استرالیا

ویزای خانواده استرالیا برای سالمند وابسته

یکی از راه های مهاجرت به استرالیا، ویزای خانوادگی و خویشاوندی استرالیا است. اگر اعضای خانواده و یا بستگان شما در استرالیا زندگی می کنند، بدین معنی که شهروند استرالیا هستند و یا اقامت دائم این کشور را دارند، می توانید برای یکی از انواع ویزای خانوادگی استرالیا با توجه به نسبت فامیلی که دارید، اقدام نمایید. انواع ویزای خانوادگی استرالیا شامل ویزای فرزندان، ویزای فرزندان وابسته، ویزای خواهر و برادر، ویزای مراقب بیمار، ویزای فرزندخواندگی و غیره است. یکی دیگر از انواع ویزای خانوادگی استرالیا ویزای خویشاوند سالمند و وابسته است که در این مطلب به این نوع از ویزای خانوادگی پرداخته ایم و به تمامی سوالات شما در مورد شرایط اخذ ویزای خویشاوند سالمند، هزینه ها و مدت زمان صدور ویزا پاسخ داده ایم.

جهت کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه به مقاله ویزای خانواده استرالیا و انواع آن مراجعه نمایید.

ویزای خویشاوند سالمند چه نوع ویزایی است؟

ویزای خویشاوند سالمند و وابسته استرالیا که دارای 2 ساب کلاس 114 و 838 است و به آن Aged Dependent Relative Visas گفته می شود، یکی از انواع ویزای خانوادگی استرالیا است و این امکان را برای بستگان و خویشاوندان سالمند افرادی که در استرالیا زندگی می کنند، فراهم می کند که بتوانند به استرالیا مهاجرت کنند و در کنار اعضای خانواده و بستگانشان که اقامت دائم استرالیا را دارند و یا شهروند این کشور هستند، زندگی کنند. برای دریافت این ویزا باید نشان دهید که به اعضای خانواده و فامیل خود که در استرالیا هستند، از نظر مالی و روحی وابسته هستید و نیاز دارید که آنها از شما مراقبت کنند و وابستگی شما باید واقعی باشد.

شرایط ویزای خویشاوند سالمند چیست؟

اگر قصد دارید برای ویزای خویشاوند سالمند ساب کلاس 114 و 838 اقدام نمایید، باید شرایط زیر را داشته باشید:

  • اسپانسر تایید شده داشته باشید.
  • به سن بازنشستگی رسیده باشید (بین 65 تا 67 سال داشته باشید).
  • وابستگی شما به اسپانسرتان واقعی باشد.
  • مجرد و تنها باشید.
  • برای حمایت و پشتیبانی از شما تعهد و تضمین داده شود. در واقع باید assurance of support داشته باشید.

اگر برای ویزای 838 اقدام می کنید، ویزای قبلی شما نباید شرط no further stay را داشته باشد. این شرط به این معنی است که ویزای قبلی شما باید قابل تمدید باشد و این امکان را داشته باشید که مدت اقامت خود را در استرالیا طولانی تر کنید. زیرا برخی از ویزاهای استرالیا این اجازه را به دارنده ویزا نمی دهد که بعد از اتمام اعتبار ویزا، مدت بیشتری را در استرالیا بمانند.

تضمین حمایت و پشتیبانی

یکی از شروط مربوط به ویزای خویشاوند سالمند این است که تضمین حمایت و پشتیبانی داشته باشید که به آن assurance of support گفته می شود. این نوع تضمین یک توافقنامه بین اسپانسر شما و دولت استرالیا است و باعث می شود که راحتتر برای شما ویزا صادر شود. در واقع در این توافقنامه ذکر می شود که دولت استرالیا متعهد می شود بعد از صدور ویزا، شما را از نظر مالی حمایت کند و اسپانسر شما متعهد می شود که از طرف شما این هزینه ها را به دولت استرالیا پس خواهد داد و بازپرداخت می کند.

برای اطمینان از اینکه اسپانسر از شما حمایت می کند و متعهد به این توافقنامه خواهد بود، اسپانسر باید در ابتدا فرم اسپانسرشیپ برای مهاجرت به استرالیا را ارسال کند و درخواست دهد و سپس از او خواسته می شود که برای مصاحبه حاضر شود و با جزئیات در مورد تضمین حمایت و پشتیبانی توضیح دهد. البته وزارت امور داخلی استرالیا زمان مربوط به ارائه تضمین پشتیبانی را به شما اطلاع خواهد داد.

برای ویزای خویشاوند سالمند، چه کسی می تواند اسپانسر شود؟

بستگان و خویشاوندان شما که در استرالیا زندگی می کنند می توانند اسپانسر شما شوند اگر شرایط زیر را داشته باشند:

  • سن آنها باید بالای 18 سال باشد.
  • شهروند استرالیا باشند و یا اقامت دائم این کشور را داشته باشند.
  • با حمایت مالی شما موافقت کنند. اینکه هزینه ها، مخارج زندگی و محل سکونت شما را در دو سال اول اقامت شما در استرالیا پوشش دهند.

البته در مورد اسپانسرشیپ در ویزای خویشاوند سالمند، باید اضافه کرد که امکانی به اسم اسپانسر جایگزین یا Alternative Sponsorship وجود دارد. بدین معنی که اگر اسپانسر شما زیر 18 سال باشد، فرد دیگری از طرف او می تواند اسپانسر شما شود که این فرد یا باید با اسپانسر اول که زیر 18 سال است ازدواج کرده باشد و یا از بستگان او باشد. همچنین این شرط که شهروند استرالیا باشد و یا اقامت دائم داشته باشد هم وجود دارد.

برای ویزای خویشاوند سالمند چه مدارکی نیاز است؟

در زمان اقدام برای ویزای خانوادگی از نوع خویشاوند سالمند و وابسته، چک لیست کاملی از مدارک مورد نیاز به شما داده خواهد شد، همچنین می توانید از وکلای مهاجرت نیز مشاوره دریافت نمایید زیرا هر گونه نقص در مدارک و پرونده موجب طولانی شدن فرایند بررسی ویزا خواهد شد. در اینجا اصلی ترین مدارک مورد نیاز برای ویزای 114 و 838 استرالیا لیست شده است:

  • پاسپورت: باید یک کپی از صفحات پاسپورت که مشخصات فردی، عکس و تاریخ صدور و انقضا پاسپورت در آن وجود دارد، تهیه نمایید.
  • اپلیکیشن فرم: فرم درخواست ویزا را تکمیل نمایید.
  • مدارک مربوط به اسپانسر: اسپانسر باید فرم 40 را تکمیل کند. همچنین به مدارک شناسایی و مدارک مربوط به اقامت در استرالیا نیاز است.
  • مدارکی که رابطه متقاضی ویزا را با اسپانسر نشان دهد: باید مدارکی را ارائه دهید که نشان دهد چه نسبت فامیلی با اسپانسر دارید مثلا سند ازدواج، شناسنامه، مدارک فرزندخواندگی و یا شجره نامه خانوادگی رسمی از جمله این مدارک هستند.
  • مدارکی که ثابت کند متقاضی ویزا به اسپانسر وابسته است: برای اینکه نشان دهید به اسپانسر وابستگی دارید، می توان مدارکی مثل صورتحساب بانکی، سند انتقال وجه و یا رسید اجاره خانه را ارائه کرد.
  • مدارکی که نشان دهد شخصیت شما مورد تایید است: این مدارک می تواند شامل نامه عدم سوء پیشینه باشد. البته در صورت نیاز به ارائه این مدارک، وزارت امور داخلی استرالیا به شما اطلاع خواهد داد. تا زمانی که این مدارک را درخواست نکرده اند نیازی به ارسال آن نیست.
  • اگر همزمان با درخواست ویزای شما، همراهانتان نیز برای ویزا اقدام می کنند، باید مدارک زیر را ارائه نمایید:
    • همراهان زیر 18 سال: مدارک شناسایی، شناسنامه، مدارک مربوط به حضانت فرزند و یا رضایت والدین.
    • همراهان بالای 18 سال: مدارک شناسایی، تایید شخصیت و همچنین باید مدارکی ارائه شود که نشان دهد فرزندتان به شما وابسته است و زندگی مستقلی ندارد.

چگونه می توان برای ویزای خویشاوند سالمند اقدام کرد؟

ارسال درخواست برای ویزای خویشاوند سالمند و وابسته ساب کلاس 114 و 838، به 3 مرحله اصلی تقسیم می شود:

  1. ارسال درخواست ویزا
  2. مرحله اول بررسی درخواست ویزا (ارزیابی ابتدایی)
  3. مرحله دوم بررسی درخواست ویزا (ارزیابی نهایی)

درخواست ویزا:

در زمان ارسال درخواست برای ویزای خویشاوند سالمند، باید خارج از استرالیا باشید و مدارک باید بصورت کاغذی (نه بصورت آنلاین) ارسال شود. در این مرحله باید فرم درخواست ویزا را تکمیل نمایید. مدارک مورد نیاز را تهیه کنید و ضمیمه اپلیکیشن فرم کرده و به آدرس مشخص شده در اپلیکیشن فرم، ارسال کنید. پرونده را می توانید از طریق پست و یا پیک ارسال نمایید.

برای اینکه درخواست ارسالی شما مورد بررسی قرار بگیرد، باید قسط اول هزینه ویزا را پرداخت کرده باشید. اگرچه مدارک باید بصورت کاغذی ارسال شود اما پرداخت هزینه ویزا بصورت آنلاین از طریق ImmiAccount است. ImmiAccount پورتال رسمی رسیدگی به ویزاهای استرالیا است. برای پرداخت هزینه باید در ImmiAccount یک اکانت بسازید و در قسمت پرداخت ها، قسط اول را بپردازید.

ارزیابی ابتدایی درخواست ویزا:

بعد از اینکه مدارک خود را ارسال کردید، پرونده شما برای ارزیابی ابتدایی توسط اداره مهاجرت استرالیا، مورد بررسی قرار می گیرد. اگر شرایط لازم برای اخذ ویزا را داشته باشید، پرونده شما را در صف انتظار قرار می دهد. در این مرحله باید منتظر بمانید تا جای خالی در برنامه مهاجرتی استرالیا باز شود. بدلیل اینکه در هر سال تعداد محدودی ویزا صادر می شود، مدت انتظار طولانی خواهد بود.

ارزیابی نهایی درخواست ویزا:

بعد از اتمام مرحله اول، پرونده شما برای بررسی نهایی ارسال می شود. در این مرحله به شما اطلاع خواهند داد که قسط دوم هزینه ویزا را پرداخت نمایید. توجه داشته باشید در این مرحله اگر پرداخت شما کامل انجام نشده باشد، ویزا برای شما صادر نمی شود.

هزینه ویزای خویشاوند سالمند وابسته چقدر است؟

اپلیکیشن فی برای ویزای خویشاوند سالمند 6 هزار و 490 دلار استرالیا است. این هزینه در دو مرحله یا دو قسط پرداخت می شود. قسط اول که 4 هزار و 425 دلار است را همان ابتدا و در زمان ارسال درخواست برای ویزا پرداخت می کنید و قسط دوم را در زمان ارزیابی نهایی ویزا پرداخت خواهید کرد. این مبلغ فقط برای درخواست کننده اصلی ویزا است و در صورتی که همراهانی دارید، باید به طور جداگانه برای هر فرد اپلیکیشن فی پرداخت شود.

فرایند اخذ ویزای خویشاوند سالمند چقدر طول می کشد؟

فرایند بررسی این ویزا حدود 50 سال طول می کشد. زمانی که مرحله اول ارزیابی پرونده شما انجام شد، آن را در صف انتظار قرار می دهند و زمان انتظار تا رسیدن به مرحله نهایی ارزیابی ویزا و صدور ویزا ممکن است تا 50 سال طول می کشد. در ماه فوریه سال 2021 وزارت امور داخلی استرالیا اعلام کرده است که در حال بررسی نهایی پرونده هایی است که از آگوست 2011 ارسال شده اند.

جمع بندی و نکات مهم

اگر بستگان و خویشاوندان شما در استرالیا زندگی می کنند، بدین معنی که اقامت دائم استرالیا را دارند و یا شهروند این کشور هستند، می توانید برای یکی از انواع ویزای خوانوادگی استرالیا اقدام نمایید. ویزای خویشاوند سالمند نیز یکی از انواع ویزای خانوادگی استرالیا است که برای دریافت آن باید فردی از بستگانتان اسپانسر شما شود. همچنین باید به سن بازنشستگی رسیده باشید و بتوانید ثابت کنید که به فامیل خود در استرالیا وابسته هستید و نیاز است که برای زندگی در کنار آنها باشید. با توجه به اینکه از خارج از استرالیا برای ویزا اقدام می کنید و یا داخل استرالیا، این ویزا به دو ساب کلاس 114 و 838 تقسیم شده است. هزینه ویزا باید طی دو قسط پرداخت شود زیرا فرایند بررسی ویزا دو مرحله ای است. همچنین بدلیل اینکه بعد از بررسی اولیه ویزا، پرونده شما در صف انتظار قرار می گیرد، فرایند اخذ این ویزا خیلی طول می کشد و گاهی ممکن است تا 50 سال طول بکشد.

در پایان

برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید همه روزه از ساعات 9 الی 17 با موسسه حقوقی آوات تماس گرفته و با وکلای مجرب ما مشاوره شوید. همچنین می توانید فرم ارزیابی مهاجرتی ما را پر کنید و از طریق آن مشاوران ما تمام شرایط شما را بررسی کرده و با شما تماس می گیرند و راه کارهای لازم را به شما عزیزان بیان می کنند.

 

سوالات متداول

1. می توانم برای ویزای اعضای خانواده هم اقدام کنم؟

  • بله. در زمان اقدام برای ویزای خویشاوند سالمند می توانید فرزندان خود را نیز به این برنامه اضافه کنید. فقط توجه داشته باشید که شما هر زمان که بخواهید می توانید برای همراهانتان هم اقدام کنید تا قبل از اینکه برای ویزای شما تصمیم گیری شود. بعد از تصمیم گیری در مورد ویزای شما دیگر این امکان وجود نخواهد داشت که درخواست ویزای فرزندانتان را ارسال کنید. اعضای خانواده شما باید مدارک مربوط به سلامت جسمی و تایید شخصیت را داشته باشند.

2. تفاوت بین ساب کلاس 114 با 838 چیست؟

  • ویزای خویشاوند سالمند و وابسته استرالیا دارای 2 ساب کلاس 114 و 838 است که تفاوت این دو در این است که شما اگر در زمان اقدام برای ویزا خارج از استرالیا باشید، باید برای ویزای 114 استرالیا اقدام کنید. اما اگر در زمان ارسال درخواست ویزا در استرالیا حضور داشته باشید و از آنجا اقدام کنید باید برای ویزای 838 اقدام نمایید. ولی برای هر دو ساب کلاس باید مدارک را بصورت کاغذی پست کنید و امکان اقدام بصورت آنلاین وجود ندارد.

3. ویزای خویشاوند سالمند وابسته یک ویزای دائم است؟

  • بله. ویزای خویشاوند سالمند استرالیا یک ویزای دائم محسوب می شود و به شما اقامت دائم استرالیا داده خواهد شد. بنابراین شما از تمامی مزایای اقامت دائم مثل اجازه کار و تحصیل، استفاده از خدمات درمانی استرالیا MediCare و غیره بهرمند خواهید شد.

4. آیا می توانم والدین خود را از طریق ویزای خویشاوند سالمند به استرالیا بیاورم؟

  • اگر واجد شرایط مشخص شده برای ویزا باشند این امکان وجود دارد. اما توجه داشته باشید که انواع ویزای والدین استرالیا وجود دارد که شاید بهتر باشد برای آنها اقدام نمایید. می توانید ویزاهای مختلف استرالیا را بررسی کنید تا بهترین نوع ویزا با توجه به شرایط خاص خود را پیدا کنید. در این زمینه می توانید از وکلای مهاجرت نیز مشاوره دریافت نمایید.
به این نوشته امتیاز بدهید post

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *