسب نماید. این روش زمانی نتیجه بخش خواهد بود که تخصص شغلی فرد متقاضی در فهرست اداره مهاجرت ایالتی که قرار است اسپانسر او شود موجود باشد.

شرایط اقامت دائم استرالیا از طریق ویزای 190

اخذ ویزای 190 اقامت دائم استرالیا داشتن شرایطی را می طلبد که فرد متقاضی در اولین مرحله باید با این شرایط آشنایی کامل داشته و با علم بر داشتن شرایط اقدام به اخذ آن نماید. شرایط لازم جهت اخذ این ویزا از قبیل زیر می باشد:

  •  متقاضی نباید از 45 سال بیشتر سن داشته باشد.
  • مدرک زبان مهم ترین اصل می باشد که بسیاری از متخصصین به دلیل نداشتن مدرک زبان مورد قبول, امکان اخذ این ویزا را نداشته اند.

جهت اخذ این ویزا داشتن یکی از مدارک زیر ضروری خواهد بود:

  1.  فرد متقاضی باید در هر چهار مهارت آیلتس مجموعا نمره 6 را کسب کرده باشد.
  2. در تافل حداقل 12 امتیاز گوش کردن، 13 امتیاز خواندن، 21 امتیاز نوشتن و 18 امتیاز صحبت کردن را گرفته باشد.
  3. حداکثر تا سه سال قبل از تاریخ مهاجرت در امتحان CEA شرکت نموده و حداقل امتیاز 169 را کسب کرده باشد و چنانچه بیش از 3 سال از تاریخ امتحان وی گذشته باشد باید دوباره نسبت به امتحان اقدام نماید.
  4. جهت اخذ ویزای 190  استرالیا داشتن یک اسپانسر ضروری خواهد بود در همین راستا باید اسپانسری منحصر به شغل خود بیابید. جهت یافتن اسپانسر شیپ هم می توانید از طریق وزارت کار  استرالیا اقدام نمایید و هم می توانید خود به دنبال اسپانسر قوی مربوط به شغل خود باشید.
  5. همسان بودن شغل تخصصی شما با یکی از مشاغل مورد نیاز  استرالیا به مراحل پذیرش سرعت خواهد بخشید و شانس انتخاب را نیز بالا خواهد برد.
  6. اخذ نمره قبولی از اهمیت به ویژه ای برخوردار می باشد که فرد متقاضی باید حداقل 60 امتیاز به خود اختصاص دهد و چنانچه میزان امتیازات وی بیشتر بوده باشد شانس پذیرش وی نیز بالاتر خواهد بود.

پیشنهاد می کنیم برای مطالعه ی بیشتر به مقاله ی  اقامت دائم استرالیا از طریق ویزای 190 مراجعه کنید.

ویزای کلاس 489

این نوع از ویزای استرالیا مانند: ویزای 190 از راه مهارت و تخصص اخذ می شود. با این تفاوت که فرد متقاضی در آغاز کار اجازه اقامت چهار ساله به صورت مشروط را خواهد داشت و الزامی است که به مدت 2 سال در منطقه ای که اسپانسر او شده است سکونت نموده و مشغول به کار شود. همچنین فرد متقاضی می تواند از طریق همسر یا یکی از اقوام درجه یک خود که مقیم استرالیا هستند و در منطقه ای خاص یا ایالتی که مورد نظر اداره مهاجرت استرالیا است زندگی می کنند امتیاز لازم جهت اخذ ویزای استرالیا را به منظور اقامت دایم کسب نماید.

ویزای کلاس 476

این ویزا به کسانی تعلق می گیرد که از دانشگاه های خاص فارغ التحصیل شده باشند. در ایران فارغ التحصیلان دانشگاه های تهران و امیرکبیر در رشته های مهندسی به شرطی که حداکثر 2 سال از فارغ التحصیلی آن‌ها گذشته باشد شرایط اخذ این ویزا را دارند. اخذ ویزای 476 امکان اقامت 18 ماهه در استرالیا را فراهم می سازد و در صورتی که فرد متقاضی به مدت یک سال در استرالیا کار کند می تواند نسبت به اقامت دایم درخواست دهد.

ویزای تجاری و سرمایه گذاری

جهت سرمایه گذاری و راه اندازی تجارت در استرالیا 3 نوع ویزا قابل اخذ می باشد:

  • ویزای کلاس 188
  • ویزای کلاس 888
  • ویزای کلاس 132

این گروه از ویزاهای استرالیا امکان سرمایه گذاری در داخل این کشور را برای متقاضیان مهاجرت کاری به استرالیا فراهم می سازند. اعتبار این ویزاها به طور معمول تا 4 سال است و در برخی موارد امکان دارد تا 2 سال دیگر تمدید شود. فرد متقاضی موظف است حداکثر تا 2 سال پس از ورود به استرالیا فعالیت تجاری خود را آغاز نماید. چنانچه فرد در کار خود 2 سال به موفقیت برسد اجازه اقامت در استرالیا به وی و خانواده او اعطا می شود.

ویزای کار آفرینی

ویزای کارآفرینی مورد توجه بسیاری از ایرانیان قرار گرفته و افراد زیادی اقدام به دریافت آن می نمایند از جمله شرایط این ویزا می توان به موارد زیر اشاره کرد:

1

 به دلیل نیاز کشور استرالیا به سرمایه گذاران افراد زیر 55 سال امکان سرمایه گذاری در استرالیا را خواهند داشت.

2

 داشتن اسپانسر شیپ از ضروریاتی است که حتما باید به آن توجه شود.

3

 گرفتن امتیاز کافی نیز حائز اهمیت خواهد بود که فرد متقاضی بایستی حداقل امتیاز 65 را کسب نماید البته به سرمایه شخص، سن، میزان گردش حساب ها، مدرک تحصیلی، داشتن مهارت و… امتیاز داده می شود.

4

 داشتن گردش مالی 2 ساله در طی 4 سال اخیر به میزان 500 هزار دلار از شرایط اخذ ویزای تجاری و سرمایه گذاری استرالیا می باشد.

5

 میزان سرمایه فرد متقاضی از قبیل زمین، دارائی ها، ملک، پول نقد، ماشین و… باید بیش از 800 هزار دلار باشد.

مزایای اخذ ویزای کارآفرینی استرالیا

اخذ ویزای کار آفرینی مزایای بسیاری خواهد داشت و عامل اصلی انتخاب بضاعت مالی فرد متقاضی می باشد که باید حتما سرمایه کافی جهت راه اندازی کسب و کار داشته باشد. به برخی از مزایای ویزای کارآفرینی استرالیا در ادامه اشاره نموده ایم:

  • بدون پرداخت ودیعه امکان اخذ این ویزا وجود خواهد داشت.
  • دو سال مهلت خواهید داشت که سرمایه خود را به استان منتقل نمایید.
  • به داشتن مدرک زبان انگلیسی جهت اخذ این ویزا نیازی نخواهد بود و تنها امتیاز اضافی برای فرد در بر خواهد داشت.
  • تمامی مراحل اخذ این ویزا مدت زمان کمی نیاز داشته و در کمترین مدت امکان اخذ آن وجود خواهد داشت.
  • می توانید خانواده خود را نیز به همراه خود برده و اقامت دائم آن‌ها را نیز دریافت نمایید.
  • داشتن درآمد خوب در شغل های بیزینسی استرالیا که حتما میزان درآمد مشاغل در استرالیا مناسب خواهد بود.

کشور استرالیا به مشاغل اهمیت ویژه ای می دهد به همین منظور تمامی خدمات و امکانات لازم برای بیزینس کاران فراهم خواهد شد.

برای مطالعه ی بیشتر به مقاله‌ی ویزای کار آفرینی استرالیا مراجعه کنید.

ویزای تحصیلی استرالیا

 شرایط ویزای استرالیا

شرایط ویزای استرالیا

به منظور تحصیل در استرالیا انواع گوناگونی از ویزاها برای افراد متقاضی تحصیل در مراکز آموزشی این کشور صادر می گردد. ویزاهای تحصیلی امکان اقامت موقت را برای فرد متقاضی و بنابر شرایط موجود برای یک نفر از والدین او ایجاد می کند. در بیشتر مواقع فرد می تواند بعد از فارغ التحصیلی نسبت به اخذ اقامت دایم استرالیا اقدام کند.

انواع ویزای تحصیلی استرالیا عبارتند از:

ویزای کلاس500 ( ویزای دانش آموزی): این ویزا مختص دانش آموزان بوده و تا سن 18 سالگی اعتبار دارد. یکی از مهم ترین شرایط جهت دریافت ویزای کلاس 500 داشتن توان مالی به منظور پرداخت هزینه ها می باشد.

ویزای کلاس 590 ( ویزای گاردین): این ویزا برای یکی از والدین دانش آموز یا کسی که سرپرستی او را به عهده دارد صادر می شود تا بتواند دانش آموز را تا زمان رسیدن به 18 سالگی همراهی نماید. بعد از آن فرد باید خاک استرالیا را ترک کند مگر آن که برای اخذ ویزای استرالیا از نوع دیگر آن واجد شرایط باشد.

ویزای کلاس 500( ویزای دانشجویی ):

اخذ این نوع از ویزاهای تحصیلی به منظور ادامه تحصیل در کلیه مقاطع تحصیلی دانشگاه های استرالیا اعم از کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری الزامی است.

به منظور اخذ ویزای دانشجویی دارا بودن شرایط زیر مورد نیاز است:

  1. سلامت کامل جسمی
  2. مدرک زبان آیلتس با نمره میانگین 6.5 یا مدرک تافل با نمره 90
  3. تمکن مالی جهت پرداخت هزینه های مربوط به تحصیل و زندگی در استرالیا ( حداقل به مدت یک سال و نیم )

ویزاهای کلاس 600( ویزاهای موقت و توریستی )

انواع ویزای توریستی استرالیا شامل موارد زیر است:

ویزای توریستی:

این نوع ویزا مختص کسانی است که با هدف گردشگری، قصد سفر کوتاه مدت به استرالیا را دارند. با این نوع ویزا می توان 1 تا 3 ماه در استرالیا اقامت داشت. معمولا این ویزا برای اشخاصی صادر می شود که متاهل باشند، سابقه طولانی در مسافرت های خارجی علی الخصوص در سفر به کشورهای اروپایی داشته باشند و اقوام نزدیک آنها شهروند استرالیا یا مقیم این کشور باشند.

ویزای ملاقات با اقوام درجه یک:

  1. این ویزا مختص کسانی است که در استرالیا اقوام درجه یک دارند. جهت اخذ این ویزا اقوام درجه یک فرد متقاضی باید قادر به اثبات و کسب شرایط زیر باشند:
  2. در 2 سال گذشته شهروند استرالیا بوده اند یا در این کشور اقامت داشته اند.
  3. گردش مالی آن‌ها در وضعیت خوبی قرار دارد.
  4. مالیات خود را به دولت استرالیا پرداخت کرده اند.
  5. جهت ضمانت این که فرد متقاضی در زمان مقرر به کشور خود بر می گردد سپرده ای به مبلغ 10 هزار دلار در بانک بگذارند.
  6. ویزای بیزینس کوتاه مدت و موقت:

این نوع ویزا به منظور شرکت در کنفراس ها، نمایشگاه ها، سمینارها و … و تنها یک بار صادر می شود و مدت اعتبار آن معمولا تا یک ماه است.

ویزای کلاس 482

ویزای 482 برای کسانی صادر می شود که در زمینه یکی از مشاغل موجود در فهرست مشاغل اداره مهاجرت استرالیا فعالیت داشته و مورد تایید دولت استرالیا هستند. کارفرمایی در کشور استرالیا آن‌ها را جهت همکاری استخدام کرده است. اعتبار این ویزا حداکثر تا 4سال است.

ویزای کلاس 143

این نوع از ویزای استرالیا برای والدینی در نظر گرفته می شود، که نیمی از فرزندان آن‌ها شهروند استرالیا بوده یا به صورت دایمی در این کشور اقامت دارند.

ویزای کلاس 309

کسانی که با شهروند یا مقیم استرالیا ازدواج می کنند می توانند جهت اخذ این ویزا درخواست دهند. فرد متقاضی اخذ ویزای استرالیا در صورتی که 2 سال با همسر خود زندگی کند می تواند اقامت دایم استرالیا را به دست آورد.

ویزای کلاس 101

این نوع ویزا برای فرزندانی صادر می شود که پدر یا مادر آن‌ها شهروند یا مقیم دایم این کشور هستند. فرد متقاضی باید زیر 18 سال باشد. در صورتی که فرد بیش از 18 سال سن داشته باشد الزامی است که مجرد و دانشجوی تمام وقت بوده و قادر به اثبات وابستگی به یکی از والدین خود باشد.

ویزای کلاس 115

این نوع ویزا که به نام ویزای آخرین بازمانده نیز شناخته می شود برای اشخاصی قابل صدور است که همه اقوام درجه یک آنها مقیم استرالیا هستند و هیچ شخص یا وابسته ای در کشور خود ندارند. لازم به ذکر است با توجه به این شرایط، صدور این نوع ویزا ممکن است عملا 20 تا 30 سال به طول بی انجامد.

ویزاهای کلاس 186 و 187

این ویزای کاری استرالیا مخصوص افرادی است که کارفرمایی در کشور استرالیا آن‌ها را به صورت رسمی استخدام کرده باشد. در صورتی که شغل فرد از نظر اداره مهاجرت و انجمن های مربوطه مورد تایید باشد و کارفرما اجازه استخدام نیروی خارجی را داشته باشد فرد متقاضی می تواند اقامت دایم استرالیا را کسب کند.

پناهندگی: پناهندگی بدترین راه جهت اقامت در کشور استرالیا است. همه ساله شمار زیادی از متقاضیان به امید برخورداری از شرایط بهتر زندگی در این کشور به صورت غیر قانونی وارد خاک استرالیا می شوند و از این طریق در معرض خطرات جدی اعم از بیماری و مرگ قرار می گیرند.

در پایان

برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید همه روزه از ساعات 9 الی 17 با موسسه حقوقی آوات تماس گرفته و با وکلای مجرب ما مشاوره شوید. همچنین می توانید فرم ارزیابی مهاجرتی ما را پر کنید و از طریق آن مشاوران ما تمام شرایط شما را بررسی کرده و با شما تماس می گیرند و راه کارهای لازم را به شما عزیزان بیان می کنند.

 

سوالات متداول

1. هزینه ویزای اقامت دائم 189 استرالیا چه مقدار است؟

  • دولت استرالیا برای ویزای اقامت دائم 189 استرالیا برای هر یک از اعضای خانواده هزینه های متفاوتی در نظر گرفته است. به این صورت که هزینه آن برای متقاضی 3755 دلار استرالیا می باشد. هزینه اخذ آن برای همسر متقاضی مبلغ 1875 دلار استرالیا را بپردازد. همچنین هزینه ویزای 189 استرالیا کودکان بالای 18 سال همانند مادر خانواده  1875 دلار استرالیا خواهد بود و برای سنین زیر 18 سال 940 دلار در نظر گرفته شده است.

2. حداقل امتیاز مورد نظر برای دریافت ویزای 189 چه مقدار است؟

  • باید حداقل امتیاز 65 را دریافت کنید.

3. چه مدت طول میکشد تا ویزای 189 را دریافت کنیم؟

  • برای دریافت این ویزای باید مدت زمان 8 تا 10 ماه را در نظر بگیرید.

4. اقامت از طریق ویزای 189 استرالیا برای چه کسانی است؟

  • ویزای 189 استرالیا به منظور اقامت دائم در استرالیا می باشد که تخصص کاری عامل دریافت آن می باشد برخی از شرایط آن از قبیل زیر است و سن متقاضی باید کمتر از 50 سال باشد.

5. بهترین روش سرمایه گذاری در استرالیا چیست؟

  • کارآفرینی بهترین نوع سرمایه گذاری در کشور استرالیا است.

6. برای دریافت ویزای کارآفرینی استرالیا محدودیت سنی وجود دارد؟

  • سن متقاضی باید کمتر از 55 سال باشد.

7. پس از چه مدت زندگی در استرالیا میتوان تابعیت این کشور را دریافت کرد؟

  • در ویزای ساب کلاس 190 پس از گذشت 4 سال زندگی در خاک این کشور. می توانید برای اخذ تابعیت استرالیا درخواست دهید.

5/5 - (1 امتیاز)

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *