پناهندگی

وکیل امور پناهندگی

امروزه افراد زیادی برای مهاجرت از راه های گوناگون اقدام می کنند که یکی از این روش ها پناهندگی است که در ادامه بیشتر با شرایط امور پناهندگی آشنا خواهید شد.

پناهنده کیست؟ پناهنده یا پناهجو کسی است که وطن و کشور مادری خود را به دلایل مختلف ترک می کند و سپس با استفاده از حق برخورداری از حقوق بین الملل، از کشور های دیگر تقاضای پناهندگی می کند.

انواع پناهندگی

افرادی که در وطن و کشور خود نسبت به فعالیت‌ های عقیدتی، جنسی، نژاد، زبان، ملیت، و قوم مورد پیگرد و تعقیب قرار گرفته و یا در خطر شکنجه، زندان و مرگ قرار داشته دارند میتوانند از کشور خود مهاجرت کرده و در کشور دیگری درخواست پناهندگی کنند.

پناهندگی اجتماعی

در پناهندگی اجتماعی، افراد پناهنده به خاطر داشتن زندگی و شغل بهتر در یک کشور خارجی پناهنده می شوند.بهتر است بدانید برای پناهنده در صورتی پناهندگی از کشور موردنظر خود را دریافت می کنید که بتوانید مدارک محکمی مبنی بر سخت بودن زندگی کنونی خود در کشورتان ارائه دهید.

پناهندگی سیاسی

در پناهندگی سیاسی،کسی که عقاید سیاسی خاصی دارد که در رابطه با آن فعالیت می کند و به خاطر فعالیت و داشتن چنین عقایدی زندگی این فرد در کشورش در خطر است این شخص می تواند از کشور دیگری درخواست پناهندگی کند.

پناهندگی مذهبی

در پناهندگی مذهبی، شخص پناهنده به دلیل داشتن مذهبی خاص که در کشورش قابل قبول نیست می تواند از کشور دیگری درخواست پناهندگی کند.

پناهندگی نژادی

 

 امور پناهندگی

امور پناهندگی

در پناهندگی نژادی ،هر شخصی به دلیل مورد آزار و تبعیض قرار گرفتن در کشور خود به خاطر نژاد می تواند به کشور دیگری پناهنده شود.

پناهندگی جنگی

در پناهندگی جنگی،هر شخص به دلیل آن که کشورش دچار جنگ است؛ می تواند به کشور دیگری پناهنده شود.

پناهندگی براساس عضویت در گروه اجتماعی خاص

در این نوع از پناهندگی، شخص پناهنده به دلیل داشتن فعالیت در یک گروه اجتماعی خاص که برایش خظر ساز است، می تواند از کشور دیگری درخواست پناهندگی کند.

پناهندگی یا مهاجرت غیر قانونی یکی از راه های مهاجرت به هر کشوری می باشد و یکی از راه های غیرقانونی برای اخذ تابعیت و اقامت هست که به هیچ عنوان توصیه نمی شود. بهتر است که از راه های قانونی بهتری مانند تحصیل، کار، ازدواج، سرمایه گذاری به کشور موردنظرتان اقدام کنید.

شرایط امور پناهندگی

درخواست پناهندگی باید به خاطر مواردی نظیر تبعیض نژادی، سیاسی، عقیدتی، مذهبی و یا تبعیض جنسیتی باشد که بتوان آن را با سند و مدرک ثابت کرد.

دلایل درخواست پناهندگی تان باید واقعی باشد.
بین درخواست و گفته هایتان هنگام درخواست نباید تناقصی باشد.
گفته های هر درخواست بازخوانی می شود تا از انتقال درست آن اطمینان حاصل شود.

ویزای پناهندگی

برخی از کشورها در هنگام ورود ویزای پناهندگی می‌دهند که یک راه امن و قانونی برای رسیدن به کشوری است که در آن تقاضای پناهندگی صورت می‌گیرد. بسیاری از کشورها این کار را نمی‌کنند، به همین دلیل بسیاری از افراد برای ورود به این کشورها با خطرات زیادی مواجه می‌شوند.

در هنگام ورود به کشور مورد نظررتان باید پس از گذر از کنترل مهاجرت درجا برای پناهندگی اقدام ‌کنید. برخی کشورها با شما مدارا کرده و درخواست شما را می‌پذیرند، اما برخی کشورها اقدام به دستگیری یا بازداشت کسانی که برای پناهندگی اقدام کرده‌اند یا در حال اقدام هستند می‌کنند.

 

 امور پناهندگی

امور پناهندگی

غربالگری چیست؟

پس از این که درخواست خود را برای پناهندگی در کشور مورد نظرتان ارائه دادید، می توانید درخواست ملاقات با مامور اداره مهاجرت را نیز بدهید که به آن غربالگری می گویند.

در پروسه ی غربالگری برای پناهندگی باید عکس و اثر انگشت خود را ارائه دهید.و در روند مصاحبه، دولت اطلاعاتی در مورد هویت اصلی افراد پناهنده کسب می کند.

در این پروسه از شما به عنوان یک پناهنده سوالاتی نظیر اینکه چرا در کشور خود مورد آزار و اذیت قرار گرفته اید و یا اینکه چرا این کشور را برای پناهندگی خود برگزیده اید، پرسیده می شود.

پس از پروسه ی غربالگری، شما مصاحبه ای جهت امور پناهندگی با کارمند اداره مهاجرتی خواهید داشت. در حین مصاحبه،باید مدارک زیر را به افسر مصاحبه کننده ارائه دهید.این مدارک شامل:

  • گذرنامه و اسناد مسافرتی
  • مدارک هویتی
  • گواهی ثبت نام پلیس

در صورت عدم آشنایی شما به عنوان شخص پناهنده با زبان انگلیسی،می توانید در مصاحبه پناهندگی درخواست مترجم دهید.
بعد از اتمام پروسه ی غربالگری، به شما به عنوان پناهنده کارتی تحت عنوان ARC ارائه می شود.در این کارت ذکر شده است که شما پناهنده می باشید و تا زمان جواب نتیجه پناهندگی، اجازه دارید در کشور مورد نظرتان اقامت داشته باشید.

نکاتی درباره امور پناهندگی که لازم است بدانند

اگر تصمیم به پناهندگی گرفتید، با فرض اینکه به سلامت به خاک کشور مقصد برسید، اگر ورودتان به کشور مقصد، غیر قانونی باشد شما مجرم هستید، اگر نتوانید دلیل محکمی به دادگاه در کشور مقصد برای مهاجرتتان ارائه دهید و از کشور مقصد دیپورت شوید در کشورخودتان هم باید پاسخگوی مراجع قضایی برای خروج غیر قانونی تان باشید.

باز هم می گویم که مهاجرت از راه پناهندگی راه مناسبی نیست به شما توصیه میکنم برای مهاجرت از راه های قانونی اقدام کنید تا برای شما مشکلی ایجاد نشود.ویزای معتبر کشور مقصد را دریافت کنید و با پاسپورت کاملا قانونی از کشور خارج شوید.

در پایان

برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید همه روزه از ساعات 9 الی 17 با موسسه حقوقی آوات تماس گرفته و با وکلای مجرب ما مشاوره شوید. همچنین می توانید فرم ارزیابی مهاجرتی ما را پر کنید و از طریق آن مشاوران ما تمام شرایط شما را بررسی کرده و با شما تماس می گیرند و راه کارهای لازم را به شما عزیزان بیان می کنند.

4.4/5 - (20 امتیاز)

نوشته های مرتبط

یک دیدگاه ثبت کنید برای “وکیل امور پناهندگی

  1. سلام من می‌خوام با خانواده ام پناهندگی کنم رایگان ما9نفر هستیم بابام سرباز بود تو افغانستان اسناد سربازی پدرم داریم میخواهم به کانادا پناهندگی کنم ما افغانی هستم تو ایران زندگی میکنم و نمیتوانم درس بخوانم زندگی منو سخت است تو ایران لطفاً کمکم کنی ممنون از شما

    1. سینا روحی گفت:

      سلام و درود
      از طریق قانونی امکان مهاجرت وجود دارد
      با تشکر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *