آمریکا, تحصیلی

پذیرش تحصیلی در دانشگاه های خارجی

پذیرش تحصیلی در دانشگاه های خارجی

پذیرش تحصیلی در دانشگاه های خارجی می تواند آینده شغلی یک فرد را متحول سازد و آینده و برنامه کاری خود را طبق این پذیرش انجام دهد. در این مقاله در خصوص مراحل و مدارک لازم برای پذیرش دانشگاه های خارجی به صورت مفصل توضیح داده ایم.

مدارک مورد نیاز پذیرش

• گرفتن مدرک بین المللی زبان انگلیسی آیلتس
• برای پذیرش دانشگاه های امریکا،کانادا و…آزمون GRE general الزامی است
• برای رشته های زیست،فیزیک و… آزمون GRE subject الزامی است
• برای رشته مدیریت آزمون GMAT الزامی است
• مدارک تحصیلی مورد نیاز کارشناسی برای ارشد ویا دکترا پیوسته و ارشد برای دکترا
• رزومه کاری و تحصیلی
• کتاب و مقالات علمی دارای امتیاز بالا است
• دانشجوی ترم آخر الزامی داشتن ریز نمرات درسی تا پایان ترم جاری
• معرفی نامه اساتید
• انگیزه نامه

مراحل پذیرش:

• انتخاب کشور مورد نظر شهر و دانشگاه
• ارتباط با اساتید
• ترجمه مدارک فوق
• نوشتن تقاضا نامه برای دانشگاه
• پرداخت تمامی هزینه ها
• و در اخر ارسال تمامی مدارک ها

هزینه زندگی و تحصیل در دانشگاه های آمریکا:

کشور آمریکا یکی از پر طرفدار ترین کشور ها برای تحصیل دانشجو هاست با اینکه هزینه های بالای دارد اما منتخب زیادی دارد که متقاضیان می توانند درخواست کمک هزینه تحصیلی کنند. بر اساس آمارهای رسمی از این کشور، 6 دانشگاه آمریکا جزء برترین دانشگاه های دنیا به حساب می آیند و این عوامل باعث شده که پذیرش تحصیلی در دانشگاه های خارجی این کشور بسیار پر طرفدار باشد.

موارد مورد نیاز برای پذیرش دانشگاه های آمریکا

یکی از مهم ترین و بهترین موارد این است که پذیرش بیشتر دانشگاه های آمریکا از طریق وب سایت همان دانشگاه امکان پذیر است و اشخاص به صورت مستقیم می توانند از این طریق برای پذیرش تحصیلی اقدام کنند.
مدارکی که دانشگاه های آمریکا از متقاضیان برای پذیرش می خواهند را باید شخص داشته باشد و از طریق همان سیستم اطلاع رسانی این مدارک را ارسال کند. پس از ارسال مدارک تحصیلی مانند مدارک بین المللی GRE، GMAT، MCAT و LSAT و فهرستی از نمونه اختراعات شخص، مدارک از طرف دانشگاه مورد بررسی قرار می گیرد و پس از تایید، ویزای تحصیلی برای فرد مورد نظر صادر می شود. هم چنین دانشجویان برای این که شانس پذیرش خود را بیشتر کنند می توانند 3 الی 5 دانشگاه را انتخاب کنند تا بتوانند ضریب تحصیلی خود را بالاتر ببرند.

گام های مورد نیاز برای پذیرش در دانشگاه های آمریکا

یکی از مهم ترین موارد برای پذیرش تحصیلی در دانشگاه های خارجی، علاقمندی داوطلب است به طوری که شخص در هر مسیری که بخواهد برای ادامه تحصیل خود گام بردارد دولت آن کشور به بهترین شکل ممکن وی را حمایت خواهد کرد، این مساله در دانشگاه های آمریکایی بیشتر از هر کجای دنیا دیده می شود و این نشان می دهد که دانشگاه های آمریکایی بسیار به علاقه داوطلبین خود اهمیت می دهند و شخص آزاد است که برای برنامه آینده تحصیلی خود تصمیم بگیرد.

معمولا برای پذیرش داوطلب در دانشگاه های آمریکایی شخص باید مبلغی بین 75 الی 100 دلار پرداخت کند که دانشگاه مورد نظر این هزینه را تعیین می کند اگر اشکالی در مقدار هزینه های پرداختی به وجود آمد داوطلب می تواند از طریق وب سایت دانشگاه با رئیس دانشگاه در ارتباط باشد و در آن جا مشکل خود را حل کند. اغلب پذیرش تحصیلی در دانشگاه های خارجی این مقدار هزینه را در بر می گیرد و این تنها مختص به دانشگاه های آمریکایی نیست.

مدرک زبان

یکی از مدارک بسیار مهم برای پذیرش تحصیلی در دانشگاه های خارجی ارائه مدرک زبان است که برای دانشگاه های آمریکایی دانشجو مجبور است که از قبل یکی از مدارک بین المللی آیلتس، تافل و یا C1 را دریافت کرده باشد تا بتواند در اسرع وقت آن را تحویل دانشگاه مورد نظر بدهد.
بسیار بدیهی است که اگر در مورد پذیرش تحصیلی دانشگاه های خارجی یک سیستم یکپارچه وجود نداشت دیگر مشکلات ناشی از ثبت نام داوطلبان به این وسعت نبود به همین دلیل دانشجو برای این کار مجبور است که به سایت دانشگاه مورد نظر خود برود و در آن جا امور خود را پیگیری کند.

برای پذیرش تحصیلی در دانشگاه های خارجی به طور معمول یکی از دو مدرک بین المللی تافل و یا آیلتس را قبول دارند و دانشجو باید حداقل یکی از این مدارک را با نمره عالی و متناسب با رشته تحصیلی خود داشته باشد. هم چنین دیگر مدارک برای این کار شامل موارد زیر است.

مدارک لازم برای پذیرش تحصیلی در دانشگاه

• ریز نمرات مقاطع تحصیلی دبیرستان، دیپلم و دانشگاهی
• رزومه تحصیلی یا کاری
• نمرات آزمون های بین المللی شامل GRE و GMT
• پرداخت هزینه پذیرش تحصیلی
• پاسوپورت
• گردآوری ریز و درشت اطلاعات و سوابق تحصیلی دانشجو که نشان دهنده وضعیت تحصیلی شخص باشد و هم چنین میزان رتبه داوطلب را به صورت تخمینی نشان می دهد و برای این کار دانشجو می تواند از طریق شرکت های مشاوره ای در این زمینه به گردآوری رسمی و اداری این اطلاعات بپردازد.

تکمیل نمودن فرم پذیرش تحصیلی

بعد از انجام دادن این موارد یک نامه پذیرش تحصیلی از طرف دانشگاه مربوطه برای شخص صادر می شود و دانشجو می تواند از طریق این نامه نسبت به اخذ ویزای تحصیلی مورد نظر اقدام کند به هر حال دانشگاه های آمریکایی از نظر علمی در سطح بسیار بالایی قرار دارند و کمی تیزهوشی و هم چنین کمک گرفتن از نظرات شرکت های مشاوره ای با تجربه در این زمینه می تواند به شخص در جهت اخذ ویزای تحصیلی کمک کند.

برای داوطلبان پذیرش تحصیلی در دانشگاه های خارجی، بورسیه و کمک های مالی به خصوص در کشور آمریکا در نظر گرفته می شود و دانشجو می تواند بعد از قطعی شدن ثبت نام وی در دانشگاه مربوطه نسبت به اخذ این بورسیه تحصیلی اقدام کند. نکته ای که از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است این می باشد که میزان زمان از دست رفته بین قطعی شدن ثبت نام و هم چنین اخذ بورسیه تحصیلی نباید فاصله زیادی بیفتد که در غیر این صورت دانشجو این فرصت را از دست می دهد. به همین دلیل لازم است در این زمینه دانشجو از نظرات کارشناسان و مشاورین کمک بگیرد.

ممکن است در برخی از دانشگاه های کشور آمریکا و یا سایر کشورهای اروپایی هزینه های دیگر بعد از ثبت نام دانشگاه از داوطلب گرفته شود به هر حال دانشجو بایستی این شرایط را از قبل در نظر گرفته باشد و پرداخت این هزینه ها برای دانشگاه هایی که از نظر علمی در سطح بسیار بالایی هستند امری ضروری و بدیهی است.

در پایان

برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید همه روزه از ساعات 9 الی 17 با موسسه حقوقی آوات تماس گرفته و با وکلای مجرب ما مشاوره شوید. همچنین می توانید فرم ارزیابی مهاجرتی ما را پر کنید و از طریق آن مشاوران ما تمام شرایط شما را بررسی کرده و با شما تماس می گیرند و راه کارهای لازم را به شما عزیزان بیان می کنند.

به این نوشته امتیاز بدهید post

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *