استرالیا, اقامت

مشکلات زندگی در استرالیا

مشکلات زندگی در استرالیا

در این مقاله به بررسی مشکلات زندگی در استرالیا می پردازیم. استرالیا کشوری توسعه یافته در نیمکره جنوبی زمین است که از نظر وسعت ششمین کشور جهان محسوب می گردد. جمعیت این کشور در حدود 23 میلیون نفر است. پایتخت  استرالیا شهر کانبرا و شهرهای بزرگ آن سیدنی و ملبورن هستند. کشور استرالیا هیچ مرز خاکی با کشور دیگری ندارد و دور تا دور آن را آب های اقیانوس آرام، هند، منجمد جنوبی و چندین خلیج و دریا در بر گرفته اند. استرالیا سرزمین اصلی کوچک ترین قاره دنیا یعنی قاره اقیانوسیه می باشد.

مشکلات زندگی در استرالیا

مهاجرت به استرالیا از طریق روش های مختلفی امکان پذیر است. مهاجرت از طریق کار، سرمایه گذاری، تحصیل، ازدواج و … راه های گوناگون مهاجرت و زندگی در استرالیا هستند.

علیرغم مزایای گوناگون اقامت و زندگی در استرالیا برخی مشکلات و معایب جهت مهاجرت و سکونت در این کشور به چشم می خورد. آگاهی از این موضوعات می تواند کمک شایانی به افرادی باشد. درصدد تصمیم گیری و انتخاب مکان مناسب جهت مهاجرت و زندگی در کشورهای خارجی هستند. در ادامه جا دارد به برخی از معضلاتی که مهاجران خارجی مقیم استرالیا در زندگی روزمره خود ممکن است با آن مواجه شوند اشاره کنیم.

هزینه بالای زندگی

مشکلات زندگی در استرالیا

مشکلات زندگی در استرالیا

استرالیا از نظر هزینه های مربوط به اقامت و زندگی، یکی از گران ترین کشورها جهت مهاجرت افراد خارجی به شمار می رود. هزینه های بالای مهاجرت به استرالیا مخصوصا برای کسانی که قصد مهاجرت تحصیلی به این کشور را دارند مساله ای نمایان و مشهود است.

اقامت در مناطق مختلف این کشور برای مهاجران هزینه بالایی داشته و فقط زندگی در آن دسته از شهرهایی که از ساحل غنی فاصله بیشتری دارند مقرون به صرفه تر است. تامین مواردی از جمله غذا، دانلود از اینترنت و … در استرالیا خیلی گران تمام می شود.

هزینه بهداشت و درمان در استرالیا

در کشور استرالیا هزینه های مربوط به بخش مراقبت های پزشکی و بهداشتی از طریق پرداخت مالیات توسط مردم تامین می گردد. این موضوع امکان بهره مندی از خدمات مرتبط با مراقبت های بهداشتی به صورت رایگان را برای افرادی که به طور دایمی در این کشور ساکن هستند فراهم می سازد.

همچنین استفاده از خدمات مربوط به مشاوره پزشکی برای این افراد رایگان است. اما کسانی که به صورت موقت در استرالیا زندگی می کنند مشمول این طرح نمی باشند. در نتیجه قادر نخواهند بود شرایط لازم جهت دریافت چنین خدماتی را کسب نمایند. از همین رو خدمات مراقبت پزشکی در استرالیا برای کسانی که جزو ساکنان موقت در این کشور هستند گران و پرهزینه خواهد بود.

هزینه های بالای درمانی

متاسفانه باید گفت در حال حاضر افرادی که به صورت موقت در استرالیا زندگی می کنند. با صرف نظر از این که از خدمات بیمه های خصوصی استفاده می کنند. راه دیگری جز پرداخت هزینه های بالای درمانی در استرالیا نخواهند داشت. به این دلیل که پرداخت چنین هزینه هایی قادر است به مثابه سرمایه گذاری ارزشمند و گران قیمتی تلقی گردد و برای کشور استرالیا یک فرصت مالی مناسب محسوب شود.

اگر بخواهیم هزینه های زندگی در استرالیا را به طور کلی تخمین بزنیم می توان گفت هزینه زندگی در این کشور در حالت کلی به شرح زیر است:

   1

هزینه های زندگی یک نفر مجرد که به تنهایی در استرالیا زندگی می کند در حدود 18 هزار و 500 دلار استرالیا در هر سال خواهد بود

2

هزینه های زندگی همسر در استرالیا مبلغ 6 هزار و 500 دلار استرالیا در هر سال خواهد بود

3

هزینه های زندگی هر یک نفر از فرزندان در استرالیا در حدود 3 هزار و 500 دلار استرالیا در هر سال خواهد بود

 

برای مطالعه بیشتر به مقاله هزینه های زندگی در استرالیا نگاهی بیندازید.

تابش اشعه UV

کسانی که در استرالیا زندگی می کنند باید به منظور محافظت خود از تابش اشعه UV که عامل مهمی در ابتلا به بیماری سرطان است. اقدامات پیشگیرانه ای را انجام دهند. به همین منظور به افراد توصیه می شود زمانی که خارج از منزل هستند از لباس های پوشیده تر استفاده کنند، عینک های تیره بر چشم داشته باشند و در فواصل زمانی منظم از کرم های ضد آفتاب جهت محافظت از پوست خود استفاده کنند.

با توجه به آنچه گفته شد رعایت این موارد به دلیل هزینه های بالای محصولات بهداشتی در استرالیا از قبیل کرم ضد آفتاب و …  .برای مهاجرین خارجی علی الخصوص دانشجویان مقیم استرالیا که توان مالی چندان بالایی ندارند آسان نخواهد بود.

وجود آفات

وجود آفاتی از قبیل مار، سوسک، عنکبوت و موش یکی از معضلاتی است که در کشور استرالیا دامنگیر ساکنان آن از جمله کسانی است که از سایر کشورهای جهان به این کشور مهاجرت کرده اند. به نظر می رسد علیرغم برنامه کنترل آفات که کشور استرالیا جهت رفع این معضل در پیش گرفته است اما این مساله همچنان به طرز آزاردهنده ای ادامه دارد.

نگاه جامعه استرالیا

یکی از مشکلات زندگی در استرالیا نوع نگاهی است که جامعه به افراد دارد. در استرالیا عموما نگاه مردم بر افراد و شخصیت های مشهور و سرشناس و اعضای مجلس این کشور معطوف است و به همین علت این افراد در نظر مردم از شان و احترام بیشتری نسبت به سایر آحاد جامعه برخوردار هستند.

گرانی و دشوار بودن دسترسی به خدمات سیستم بهداشت و درمان

گران بودن خدمات سیستم درمانی و مراقبت های پزشکی یکی دیگر از مشکلات زندگی در استرالیا است. به نحوی که خدمات دندانپزشکی در این کشور به طرز سرسام آوری گران و پرهزینه است.

همچنین خدمات بیمه در استرالیا روند سخت و دشواری داشته و فرآیند صدور دفترچه های بیمه بسیار طولانی و سخت انجام می شود. وجود چنین اشکالاتی در زمینه استفاده از خدمات پزشکی، زندگی در استرالیا را برای افراد خارجی دشوار می سازد.

سیستم حمل و نقل ناکارآمد

مشکلات زندگی در استرالیا

مشکلات زندگی در استرالیا

استرالیا با وجود شمار زیاد افرادی که  از کشورهای دیگر جهت اقامت و زندگی به این کشور سفر می کنند. علیرغم بهره مندی از رفاه اجتماعی بالا در آن، تاکنون نتوانسته در بخش حمل و نقل شهری به طور شایسته عمل کند.

به همین جهت رفت و آمد در بسیاری از شهرهای این کشور وضعیت خوبی ندارد. راه اندازی ایستگاه های وسایل نقلیه عمومی از کیفیت و کمیت مناسبی برخوردار نیست. از همین رو شهروندان استرالیا به منظور رفت و آمد و جابجایی در سطح شهرها با مشکل و دشواری مواجه هستند.

وضعیت نامناسب جاده ها

از جمله موارد مربوط به مشکلات زندگی در استرالیا وضعیت بد و نامناسب جاده های این کشور است. جاده ها در کشور استرالیا حتی در بزرگراه هایی که در مناطق مختلف کشور وجود دارد وضعیت نامطلوبی دارند و روند بازسازی آنها نیز بسیار دراز و طولانی شده است.

فرسودگی مسکن

در استرالیا اکثر خانه هایی که مردم در آن سکونت دارند سن بالایی داشته و به شدت دچار فرسودگی هستند. یکی از عوامل موثر در این مساله آن است که در  استرالیا مردم بیشتر از آن که به موضوع مسکن و خانه اهمیت دهند. بخش قابل توجهی از پول و درآمد خود را صرف تفریحات و تهیه غذا می کنند.

عامل دیگری که در این رابطه موثر است سیاست توطئه گرانه ای است که دولت استرالیا در قبال مساله مسکن اعمال می کند. به گونه ای که دولت مانع از ساخت ساختمان های جدید می گردد. نتیجه پیشبرد چنین سیاستی بالا ماندن قیمت مسکن است که در مقابل سبب پایین آمدن کیفیت و فرسودگی خانه ها در این کشور شده است.

سرعت اینترنت

سرعت اینترنت در استرالیا بسیار پایین است.

ازدواج همجنس گرایان

دولت استرالیا طبق مصوبات مجلس این کشور ازدواج همجنس گرایان را آزاد اعلام کرده است. بعد از تصویب این قانون، همجنس بازانی که در  استرالیا زندگی می کنند اجازه یافتند به راحتی با یکدیگر ازدواج کنند.

گسترش روزافزون نژادپرستی

یکی از بدترین مشکلات و ناملایماتی که مهاجران خارجی مقیم استرالیا تجربه می کنند وجود نژادپرستی عمیق و ریشه دار در این کشور است. متاسفانه علاوه بر تفکرات نژادپرستانه و رفتارهای تبعیض آمیز دولت استرالیا در قبال افراد خارجی مقیم این کشور شاهد رفتارهای شدید تبعیض نژادی از سوی عموم مردم مخصوصا بومیان استرالیا هستیم.

در حال حاضر اعمال نژادپرستانه در  استرالیا تا حدی گسترش یافته اند که رفتارهای شهروندی را تحت تاثیر قرار داده اند.

منبع:سفارت استرالیا

 

در پایان

برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید همه روزه از ساعات 9 الی 17 با موسسه حقوقی آوات تماس گرفته و با وکلای مجرب ما مشاوره شوید. همچنین می توانید فرم ارزیابی مهاجرتی ما را پر کنید و از طریق آن مشاوران ما تمام شرایط شما را بررسی کرده و با شما تماس می گیرند و راه کارهای لازم را به شما عزیزان بیان می کنند.

 

سوال های متداول

1.کم هزینه ترین روش مهاجرت به استرالیا چیست؟

  • هر روش مهاجرتی هزینه های مخصوص خودش را دارد اما مهاجرت کاری شامل کم ترین هزینه است.

2. چرا با وجود اینکه زندگی در استرالیا هزینه های بالایی دارد باز هم افراد مشتاق مهاجرت به این کشور هستند؟

  • در کنار هزینه های بالای زندگی, درآمد ها نیز در استرالیا بالاست. ضمن اینکه رفاه اجتماعی و شرایط خوب زندگی سبب شده تا افراد برای مهاجرت به این شکور اقدام کنند.

3.شرایط زندگی یک کارگر در این کشور به چه صورت است؟

  • یک کارگر معمولی در  استرالیا در ازای هر ساعت بیش از 17 دلار این کشور حقوق دریافت می نماید. کسانی که توانایی کار کردن به مدت طولانی ندارند توسط دولت حمایت می شوند که این حمایت از طریق کاهش هزینه های مالیاتی اعطا می شود.

4.دریافت تابعیت در استرالیا از طریق خاک امکان پذیر است؟

  • از سال 1949 تا 1986  هر نوزادی که در خاک کشور  استرالیا متولد می شد. به شکل خودکار به تابعیت این کشور در می آمد. اما این قانون از اواخر سال 1986 تغییر یافت. در صورتی که یکی از والدین نوزاد تابعیت و اقامت کشور  استرالیا را داشته باشد،  نوزاد تواند تابعیت بگیرد.

5.هزینه ی مهاجرت کاری به استرالیا چه میزان است؟

  • هزینه مهاجرت استرالیا از طریق کار نیز برای فرد اصلی 4800 دلار. همسر و فرزندان بالای 18 سال  2400 دلار و همسر و فرزندان زیر 18 سال 1200 دلار استرالیا می باشد.

6.هزینه ی زندگی یک دانشجو در استرالیا چه میزان است؟

  • هزینه تحصیل دانشگاه های استرالیا تقریبا تا 30000 دلار استرالیا در سال. هزینه زندگی یک فرد دانشجو نیز به مبلغ 20000 دلار استرالیا در سال می رسد.

7.چه کسانی در اولویت پناهندگی استرالیا قرار دارند؟

  • پناهندگی مناسب کسانی است که به دلیل خطرات موجود در کشور مقصد راه دیگری برای مهاجرت ندارند. از این طریق اقدام به مهاجرت می کنند.

 

4/5 - (4 امتیاز)

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *