استرالیا

ویزای خویشاوند یتیم استرالیا (117 و 837)

یکی از راه های مهاجرت به استرالیا، اخذ انواع ویزای خانوادگی و خویشاوندی استرالیا است. این روش برای افرادی مناسب خواهد بود که خانواده، اقوام و بستگانشان در استرالیا زندگی می کنند و در واقع اقامت دائم استرالیا را دارند و یا شهروند استرالیا هستند. بنابراین اعضای خانواده شما در استرالیا می توانند اسپانسر شما شده و با توجه به نسبت فامیلی که وجود دارد و یا شرایط خاص، می توانید برای یکی از انواع ویزای خانوادگی استرالیا از جمله، ویزای فرزندخواندگی استرالیا، ویزای فرزندان وابسته استرالیا، ویزای مراقب بیمار استرالیا، ویزای خویشاوند سالمند استرالیا و غیره، اقدام نمایید. یکی دیگر از انواع ویزای خانوادگی استرالیا، ویزای خویشاوند یتیم است که در این مطلب به این ویزا پرداخته ایم و به تمامی سوالات شما در مورد شرایط اخذ این ویزا، هزینه ویزا و مدت زمان اخذ ویزا پاسخ داده ایم.

جهت کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه به مقاله ویزای خانواده استرالیا و انواع آن مراجعه نمایید.

ویزای خویشاوند یتیم استرالیا چه نوع ویزایی است؟

ویزای خویشاوند یتیم استرالیا که به آن Australia Orphan Relative Visa گفته می شود، یک ویزای اقامت دائم استرالیا است که اجازه می دهد کودکان به خویشاوندان و بستگان خود که مسئول مراقبت از آنها هستند و در استرالیا زندگی می کنند، بپیوندند. منظور کودکانی است که والدین خود را از دست داده اند، در واقع کودکانی که پدر و مادر آنها فوت کرده باشند و یا هر دو آنها در نگهداری و مراقبت از کودک ناتوان باشند و یا کودک را ترک کرده باشند. این کودکان اگر بستگانی در استرالیا داشته باشند که مسئولیت مراقبت از آنها را به عهده بگیرند، می توانند از طریق این ویزا به استرالیا مهاجرت کرده و در کنار بستگان و خویشاوندان خود زندگی کنند. ویزای خویشاوند یتیم دارای دو ساب کلاس 117 و 837 است.

توجه داشته باشید که برای دریافت ویزای خویشاوند یتیم، حتما باید ثابت شود که نیاز کودک به خویشاوندان و بستگانش در استرالیا واقعی است و بدون آنها قادر به زندگی کردن به تنهایی نیست. بدین منظور باید مدارک و شواهدی ارائه شود که در ادامه در مورد آن توضیح داده ایم.

شرایط ویزای خویشاوند یتیم چیست؟

جهت اخذ ویزای خویشاوند یتیم استرالیا، کودک که متقاضی اصلی این ویزا محسوب می شود باید شرایط زیر را داشته باشد:

  • سن کودک باید زیر 18 سال باشد.
  • مجرد باشد و در رابطه ای نباشد.
  • در استرالیا اسپانسری داشته باشد و اسپانسر او باید اقامت دائم استرالیا را داشته باشد و یا شهروند استرالیا باشد.
  • از نظر قانونی اجازه خروج از کشور و مهاجرت به استرالیا را داشته باشد (منظور رضایت والدین است).

همانطور که توضیح داده شد، برای اخذ این ویزا باید فردی اسپانسر کودک باشد. اسپانسر نیز باید شرایطی داشته باشد تا مورد تایید قرار بگیرد. شرایط مشخص شده برای اسپانسر عبارتند از:

  • اسپانسر باید اقامت دائم استرالیا را داشته باشد و یا شهروند این کشور باشد.
  • اسپانسر می تواند خواهر یا برادر کودک باشد (خواهر یا برادر ناتنی نیز مورد قبول است).
  • اسپانسر می تواند مادربزرگ و یا پدر بزرگ کودک باشد (مادربزرگ و پدربزرگ ناتنی نیز مورد قبول است).
  • اسپانسر می تواند عمه، عمو، خاله و یا دایی کودک باشد (در این نسبت فامیلی نیز ناتنی بودن مورد قبول است).

اداره مهاجرت استرالیا شرایط مربوط به اسپانسر را بررسی می کند. اگر اسپانسر یا پدر و مادر او، سابقه جرم و جنایت داشته باشند بخصوص در رابطه با کودکان، درخواست اسپانسرشیپ رد می شود.

در مورد رضایت والدین برای خروج کودک از استرالیا چه کاری باید انجام شود؟

برای اینکه کودک بتواند از طریق ویزای خویشاوند یتیم به استرالیا مهاجرت کند باید اجازه خروج از کشور را داشته باشد. بدین منظور باید رضایت نامه کتبی از فردی داشته باشد که حق قانونی در مورد تصمیم گیری درباره محل زندگی کودک را دارد. این حق براساس قوانین کشوری که کودک در آن زندگی می کند، مشخص خواهد شد. یا اینکه دادگاه اجازه خروج از کشور را به کودک داده باشد. رای دادگاه باید از نظر دولت استرالیا مورد تایید و قانونی باشد.

توجه داشته باشید که اگر والدین کودک زنده باشند و برای مهاجرت او به استرالیا رضایت نداشته باشند، این ویزا صادر نخواهد شد.

برای ویزای خویشاوند یتیم به چه مدارکی نیاز است؟

در زمان اقدام برای ویزای خویشاوند یتیم ساب کلاس 117 و 837 به شما چک لیست کاملی از مدارک مورد نیاز داده خواهد شد. همچنین در زمان آماده سازی مدارک مورد نیاز می توانید از وکلای مهاجرت کمک و راهنمایی دریافت نمایید زیرا هرگونه نقص در مدارک و پرونده ارسالی، باعث طولانی تر شدن فرایند بررسی ویزا و صدور ویزا خواهد شد. در اینجا اصلی ترین مدارک مورد نیاز برای ویزای خویشاوند یتیم لیست شده است:

  • پاسپورت: کپی از پاسپورت متقاضی اصلی ویزا
  • مدارک شناسایی: به شناسنامه و یا کارت ملی کودک نیاز خواهد بود. همچنین اگر نام و یا نام خانوادگی کودک تغییر کرده است باید مدارک مربوط به آن ارائه شود.
  • اپلیکیشن فرم: خویشاوندان کودک باید فرم درخواست ویزا که به آن Orphan visa application form گفته می شود را تکمیل کنند.
  • مدارک اسپانسرشیپ: به عنوان اسپانسر باید فرم 40HC را تکمیل نمایید و آن را ضمیمه سایر مدارک و فرم ها در پرونده کنید.
  • 4 عدد عکس ویزا: باید 4 عدد عکس از کودک برای ویزا تهیه کنید. عکس ها باید جدید باشند و کیفیت بالایی داشته باشند. همچنین به سایر شرایط از جمله اینکه پس زمینه عکس باید سفید باشد و چهره بطور کامل مشخص باشد، توجه نمایید.
  • مدارکی که نشان دهد کودک به مراقبت و نگهداری شما نیاز دارد: باید مدارکی ارائه شود که نشان دهد کودک والدینی ندارد که از او مراقبت و نگهداری کنند. این مدارک می تواند گواهی فوت والدین باشد و یا مدارک پزشکی که نشان دهد آنها در نگهداری از کودک ناتوان هستند. همچنین می توان مدارک و شواهدی ارائه کرد که نشان دهد پدر و مادر کودک او را ترک کرده اند و او سرپرستی ندارد.
  • مدارک مربوط به نسبت خانوادگی: برای نشان دادن رابطه خانوادگی بین کودک و اسپانسر به مدارکی نیاز است. این مدارک می توانند شناسنامه، سند ازدواج، مدارک سرپرستی کودک و یا شجرنامه خانوادگی رسمی باشد.
  • مدارک تایید شخصیت: اگر کودک که متقاضی ویزا است بالای 16 سال داشته باشد باید از نظر شخصیتی مورد تایید قرار بگیرد. بدین منظور باید فرم 80 که جهت بررسی ویژگی های شخصیتی است، تکمیل شود. همچنین ممکن است به نامه پلیس، نامه عدم سوء پیشینه، نیاز باشد.
  • مدارک مربوط به همراهان زیر 18 سال: اگر فردی به عنوان همراه قرار است برای ویزا اقدام کند و زیر 18 سال است باید مدارک مورد نیاز از جمله مدارک شناسایی، مدارک مربوط به نسبت فامیلی با کودک که متقاضی اصلی ویزا است و غیره را ارائه نماید.

چگونه می توان برای ویزای خویشاوند یتیم اقدام کرد؟

ارائه درخواست ویزای خویشاوند یتیم ساب کلاس 117 و 837 بصورت کاغذی است و امکان ارائه درخواست ویزا بصورت آنلاین و یا حضوری وجود ندارد. در واقع باید مدارک را تهیه و آماده نمایید و آنها را به مرکز مربوطه از طریق پست و یا پیک ارسال کنید. آدرس پستی مرکزی که باید مدارک توسط بستگان کودک ارسال شود، در فرم درخواست ویزا و یا اپلیکیشن فرم درج شده است.

قبل از اینکه مدارک را ارسال نمایید باید اپلیکیشن فی یا هزینه ویزا را پرداخت نمایید. در غیر اینصورت به پرونده شما رسیدگی نخواهد شد. توجه داشته باشد که باید قبض مربوط به پرداخت اپلیکیشن فی را در پرونده و در کنار سایر مدارک قرار دهید. گرچه مدارک باید ارسال شود و نمی توان درخواست ویزا را بصورت آنلاین ارائه کرد اما مبلغ مربوط به هزینه ویزا را باید بصورت آنلاین پرداخت نمایید. بدین منظور باید به پورتال رسمی رسیدگی به ویزاهای استرالیا ImmiAccount مراجعه کرده، اکانت بسازید و از طریق بخش ImmiPayments پرداخت را انجام دهید.

بنابراین اقدام برای ویزای خویشاوند یتیم شامل مراحل زیر است:

  1. آماده سازی مدارک مورد نیاز
  2. پرداخت هزینه ویزا
  3. ارسال مدارک بهمراه فرم درخواست ویزا

در وزارت امور داخلی استرالیا مرکز Child and Other Family Processing Centre مسئول رسیدگی به پرونده شما است. بنابراین آدرس درج شده در فرم درخواست ویزا که باید مدارک را به آن ارسال کنید، این مرکز خواهد بود. در کل این مرکز به درخواست های مربوط به انواع ویزای خانوادگی استرالیا رسیدگی می کند.

هزینه ویزای خویشاوند یتیم استرالیا چقدر است؟

اپلیکیشن فی برای ویزای خویشاوند یتیم ساب کلاس 117 استرالیا هزار و 710 دلار استرالیا است.

چقدر طول می کشد تا ویزا صادر شود؟

فرایند بررسی ویزای خویشاوند یتیم، از زمان ارسال مدارک تا زمان صدور ویزا، بین 31 ماه تا 76 ماه طول می کشد. طبق اعلام وزارت امور داخلی استرالیا، مدت زمان بررسی درخواست ویزا به ترتیب زیر است:

  • 25 درصد از متقاضیان ویزای خود را 31 ماهه دریافت کردند.
  • 50 درصد متقاضیان ویزای خود را 49 ماهه دریافت کردند.
  • 75 درصد متقاضیان ویزای خود را 59 ماهه دریافت کردند.
  • 90 درصد متقاضیان ویزای خود را 76 ماهه دریافت کردند.

تفاوت بین ویزای 117 و 837 چیست؟

این دو ویزا، ویزای 117 استرالیا و ویزای 837 استرالیا، هر دو ساب کلاس ویزای خویشاوند یتیم هستند و تفاوت آنها در این است که از کجا برای این ویزا درخواست می دهید. اگر در استرالیا هستید و از آن کشور برای ویزای خویشاوند یتیم اقدام می کنید باید برای ساب کلاس 837 درخواست دهید. اما اگر خارج از استرالیا هستید و برای مثال از ایران برای دریافت این ویزا اقدام می کنید باید ساب کلاس 117 را انتخاب نمایید.

مزایای ویزای خویشاوند یتیم چیست؟

کودکی که ویزای 117 استرالیا و یا 837 را دریافت کرده باشد از امکانات و مزایایی زیادی برخوردار خواهد شد زیرا این ویزا یک ویزای اقامت دائم استرالیا است. بدین معنی که کودک بعد از اخذ ویزا بلافاصله می تواند به استرالیا مهاجرت کند و اقامت دائم این کشور را دریافت نماید. بنابراین مزایای زیر را خواهد داشت:

  • کودک می تواند برای همیشه در استرالیا و کنار شما زندگی کند.
  • اجازه تحصیل و کار در استرالیا به او داده می شود.
  • از خدمات درمانی دولت استرالیا استفاده کند.
  • تا 5 سال بدون محدودیت به تمامی نقاط دنیا سفر کند.
  • بعد از 4 سال برای شهروندی استرالیا اقدام کند.

جمع بندی و نکات مهم

ویزای خویشاوند یتیم که دارای دو ساب کلاس 117 و 837 است، یکی از انواع ویزای خانوادگی استرالیا است. این ویزا یک ویزای اقامت دائم است و برای کودکانی صادر می شود که سرپرستی ندارند، بدین معنی که هر دو والدین خود را از دست داده اند. یا پدر و مادرشان فوت کرده اند، یا ناتوان هستند و امکان مراقبت از فرزندشان را ندارند و یا کودک را ترک کرده اند. بنابراین در این شرایط بستگان کودک که در استرالیا زندگی می کنند به این ترتیب که یا اقامت دائم استرالیا را دارند و یا شهروند این کشور هستند، می توانند اسپانسر کودک شده و برای او ویزای خویشاوند یتیم بگیرند و از این طریق کودک به استرالیا مهاجرت کرده و تحت مراقبت آنها زندگی خواهد کرد. این بستگان می توانند خواهر و برادر، مادربزرگ یا پدربزرگ، عمه، عمو، خاله و یا دایی کودک باشند.

در پایان

برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید همه روزه از ساعات 9 الی 17 با موسسه حقوقی آوات تماس گرفته و با وکلای مجرب ما مشاوره شوید. همچنین می توانید فرم ارزیابی مهاجرتی ما را پر کنید و از طریق آن مشاوران ما تمام شرایط شما را بررسی کرده و با شما تماس می گیرند و راه کارهای لازم را به شما عزیزان بیان می کنند.

به این نوشته امتیاز بدهید post

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *