تحصیلی

همه چیز درباره تحصیل پزشکی در خارج از کشور

همه چیز درباره تحصیل پزشکی در خارج از کشور

تحصیل پزشکی در خارج از کشور چگونه ممکن است؟ آیا پزشکی در خارج از کشور بدون کنکور وجود دارد؟ بهترین کشورها برای تحصیل پزشکی در خارج از کشور کدام ها هستند؟ اینها سوالات افراد زیادی است که دوست دارند برای تحصیل پزشکی به خارج از کشور بروند. در این مقاله قصد داریم این موضوع مهم را که علاقه مندان زیادی هم دارد مورد بررسی قرار دهیم.

شرایط عمومی تحصیل پزشکی در خارج از کشور

باید بگوییم که شرایط تحصیل انواع رشته‌های پزشکی مانند دندانپزشکی یا داروسازی در کشورهای مختلف متفاوت است. هدف شما از مهاجرت تحصیلی هم روی این شرایط تاثیر می‌گذارد. مثلاً اینکه شما با چه ویزایی وارد آن کشور می‌شوید و آیا می‌خواهید بعد از اینکه تحصیلات خود را تمام کردید به ایران برگردید؟ موضوع دیگر این است که آیا مدرک دانشگاه آن کشور مورد تایید وزارت بهداشت درمان آموزش ایران است؟

 

برخی از دانشگاه‌ های خارجی در رنکینگ های جهانی رتبه خوبی دارند اما وزارت بهداشت ایران آنها را تایید نمی کند. در این صورت اگر بخواهید با مدارک آن دانشگاه‌ها به ایران برگردید در بازار کار دچار مشکل خواهید بود.
همچنین در برخی کشورها مانند آلمان ملاک سن مطرح است. در برخی کشورها مانند اتریش و آلمان هم موضوع زبان بومی آن کشور اهمیت خاصی دارد.

تحصیل پزشکی در کشورهای اروپایی

برای تحصیل این رشته ها در اروپا می توانید دو نوع دانشگاه انتخاب کنید. برخی از دانشگاه ها آزمون ورودی دارند و برخی از دانشگاه ها بدون آزمون ورودی دانشجو می پذیرند. در کشور فرانسه برای تحصیل پزشکی نیازی به آزمون ورودی نخواهید داشت و مدرک تحصیلی و نمراتی که در آن دارید روی انتخاب دانشگاه تاثیر دارد. کشورهایی مانند نروژ و فنلاند هم چنین شرایطی دارند و تحصیل پزشکی در آنها با هزینه کمتری انجام می شود.

 

همه چیز درباره تحصیل پزشکی در خارج از کشور

همه چیز درباره تحصیل پزشکی در خارج از کشور

اتریش از جمله کشورهایی است که تحصیل پزشکی در آن رایگان است. اما در آلمان و اتریش مسئله آزمون ورودی وجود دارد. همچنین٬ در اغلب کشورهای اروپایی غیر انگلیسی زبان باید به مدت یک سال در دوره زبان خاص آن کشور شرکت کنید و بعد از آن می توانید در رشته پزشکی تحصیل کنید. این ها کشورها آنهایی هستند که انگلیسی در آنها زبان رسمی نیست. آلمان اتریش و از لحاظ سیستم آموزشی به هم شبیه هستند و سیستم آموزشی آنها دو نوع دولتی و خصوصی دارد.

در دانشگاه های دولتی آلمانی آزمون برگزار می شود ولی اگر شما در دانشگاه سراسری ایران قبول شده باشید می توانید به صورت رایگان در این دانشگاه‌ ها تحصیل کنید. اما در کشور اتریش باید در خود این کشور در آزمون ورودی شرکت کنید. اگر در آزمون رتبه مورد نظر را کسب کردید دانشگاه دلخواه خود را انتخاب می کنید و در آزمون ورودی خاص آن دانشگاه شرکت می کنید.

مقالات پیشنهادی؛ تحصیل پزشکی و دندانپزشکی در اتریششرایط تحصیل در رشته پزشکی در کشور آلمان

تحصیل در کشورهای انگلیسی زبان

در کشورهای انگلیسی زبان مانند آمریکا, استرالیا و کانادا هم چنانچه مدرک زبان انگلیسی نداشته باشید می توانید وارد دوره های زبان شوید و اگر سطح مورد نظر زبان را کسب کردید وارد رشته پزشکی شوید.
انگلیس از جمله کشورهایی است که تحصیل در رشته پزشکی در آن آرزوی هر کسی می‌تواند باشد. مدت زمان تحصیل پزشکی در این کشور پنج سال است و نسبت به کشورهای دیگر کوتاه تر است. دانشگاه های این کشور هم تایید وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی ایران را دارند.

در انگلستان دوره‌ای به نام a level وجود دارد که برای تحصیل پزشکی ابتدا باید در آن شرکت کنید. پس از اینکه آموزش‌های لازم را دریافت کردید باید در درس شیمی زیست شناسی AAA کسب کنید. پس از آن باید در ازمون دیگری شرکت کنید. این آزمون ها شامل bmat, RAMSAY و UKCAT است و شما بسته به اینکه چه دانشگاهی را از انتخاب می کنید در یکی از این آزمون ها شرکت خواهید کرد.

در بیشتر دانشگاه های انگلیس آزمون ukcat مورد تایید است. همچنین شما باید در آزمون زبان که مورد تایید کشور انگلستان باشد نمره ۷ را در آیلتس دریافت کنید.

کشور روسیه

همه چیز درباره تحصیل پزشکی در خارج از کشور

همه چیز درباره تحصیل پزشکی در خارج از کشور

یکی دیگر از کشورهایی که شما می توانید برای تحصیل پزشکی به آن فکر کنید کشور روسیه است. دانشگاه های معتبری در این کشور برای تحصیل پزشکی وجود دارند. دانشگاه لومونوسوف٬ دانشگاه سن پترزبورگ و دانشگاه تومسک از جمله آنها هستند.

دانشگاه‌ هایی در روسیه وجود دارند که در رتبه‌ بندی جهانی امتیاز خوبی دارند اما وزارت بهداشت درمان پزشکی ایران آنها را تعیین می کند. پس بهتر است چنانچه قصد برگشت به کشور خودتان را دارید در آن دانشگاه‌ ها تحصیل نکنید. یکی از این دانشگاه‌ ها دانشگاه نووسیبریسک است.

توجه داشته باشید که برای تحصیل پزشکی در دانشگاه های معتبر روسیه حتماً باید سطح زبانی روسی شما بسیار خوب باشد یا در غیر این صورت در دوره‌ای که در روسیه از آن به پادفک یاد می‌شود شرکت کنید. پس از 9 ماه دوره پادفک چنانچه مدرک زبان ارائه دهید توانید برای تحصیل پزشکی وارد دانشگاه شوید.

مقاله پیشنهادی؛ تحصیل پزشکی در کشور روسیه

تحصیل پزشکی در ترکیه

ایراد در بخشی از مناطق شمال غربی با ترکیه هم مرز است و این می تواند برای خیلی ها یک گزینه مثبت باشد. این کشور هم دانشگاه هایی دارد که مورد تایید وزارت بهداشت ایران هستند. برای تحصیل پزشکی در ترکیه باید در آزمون های ورودی YOS و SAT ( یکی از این دو برحسب دانشگاه انتخابی) شرکت کنید. آزمون YOS به زبان ترکی برگزار می شود و یکی از گسترده ترین آزمون های ترکی است.

شرکت در این آزمون برای کسانی که زبان ترکی نمی دانند ممکن نیست. اگر شما جزو این افراد هستید باید در دوره های یک ساله ای که به زبان ترکی برگزار می شود شرکت کنید و سپس امتحان دهید. آزمون YOS هر سال یکبار و در هر دانشگاه به صورت جداگانه برگزار می شود. مواد آزمونی دروس ریاضی٬ هندسه٬ زبان٬ هوش و غیره است. از الزامات ورود به برخی دانشگاه های ترکیه آزمون SAT است که به زبان انگلیسی برگزار می شود.

 برای کسب اطلاعات بیشتر به مقاله ی تحصیل پزشکی در ترکیه نگاهی بیندازید.

کشور آمریکا

همه چیز درباره تحصیل پزشکی در خارج از کشور

همه چیز درباره تحصیل پزشکی در خارج از کشور

اگر علاقه مند به تحصیل به پزشکی در آمریکا هستید باید در آزمون MCAT شرکت کنید. شرط پذیرش در دانشگاه کسب نمره قبولی در این آزمون است. برخی از دانشگاه ها هم شرط قبولی مصاحبه دارند.

تحصیل پزشکی در این کشور 7 سال طول می کشد و کار چندان راحتی نیست. در سال چهارم یک آزمون دیگر و در سال هفتم هم یک آزمون وجود دارد. هزینه تحصیل پزشکی در کشور ابر قدرت جهان بسته به نوع دانشگاه بین 25 هزار دلار تا 40 هزار دلار خواهد بود.

در پایان

برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید همه روزه از ساعات 9 الی 17 با موسسه حقوقی آوات تماس گرفته و با وکلای مجرب ما مشاوره شوید. همچنین می توانید فرم ارزیابی مهاجرتی ما را پر کنید و از طریق آن مشاوران ما تمام شرایط شما را بررسی کرده و با شما تماس می گیرند و راه کارهای لازم را به شما عزیزان بیان می کنند.

5/5 - (1 امتیاز)

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *