استرالیا

ویزای خانواده استرالیا برای مراقب بیمار

یکی از انواع ویزای استرالیا، ویزای خانوادگی و خویشاوندی استرالیا است که به ساب کلاس ها و انواع مختلفی تقسیم می شود. اگر خانواده یا خویشاوندان شما در استرالیا زندگی می کنند و مقیم دائم این کشور هستند، می توانند اسپانسر شما شوند تا از طریق یکی از انواع ویزای خانوادگی استرالیا، به این کشور مهاجرت نمایید و در کنار آنها زندگی کنید. ویزای فرزندان، ویزای آخرین بازمانده یا ویزای خواهر و برادر، ویزای فرزندخواندگی و غیره از جمله انواع ویزای خانوادگی استرالیا است. در این مطلب به ویزای مراقب بیمار استرالیا پرداخته ایم که نوع دیگری از ویزای خوانوادگی استرالیا است و به تمامی سوالات شما در مورد شرایط اخذ این ویزا، هزینه ها و مدت زمان اخذ ویزای مراقب بیمار، پاسخ داده ایم.

جهت کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه به مقاله ویزای خانواده استرالیا و انواع آن مراجعه نمایید.

ویزای مراقب بیمار استرالیا چه نوع ویزایی است؟

ویزای مراقب بیمار  Australia Carer Visaیک ویزای دائم استرالیا است و جزء ویزاهای خانوادگی استرالیا محسوب می شود. اگر شما قصد دارید که به استرالیا مهاجرت کنید و در آنجا از یکی از بستگان خود که در این کشور زندگی می کند و به دلیل بیماری و ناتوانی به مراقب نیاز دارید، پرستاری و مراقبت کنید، باید برای ویزای مراقب بیمار اقدام نمایید. ویزای مراقب بیمار به دو ساب کلاس تقسیم می شود:

  • ویزای 116 استرالیا
  • ویزای 836 استرالیا

برای اخذ این ویزا به اسپانسر نیاز دارید. اسپانسر شما باید مورد تایید قرار بگیرد و همچنین مشخص شود که واقعا به اینکه شما از او مراقبت و نگهداری کنید، نیاز دارد.

شرایط ویزای مراقب بیمار چیست؟

جهت اخذ ویزای مراقب بیمار استرالیا باید شرایط زیر را داشته باشید:

  • یکی از بستگانتان که به کمک شما به عنوان مراقب نیاز دارد، اسپانسر شما شود.
  • شما باید توانایی مراقبت و نگهداری از او را داشته باشید.
  • با نوع دیگری از ویزای استرالیا به این کشور سفر کرده باشید (اگر قصد دارید برای ویزای 836 اقدام کنید، زیرا برای این ویزا باید از داخل استرالیا درخواست خود را ارسال کنید).
  • ویزای شما برای حضور در استرالیا معتبر باشد و در زمان مجاز (قبل از اتمام اعتبار ویزای قبلی) برای ویزای 836 اقدام نمایید.

برای اخذ ویزای مراقب بیمار، اسپانسر باید چه شرایطی داشته باشد؟

اسپانسر شما باید مورد تایید قرار بگیرد. بدین منظور باید شرایط زیر را داشته باشد:

  • اقامت دائم استرالیا را داشته باشد و یا شهروند این کشور باشد.
  • از بستگان و خویشاوندان نزدیک شما باشد. نسبت فامیلی او با شما باید یکی موارد زیر باشد:
    • پدر یا مادر
    • پدربزرگ یا مادربزرگ
    • نوه
    • عمو، عمه، خاله، دایی
    • خواهرزاده یا برادرزاده
    • خواهر یا برادر
    • فرزند
  • باید توانایی پرداخت هزینه ها و مخارج شما را داشته باشد و از نظر مالی حامی شما باشد و محل اقامت شما را فراهم کند. البته این حمایت برای حداقل 2 سال اول زندگی شما در استرالیا است.

توجه داشته باشید که همسر بستگان شما (همسر افرادی که در بالا نام برده شد به عنوان فامیل شما) هم می توانند اسپانسر شما شوند اما به شرط اینکه باهم و بطور مشترک زندگی کنند.

چگونه می توان ثابت کرد که اسپانسر بیمار است و به مراقبت نیاز دارد؟

برای دریافت ویزای مراقب بیمار استرالیا، باید ثابت شود که فردی که اسپانسر شماست واقعا از نظر جسمی ناتوان است و به مراقبت و پرستاری شما نیاز دارد. برای نشان دادن این موضوع باید مدارک پزشکی ارائه شود. بدین منظور خدمات پزشکی بوپا Bupa Medical services معاینات و آزمایشات پزشکی مورد نیاز را انجام خواهد داد و باید مشخص شود که:

  • اسپانسر شما یک بیماری مزمن یا طولانی مدت دارد.
  • به دلیل بیماری و ناتوانی جسمی نمی تواند کارهای روزانه خود را مانند حمام کردن، آشپزی کردن، خرید و نظافت را انجام دهد.

برای انجام این آزمایشات و معاینات پزشکی، اسپانسر شما باید از طریق وبسایت مربوط به خدمات پزشکی بوپا Bupa Medical services درخواست دهد تا بتواند گواهی پزشکی تایید شده را دریافت نماید.

برای ویزای مراقب به چه مدارکی نیاز است؟

در زمان اقدام برای ویزای مراقب بیمار، به شما چک لیست کاملی از مدارک مورد نیاز داده خواهد شد. همچنین می توانید در این مرحله از راهنمایی و مشاوره وکلای مهاجرت استفاده نمایید زیرا هر گونه نقص در مدارک باعث طولانی شدن فرایند بررسی ویزا خواهد شد. در اینجا اصلی ترین مدارک مورد نیاز برای ویزای مراقب بیمار لیست شده است:

  • اپلیکیشن فرم: فرم درخواست ویزا را که به آن Carer visa application form گفته می شود، تکمیل نمایید.
  • عکس ویزا: 4 عدد عکس برای ویزا نیاز است. در زمان تهیه عکس به شرایط لازم دقت نمایید از جمله، عکس شما باید جدید باشد، پس زمینه عکس سفید باشد و جهره واضح و کامل مشخص باشد.
  • پاسپورت: در زمان اقدام برای ویزا باید پاسپورت معتبر داشته باشید. همچنین ممکن است که کپی های سایر مدارک شناسایی مانند کارت ملی و شناسنامه نیز نیاز باشد.
  • مدارک مربوط به تغییر نام و نام خانوادگی: اگر نام خود را تغییر داده اید باید مدارک مرتبط را ارائه نمایید.
  • مدارک مربوط به اسپانسر: این مدارک شامل مدارک مربوط به رابطه خانوادگی، اقامت استرالیا، مدارک شناسایی و اسناد مالی است.
  • فرم اسپانسرشیپ: اسپانسر باید فرم مربوط به اسپانسرشیپ برای مهاجرت به استرالیا را تکمیل کند و این فرم را به شما بدهد تا ضمیمه سایر مدارک نمایید.
  • مدارک پزشکی: این مدارک توسط خدمات پزشکی بوپا Bupa Medical services بعد از انجام معاینات پزشکی به اسپانسر شما داده خواهد شد. اگر هنوز فرایند انجام معاینات پزشکی انجام نشده است باید مدارکی را ارائه دهید که نشان دهد برای این آزمایشات اقدام کرده اید.
  • مدارک مربوط به تایید شخصیت: به نامه عدم سوء پیشینه از پلیس نیاز است و همچنین باید فرم های 80 و 1221 را که مربوط به ارزیابی ویژگی های شخصیتی است، تکمیل کنید.
  • اگر در زمان اقدام برای ویزای مراقب بیمار، قرار است اعضای خانواده شما نیز به عنوان همراه برای ویزا اقدام کنند به مدارک زیر نیاز است:
    • همسر: پاسپورت، مدارک شناسایی، سند ازدواج، مدارک تایید شخصیت
    • فرزندان زیر 18 سال: مدارک شناسایی، مدارک مربوط به رابطه خانوادگی، مدارک تایید شخصیت (اگر بالای 16 سال باشند)
    • فرزندان بالای 18 سال: مدارک شناسایی و رابطه خانوادگی، مدارک تایید شخصیت و مدارکی که نشان دهد از نظر مالی به شما وابستگی دارند و زندگی مستقلی ندارند و اگر بالای 23 سال باشند باید ثابت شود که بدلیل ناتوانی جسمی و ذهنی به خانواده وابسته هستند.

چگونه می توان برای ویزای مراقب بیمار اقدام کرد؟

جهت اقدام برای ویزای مراقب بیمار استرالیا باید مراحل زیر را انجام دهید:

  1. آماده سازی مدارک مورد نیاز
  2. ارائه درخواست ویزا
  3. انتظار برای مرحله اول ارزیابی ویزا
  4. پرداخت قسط دوم هزینه ویزا

آماده سازی مدارک مورد نیاز:

قبل از اینکه برای ویزای مراقب بیمار اقدام کنید، باید مدارک را براساس چک لیستی که به شما داده می شود، تهیه و آماده نمایید. تمامی مدارک باید به زبان انگلیسی باشند و یا ترجمه رسمی شده باشند و مورد تایید قرار گیرند. در مورد نامه پلیس یا نامه عدم سوء پیشینه نیازی به ارائه کپی نیست و می توانید اصل نامه را ارسال نمایید. تمامی کپی های مدارک باید برابر اصل باشند. همچنین یک کپی از تمامی مدارک را نزد خود نگه دارید.

ارائه درخواست ویزا:

برای درخواست ویزای مراقب بیمار، نمی توانید بصورت آنلاین و یا حضوری اقدام نمایید. مدارک باید برای مرکز مربوطه پست شوند و یا از طریق پیک ارسال شوند. آدرس پستی مرکز مربوطه Child and Other Family Processing Centre در وزارت امور داخلی استرالیا که در پرث Perth قرار دارد، در اپلیکیشن فرم درج شده است.

در این مرحله باید قسط اول هزینه ویزا را پرداخت نمایید و سپس پرونده خود را به مرکز مربوطه از طریق پست یا پیک ارسال کنید. توجه داشته باشید که اپلیکیشن فی را باید بصورت آنلاین و از طریق پورتال رسمی رسیدگی به ویزاهای استرالیا که به آن ImmiAccount گفته می شود، پرداخت نمایید اگرچه باید مدارک را بصورت کاغذی ارسال کنید. برای پرداخت هزینه باید در ImmiAccount اکانت بسازید و به قسمت پرداخت ها مراجعه کنید.

انتظار برای مرحله اول ارزیابی ویزا:

بعد از ارسال درخواست ویزا، مسئولین مربوطه در وزارت امور داخلی استرالیا به درخواست شما رسیدگی خواهند کرد. فرایند بررسی ویزا دو مرحله ای است: در مرحله اول شرایط شما برای درخواست ویزا بررسی می شود و اگر واجد شرایط باشید، پرونده را در صف انتظار قرار می دهند تا زمانی که جای خالی در برنامه مهاجرتی استرالیا باز شود. این صف انتظار ممکن است زمان زیادی طول بکشد.

پرداخت قسط دوم هزینه ویزا:

بعد از اینکه زمان انتظار به پایان رسید و نوبت پرونده شما شد، دپارتمان مربوطه یکبار دیگه پرونده شما را بررسی می کنند و شما در این مرحله باید قسط دوم هزینه ویزا را پرداخت نمایید. توجه نمایید تا زمانی که پرداخت هزینه ویزا کامل نشود، ویزا صادر نخواهد شد.

هزینه ویزای مراقب بیمار استرالیا چقدر است؟

هزینه ویزای مراقب بیمار استرالیا 3 هزار و 890 دلار استرالیا است. در زمان اقدام برای ویزا باید قسط اول را که مبلغ هزار و 825 دلار است، پرداخت نمایید و مابقی مبلغ را در زمان ارزیابی نهایی ویزا و به عنوان قسط دوم پرداخت خواهید کرد.

در برخی از موارد مجبور نیستید که قسط دوم را پرداخت کنید اگر وزیر کشور تشخیص دهد که پرداخت این مبلغ برای شما و یا اسپانسرتان دشوار است.

صدور ویزای مراقب بیمار چقدر طول می کشد؟

فرایند بررسی درخواست ویزا تا زمان صدور ویزا ممکن است حدود 4 سال و نیم طول بکشد. در حال حاضر وزارت امور داخلی استرالیا در حال بررسی نهایی پرونده هایی است که در سال 2017 ارسال شده اند.

تفاوت بین ویزای 116 و 836 چیست؟

این دو ویزا، ویزای 116 استرالیا و ویزای 836 استرالیا، هر دو ساب کلاس ویزای مراقب بیمار هستند و تفاوت آنها در این است که از کجا برای ویزای مراقب درخواست می دهید. اگر در استرالیا هستید و از آن کشور برای ویزای مراقب بیمار اقدام می کنید باید برای ویزای 836 درخواست دهید. اما اگر خارج ار استرالیا هستید و برای مثال از ایران برای دریافت این ویزا اقدام می کنید باید ویزای 116 را انتخاب نمایید.

آیا می توانم بصورت آنلاین برای ویزای مراقب بیمار اقدام کنم؟

خیر. اقدام بصورت آنلاین برای این ویزا امکان پذیر نیست. شما باید مدارک و فرم درخواست ویزا را بصورت کاغذی ارسال کنید اما پرداخت هزینه ویزا بصورت آنلاین خواهد بود.

با ویزای مراقب بیمار چه مدت می توانم در استرالیا بمانم؟

ویزای مراقب بیمار استرالیا با دو ساب کلاس 116 و 836 یک ویزای دائم است بدین معنی که از طریق این ویزا به شما اقامت دائم استرالیا داده می شود و برای همیشه می توانید در استرالیا زندگی کنید و در ادامه برای شهروندی این کشور اقدام نمایید. همچنین بدلیل اینکه اقامت دائم دریافت کردید می توانید از خدمات درمانی و رفاهی استرالیا استفاده کنید و به شما اجازه کار و تحصیل در استرالیا داده خواهد شد و به مدت 5 سال اعتبار سفر بدون محدودیت به تمامی نقاط دنیا را خواهید داشت.

جمع بندی و نکات مهم

یکی از انواع ویزای خانوادگی و خویشاوندی استرالیا، ویزای مراقب بیمار است که دو ساب کلاس 116 و 836 را دارد. اگر خویشاوندی در استرالیا دارید که با شما نسبت نزدیک فامیلی دارد و بیمار است و به کمک و مراقبت شما نیاز دارد، می توانید برای ویزای مراقب بیمار استرالیا اقدام نمایید و از این طریق اقامت دائم استرالیا را دریافت کنید.

جهت دریافت این ویزا خویشاوند شما باید به عنوان اسپانسر مورد تایید قرار بگیرد و همچنین ثابت شود که یک بیماری مزمن و طولانی مدت دارد و قادر به انجام کارهای روزانه نیست و به این دلیل نیاز است که شما برای مراقبت از او در کنارش زندگی کنید و به استرالیا مهاجرت نمایید. هزینه این ویزا در دو قسط باید پرداخت شود زیرا فرایند رسیدگی به ویزا دو مرحله ای است. مدارک باید بصورت کاغذی به مرکز مربوطه ارسال شود و مدت زمان انتظار برای دریافت این ویزا حدود 4 سال است.

در پایان

برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید همه روزه از ساعات 9 الی 17 با موسسه حقوقی آوات تماس گرفته و با وکلای مجرب ما مشاوره شوید. همچنین می توانید فرم ارزیابی مهاجرتی ما را پر کنید و از طریق آن مشاوران ما تمام شرایط شما را بررسی کرده و با شما تماس می گیرند و راه کارهای لازم را به شما عزیزان بیان می کنند.

به این نوشته امتیاز بدهید post

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *