کانادا

ویزای اسپانسرشیپ کانادا

ویزای اسپانسرشیپ کانادا

در این مقاله در خصوص ویزای اسپانسرشیپ کانادا بحث می کنیم. چنانچه فردی شهروند و یا مقیم دائم کانادا باشد می تواند تحت شرایطی زمینه ی مهاجرت وابستگان نزدیک خود را به کانادا میسر کند.

4 حالت برای ویزای اسپانسرشیپ کانادا

  1. برای همسر
  2. برای والدین یا پدربزرگ و مادربزرگ
  3. برای فرزند (همچنین فرزندی که به سرپرستی پذیرفته شده است.)
  4. برای سایر افراد

در این حالت دو نوع قرار داد باید توسط اسپانسر به امضا برسد. یکی از این قرارداد ها بین شخص اسپانسر و دولت کانادا است که در آن فرد متعهد می شود تمامی هزینه های فرد اسپانسر شونده از جمله خوراک، پوشاک و مسکن او را به مدت ذکر شده تقبل نماید.

(این در صورتی است که فرد متقاضی مهاجرت نتواند خودش هزینه ی زندگی خود را بپردازد.) تعهد نامه ی دیگری هم بین اسپانسر و فرد متقاضی مهاجرت به امضا می رسد که در آن وظایف طرفین نسبت به یکدیگر مشخص می شود. معمولا در این نوع از تعهد، اسپانسر تضمین می کند که هزینه های فرد مهاجر را می پذیرد و فرد مهاجر هم متعهد می شود که در اسرع وقت به لحاظ مالی از اسپانسر مستقل شود.

چه کسانی نمی توانند اسپانسر شوند؟

ویزای اسپانسرشیپ کانادا

ویزای اسپانسرشیپ کانادا

  1. کسانی که قبلا تعهد به انجام کاری و یا رعایت قانونی را داده اند ولی موفق به انجام آن نشده اند صلاحیت اسپانسر شدن برای فرد جدیدی را ندارند.
  2. اگر دادگاهی قبلا به عدم پرداخت کمک خرجی توسط فرد به فرزندانش رای داده باشد، چنین فردی نمی تواند اسپانسر فرد جدیدی باشد.
  3. فرد در گذشته مرتکب به جرمی شده باشد که در رابطه با خویشاوندان او باشد و یا مرتکب جرایم جنسی شده باشد.
  4. اگر فرد به جز به دلیل از کارافتادگی از دولت کمک هزینه دریافت کرده باشد. در اینجا منظور از کمک هزینه وام و یا بورس هایی که به دلایل مختلف ممکن است به افراد تعلق بگیرد نیست.)
  5. اگر فرد قبلا اسپانسر کسی شده باشد و آن شخص پس از ورود به کانادا از دولت تقاضای کمک مالی کرده باشد. در این حالت نه تنها این فرد به احتمال زیاد صلاحیت اسپانسر شدن برای فرد دیگری را ندارد بلکه باید کلیه هزینه هایی که شخص قبلی از دولت دریافت کرده است را به دولت بازگرداند.

روابط خویشاوندی بین اسپانسر و فرد متقاضی

روابط خویشاوندی زیر شامل افرادی می شود که اگر اقامت کانادا را داشته باشند می توانند برای شخص دیگری دعوتنامه بفرستند.

  • همسر و یا شریک زندگی(که در یک خانه زندگی می کنند.)
  • پدر یا مادر، پدربزرگ یا مادر بزرگ و همین طور افرادی که این اشخاص سرپرستی آن ها را به عهده دارند.
  • فرزندی که کمتر از 22 سال سن داشته باشد.
  • برادر، خواهر، فرزندان بردار و یا خواهر که کمتر از 18 سال داشته باشند و ازدواج هم نکرده باشند.(شرایط دیگری نیز برای این مورد مطرح است که در ادامه به آن ها نیز اشاره شده.)

نکته اول

خویشاوندان دیگر هم می توانند برای فرد دیگری درخواست مهاجرت بدهند، اما این تنها در صورتی اتفاق می افتد که فرد هیچ یک از خویشاوندان ذکر شده در لیست بالا را در کانادا نداشته باشد.

نکته دوم

برای صدور دعوتنامه از سوی خواهر و برادر شروط خاص دیگری نیز مطرح است که این روش را برای این افراد کمی سخت تر می کند. به عنوان مثال؛ شخص متقاضی که قصد مهاجرت دارد، نباید پدر یا مادر در قید حیات داشته باشد.

(در این حالت این قانون تنها شامل والدین شخص متقاضی می شود. به عنوان مثال؛ اگر کسی برای خواهر یا برادر ناتنی خود که تنها مادر مشترک دارند درخواست بدهد، زنده بودن پدر اسپانسر که پدر مشترک آن ها نیست مشکلی ایجاد نمی کند.

اما پدر خود شخص متقاضی نباید در قید حیات باشد.) علاوه بر آن اگر سن فرد متقاضی بالاتر از 18 سال باشد باید اثبات شود که او خویشاوند دیگری (خواهر، برادر، پدر، مادر، مادربزرگ، پدربزرگ) به جز خواهر یا برادر خود ندارد (چه در داخل و چه در خارج از کانادا.)

برای آگاهی بیشتر: مهاجرت به کانادا از طریق ازدواج

اسپانسر کردن همسر و یا شریک زندگی

در این حالت فرد اسپانسر کننده باید شرایطی را داشته باشد:

شرایط

1

سن او کمتر از 18 سال نباشد.

2

فرد اقامت کانادا را داشته باشد.و یا شهروند کانادا باشد. اگر فرد در زمان درخواست  ویزای اسپانسرشیپ کانادا اقامت نداشته باشد باید تعهد دهد که لااقل به هنگام ورود فرد اسپانسرشونده در این کشور حضور خواهد داشت.

3

فرد مرتکب جرم های سنگین نشده باشد، سابقه ی زندانی شدن نداشته باشد، ورشکسته نشده باشد.

4

فرد نامه ی اخراج از کانادا دریافت نکرده باشد.

5

فرد باید متعهد شود که می تواند حداقل به مدت 3 سال و بدون قید و شرطی هزینه های فرد اسپانسر شونده را بپردازد.

رابطه ی فرد اسپانسرکننده و فرد متقاضی مهاجرت

  1. همسر قانونی: این به معنی ازدواج رسمی و قانونی بین طرفین می باشد. این ازدواج باید هم در کانادا و هم در کشوری که صورت گرفته است قانونی باشد. ازدواج هم جنس ها اگر در کانادا صورت گرفته باشد قابل قبول است ولی اگر خارج از کانادا صورت گرفته باشد می تواند در چهارچوب روابطی به جز همسر قانونی پذیرفته شود.
  2. شریک زندگی کامن لا: در این حالت طرفین باید حداقل به مدت یک سال با همدیگر زندگی کرده باشند.
  3. شریک زندگی کانجوال: این مورد هم می تواند چه در خصوص طرفین غیرهم جنس و هم در مورد طرفین هم جنس برقرار باشد. و باید نشان داده شود که بنابر دلایلی مانند مهاجرت و غیره این دو فرد نتوانسته اند مدت یک سال با همدیگر زندگی کنند. همچنین در خصوص افراد همجنس ثابت شود که در کشور خودشان امکان زندگی با یکدیگر به دلیل مسائل قانونی وجود نداشته است و با این حال طرفین توافق کرده اند که در صورت برقراری این امکان با هم ازدواج کنند و یا شریک زندگی کامن لا شوند.(در یک خانه زندگی مشترک داشته باشند.)

توجه: در خصوص مهاجرت از طریق همسر اگر اداره ی مهاجرت به این نتیجه برسد که ازدواج ترتیب داده شده مصلحتی بوده است، این کار جرم تلقی شده و پیگرد قانونی برای طرفین دارد. به همین دلیل و برای جلوگیری از این مورد، تمهیدات خاصی از جمله بررسی دقیق مدارک ازدواج، مصاحبه با طرفین و حتی بازدید از محل زندگی آن ها در نظر گرفته شده است.

اسپانسر کردن والدین و یا پدربزرگ و مادربزرگ

شرایط فرد اسپانسر:

در این حالت فرد اسپانسر نباید کمتر از 18 سال سن داشته باشد و علاوه بر آن لازم است نسبت فرزند یا نوه با متقاضی مهاجرت داشته باشد. همچنین این فرد باید بتواند فرد مهاجر را به مدت 20 سال به لحاظ مالی حمایت کند.

شرایط فرد متقاضی مهاجرت:

این فرد لازم است حق ورود به کانادا را داشته باشد. بیمه ی خدمات درمانی حداقل به مدت 1 سال خریداری کرده باشد و اگر قصد بازدید بیشتر از 6 ماه را دارد می بایست به لحاظ پزشکی مورد معاینه قرار گرفته و تست پزشکی اداره مهاجرت برای او انجام شود.

اسپانسر کردن فرزندان وابسته

ویزای اسپانسرشیپ کانادا

ویزای اسپانسرشیپ کانادا

شرایط فرد اسپانسر:

این فرد می بایست کمتر از 18 سال نداشته باشد. مقیم و ساکن کانادا و یا شهروند این کشور باشد و همچنین می بایست به هنگام اسپانسرشیپ در این کشور زندگی کند. همچنین این فرد نباید مرتکب جرم های سنگینی شده باشد و یا در گذشته سابقه ی ورشکستگی و یا زندانی شدن داشته باشد. فرد می بایست به مدت ده سال و یا تا زمانیکه فرزند یا فرزندان او به سن بیست و پنج سالگی برسند مخارج آن ها را تامین کند.(هر کدام که زودتر اتفاق بیافتد معیار قرار می گیرد.)

شرایط فرد متقاضی مهاجرت و  ویزای اسپانسرشیپ کانادا

سن این فرد باید 19 سال و یا کمتر باشد و همچنین ازدواج نکرده باشد. قبل از رسیدن به 19 سالگی به صورت تمام وقت دانشجو بوده باشد و در نتیجه به لحاظ مالی به والدینش وابسته بوده باشد. اگر شخص بیشتر از 19 سال سن داشته باشد در شرایطی که قبل از 19 سالگی ازدواج کرده باشد و پس از ازدواج به لحاظ مالی کاملا به والدینش وابسته باشد و یا اینکه به دلیل شرایط جسمی یا روحی توانایی تامین نیازهای مالی خود را نداشته باشد می تواند تحت اسپانسرشیپ والدین قرار بگیرد.

مقاله پیشنهادی: راه های مهاجرت به کانادا

در پایان

برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید همه روزه از ساعات 9 الی 17 با موسسه حقوقی آوات تماس گرفته و با وکلای مجرب ما مشاوره شوید. همچنین می توانید فرم ارزیابی مهاجرتی ما را پر کنید و از طریق آن مشاوران ما تمام شرایط شما را بررسی کرده و با شما تماس می گیرند و راه کارهای لازم را به شما عزیزان بیان می کنند.

 

سوال های متداول

1. روش اسپانسر شیب داخلی به چه صورت است؟

  • در این روش فرد غیر کانادایی با هر روشی مثل کاری یا تحصیلی در کانادا اقامت دارد در این صورت با یک فرد کانادایی ازدواج میکند و مراحل اسپانسر شیب را می گذراند. این روش را اسپانسر شیب داخلی می گویند.

2. بهترین روش مهاجرت به کانادا چیست؟

  • مهاجرت از طریق تحصیل و مهاجرت کاری بهترین روش های مهاجرتی برای دریافت اقامت کانادا هستند که البته به شرایط هر فرد بستگی خواهد داشت.

3. ویزای موقتی که از طریق ازدواج دریافت میشود تا چه مدت اعتبار دارد؟

  • اعتباراین ویزا تا 3 سال است که در این مدت همسر کانادایی باید متعهد به حمایت مالی شود.

4. آیا با ویزای توریستی میتوان با یک شهروند کانادایی ازدواج کرد؟

  • بله . این موضوع امکان پذیر است، اما باید دقت کنید که بعضی قوانین در استان‌های مختلف این کشور متفاوت است که باید قبل از هر اقدامی بررسی کنید.

5. آیا پس از ازدواج با یک فرد کانادایی اقامت دائم دریافت می کنیم؟

  • پس از طی مراحل ازدواج فرد غیر کانادایی اقامت موقت این کشور را دریافت می کند و پس از گذشت مدتی مشخص و انجام امور مربوطه می تواند اقامت دائم کانادا را دریافت کند.

6. آیا شرایط اسپانسرشیپ در استان کبک متفاوت از سایر استان هاست؟

  • در استان کبک اگر فردی تقاضای اسپانسرشیپی برای والدین خود را داشته باشد ملزم به اثبات تمکن مالی در 12 ماه اخیر است و می تواند تا 10 سال حامی مالی والدین خود باشند.

7. مدرک زبان مورد نیاز برای مهاجرت از طریق ازدواج چیست؟

  • برای مهاجرت از این روش مدرک خاصی ذکر نشده است، اما شما باید بتوانید به سوال های آفیسر پاسخ بدهید در غیر این صورت آفیسر به ازدواج شما شک خواهد کرد و درخواست شما را رد می کند.
5/5 - (2 امتیاز)

نوشته های مرتبط

یک دیدگاه ثبت کنید برای “ویزای اسپانسرشیپ کانادا

  1. صبا گفت:

    من سال پيش براى ويزاى توريستى كانادا انگشت نگارى كردم كه ريجكت شدم الان از ازدواج كردم ايا در اين وضيعت كرونا باز بايد انگشت نگارى كنم؟

    1. مدیر سایت گفت:

      سلام. بله مجدد باید انگشت نگاری شود. اما بسیاری از مراحل به صورت آنلاین میباشد. برای راهنمایی بیشتر با موسسه تماس بگیرید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *