آلمان, تحصیلی

شرایط اعزام دانشجو به آلمان در 8 مرحله

شرایط اعزام دانشجو به آلمان در 8 مرحله

برای بسیاری از کسانی که می خواهند ادامه تحصیل در آلمان بدهند، دانستن شرایط اعزام دانشجو به آلمان حتما برای درخواست درست و همچنین انتخاب دانشگاهی بهتر کارگشا خواهد بود. موسسه مهاجرتی آوات در مقاله زیر در 8 مرحله شرایط اعزام دانشجو به آلمان را بررسی می کنیم.

شرایط اعزام دانشجو به آلمان

ما شرایط اعزام دانشجو به آلمان را به عنوان یک دانش آموز بین المللی در 8 مرحله که باید انجام دهید برای شما ساده سازی کرده ایم. با دنبال این 8 مرحله گام به گام شما می توانید از جایی که الان هستید تا تحصیل در آلمان که رویایی شماست برسید.

شرایط اعزام دانشجو به آلمان در 8 مرحله

مراحل اعزام دانشجو

مرحله ی اول

یک برنامه تحصیلی متناسب با رشته تحصیلی خود پیدا کنید.

مرحله ی دوم

همه آنچه که نیاز دارید برای تحصیل از مدراک تا مستندات و ویزا و… را برآورد کنید.

مرحله ی سوم

یکی از مهم ترین رکن های جذب دانشجو، تسلط به زبان آلمانی می باشد. شروع به یادگیری زبان آلمانی کنید.

مرحله ی چهارم

منابع مالی خود برای دوره دانشجویی را تعیین کنید.

مرحله ی پنجم

ارسال درخواست پذیرش برای دانشگاه مورد نظر.

مرحله ی ششم

دریافت ویزای دانشجویی آلمانی

مرحله ی هفتم

یافتن محل اقامت در طول دوران تحصیل در آلمان

مرحله ی هشتم

ثبت نام در دانشگاه در رشته مورد نظرتان

در ادامه ما برای شما تمامی مراحل و بازه زمانی مورد نیاز برای هر کدام را شرح می دهیم.

توضیح شرایط اعزام دانشجو به آلمان در 8 مرحله

1. یافتن برنامه تحصیلی

حداقل 3 ماه قبل از تصمیم گیری باید شروع به تحقیق کنید. اولین گام برای برنامه ریزی مطالعات شما در آلمان یافتن دانشگاه و انتخاب یک برنامه تحصیلی متناسب با رشته تحصیلی و همچنین برآورده کننده نیاز مدرکی شما باشد.

این مسئله مشکل بزرگی نیست. زیرا بسیاری از دانشگاه ها و کالج با برنامه های تحصیلی زیادی وجود دارند، که کیفیت و برتری آنها حتما جهانی است. جدا از مسیر زندگی شخصی شما همیشه برنامه تحصیلی در آلمان یافت می کنید که نیازهای مطالعاتی و برنامه های کاری آینده شما را پوشش دهد.

برای یافتن دانشگاه و یک برنامه تحصیلی مورد نظرتان ممکن است زمان زیادی صرف کنید. اگر این فرآیند را قبل از شروع تشکیل پرونده درخواست تحصیل در آلمان انجام می دهید، باید به این موضوع توجه کنید که ممکن است تعداد رشته های تحصیلی در آلمان شما را در تصمیم گیری دچار مشکل کند.

پیشنهاد ما به شما این است قبل از آنکه تصمیم گیری نهایی را انجام دهید، حداقل سه ماه قبل از آن در مورد برنامه تحصیلی آینده خود فکر کنید. این بازه زمانی به شما فرصت کافی برای مطالعه درباره همه دانشگاه های آلمانی در دوره های که شما به آن علاقمند هستید را رصد کنید.

پیدا کردن دانشگاهی که برنامه تحصیلی مورد نظر شما را پوشش دهد بسیار مهم است، زیرا همه چیز درباره آینده کاری و تحصیلی شما را تعیین می کند.

برای دیدن لیست دانشگاههای آلمانی و همچنین برنامه تحصیلی آنها می توانید به سایت www.studying-in-germany.org یا مقاله به زبان فارسی لیست دانشگاه های رایگان آلمان مراجعه کنید.

2. برآورده کردن شرایط

زمان مورد نیاز برای اینکار 2 هفته قبل از باز شدن برنامه تحصیلی دانشگاه می باشد. در این مرحله شما تصمیم گرفته اید که در کدام دانشگاه و برنامه تحصیلی شرکت خواهید کرد برای این منظور شما به سایت دانشگاه مراجعه کنید و بخش مربوط به پذیرش دانشجو را مطالعه کنید اگر موضوعی برای شما نامفهوم بود توصیه می کنیم با دانشگاه تماس بگیرید.

شرایط شروع دوره ها متفاوت می باشد بسته به دانشگاه و نوع دوره انتخابی شما، بنابراین توصیه می شود قسمت های مهم را مکررا مطالعه کنید. یکی از موارد شایع در زمان درخواست گم شدن احتمالی اسناد و همچنین زمان بندی اشتباه شما برای ارسال آن‌ها می باشد که هر دو این اتفاق می تواند باعث رد شدن درخواست پذیرش شما شود. توصیه می کنیم مدارک و اسناد خود را حداقل 4 ماه پیش از ارسال درخواست آماده کنید.

3. یادگیری زبان آلمانی

شرایط اعزام دانشجو به آلمان در 8 مرحله

شرایط اعزام دانشجو به آلمان در 8 مرحله

شما باید برای یادگیری زبان آلمانی قبل از همه موارد اقدام کنید حداقل زمان برای اینکار 6 ماه پیش از شروع دوره تحصیلی شما می باشد.

موفقیت در دانشگاه و همچنین جدا از آن در جامعه آلمانی بنا به نیاز روزانه شما برای استفاده از زبان آلمانی می باشد. حتی اگر دوره های شما با زبان انگلیسی ارائه شود شما باید آمادگی در زبان آلمانی داشته باشید. همچنین این نکته لازم به ذکر است که در مقطع تحصیلی کارشناسی زبان مادری برای تدریس در دوره ها در آلمان استفاده می شود. در مقاطع تحصیلی عالی ممکن است که گاهی بصورت جزئی و یا کاملا آلمانی تدریس شود.

4. تامین منابع مالی

شما باید مبلغ مورد نظر را دو هفته قبل از اقدام برای درخواست ویزای دانشجویی در حسابی آلمانی، سپرده گذاری کنید.
طبق قانون فعلی هر دانشجو خارج از اتحادیه اروپا باید نیازهای مالی مورد نظر برای دوره تحصیل خود را برآورده کند. مبلغ مورد نیاز برای سال تحصیلی اول 6408 یورو می باشد که در حساب یک بانک آلمانی دو هفته پیش از درخواست برای ویزای دانشجویی سپرده گذاری می کنید.

5. درخواست پذیرش

به محض اینکه شما موارد بالا را برآورده کردید می توانید درخواست پذیرش کنید. بسته به دانشگاه مورد نظر شما نوع پذیرش درخواست متفاوت می باشد که ممکن است آنلاین باشد در این صورت معمولا از برنامه UniAssist کمک می گیرند که برنامه ای برای درخواست پذیرش می باشد. بعد از درخواست پذیرش بسته به مقطع تحصیلی شما زمان متفاوتی برای پذیرش شما به طول می انجامد که در سایت www.studying-in-germany.org می توانید جزئیات را مطالعه کنید.

6. دریافت ویزای دانشجویی

برای دانشجویان خارج از اتحادیه اروپا دریافت ویزای دانشجویی الزامی می باشد. نکات جزئی در این باره در مقاله ای مجاز بعنوان اخذ ویزای دانشجویی آلمان به تفصیل بیان شده است.

مراحل درخواست ویزای دانشجویی آلمان

برای اخذ ویزای دانشجویی لازم است مراحلی را گام به گام پشت سر بگذارید:

1

ارائه رزومه به سفارت

 

رزومه اولین مدرکی است که فرد باید برای ارائه به سفارت آلمان آماده سازد. تمام آن­چه درباره زندگی گذشته فرد است اعم از سابقه شخصی، حرفه ­ای و تحصیلی او و فعالیت­های قبلی باید در رزومه آورده شود آن هم به شکلی که با برنامه فعلی فرد جهت ادامه تحصیل در آلمان همخوانی داشته باشد و به نحوی مؤید آن باشد. فرد باید در رزومه دلیلی که باعث شده برای تحصیل در آلمان اقدام کند، مشخص سازد. رزومه باید کامل و با جزئیات باشد به این صورت که فرد تمام مسئولیت­ ها و فعالیت­های خود را از ابتدای دوره دبیرستان، به طور کامل و با اشاره دقیق به مدت زمان آن، بدون وقفه، توضیح دهد.

2

ارائه فرم درخواست ویزا

 

برای آماده کردن فرم درخواست ویزا نیز مانند رزومه، شخص باید دقیقاً برنامه و هدف خود را از تحصیل در آلمان مد نظر داده و مطابق با آن فرم را پر کند. در این فرم فرد به زمان حال و برنامه­ ای که در حال حاضر برای ادامه تحصیل و اخذ ویزا در نظر دارد اشاره می ­کند.

3

ارائه نامه پذیرش از دانشگاه

 

متقاضی تنها اجازه دارد یک نامه پذیرش به سفارت ارائه دهد حتی اگر چندین نامه از چندین دانشگاه دریافت کرده باشد. به همین دلیل تمام مدارک خود را باید بر اساس این پذیرش تنظیم کند. نامه پذیرشی که به سفارت ارائه می­­شود شامل برنامه­ های تحصیلی و کاری فرد برای آینده است.

4

ارائه انگیزه­ نامه

 

انگیزه­ نامه در واقع خلاصه­ ای روشن است از سوابق فرد در گذشته، برنامه ­های کنونی او و اهدافی که برای آینده در نظر دارد. انگیزه­ نامه باید به صورتی نگارش شده باشد که شخص مقابل با تنها نگاهی اجمالی به آن مسیر گذشته تا آینده متقاضی را دریافت کند.

5

مصاحبه حضوری

 

مصاحبه شفاهی برای اخذ ویزای دانشجویی آلمان یا سایر ویزاها مرحله ­ای است که برای متقاضی به نظر سخت می­رسد اما باید توجه داشت که مأمور مصاحبه کننده به دنبال سنگ­ اندازی در کار مراجع نیست بلکه به دنبال بررسی مسیری است که متقاضی برای تحصیل و ورود به آلمان انتخاب کرده و در پیش گرفته است. متقاضی باید در مصاحبه نشان دهد که هدف اصلی­ اش از ورود به آلمان، همانطور که در مدارک قبلی ارائه داده، تحصیل است. اگر مدارک قبلی به درستی ارائه شده و مصاحبه نیز به شفاف­ سازی همخوانی تمام این مدارک و درخواست مراجع منتهی شود، هر دو فرد مصاحبه کننده و مصاحبه شونده به درک روشنی از مسیر پیش رو خواهند رسید.

برای دریافت آگاهی بیشتر: شرایط دریافت ویزای تحصیلی آلمان

مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای دانشجویی آلمان

مدارک کلی و جزئی (به جز رزومه، انگیزه ­نامه، نامه پذیرش و فرم درخواست ویزا که در بالا به آن اشاره شد) که باید به سفارت آلمان ارائه شوند عبارت ­اند از:

  • فرم درخواست اقامت در آلمان
  • گذرنامه و کپی دو صفحه اول
  • شناسنامه
  • عکس جدید با پس­ زمینه سفید
  • اصل مدارک تحصیلی و ترجمه آن
  • ریزنمرات تمام مقاطع تحصیلی گذشته و ترجمه آن­ها
  • کپی برابر اصل تمام مدارک ترجمه شده که به تأیید سفارت رسیده باشند.
  • مدرکی مبنی بر تمکن مالی از حساب بانکی فرد (به زبان انگلیسی)
  • مدرک زبان
  • 60 یورو پول نقد

7. یافتن محل اقامت

اکنون شما دانشجوی کشور آلمان هستید و می توانید برای اسکان خود اقدام کنید، محل های که دانشجویان را پذیرش می کنند اکثرا گران نیستند اما بسته به شرایط شما باید مکان مناسبی برای اقامت تهیه کنید توصیه می کنیم دو هفته قبل از ورود به آلمان برای این مورد تصمیم بگیرید.

8. ثبت نام دانشگاه

شما می توانید مدارک زیر را بصورت دستی به دانشگاه برده و ثبت نام خود را نهایی کنید همچنین باید بدانید هزینه تحصیلات دولتی در آلمان رایگان می باشد، اما طبق قوانین آلمان شما باید 150 تا 250 یورو پرداخت کنید.

مدارک مورد نیاز برای ثبت نام

شرایط اعزام دانشجو به آلمان در 8 مرحله

شرایط اعزام دانشجو به آلمان در 8 مرحله

  • گذرنامه معتبر شما
  • یک عکس گذرنامه
  • اجازه اقامت یا اجازه اقامت شما
  • فرم درخواست تکمیل شده و امضا شده
  • مدارک تحصیلی (اسناد اصلی یا نسخه های تایید شده)
  •  نامه پذیرش
  • اثبات بیمه در آلمان
  • دریافت هزینه پرداخت

در پایان

شما عزیزان می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر همه روزه از ساعت 9 الی 17 با موسسه مهاجرتی آوات تماس حاصل فرمایید. با وکلای مجرب ما مشاوره شوید،  همچنین شما می توانید فرم ارزیابی مهاجرتی ما را پر کرده و از طریق آن مشاوران ما شرایط شما را بررسی می کنند و برای ارائه مشاوره با شما تماس خواهند گرفت.

 

سوال های متداول

1. دریافت ویزای تحصیلی چه مدت طول می کشد؟

  • برای دریافت ویزای تحصیلی زمانی بین 2 ماه تا 2 سال را باید در نظر بگیرید.

2. آیا می توان ویزای دانشجوی را به ویزای کاری تبدیل کرد؟

  • برای تبدیل ویزای دانشجویی به ویزای کاری باید با یک کارفرمای آلمانی قرارداد کاری داشته باشید.

3. چرا وقت سفارت آلمان برای ویزای دانشجویی بسیار طولانی است؟

  • با داشتن نامه ی پذیرش از دانشگاه مورد نظرتان می توانید درخواست وقت فوری بدهید و کمتر از 2 ماه وقت سفارت را دریافت کنید.

4. دریافت خوابگاه در دانشگاه های آلمان چه شرایطی دارد؟

  • خوابگاه در دانشگاه های آلمان بسیار محدود است به همین دلیل اغلب دانشجویان از روش های دیگر محلی برای زندگی مهیا می کنند.

5. شروع کلاس های دانشگاه های آلمان چه زمانی  است؟

  •  کلاس ها معمولا درماه های سپتامبر و ژانویه شروع می شوند.

6. TestDaf چه نوع آزمونی است؟

  • این عبارت مخفف عبارت آلمانی Test Deutsch als Fremdsprache به معنی آزمون زبان آلمانی است و هدف از یان آزمون مورد تایید بودن سطح زبان آلمانی شما برای تحصیل است.

7. دانشگاه های دولتی سطح بهتری دارند یا دانشگاه های خصوصی؟

  • هر دو نوع دانشگاه های نام برده شده مورد تایید هستن و بستگی به شرایط هر فرد دارد.

8.به دانشجویان دکتری در دانشگاه های آلمان چند ساعت اجازه ی کار داده می شود؟

  • دانشجویان دکتری اجازه دارند 30 یا 40 ساعت در هفته به کار مشغول شوند.
5/5 - (1 امتیاز)

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *