قزاقستان, کاری

شغلهای پردرآمد قزاقستان برای ایرانیان

در قزاقستان هر فردی به صورت شخصی و یا به صورت مشارکتی می تواند مجوز کاری دریافت نماید که هر شغلی شرایط خاص خود را دارد در ادامه با شغلهای پردرآمد در قزاقستان آشنا خواهید شد، با ما همراه باشید.

شغلهای پردرآمد قزاقستان

براساس گزارشات بهترین و پردرآمدترین مشاغل قزاقستان در سال جاری مربوط به حوزه استخراج معادن، آی‌ تی و حتی کشاورزی اعلام شده است. به باور اکثر مردم قزاقستان، پردآمدترین مشاغل مربوط به موقعیت‌های مدیریتی است اما اخیرا چنین روندی با تغییراتی رو به رو شده و به نظر می رسد که مشاغل مربوط به حوزه معادن، مهندسی، آی تی و حتی کشاورزی جذاب تر و پردآمدتر هستند.

همچنین میزان درآمد مهندس زمین شناسی و استخراج معادن در این کشور از 2.5 تا 6 هزار دلار، مدیر پروژه صنعت معدن 5 هزار دلار، و برنامه نویسان نرم افزار از 8تا 9 هزار دلار است. حداقل دستمزدی که از سوی کارفرمایان در این کشور پیشنهاد شده است 362 دلار است درحالی که متوسط حقوق دریافتی در این کشور حدود 1500 دلار است.

قزاقستان کشوری جوان با روحی تاریخی است. این کشور که در آسیای میانه واقع شده است حدود 25 سال پیش استقلال خود را از اتحاد جماهیر شوروی به‌دست آورد و در آن زمان مردم قزاقستان تلاش کردند تا کشورشان را به‌ عنوان پلی بین آسیا و اروپا بسازند.

امروزه قزاقستان در حال تلاش برای ایجاد محیط کارآفرینی و کسب و کارهای رو به رشد است. اولین نسل قزاق‌ها که در این محیط رشد کردند، فرصت شروع به کار شرکت‌های خود و ایجاد فرهنگ جدید را به‌دست آوردند. استقلال ایجاد شده با فرهنگ پویاتر جایگزین رکود دوران شوروی در این کشور شد. آزادی و چشم‌ اندازهای جدید این کشور موجب شده محیطی در قزاقستان ایجاد شود که برای شروع کسب و کارهای جدید بسیار مناسب است.

شرایط شغلهای پردرآمد در قزاقستان

شغلهای پردرآمد در قزاقستان

شغلهای پردرآمد در قزاقستان

شرایط داشتن شغلهای پردرآمد در قزاقستان

1.زبان

در این کشور زبان‌های قزاقی به عنوان زبان ملی و زبان روسی با توجه به سابقه تاریخی آن جزو زبان‌های رسمی یه حساب می‌ آیند. اما زبان‌هایی مانند اوکراینی، قرقیزی، ترکی آذربایجانی، فارسی تاجیکی، ارمنی و مغولی نیز در این کشور رایج هستند.

2.اقتصاد

اقتصاد قزاقستان تا حد زیادی به بخش کشاورزی متکی است. منابع زیرزمینی این کشور بسیار غنی است. قزاقستان منبع بزرگی از اورانیوم، کروم، سرب، روی، منگنز، مس، زغال‌سنگ، آهن و طلا و نفت است. این کشور یکی از صادرکنندگان عمده نفت، گاز طبیعی و مواد معدنی در جهان به شمار می‌رود. صادرات نفت و فلزات با هم بیش از 70 درصد کل درآمد صادراتی قزاق‌ها را تشکیل می‌دهند و موتور اصلی رشد اقتصادی موثر در این کشور است.

3.کسب‌ و کار در قزاقستان

کشور قزاقستان شرایط مناسبی را برای کار دارد اما پیش از این که شرکت‌های خارجی بتوانند از فرصت‌های جذاب کسب و کار در قزاقستان استفاده کنند، نیاز دارند تا بر مشکلات مختلف موجود در این کشور وجود دارد. انتظار می‌رود که این چالش‌ها که عمدتا از رژیم شوروی سابق ناشی می‌شود با پیشرفت سریع این کشور در گذار به اقتصاد بازار برطرف شود.

4.نیروی کار قزاق

گرچه اکثریت کارکنان قزاق بسیار تحصیلکرده و ماهرند اما فاقد درک و دانش از اصول بنیادی اقتصاد بازار هستند. به این دلیل که بسیاری از شرکت‌های خصوصی‌سازی شده قزاقستان در حال حاضر توسط مدیرانی از بنگاه‌هایی که پیش‌تر تحت مالکیت دولت بودند هدایت می‌شوند. در نتیجه این مدیران به استفاده از ایده‌های سوسیالیستی منسوخ در استراتژی‌ کسب و کار دولتی‌شان ادامه می‌دهند.

شرکت‌های خارجی در قزاقستان می‌توانند پرسنل خود را همراه با نیروی کار قزاق استخدام کنند. با چنین روش و ترتیبی، نیروی کار خارجی می‌توانند نگرش کسب‌وکارو فوت و فن خودشان را به نیروی کار قزاق منتقل کنند و در عوض نیروی کار در قزاقستان می‌تواند اصول کسب‌ و کار منسوخ در زمان شوروی را به آسانی رها کند.

آشنایی با کشور قزاقستان

قزاقستان به عنوان بزرگترین کشور حوزه آسیای مرکزی در بخش میانی اوراسیا مستقر شده است. این کشور به عنوان هشتمین کشور وسیع جهان نیز شناخته می شود؛ اما با وجود وسعت بسیار زیادی که دارد در خشکی محصور است و به آبهای آزاد راه ندارد.

از همسایگان قزاقستان می توان به روسیه، چین، قرقیزستان، ازبکستان و ترکمنستان اشاره کرد. مرز مشترک قزاقستان با کشور چین 1533 کیلومتر، قرقیزستان 1224 کیلومتر، روسیه 6846 کیلومتر، ترکمنستان 379 کیلومتر و ازبکستان 2203 کیلومتر است.

جمعیت قزاقستان ۱۸٬۴۴۸٬۰۰۰ نفر، زبان‌های رسمی آن قزاقی و روسی و واحد پول آن تِنگه است. قزاقستان بزرگترین کشور محصور در خشکی در دنیا است و تراکم جمعیتی کمی دارد. حدود ۷۰ درصد از مردم این کشور مسلمان هستند.

مردم و فرهنگ کشور قزاقستان

شغلهای پردرآمد در قزاقستان

شغلهای پردرآمد در قزاقستان

نور سلطان، پایتخت کنونی قزاقستان شهری است بسیار سرد و بادخیز که دمای هوا در زمستان در آن به منفی ۴۰ درجه می‌رسد. گروه‌هایی از ملی‌گرایان روس در روسیه و داخل قزاقستان دعوی الحاق مجدد شمال قزاقستان به روسیه را داشتند، و این یکی از انگیزه‌های رئیس‌جمهوری قزاقستان برای انتقال پایتخت به شهری در مرکز کشور و نزدیک به روسیه بود و این امر باعث شد که شمار زیادی از قزاق‌ها به این شهر منتقل شوند و این دعوا به خودی خود خاموش شود.

دین بیشتر مردم قزاقستان اسلام است. ۷۰٫۲٪ مسیحی ارتدکس در این کشور وجود دارد. ۲۳٫۹٪ خدا ناباور در این کشور وجود دارد. ۲٫۸٪ دیگر شاخه‌های مسیحیت در این کشور وجود دارند. ۲٫۳٪ دین نامشخص در این کشور وجود دارد و ۰٫۵٪ نیز سایر ادیان هستند.

جمعیت قزاقستان

جمعیت قزاقستان در سال حدود ۱۸ میلیون نفر تخمین زده شده است که تراکم پایین جمعیت در این کشور را نشان می‌دهد. قزاقستان کشوری چندقومیتی است و قزاق‌ها حدود ۶۳ درصد ساکنان آن را تشکیل می‌دهند. ۲۳٫۷ درصد مردم این کشور روس و بقیه ازبک، اوکراینی، اویغور، و… هستند. دین ۷۰ درصد از مردم این کشور اسلام است و مذهب بقیه ساکنان این کشور مسیحیت است.

فعالیت‌های فرهنگی و هنری قزاقستان را می‌توان در دو دسته گسترده سنتی و غربی دسته‌بندی کرد. فرهنگ و هنر سنتی که با نوع زندگی ساکنان قزاق و البته کره‌ای‌ها و اویغورها و اقوام کوچکتر این سرزمین مرتبط است؛ همانند شعرها، آهنگ‌ها و رقص‌های فولکلور، موسیقی قزاق که با سازهای سنتی آنان اجرا می‌شود، همچون فرش‌ها و پارچه‌های دست بافت و صنایع دستی گوناگون که در طول قرن‌ها در این سرزمین به حیات خود ادامه داده و پیشرفت کرده‌اند و شعر، موسیقی و رقص نیز جایگاه خاصی در فرهنگ قزاق دارد.

گروه غربی شامل انواع هنرهایی می‌گردد که روس‌ها از ابتدای قرن بیستم به این منطقه آوردند. مانند تئاتر، موسیقی کلاسیک، باله، اپرا، سینما، تلویزیون و ادبیات روسی. در قزاقستان گروهی از مردم آذربایجانی ایرانی هم وجود دارند که در شهر مرکه در نزدیکی مرز قرقیزستان زندگی می‌کنند. این افراد از آذربایجانی‌های عشایری بودند که در مرز ارس تردد می‌کردند و پس از این که در سال ۱۹۱۸ مرزها بسته شد، در آن سوی مرز گرفتار و محبوس شدند. حکومت شوروی از ترس شورش این افراد، آن‌ها را به قزاقستان کوچاند و تا امروز نیز در آنجا ساکن هستند. آن‌ها هنوز هم به زبان ترکی آذربایجانی صحبت می‌کنند.

در پایان

برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید همه روزه از ساعات 9 الی 17 با موسسه حقوقی آوات تماس گرفته و با وکلای مجرب ما مشاوره شوید. همچنین می توانید فرم ارزیابی مهاجرتی ما را پر کنید و از طریق آن مشاوران ما تمام شرایط شما را بررسی کرده و با شما تماس می گیرند و راه کارهای لازم را به شما عزیزان بیان می کنند.

3.6/5 - (5 امتیاز)

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *