آلمان, پناهندگی

 اخذ ویزای کار آلمان از طریق پناهندگی

 اخذ ویزای کار آلمان از طریق پناهندگی

راه های مختلفی برای گرفتن اقامت آلمان وجود دارد که یکی از این راه ها اقدام از طریق پناهندگی است. اخذ ویزای کار آلمان از طریق پناهندگی امری است که برای تحقق آن باید تلاش نمود چرا که هم شرایط اخذ اقامت پناهندگی باید رعایت شده و هم شرایط اخذ ویزای کار آلمان از طریق پناهندگی باید رعایت شود. در ابتدا شرایط اخذ پناهندگی آلمان را مورد بررسی قرار داده ایم و سپس راه های اخذ ویزای کار آلمان از طریق پناهندگی را بررسی خواهیم نمود.

پناهجویان به نسبت جمعیت در بین 16 ایالت آلمان تقسیم خواهند شد، یعنی هر ایالتی جمعیت بیشتری داشته باشد طبیعتا تعداد پناهجو در آن ایالت بیشتر خواهد بود. پناهجویان آلمان در ابتدا باید در یکی ای ایستگاه های پلیس و یا کنترل مرزی درخواست خود را ثبت نمایند.

که پس از درخواست آن را به یکی از اقامتگاه های پناهجویان منتقل کرده و پس از تصمیم نهایی آن را به یکی از ایالت های آلمان خواهند فرستاد. پناهنده شدن در آلمان لازمه نداشتن سابقه پناهندگی در کشور های اتحادیه اروپا می باشد و در صورتی که عدم آن به اثبات رسد فرد به کشوری که در آن پناهندگی دریافت نموده است برگشت داده خواهد شد. سخت ترین مرحله پذیرش پناهنده این مرحله خواهد بود و پس از آن می تواند در یکی از ایالت های آلمان اسکان یابد.

شرایط پناهندگان در آلمان

تعداد پناهندگان آلمان رفته رفته رو به افزایش است و هر ساله به تعداد آن‌ها افزوده می شود. اخذ پناهندگی آلمان شرایط ویژه ای خواهد داشت که فرد متقاضی باید تمامی آن‌ها را داشته باشد. در صورت کلی پناهنده به کسی اطلاق می شود که در کشور خود به دلایل تفاوت نژادی، عقاید سیاسی، مذهبی، ملیت و… مورد اذیت و آزار قرار گرفته باشد. تعداد بسیاری تمایل به اخذ ویزای کار آلمان را دارند که باید سختی های اولیه آن را نیز تحمل کنند.

زندگی پناهندگان در آلمان با مشکلاتی روبرو خواهد بود که از جمله این مشکلات می توان به تفاوت نژادی پناهندگان اشاره کرد که همگی در یک کمپ مخصوص به زندگی می پردازند و ممکن است مشکلاتی از این قبیل به وجود آید. زندگی پناهندگان در آلمان سخت و طاقت فرسا خواهد بود به همین دلیل اصلا این راه برای اخذ اقامت آلمان توصیه نمی شود.

پناهندگان آلمان قبل از اینکه با درخواستشان موافقت شود در شرایط سختی زندگی خواهند کرد که این سختی هم از نظر روحی و هم از نظر حقوقی خواهد بود.

اگر فرد بخواهد از درخواست پناهندگی در آلمان خود صرف نظر کند

در این باره می­ توان گفت که اگر فرد در راستای گرایشات خود فعالیت هایی انجام داده باشد که خلاف قوانین کشور خود باشد باید گفت که بله در صورت برگشت فعالیت های وی دچار پیگرد قانونی قرار خواهد گرفت. (درصورت درخواست پناهندگی سیاسی _ مذهبی در کشور مقصد، فرد صدور گذرنامه اش توقیف می­ شود.).

اما اگر تنها درخواست پناهندگی در آلمان را داده باشد و در حال حاضر به هر دلیلی منصرف شده باشد می ­تواند به کشور خود بازگردد و مشکلی نخواهد داشت.
در طول مصاحبه پناهندگی در آلمان حتی اگر حس می کنید برآن زبان مسلط اید این کار را برعهده­ ی مترجم قرار دهید، برای اینکه ممکن است برخی سوالات تخصصی باشد و مترجم به علت داشتن تجربه­ ی بیشتر این کار را بهتر انجام می­ دهد.

سعی کنید ساده صحبت کنید و از استفاده از ضرب المثل و الفاظ گنگ خودداری کنید. چون ممکن است مترجم اشتباه برداشت کند. بنابراین مطمئن شوید که منظور شما را به درستی فهمیده و انتقال می دهد.

و باید توجه داشت که هنگام مصاحبه نباید مترجم را مورد خطاب قرار داد. زیرا باعث بی احترامی به فرد مصاحبه کننده می­ شود. در صورت قبول شدن در مصاحبه اقامت محدود به شما خواهند داد و پس از 3 سال اجازه­ی اقامت صادر می­ گردد. پس از صدور بین 330 تا380 یورو به افراد بالای 18 داده می­ شود به منظور گذران زندگی این مبلغ جدا ازاجاره خانه است و تا زمانی پرداخت می­ شود که فرد کار بیابد. (کار یافتن یک امر اجباریست).

پیشنهاد می کنیم برای مطالعه ی بیشتر به مقاله ی شرایط پناهندگی آلمان چگونه است؟ نگاهی بیندازید.

مراحل رسیدگی به امور پناهندگان

 اخذ ویزای کار آلمان از طریق پناهندگی

اخذ ویزای کار آلمان از طریق پناهندگی

پذیرش پناهجویان در دو مرحله خلاصه می شود و از مراحل آن می توان به موارد زیر اشاره کرد:

مرحله ی اول

در ابتدا پناهندگان به اقامتگاه های موقت که ساختمان هایی بزرگ و دارای حفاظ امنیتی هستند منتقل می شوند که در این ساختمان ها مراکزی از قبیل پزشک، ایستگاه پلیس، سالن غذاخوری و سالن خواب قرار دارد. هر 6/5 متر فضا در سالن خواب خواهد داشت.

در ابتدا اقدام به گرفتن اثر انگشت و عکس پناهجو شده و نسبت به بررسی آن اقدام خواهند کرد. سپس از پناهجو دلیل درخواست پرسش خواهد شد و در صورتی که نتواند به زبان آلمانی سخن گوید از یک مترجم کمک خواهند گرفت.

مرحله ی دوم

محل دیگری برای پناهندگانی که با درخواست آن‌ها موافقت شده در نظر گرفته شده استچ که در این ایستگاه ایالت متقاضی مشخص خواهد شد که کاملا بستگی به کامپیوتر خواهد داشت و عوامل فردی تاثیری بر انتخاب ایالت ندارد. چنانچه شخصی برای اقامت در ایالتی که آشنا یا فامیلی در آن دارند درخواست نماید، به درخواست کسانی که زیر 18 سال دارند و یا همسرشان در آن ایالت زندگی می کند موافقت خواهد شد.

در سال 2022 شرایط برای پناهندگان راحت تر شده، چرا که اجازه تردد در تمامی شهر های آلمان از ابتدای امسال برای پناهجویان داده شده است. و می تواند در تمامی شهر های آلمان تردد داشته باشد.

پناهندگان حداکثر به مدت 15 ماه امکان درخواست ماهیانه 352 یورو خواهند داشت. پس از آن باید از طریق کار کردن امرار معاش نمایند. اخذ ویزای کار آلمان از طریق پناهندگی به سختی امکان پذیر خواهد بود. نیازمند شرایط خاصی می باشد که فرد متقاضی باید به آن توجه داشته باشد.

اخذ ویزای کار آلمان از طریق پناهندگی

بسیاری از پناهندگان آلمان تمایل به اخذ ویزای کار آلمان از طریق پناهندگی دارند. چرا که پس از اتمام 15 ماه هیچ درآمدی نداشته و باید برای امرار معاش باید به کار کردن بپردازند، اما اخذ ویزای کار آلمان از طریق پناهندگی بسیاری دشوار خواهد بود. چرا که کار در آلمان نیازمند داشت شرایطی خواهد بود.

باید در نظر داشت که یکی از مهمترین شرایط اخذ ویزای کار آلمان داشتن کارفرما یکی از ایالت های آلمان می باشد. از این جهت پناهجو امتیاز بزرگی دارد چرا که می تواند. به جستجوی کار فرمایی باشد که قصد بکار گرفتن نیروی کار می باشد، اما پس از پیدا کردن کارفرما نیز فرد متقاضی باید شرایطی داشته باشد که از جمله شرایط آن می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • پناهنده باید بی خطر بودن خود را به اثبات رساند که در سال جاری به دلیل افزایش تعدا پناهندگان قبل از اثبات این امر پناهجو باید یک ردیاب الکترونیکی به مچ خود ببندد.
  • پناهنده باید توانایی کار کردن داشته باشد و بتواند در انجام امور کاری به کارفرمای خود کمک کند.
  • پناهنده در صورتی که تخصص کاری داشته باشد شانس بیشتری جهت اخذ ویزای کار آلمان خواهد داشت.
  • در صورتی که پناهجو با زبان آلمانی آشنایی داشته باشد. شانس اخذ ویزای کار آلمان آن بیشتر خواهد بود و این امر به او کمک خواهد کرد که در مدت زمان کمتری کارفرمای مربوط را بیاید.
  • دانش های زبان انگلیسی نیز می تواند کمک بسزایی به پناهجو نماید.

لازم به ذکر است که پناهندگان آلمان به دلیل داشتن شرایط سخت زندگی و رتبه پایین آن‌ها به سختی امکان اخذ ویزای کار آلمان از طریق پناهندگی خواهند داشت.

در پایان

برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید همه روزه از ساعات 9 الی 17 با موسسه حقوقی مهاجرتی آوات تماس گرفته و با وکلای مجرب ما مشاوره شوید. همچنین می توانید فرم ارزیابی مهاجرتی ما را پر کنید و از طریق آن مشاوران ما تمام شرایط شما را بررسی کرده و با شما تماس می گیرند و راه کارهای را به شما عزیزان بیان می کنند.

 

سوالات متداول

1. چرا پناهندگی به عنوان یک روش مهاجرت توصیه نمی شود؟

  • دلایل زیادی وجود دارد. مهم‎‌‌ترین آن‌ها فشارهای روحی و جسمی بسیاری است که متوجه فرد پناهنده می شود.

2. یک پناهنده به محض ورود به خاک آلمان باید چه کاری انجام دهد؟

  • بلافاصله پس از ورود به خاک آلمان افراد باید درخواست پناهندگی آلمان را به اداره کل مرزی یا اداره پلیس ثبت گردانند. این افراد در مراکز پذیرش اولیه اقامت طی 6 ماه اول نگهداری می­ شوند و پس از آن به مراکز اقامت های جمعی و غیرمتمرکز برده می ­شوند.

3. پناهندگان تا چه زمانی اجازه ی کار ندارند؟

  • تا مشخص نشدن وضعیت حقوقی متقاضی اجازه کار ندارد، پس از انتقال افراد به کمپ ها از آن ها انگشت نگاری شده و عکس گرفته می شود جهت ثبت اطلاعات در سیستم، این کار به منظور مشخص شدن آن­ست که آیا فرد در کشور دیگری پناهندگی اش به ثبت رسیده است یا خیر.

4. چرا ویزای توریستی به ایرانیان به سختی داده می شود؟

  • بسیار پیش آمده که افراد با ویزای توریستی وارد کشور مقصد شدند و درخواست پناهندگی کردن.این موضوع سبب شده تا کشورهای اروپایی به سختی به ایرانیان ویزای توریستی بدهند.

5. پاسپورت آبی چیست؟

  • به پناهندگان پس از ثبت درخواست پناهندگی در آلمان، پاسپورت آبی داده می شود  و از حقوقی که شامل: جای خواب، خوراک، بهداشت رایگان و پاس سفید (اجازه سفر به کشورهای دیگر بجز کشور مبدا به آن ها داده می­ شود.) برخوردار می شوند.

6. آیا فرد پناهنده می تواند به کشور خود باز گردد؟

  • در این باره می­ توان گفت که اگر فرد در راستای گرایشات خود فعالیت هایی انجام داده باشد که خلاف قوانین کشور خود باشد باید گفت که به مشکل بر می خورد.

7. پس از پذیرش پناهندگی اقامت چه مدت داده می شود؟

  • پس از این که از طرف کشور آلمان به عنوان پناهنده پذیرفته شدید با اقامت 3 ساله می توانید مشغول به کار شوید.
5/5 - (1 امتیاز)

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *