آلمان, پناهندگی

قوانین پناهندگی در آلمان

قوانین پناهندگی در آلمان

در این مقاله قصد داریم قوانین پناهندگی در آلمان را بر اساس آخرین ضوابط اداره مهاجرت فدرال آلمان در سال 2022 را شرح دهیم. بعنوان یک پیش فرض هر فرد برای پناهندگی در آلمان حق دارد یک درخواست پرونده پناهندگی داشته باشد. باید توجه کنید شما ملزم هستید همیشه حقیقت را بگویید در غیر اینصورت روند پرونده پناهندگی شما به خطر خواهد افتاد.

موسسه مهاجرتی آوات روش های غیرقانونی را به هیچ وجه توصیه نمی کند. مطالعه مقاله راه های مهاجرت به آلمان به صورت قانونی را قبل از مطالعه این مطلب پیشنهاد می کنیم.

بررسی مراحل قوانین پناهندگی به آلمان

قوانین پناهندگی در آلمان

قوانین پناهندگی در آلمان

  • ورود به آلمان و شرایط آن

پس از اینکه شما به آلمان ورود کردید از شما خواسته می شود درخواست پناهندگی خود را ثبت کنید که این در خواست شامل موارد نام، کشور، شهر مبدا، زبان، قومیت، تاریخ تولد می شود. همچنین بهمراه درخواست از شما یک قطعه عکس و همچنین اثر انگشت دریافت می شود. نیازی به اثر انگشت برای کودکان کوچکتر از 14 سال نمی باشد. هنگامی که درخواست پناهندگی شما ثبت شود، برگه اثبات ورود به آلمان را دریافت می کنید. اثبات ورود برای پناهندگان به صورت مستقیم صادر خواهد شد. برای زمانی که شما اولین بار به آلمان ورود می کنید می توانید با ارائه مدارک شناسایی برگه اثبات ورود را دریافت کنید.

  • برنامه شما در قوانین پناهندگی در آلمان

هنگامی که درخواست خود را ارائه می دهید باید تمام اسناد و سوابق خود را به همراه آن از گواهی تولد شما و همچنین گذرنامه یا سایر مدارک مورد نیاز شما باید همراه داشته باشید زیرا اداره مهاجرت فدرال آلمان اطلاعات شخصی و محل اقامت و اداره آموزش و پرورش و میزان مهارت ها و تسلط بر زبان آلمانی شما و اینکه چگونه و از چه طریقی وارد آلمان شده اید را خواهد پرسید.

همچنین شما باید به دولت آلمان اطلاع بدهید که اعضای خانواده شما در آلمان قبلا ساکن بوده اند و یا نه و اینکه آیا شما از طریق آن‌ها برای پناهندگی آلمان اقدام کرده اید. اگر شما برای پناهندگی آلمان اقدام کرده اید باید تصمیم بگیرید که آیا می خواهید اجازه اقامت موقتی دریافت کنید که این موضوع طول مدت پناهندگی شما را معین می کند.

  • معاهده دوبلین و قوانین پناهندگی در آلمان

بر طبق قانون دوبلین قبل از اینکه به روند پرونده پناهندگی شما رسیدگی شود اداره مهاجرت فدرال آلمان بررسی می کند که آیا مسئول پذیرش شما برای کشور خود خواهد بود یا نه. در واقع بر طبق این قانون شما تعیین نمی کنید چه کشوری شما را پذیرش کند. بر همین اساس از شما می خواهند که زمان و مکان ورود به اتحادیه اروپا را برای آن‌ها مشخص کنید و همچنین بررسی می کنند که آیا شما قبلا برای کشوری در اتحادیه اروپا درخواست پناهندگی کرده اید یا نه و اگر درخواست برای پناهندگی داشته اید چرا آن کشور درخواست شما را رد کرده است.

اگر بر اساس شرایط شرح داده شده در بالا اداره مهاجرت فدرال آلمان تصمیم بگیرد که کشور دیگری مسئول پذیرش پناهندگی شما می باشد، شما را به آن کشور معرفی کرده و همچنین شما می توانید با اطلاع از زمان درج این مورد، پرونده ای برای رسیدگی به این موضوع تشکیل داده و با درخواست وکیل، خواهان رسیدگی به درخواست پناهندگی خود باشید.

  • شرایط مصاحبه با شخص بر اساس قوانین پناهندگی در آلمان

اگر بر اساس آنچه در بالا گفته شد مشخص شود که کشور آلمان مسئول پذیرش شماست. آنگاه برای پرونده پناهندگی شما یک دادرسی انجام می شود. سپس از شما خواسته می شود که آیا برای اطلاع رسانی به شما کتبی اقدام شود. یا مستقیم شما را احضار کرده و اطلاع رسانی کنند.

اگر در روز مصاحبه شما حاضر نشوید یا دیر برسید باید بدانید. در صورت بیماری نیاز به گواهی دکتر بصورت قانونی دارید. در غیر اینصورت اداره مهاجرت فدرال آلمان این حق را دارد که پرونده درخواست پناهندگی شما را رد کند.

در جلسه مصاحبه از شما پرسیده خواهد شد. بنا بر دلایل پیش فرض برای دریافت پناهندگی به آلمان چرا شما از کشور خود خارج شده اید. و همچنین آن‌ها دلایل شما را با شرایط موجود در کشورتان تطبیق داده و صحت گفتار شما را بررسی می کنند.

برای ترجمه گفته های خود در روز مصاحبه نیاز به یک مترجم دارید که از طرف اداره مهاجرت فدرال برای همراهی شما خواهد آمد مطمئن باشید. مترجم تمام شرایط محرمانه بودن مصاحبه را می داند و هرگز این اطلاعات در جایی بیان نمی شود.

هیچ جای ترس و یا دلهره در زمان مصاحبه نیست. زیرا آن‌ها به شما وقت کامل می دهند که وضعیت خود را شرح داده و بگویید. بنا به چه دلایلی از کشورتان خارج شده اید و همچنین شما چرا نمی توانید دوباره به کشور خود مراجعه کنید. باز تاکید میکنیم صداقت در گفتار شما و دلایل حقیقی برای درخواست پناهندگی شما بسیار اهمیت دارد. باید بدانید که آن‌ها با هزاران مورد از این پرونده ها برخورد داشته اند. در ضمن ملاک بررسی درخواست شما، پرونده ای که با خود آورده اید. مستندات و گفته های شما در روز مصاحبه می باشد پس موارد ناگفته ای باقی نگذارید.

سایر ضوابط جلسه مصاحبه در قوانین پناهندگی در آلمان

کل جلسات پرونده شما ضبط خواهد شد و بعدا در اختیار شما قرار خواهد گرفت. تا مطالعه کنید که ایا نیاز است به آن مطلبی اضافه شود و یا چیزی از آن کسر گردد. همچنین در جلسات روز مصاحبه اگر احساس کردید مترجم مطالب شما را درست متوجه نمی شود. یا منظور شما را بدرستی منتقل نمی کند می توانید درخواست کنید مترجم دیگری برای شما بگیرند.

در اداره مهاجرت آلمان کارکنان با تجربه برای موارد خاص دیگری هم وجود دارد مانند؛ خشونت های انسانی، آزار و اذیت جنسی ، قربانیان شکنجه، قاچاق انسان و … اگر شرایط شما شامل یکی از موارد بالا باشد می توانید درخواست کنید تا مشاوران را در اختیار شما قرار دهند.

شرایط شما در زمان بررسی پرونده پناهندگی در قوانین پناهندگی در آلمان

در زمان بررسی پرونده شما در مکان پذیرش می شوید تا در آن‎‌‌جا اقامت داشته باشید. ممکن است تا در بازه زمانی بررسی پرونده شما در همان مکان اقامت داشته باشید، یا به مکان دیگری شما را منتقل کنند در این صورت شما باشد آدرس جدید خود را به اداره مهاجرت فدرال آلمان گزارش دهید. این نکته بسیار مهم می باشد زیرا نامه ها شما همیشه به آخرین آدرس ارسال می شود.

درخواست پناهندگی برای بار دوم

قوانین پناهندگی در آلمان

قوانین پناهندگی در آلمان

حال اگر برای بار دوم پرونده­ی پناهندگی در آلمان فرد رد شود، پرونده جدید ایجاد می­ شود که درواقع برای زمانی است که یکسری مدارک که قبلا به آن اشاره نشده است و یا اتفاقی به تازگی افتاده باشد که در جریان پرونده تاثیر داشته باشد. این پرونده­ ی جدید به این منظور ایجاد شده که دفاعیات خود را محکم ترکرده نه آن که محتوای آن را تغییر دهد.

تصمیم گیری در مورد پرونده پناهندگی در آلمان به دو صورت بررسی می­ شود:

بررسی فرمالیته

( بدون دلیل فرار فرد از کشورش مورد بررسی قرار می­گیرد که برای زمانی است که فرد گرفتار قانون دوبلین شده.) در صورت رد شدن در این مورد فرد می ­تواند شکایت کند. یک هفته وقت دارد تقاضای فوری دهد تا زمان معلوم شدن جواب پرونده اش در آلمان بماند.

بررسی محتوایی

رد ساده(دلایل قانع کننده نبوده-زمان خروج داوطلبانه این افراد از آلمان یک ماهه است). و رد بی پایه و اساس(فرد حرفی برای گفتن نداشته باشد. مصاحبه اش پر از عیب و ایراد و دروغ باشد و یا مدارک جعلی ارائه کرده باشد. در این صورت مدت زمانی که این فرد برای خروج از کشور آلمان دارد تنها یک هفته است.

برای مطالعه ی بیشتر به مقاله ی شرایط پناهندگی آلمان چگونه است؟ نگاهی بیندازید.

روش اطلاع رسانی به شما در قوانین پناهندگی در آلمان

بر اساس در خواست شما یک مشاور یا وکیل می تواند نتیجه پرونده را به شما اطلاع دهد اگر شما مخالف این موضوع باشید می توانید درخواست تعویض این فرد را داشته باشید.

نتیجه پرونده پناهندگی در قوانین پناهندگی در آلمان

نکته اساسی و مهم در روند پرونده شما نتیجه آن است اگر نتیجه پرونده شما منفی باشد دولت آلمان زمان خروج را به شما اعلام می کند در صورت خروج داوطلبانه شما به کشور مبدا روانه خواهید شد، اما اگر در صورت گذر از زمان تعیین شده، شما را حتما از آلمان اخراج خواهند کرد. اگر نتیجه پرونده شما مثبت باشد، از اداره مهاجرت فدرال مجوز اقامت دریافت می کنید .و باید بدانید بین 1 تا 3 سال به طول می انجامد تا روند پرونده شما تکمیل شود.

پناهندگی در آلمان راهی بسیار خطرناک و غبر قانونی است موسسه مهاجرتی آوات هیچ گونه خدماتی در این زمینه ارائه نمی دهد و به شما عزیزان راه های قانونی و مطمئن را مانند:تحصیل در آلمان و کار در آلمان و سرمایه گذاری در آلمان را پیشنهاد می دهد.

در پایان

شما عزیزان می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر همه روزه از ساعت 9 الی 17 با موسسه مهاجرتی آوات تماس حاصل فرمایید و با وکلای مجرب ما مشاوره شوید همچنین شما می توانید فرم ارزیابی مهاجرتی ما را پر کرده و از طریق آن مشاوران ما شرایط شما را بررسی می کنند و برای ارائه مشاوره با شما تماس خواهند گرفت.

 

سوالات متداول

1. معاهده دوبلین چیست؟

  • بر طبق قانون دوبلین قبل از اینکه به روند پرونده پناهندگی شما رسیدگی شود اداره مهاجرت فدرال آلمان بررسی می کند که آیا مسئول پذیرش شما برای کشور خود خواهد بود یا نه. در واقع بر طبق این قانون شما تعیین نمی کنید چه کشوری شما را پذیرش کند. بر همین اساس از شما می خواهند که زمان و مکان ورود به اتحادیه اروپا را برای آن‌ها مشخص کنید و همچنین بررسی می کنند که آیا شما قبلا برای کشوری در اتحادیه اروپا درخواست پناهندگی کرده اید یا نه و اگر درخواست برای پناهندگی داشته اید چرا آن کشور درخواست شما را رد کرده است .

2. زندگی در کمپ ها به چه صورت است؟

  • کمپ های پناهندگان از شرایط رفاهی و بهداشتی بسیار پایینی برخوردار است. زندگی در این شرایط سختی های بسیاری دارد که اصلا توصیه نمی شود.

3. اگر برای بار سوم پرونده­ ی پناهندگی در آلمان رد شود چه باید کرد؟

  • اما اگر برای بار سوم پرونده­ ی پناهندگی در آلمان فرد رد شود. در صورتی می ­تواند درخواست مجدد دهد که برای مثال قوانین تغییر کرده باشد. مثلا: یک فرد افغان در مصاحبه ایی قبلا رد شده است، اما بعد از آن مدت طالبان شهر وی را اشغال کرده اند. پس این فرد می ­تواند درخواست مجدد بدهد.

4. برای پناهندگی چه میزان باید هزینه کرد؟

  • فرد پناهنده از طریق ویزای توریستی و یا به صورت قاچاقی فرقی نمی کند، متحمل هزینه هایی خواهد شد که با همین مبالغ می تواند از راه‌های دیگر قانونی اقدام به مهاجرت کند.

5. پناهنده چه مدت را باید در کمپ را بگذراند؟

  • مدت حضور در کمپ به هیچ عنوان مشخص نیست. به این نکته هم توجه کنیدکه این کمپ ها فاقد هرگونه امکانات رفاهی و بهداشتی هستند.

6. چرا آلمان مقصد محبوب  مهاجران و پناهندگان است؟

  • این کشور یک قطب صنعتی است لذا دارای موقعیت های کاری بسیاری است. سطح زندگی اجتماعی خوبی برای مهاجران دارد.
2.2/5 - (4 امتیاز)

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *