دانمارک, کاری

دریافت ویزای کار دانمارک

شرایط اخذ ویزای کاری کشور دانمارک

دانمارک یکی از بهترین و مرفه ترین کشور های اروپایی برای کار و زندگی محسوب می شود. شاید برای همین است که شاد ترین مردم دنیا را دارد. این ها از جمله دلایلی هستند که باعث شده اند، سالانه مهاجران بسیاری به این کشور جذب شوند. در حال حاضر تنها 9 از جمعیت دانمارک را مهاجران تشکیل داده اند. اما طبق پیش بینی های موجود جمعیت مهاجران در این کشور رو به افزایش است. اگر شما هم قصد مهاجرت به این کشور را دارید تا پایان این مقاله ما را همراهی نمایید. مطالعه این مقاله باعث می شود، کلیه اطلاعات لازم درباره دریافت ویزای کار دانمارک، انواع آن و چگونگی مهاجرت به این کشور و… را کسب نمایید.

شرایط بازار کار کشور دانمارک

نرخ بیکاری کشور دانمارک  در سال های اخیر به دلیل همه گیری بیماری کرونا به بیش از 5/5 درصد رسیده. اما خوشبختانه این رقم در سال 2021 روند نزولی داشته است. این یعنی رشد بازار کار این کشور طی سال های آینده بسیار خوب و امیدوار کننده می باشد.

البته باید بدانید که کشور دانمارک دارای نرخ بالای مالیات است. البته این نرخ بالای مالیاتی به سبب تاکید دولت دانمارک  بر ایجاد تعادل بین کار و زندگی، برقراری دموکراسی، ارائه خدمات بهداشتی، درمانی و آموزشی با کیفیت و اقتصادی، دسترسی مناسب به سیستم حمل و نقل عمومی پیشرفته و… (به‌ طور کلی فراهم کردن استانداردهای بالای زندگی) است. میزان مالیات بر درآمد در این کشور 30 درصد درآمد شاغلین می باشد.

صادرات در این کشور رونق فراوان دارد. تا آنجا که تقریبا 80 درصد از درآمد کشور دانمارک حاصل فعالیت کارخانه های صادر کننده محصولات است. مهم ترین محصولات صادراتی کشور دانمارک فراورده‌ های لبنی و گوشتی، توربین‌ های بادی،  کشتی و نفتکش، اسباب‌ بازی، موی سمور و روباه، دارو و تجهیزات پزشکی و… هستند. بزرگ ترین شرکای تجاری دانمارک در اتحادیه اروپا کشورهای آلمان، سوئد، بریتانیا و نروژ و در خارج از اتحادیه اروپا، آمریکا و ژاپن محسوب می شوند.

کشور دانمارک در بخش های داروسازی، حمل و نقل، کشتی سازی، کشاورزی، نساجی، صنایع غذایی، الکترونیک و… صنایع مدرن و تجهیزات به روزی دارد. هرچند که دانمارک دارای منابع نفتی چندانی نیست اما صادرات روزانه  نفت در آن ۳۲۰ هزار بشکه برآورد شده است.

دانمارک در سال‌ های متوالی به عنوان کشوری با کم ترین میزان فساد اقتصادی در جهان معرفی گردیده است.

درباره ویزای کاری این کشور

به طور کلی مهاجران چه از کشورهای اروپایی و چه از کشورهای غیر اروپایی همگی باید برای مهاجرت کاری به این کشور یکی از انواع ویزای کاری را کسب نمایند. اخذ ویزای کار به آن ها امکان ورود به این کشور و کار و زندگی در آن را می دهند. ویزای کاری دانمارک انواع مختلفی دارد و تنها یک نوع نیست. شرایط و ویژگی های دریافت هر کدام از این ویزاهای کاری متفاوت بوده و البته هر کدام امکانات متفاوتی را نیز در این کشور در اختیار شما می گذارند.

انواع ویزای کاری دانمارک

همانطور که گفتیم کشور دانمارک ویزاهای کاری متنوعی برای متقاضیان دارد. در ادامه این مقاله ما به طور کامل و جامع به بررسی انواع ویزای کاری کشور دانمارک و ویژگی ها و شرایط هر کدام می پردازیم.

ویزای کار پس از فارغ التحصیلی دانمارک

افرادی که قبلا ویزای تحصیلی این کشور را دریافت کرده و در یکی از دانشگاه های این کشور تحصیل کرده اند، بعد از اینکه از یکی از دانشگاه های این کشور فارغ التحصیل شدند و مدرک تحصیلی خود را از یکی از دانشگاه های این کشور دریافت کردند، آنگاه برای ماندن و یافتن شغل در این کشور می توانند درخواست این نوع ویزا را دهند.

البته دانستن این نکته برای شما ضروری محسوب می شود که نظام شغلی این کشور در تمامی زمینه های کاری، نیروی کار تبعه این کشور را در اولویت دانسته و به نیروی غیر بومی ترجیح می دهد. فقط در زمینه هایی که کمبود نیروی کار وجود دارد و خود شهروندان این کشور قادر به رفع نیاز در آن زمینه نیستند کارفرمایان دانمارکی سراغ مهاجران خارجی می روند. تسلط همزمان به زبان های انگلیسی و دانمارکی برای کاریابی فارغ التحصیلان دانشگاه های این کشور بسیار کمک خواهد بود. همچنین داشتن مدرک دانشگاهی از دانشگاه های معروف و معتبر این کشور باعث جلب توجه کارفرمایان دانمارکی خواهد بود.

ویزای job offer این کشور

در این نوع ویزای کاری متقاضی باید از راه دور از یک کارفرمای دانمارکی نامه فرصت شغلی یا جاب آفر دریافت نماید. برای دریافت چنین نامه ای شما باید از طریق سایت های آنلاین کاریابی دانمارک و همچنین شبکه های اجتماعی برای پیدا کردن فرصت شغلی اقدام نمایید. باید بدانید که دریافت چنین نامه ای برای شما سخت خواهد بود. چرا که تنها در صورتی که از زمان انتشار آگهی کار 6 ماه گذشته باشد و هیچ شخص دانمارکی یا تبعه یکی از کشورهای اتحادیه اروپا متناسب با این آگهی شغلی پیدا نشده باشد، آنگاه  کارفرمای دانمارکی سراغ نیروهای کاری خارجی خواهد رفت.

ویزای کار family stream

این نوع ویزا نوعی ویزای همراه  محسوب می شود. در واقع این ویزا مختص همراهان افرادی است که قبلا ویزای کاری خود را دریافت کرده و در این کشور به کار مشغول هستند. منظور از همراهان همسر یا شریک زندگی، فرزندان زیر 18 سال می باشد. در واقع شخص همراه باید رابطه یا پیوندی با شخص ساکن در دانمارک داشته باشد و تحت حمایت او باشد.

مجوز دانمارکی (Danish Authorisation)

این نوع مجوز یکی از پرتقاضاترین انواع روش اخذ ویزای کاری این کشور است. البته تنها پرستاران، پزشکان، دندانپزشکان، کارشناسان بهداشت دهان و دندان، متخصصین تغذیه، فیزیوتراپ ها و… توانی درخواست برای چنین مجوزی را دارند. در دو الی سه سال اخیر با شیوع بیماری کرونا و شلوغ شدن مراکز بهداشتی و بیمارستان ها، نیاز به نیروهای درمانی در تمام کشورها خصوصا کشور دانمارک بالا رفته است. کشور دانمارک دارای یکی از بهترین سیستم های بهداشتی و درمانی در سراسر جهان می باشد و پزشکان و پرستاران و نیروهای درمانی بسیاری را در خود جای داده است.

ویزای job seeker کشور دانمارک

همانطور که بالاتر نیز گفتیم یافتن فرصت شغلی در کشور دانمارک  از راه دور و به صورت آنلاین کار سختی خواهد بود. به همین دلیل گاهی افراد برای پیدا کردن فرصت شغلی در این کشور درخواست ویزای جاب سیکر را می دهند. انجام این کار باعث می شود آن ها بتوانند مدت کوتاهی در این کشور سکونت داشته و کار مناسبی پیدا نمایند. البته دریافت این نوع ویزا پیچیدگی ها و سختی های خاص خودش را دارد. از جمله شرایط لازم برای دریافت این نوع ویزا داشتن تمکن مالی برای تامین هزینه های اقامت و زندگی در این کشور در مدت زمان کاریابی، سوابق تحصیلی و شغلی قوی و… می باشد.

Fast-track Scheme ویزای کاری

اگر شما پیشنهاد شغلی یا جاب آفر از یک کارفرمای معتبر دانمارکی گرفته باشید و رزومه تحصیلی و کاری قوی متناسب با آن شغل داشته باشید، می توانید برای گرفتن این نوع ویزا اقدام کنید. با اخذ این ویزای کاری شما به سرعت اجازه ورود به کشور دانمارک و کار کردن در آن شغل پیشنهاد شده را خواهید داشت. با داشتن این ویزا شما می توانید تا تمام شدن قرارداد کاری خود در این کشور بمانید. سپس قرارداد کاری خود را تمدید کرده یا شغل جدیدی پیدا کنید. در واقع به نوعی اقامت خود را در این کشور تداوم ببخشید.

ویزای رویداد یا هدف خاص

این نوع ویزا برای شرکت در یک رویداد یا برنامه خاص به مدت معینی در کشور دانمارک می باشد. این نوع ویزای کاری اغلب مورد استفاده افرادی همچون متخصصان، محققان و… برای شرکت در یک رویداد علمی یا سمینارهای بین المللی و ورزشکاران و مربیان حرفه ای جهت شرکت در مسابقات ورزشی و…. استفاده می گردد.

Pay-limit scheme ویزای کاری درآمد مشروط

این نوع ویزای کاری به افراد حرفه ای و تخصصی تعلق می گیرد که از کارفرمایی دانمارکی پیشنهاد شغلی با حقوق بیشتر از 455 هزار کرون دانمارک دریافت کرده باشند. در این نوع ویزای کاری هم شما با تمام شدن قرارداد کاریتان امکان تمدید یا تغییر شغل خود را دارید تا در نهایت بتوانید اقامت خود در این کشور را تداوم بخشید. با دریافت این نوع ویزای کاری شما امکان بردن همسر و فرزندان تحت تکفل خود به این کشور را نیز خواهد داشت.

ویزای کاری مربوط به مشاغل موجود در لیست کمبود مهارت بلند مدت

اغلب کشورهای دنیا هر سال  لیستی را منتشر می کنند که در آن لیست مشاغل و فرصت های کاری که با کمبود مهارت در این کشور روبه رو هستند نام برده می شوند. اگر سن، وضعیت تحصیلی، سابقه شغلی و… شما مطابق با یکی از موارد ذکر شده در لیست کمبود مهارت بلند مدت کشور دانمارک باشد، شما می توانید این نوع ویزا را از کشور دانمارک دریافت کنید.

ویزای کارفرمای فصلی تکمیلی

افرادی که مدتی به عنوان توریست یا دانشجوی بین المللی در این کشور ساکن هستند، برای مشغول شدن در یک شغل فصلی طی یک مدت معین می توانند این نوع ویزا را کسب نمایند. به خاطر هوای مناسب کشور دانمارک در فصل تابستان و بهار، این دو فصل به بهترین زمان ممکن برای مسافرت و جذب توریست تبدیل شده است. در واقع شما شاهد برگزاری انواع رویدادها و جشنواره‌ ها، شلوغی رستوران و کافه ها، برگزاری کنسرت های فضای باز و… در این فصول خواهید بود. بنابراین در فصل بهار و تابستان فرصت های شغلی بسیاری برای مهاجران به وجود می آید.  البته لازمه گرفتن این گونه شغل ها تسلط همزمان به زبان های دانمارکی و انگلیسی می باشد.

ویزای کار تا اقامت

مهاجرت کاری به کشور دانمارک یکی از راه های اخذ اقامت دائم این کشور تلقی می گردد. البته این کار پروسه ای نسبتا طولانی و سختی را در بر دارد. افراد می توانند با درخواست ویزای کار و ورود به این کشور ابتدا یک اقامت 5 ساله دریافت نمایند  و در صورت کار مداوم در این مدت نیز پرداخت به موقع مالیات بر درآمد خود، کارت اقامت دائم دریافت نمایند. نهایتا با گذشت 3 تا 5 سال از دریافت کارت اقامت دائم و کار و حضور دائمی در این کشور، می توانند برای اخذ تابعیت کشور دانمارک اقدام کنند.

ویزای کاری استعداد های درخشان (هنر، فرهنگ، ورزش و…) Special Individual

افرادی که در زمینه هایی مانند فرهنگ و هنر، ورزش، آشپزی و… (مشاغل مرتبط با آن ها)، دارای تخصص و دستاوردهای خوبی  هستند و در این زمینه ها از خود استعداد درخشانی نشان داده اند و تبدیل به چهره های سرشناس جهانی شده اند، می توانند برای دریافت چنین ویزای کاری از کشور دانمارک اقدام نمایند.

ویزای کاری خود اشتغالی یا کارآفرینی

امروزه شاهد رشد روز افزون استارت آپ ها در این کشور هستیم. افرادی که وضعیت مالی خوبی ندارند، اما ایده کارآفرینی و استارت آپی  خوبی را در سر دارند، می توانند ایده و پلن کاری مورد نظر خود را به دولت دانمارک عرضه نمایند. در صورتی که پس از بررسی و ارزیابی دقیق، این ایده توسط دولت دانمارک پذیرفته شود و همچنین از لحاظ اقتصادی سودآور و پر بازده باشد، دولت دانمارک بودجه مورد نیاز برای اجرای این طرح کارآفرینی را در اختیار فرد متقاضی قرار خواهد داد.

ویزای کاری برای محققان و پژوهشگران

محققان و پژوهشگرانی که برای کامل کردن تحقیقات خود خواهان همکاری با موسسه ها یا دانشگاه های دانمارک هستند، می توانند برای داشتن این ویزا و ورود به این کشور اقدام نمایند.

پژوهشگران مهمان (guest researcher) و دانشجویان PHD هم امکان درخواست چنین ویزایی را دارند. البته باید توانایی مالی مورد نیاز برای تامین هزینه های زندگی خود در این کشور را دارا باشند. این ویزا توانایی تبدیل شدن به ویزای کاری Fast-track scheme را هم دارد.

شرایط اخذ این ویزای کشور دانمارک

شرایط مورد نیاز برای دریافت هر یک از انواع ویزاهای کاری کشور فنلاند متفاوت می باشد. اما به طور کلی می توانیم موارد زیر را جز شرایط رایج و معمول دریافت ویزای کاری کشور دانمارک بدانیم:

  • داشتن پیشنهاد کاری از کارفرمای دانمارکی با دستمزد مشخص
  • داشتن تجربه و سابقه کاری مناسب و مرتبط
  • برخورداری از مدرک تحصیلی معتبر با نمرات مطلوب
  • داشتن تمکن مالی و سرمایه برای کار و زندگی در این کشور
  • داشتن تسلط کافی به زبان دانمارکی یا انگلیسی
  • داشتن سن 18 به بالا
  • و…

مدارک مورد نیاز برای اخذ این ویزای دانمارک

در حالت معمول، برای اخذ ویزای کاری این کشور، حتما باید مدارک زیر را ارائه دهید:

  • فرم تکمیل شده درخواست برای یکی از انواع ویزای کاری
  • اصل پاسپورت معتبرهمراه کپی آن
  • عکس پرسنلی رنگی جدید با زمینه روشن
  • شناسنامه و کپی آن
  • نامه پیشنهاد شغلی یا جاب آفراز طرف کارفرمای دانمارکی
  • مدارکی برای اثبات مناسب بودن وضعیت مالی فرد متقاضی مانند فیش حقوقی، رسید بانکی و ..
  • گواهی سلامت مبنی بر نداشتن هیچ گونه بیماری جسمی و روحی
  • سند نشان دهنده نداشتن هیچ گونه سوپیشینه
  • و ….

در نظر داشته باشید که با توجه به نوع ویزای کاری درخواستی تان، ممکن است از شما مدارک بیشتری نیز بخواهند.

سیستم امتیاز بندی ویزای کاری این کشور

سیستم امتیاز بندی ویزای کاری دانمارک  مانند سایر کشورهای انگلیسی زبان از نوع امتیاز مبنا یا PBS  محسوب می شود. یعنی متقاضیانی که بالاترین امتیاز را بر اساس استاندارد های مهاجرتی مورد نظر کشور دانمارک دریافت کرده باشند، از شانس بالایی برای اخذ ویزای کاری دانمارک برخوردار خواهند بود. اما این استانداردها و امتیازات متناظر آن ها به شرح زیر است:

  • میزان تحصیلات                       حداقل کارشناسی
  • تجربه کار                               3 سال به بالا
  • مدرک آیلتس                          با حداقل نمره 6.5
  • سن و سال                           25 تا 30 سال

برای آگاهی بیشتر: شرایط کار در دانمارک

اخذ این ویزای کشور دانمارک

قبل از انجام دادن هر کاری در زمینه اخذ ویزای کاری کشور دانمارک بهتر است ابتدا به مطالعه و تحقیق درباره این کشور و ویژگی های آن، (خصوصا درباره شرایط کاری و میزان حقوق و….) در این کشور بپردازید.

سایت آوات کلیه مقاله های لازم در این حوزه را در سایت خود دارد تا شما عزیزان به راحتی اطلاعات لازم را کسب نمایید. 

برای گرفتن ویزای کار کشور دانمارک باید شرایط و مدارک الزامی را به سازمان های مربوطه ارسال کنید. در این مرحله معمولا باید به سفارت کشور دانمارک در ایران مراجعه کنید. سپس منتظر بمانید تا کلیه مدارک و فرم های درخواست شما بررسی و پردازش گردد و در نهایت هم کتبا از نتیجه درخواستتان مطلع شوید.

هزینه دریافت ویزای کاری این کشور

همانطور که در بالا هم توضیح دادیم برای دریافت ویزای کاری کشور دانمارک باید کلیه مدارک و فرم های مربوطه به سفارت این کشور در ایران تحویل داده شود تا در این سفارت به طور کامل بررسی شوند. این بررسی صرف نظر از نتیجه نهایی هزینه ای را برای شخص متقاضی در پی دارد. میزان این هزینه با توجه به نوع ویزای کار درخواستی متفاوت خواهد بود. اما به طور میانگین هزینه دریافت ویزای این کشور حدود 850 یورو برآورد می شود.

توجه داشته باشید که کشور دانمارک به هیچ وجه این هزینه را به افرادی که به هر دلیلی در خواستشان رد شده باشد، عودت نمی دهد.

خدمات موسسه حقوقی و مهاجرتی آوات در زمینه مهاجرت به دانمارک

موسسه حقوقی و مهاجرتی آوات با سال ها تجربه و سابقه در زمینه اخذ ویزای کار، ویزای تحصیلی، ویزای سرمایه گذاری، خرید ملک، ثبت شرکت و… راهنمای بسیار کاربلدی برای شما خواهد بود. اگر قصد مهاجرت به کشور دانمارک یا هر کشور دیگری را دارید می توانید به ما اتکا نمایید.

کارشناسان و وکلای مجرب آوات می توانند مانع هدردهی وقت، هزینه و انرژی شما شده و با اقتصادی ترین هزینه و در سریع ترین زمان ممکن امور مهاجرت شما را به انجام برسانند.

در پایان

برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید همه روزه از ساعات 9 الی 17 با موسسه حقوقی آوات تماس گرفته و با وکلای مجرب ما مشاوره شوید. همچنین می توانید فرم ارزیابی مهاجرتی ما را پر کنید و از طریق آن مشاوران ما تمام شرایط شما را بررسی کرده و با شما تماس می گیرند و راه کارهای لازم را به شما عزیزان بیان می کنند.

 

سوالات متداول

 1. در حال حاضر مشاغل مورد نیاز کشور دانمارک کدام ها هستند؟

  • در حال حاضر در سال جدید مشاغل مهندسی مکانیک، پرستاری، پزشکی، آی تی، مهندس برق، آشپزی، رشته های مربوط به مدیریت، هتلداری، بانکداری و مخابرات از جمله مشاغل مورد نیاز کشور دانمارک هستند.

سایر سوالات خود در خصوص مهاجرت به دانمارک، شرایط کار در این کشور و… را در پایان همین مقاله با ما به اشتراک بگذارید.

4.9/5 - (15 امتیاز)

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *