پناهندگی

روش پناهندگی چیست؟

مهاجرت از راه های زیادی امکان پذیر است که یکی از این روش ها روش پناهندگی می باشد شاید این سوال برای شما پیش بیاید که پناهنده چه کسی گفته می شود؟در پاسخ باید بگویم که پناهنده یا پناهجو به کسی گفته می‌شود که وطن و کشور مادری خود را بنا به دلایل مختلف ترک می کند و سپس با استفاده از حق برخورداری از حقوق بین الملل، از کشور دیگر تقاضای پناهندگی می کند. در ادامه با شرایط پناهندگی آشنا خواهید شد با ماهمراه باشید.

انواع پناهندگی

در ذیل انواع پناهندگی و درخواست پناهندگی و شرایط پناهندگان شرح داده شده است.

روش پناهندگی اجتماعی

در پناهندگی اجتماعی،در این روش فرد پناهنده تنها به خاطر داشتن زندگی و شغل بهتر در یک کشور خارجی پناهنده می شود. در این روش در صورتی پناهندگی از کشور موردنظر صادر می شود که بتوانید مدارک محکمی مبنی بر سخت بودن زندگی کنونی خود در کشورتان ارائه دهید.

روش پناهندگی سیاسی

در پناهندگی سیاسی،فرد پناهنده که عقاید سیاسی خاصی دارد که در رابطه با آن فعالیت می کند و به خاطر فعالیت و داشتن چنین عقایدی زندگی وی در کشورش در خطر است در این روش می توانید از کشور دیگری درخواست پناهندگی کنید.

روش پناهندگی مذهبی

در پناهندگی مذهبی،فرد پناهنده به دلیل داشتن مذهبی خاص که در کشورش قابل قبول نیست می تواند از کشوردیگری درخواست پناهندگی کند.

روش پناهندگی نژادی

در پناهندگی نژادی، فرد پناهنده به دلیل مورد آزار و تبعیض قرار گرفتن در کشور خود به خاطر نژاد خود می تواند به کشور دیگری پناهنده شود.

روش پناهندگی جنگی

در پناهندگی جنگی، شخص پناهنده به دلیل آن که کشورش دچار جنگ است؛ می تواند به کشور دیگری پناهنده شود.

پناهندگی براساس عضویت در گروه اجتماعی خاص

در این نوع از پناهندگی،فرد پناهنده به دلیل داشتن فعالیت در یک گروه اجتماعی خاص که برای وی خظر ساز است، می تواند از کشور دیگری درخواست پناهندگی کند.

کیس پناهندگی چیست؟

روش پناهندگی

روش پناهندگی

کیس پناهندگی، تقاضایی است که شخص متقاضی پناهندگی به کشور مورد نظر خود برای پناهندگی ارائه می دهد. درخواست های پناهندگی هر شخص پناهنده می تواند شامل علل تبعیض نژادی، دلایل سیاسی،مذهبی، عقیدتی، ملیتی و غیره باشد که زندگی در کشور خود را از وی سلب نموده است. شخص متقاضی پناهندگی باید برای هر دلیلش سند و مدرک ارائه دهد و بتواند شخص مصاحبه کننده را متقاعد کند و تنها ترس کافی نیست.

ویژگی های کیس پناهندگی

  • درخواست پناهندگی باید به خاطر مواردی نظیر تبعیض نژادی، سیاسی، عقیدتی، مذهبی و یا تبعیض جنسیتی باشد که بتوان آن را با سند و مدرک ثابت کرد.
  • دلایل درخواست پناهندگی باید واقعی باشند.
  • کیس های پناهندگی نباید پیچیده باشند به طوری که شخص مصاحبه کننده سردرگم شود.
  • بین درخواست و گفته های شخص پناهنده نباید تناقصی باشد.
  • میزان موفقیت هر دلیل به مدرک و اسناد ارائه شده برای آن بستگی دارد.
  • گفته های هر درخواستی بازخوانی می شود تا از انتقال درست آن اطمینان حاصل شود.

شرایط پناهندگی در کشور های مختلف

شرایط پناهندگی در کشور های مختلف برای شما عزیزان بیان شده است.

پناهندگی در آمریکا

راه های فراوانی برای مهاجرت به کشور آمریکا وجود دارد و مهاجرت به کشور آمریکا از طریق پناهندگی یکی از راه های اشتباه برای مهاجرت به این کشور می باشد. برای پناهندگی در آمریکا می توانید با نشان دادن دلایلی مبنی بر این که در کشور خود به خاطر عقاید مذهبی، سیاسی، اعتقادی خود مورد بازخواست قرار گرفته اید و در صورت بازگشت به کشور خود، مورد آزار و اذیت قرار می گیرید؛درخواست پناهندگی دهید.

بعد از ورود به کشور آمریکا فرصت دارید تا به مدت یک سال برای پناهندگی خود در این کشور اقدام کنید. در صورتی پذیرش پناهندگی تان، می توانید برای همسر خود و فرزندان زیر 21 سال خود درخواست ورود و اقامت در این کشور را نیز انجام دهید.

پناهندگی در کانادا

دولت کانادا به اشخاصی که در کشورخود مورد اذیت و آزار هستند، امکان پناهنده شدن می دهد. لازم است بدانید در صورت گرفتن پناهندگی این کشور دیگر توانایی بازگشت به کشور خود را ندارید.

به طور کلی دو روش برای پناهندگی در کانادا وجود دارد که شامل:

برنامه اسکان مجدد که در آن فرد خارج از خاک کشور کانادا است.
برنامه پناهجو داخل کانادا که بهترین کیس برای پناهندگی در کانادا برای متقاضیان داخل کشور است.

پناهندگی در انگلستان

برای درخواست پناهندگی در انگلستان در ابتدا باید کشور خود را ترک نمایید و در بدو ورود به کشور انگلستان در صورت واجد شرایط بودن، درخواست پناهندگی خود را اعلام نمایید.

در این کشور با شرایط زیر می توانید اقدام به درخواست پناهندگی نمایید:

  • در کشور خود به دلیل آزار و اذیت نتوانید با آرامش زندگی کنید.
  • مورد آزار و شکنجه به دلایلی همچون نژادی، دینی، ملیتی، افکارسیاسی، وضعت اجتماعی و فرهنگی یا سیاسی قرار می گیرید.

مدت زمان پناهندگی در انگلستان 6 ماه می باشد که در صورت پذیرش به شما خانواده تان اجازه اقامت به مدت 5 سال در انگلستان اعطا می شود. پس از گذشت 5 سال، می توانید برای اقامت دائم این کشور نیز درخواست دهید.

پناهندگی در آلمان

 

روش پناهندگی

روش پناهندگی

 

در حال حاضر کشور آلمان بیشتر از سایر کشورها پناهنده می پذیرد که این پناهندگان از کشورهایی همچون ایران، ترکیه، سوریه، عراق و افغانستان می باشند. جالب است بدانید در سال گذشته، حدود 1.1 میلیون پناهنده وارد کشور آلمان شده اند.

شرایط پناهندگان

پناهندگان در کشور آلمان در کمپ های پناهندگی در شرایط سخت و در دضعیت نامساعد در کنار هم زندگی می کنند. در این کمپ ها افراد مختلف با ملیت ها و فرهنگ های متفاوتی هستند که خود یکی دیگر از مشکلات پناهندگی در این کشور می باشد.

اتاق های کوچک، شرایط بهداشتی نامطلوب نیز از دیگر ویژگی های این کمپ ها می باشد. بهتر است بدانید پناهندگان در آلمان تا زمانی که وضعیت حقوقی شان مشخص نشده باشد؛ از هیچ حق و حقوقی برخوردار نخواهند بود و حتی اجازه ی کار در آلمان را هم نخواهند داشت.

گواهی نامه اجازه اقامت

پس از درخواست پناهندگی در آلمان، به پناهندگان گواهی نامه اجازه اقامت در کشور آلمان داده می شود. اشخاصی که درخواست پناهندگی دارند و اجازه اقامت موقت در کشور آلمان را دارند، می توانند از بیمه های اجتماعی نیز برخوردار شوند.

پناهندگی در استرالیا

در حال حاضر کشور استرالیا پناهندگان را به کشور خود راه نمی دهد و مانع ورود آن ها می شود افرادی که به صورت غیرقانونی یا با ویزای غیرمعتبر وارد خاک این کشور می شوند، بازداشت می شوند.

مشکلات پناهندگان

مشکلاتی که برای پناهندگی در استرالیا  وجود دارد شامل نبود بهداشت و امکانات مناسب و هم چنین شرایط زندگی نامناسب می باشد. پناهندگان ایرانی در شرایط سخت و طاقت فرسا در استرالیا زندگی می کنند و وضعیت زندگی چندان مطلوبی ندارند و مجبورند در کمپ های پناهندگی با سایر پناهندگان از کشورهای مختلف زندگی کنند تا زمانی که با درخواست پناهندگی آن ها موافقت شود.

مدت زمان پناهندگی

مدت زمان پناهندگی در کشور استرالیا 6 ماه تا نهایتا 10 ماه می باشد تا در این مدت پناهندگان بتوانند درخواست پناهندگی خود را در کشور استرالیا اعلام نمایند.

نکته ای که در آخر می خواهم به شما بگویم این است که پناهندگی شرایط مناسبی ندارد و ممکن  است برای شما مشکلات زیادی را داشته باشد بهتر است از راه های دیگری برای مهاجرت اقدام کنید که شرایط بهتری را برای شما داشته باد.

در پایان

برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید همه روزه از ساعات 9 الی 17 با موسسه حقوقی آوات تماس گرفته و با وکلای مجرب ما مشاوره شوید. همچنین می توانید فرم ارزیابی مهاجرتی ما را پر کنید و از طریق آن مشاوران ما تمام شرایط شما را بررسی کرده و با شما تماس می گیرند و راه کارهای لازم را به شما عزیزان بیان می کنند.

 

به این نوشته امتیاز بدهید post

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *