اتریش

شرایط پناهندگی در اتریش چگونه است؟

پناهندگی در اتریش

آیا به دنبال پناهندگی در اتریش هستید؟ آیا می خواهید شرایط و راه های پناهندگی  را به دست بیاورید؟ از شما دعوت می کنیم که برای یافتن پاسخ برای این قبیل سوالات تا آخر این مقاله با ما همراه باشید. کشور اتریش یکی از کشورهای مدرن و پیشرفته در قاره اروپا می باشد که با داشتن سطح بالایی از رفاه اجتماعی و زندگی توانسته است توجه بسیاری از افراد را به سوی خود جذب کند.

امروزه افراد زیادی به دنبال اخذ تابعیت این کشور هستند که به این منظور نیز راه ها و روش های بسیار زیادی را امتحان می کنند. یکی از این راه ها، پناهندگی می باشد که این مورد را مورد تایید قرار نمی دهیم چرا که از وجهه بسیار خوبی برخوردار نمی باشد و از شرایط بسیار سخت و طولانی برخوردار است. به همین دلیل افراد تا جایی که می توانند از این راه برای مهاجرت و اخذ تابعیت کشور اتریش استفاده نکنند. برای کسب اطلاعات بیشتر در حوزه پناهندگی در اتریش با ما همراه باشید.

پناهندگی در اتریش

بسیاری از افراد برای مهاجرت به اتریش در فکر پناهندگی در این کشور می باشند. البته توجه داشته باشید که فرد نمی تواند در کشور مبدا اقدام به پناهندگی در کشور مقصد نماید چرا که پناهندگی امری غیر مجاز بوده و در صورت مطلع شدن از هدف فرد اجازه سفر بر وی داده نمی شود از این رو افراد برای پناهندگی در کشور مدنظر بایست ابتدا به این کشور از راه های قانونی دیگر سفر نموده و در کشور مقصد به سفارت خانه و مراکز مربوطه مراجعه کرده و درخواست پناهندگی نماید.

انگشت نگاری

هم چنین توجه داشته باشید فردی که در کشورهای اروپایی انگشت نگاری کرده باشد دیگر اجازه و حق پناهندگی در سایر کشورها را نخواهد داشت. اگر قصد پناهندگی را دارید بایست با یکی از مجرب ترین و متخصص ترین مشاوران در این زمینه مشاوره داشته و از تمامی شرایط و قوانین پناهندگی در این کشور آگاهی یافته و مدارک و اسناد مربوطه را تهیه و همراه خود داشته باشید.

مسئولین و افسرهای مهاجرتی

افراد به محض ورود به کشور اتریش جهت اقامت در این کشور بایست درخواست و تقاضای پناهندگی خود را ارائه دهد چرا که در غیر این صورت پلیس کشور اتریش فرد را به دلیل ورود غیر قانونی به کشور بازداشت خواهد نمود. در وهله اول ارائه درخواست پناهندگی توسط مسئولین و افسرهای مهاجرتی اتریش مورد هجوم سوالات انبوه قرار خواهید گرفت و تمامی سوالات و پاسخ ها در پرونده شما وارد و درج خواهد شد.

توجه داشته باشید که در صحبت ها و پاسخ های شما نبایستی هیچگونه مغایرتی وجود داشته باشد، چرا که در این صورت امکان رد شدن تقاضای شما بالا بوده و شما به کشور مبدا برگردانده خواهید شد؛ و در صورت مورد تایید بودن پرونده و درخواست متقاضی، بر فرد کارت سفید صادر خواهد شد و متقاضی می تواند در کشور مقصد اقامت داشته و به راحتی در کشورهای اروپایی دیگر مسافرت داشته باشد.

حقوق و مزایای پناهندگی در اتریش

پس از مورد تایید بودن بودن فرد برای پناهندگی از فرد آزمایش های بسیاری خواهند گرفت و هم چنین بعد از پشت سر گذاشتن تمام این مراحل امکان دارد دوباره برای مصاحبه فرا خوانده شود و در پایان کارت سفید اهدا می شود. پناهندگی دارای سختی ها و عواقب بسیار گریبان گیری بوده از این رو پیشنهاد می کنیم از ابتدا اقدام به اخذ وکیل مهاجرتی اتریش نمایید تا در این خصوص از راهنمایی ها و کمک های وی بهره مند شوید و از تمامی مشکلات و مسائل این موضوع آگاهی یابید. پناهندگان می توانند از خوراک، پوشاک و دارو از طرف دولت اتریش بهره مند و تامین گردند.

این افراد بایستی تا مدتی که رای دادگاه صادر شود شرایط سخت زندگی در این کشور را تحمل کنند. البته با توجه به شرایط اخیر در حوزه اروپا شرایط پناهندگان بسیار نگران کننده بوده و هیچ گاه از احترام مناسب برخوردار نخواهند بود و در مواقعی بایست در شرایط اسفناک و حاد دست و پنجه نرم کنند. در حالت کلی می توان توصیه کرد پناهندگی در اتریش را از گزینه های مهاجرت به کشور حذف نمایید.

قوانین پناهندگی در اتریش

تمامی کشورهای جهان دارای قوانین و شرایط خاص برای زندگی را دارا می باشند حال اگر قصد پناهندگی در کشوری را دارید بایست بر تمامی قوانین و شرایط آن کشور و هم چنین شرایط پناهندگی آگاهی کامل داشته باشید.

دولت کشور اتریش نیز مانند دیگر کشورهای جهان برای پناهندگی افراد قوانینی را وضع کرده است که متقاضیان بایستی مطابق قوانین حاکم تمامی گام های این مسیر را طی کنند. تقاضای و درخواست پناهندگی در مواقعی می توان به 6 ماه و حتی بیشتر نیز بینجامد و در این مدت فرد متقاضی بایست در خاک اتریش اقامت داشته باشد تا مسئولین و ارگان های زیر ربط به درخواست وی رسیدگی و پاسخ و رای نهایی را ارائه دهند.

از دلایل رد شدن تقاضای پناهندگی می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  •  فرد قبلا در کشور اروپایی دیگر تقاضای پناهندگی داد باشد
  •  کشور ثالثی در حال بررسی تقاضای پناهندگی فرد باشد
  •  متقاضی از کشور و سرزمین بدون خطر جانی و دارای امکانات رفاهی مهاجرت کرده باشد.

شرایط پناهندگی

امروزه افراد بسیاری از طریق پناهندگی قصد مهاجرت و اقامت در کشور اتریش را در نظر دارند که بایست گفت روش مناسبی برای مهاجرت و سفر نمی باشد چرا که در این مسیر سختی های بسیاری پیش رو خواهید داشت. با این حال باز شاهد تقاضای افراد بسیاری از این طریق برای اقامت دائم در کشور اتریش می باشیم.

از مراکز پذیرش اولیه پناهندگی می توان به اداره امور پناهندگی و افراد خارجی در شرق اتریش، اداره امور افراد خارجی و پناهندگی و اداره امور پناهندگی در محل فرودگاه شویخات اشاره نمود. فرد متقاضی بایست به یکی از این مراکز مراجعه نموده و تقاضای خود را ارائه دهد و با راهنمایی های وکیل پناهندگی  می توانند راه ها و گام هایی که بایست در این زمینه بردارند را به درستی بپیمایند.

مراحل پناهندگی در اتریش

شرایط پناهندگی در اتریش در مقایسه با دیگر کشورهای اروپا نسبتا ساده می باشد و همین امر سبب شده است میزان مهاجرت ها و پناهندگان در این کشور بیشتر باشد. از مهم ترین شرایط پناهندگی در اتریش که افراد به دنبال آن هستند، مراحل پناهندگی در کشور اتریش می باشد که مراحل آن را به صورت زیر بیان می کنیم:

  •  سفر به کشور اتریش از طریق راه های قانونی
  • اعلام درخواست پناهندگی در فرودگاه به ماموران مربوطه
  • بازجویی توسط ماموران فرودگاه
  • دریافت مدارکی از جمله سیم کارت و مدارک شناسایی توسط افسران مربوطه
  • از متقاضی خواسته می شود که نحوه ورود خود را به شکل کامل توضیح و شرح دهند.
  •  مراحل ثبت انگشت
  •  گرفتن عکس از افراد متقاضی جهت ثبت های اقامتی و هویتی
  •  ارسال افراد به کمپ های پناهندگی

افرادی که به این مکان ها فرستاده می شوند مدت زیادی را بایستی طبق برخی از قوانین زندگی کنند تا نتایج بررسی های مشخص شود و به محض مشخص شدن افراد متقاضی می توانند اقامت دائم خود را در این کشور به دست بیاورند.

راه های مهاجرت قانونی به کشور اتریش

راه ها و روش های بسیار زیادی برای مهاجرت به کشور اتریش و اخذ تابعیت دائم آن وجود دارد که افراد می توانند با توجه به شرایط خود، یکی از این راه ها را انتخاب کرده و اقدام به مهاجرت داشته باشند. از مهم ترین راه های مهاجرت به این کشور می توان موارد زیر را نام برد:

در پایان

شما عزیزان میتوانید برای کسب اطلاعات بیشتر همه روزه از ساعت 9 الی 17 با موسسه مهاجرتی آوات تماس حاصل فرمایید و با وکلای مجرب ما مشاوره شوید. همچنین شما می توانید فرم ارزیابی ما را پر کرده و از طریق آن مشاوران ما شرایط شما را بررسی میکنند و برای ارائه مشاوره با شما تماس خواهند گرفت.

5/5 - (1 امتیاز)

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *