ویزای کار

تفاوت ویزای تحصیلی و ویزای کاری

در این مطلب با شرایط ویزای تحصیلی و ویزای کاری آشنا خواهید شد به طور کلی برای ویزای کاری شما برای کار بهتر به خارج از کشور خود سفر می کنید تا در شرایطی که مد نظرتان است بتوانید کار کنید و بهتر زندگی کنید که در این صورت نیاز به ویزای کاری دارید.

بعضی اوقات هم برای ادامه تحصیل در کشور مورد نظرتان با ویزای تحصیلی شما برای مدت معینی در کشور مورد نظرتان اقامت کرده و در یکی از دانشگاه‌ ها یا موسسه‌ های آموزشی آن مشغول به تحصیل می شوید.

شرایط ویزای تحصیلی و ویزای کاری

در ذیل شرایط ویزای تحصیلی و ویزای کاری شرح داده شده است و تفاوت میان این دو ویزا برای شما عزیزان بیان شده است.

ویزای کاری

یکی از راه های مهاجرت و اقامت در کشورهای مختلف از طریق ویزای کاری می باشد. زمانی که شما قصد کار در خارج از کشور را دارید باید ابتدا ویزای کاری آن کشور را اخذ کنید. شاید تا بحال برای شما این سوال پیش آمده باشد که ویزای کاری چیست و شرایط دریافت آن چیست؟ برای آگاهی بیشتر با ما همراه باشید.

<yoastmark class=

در حال حاضر تقاضا برای کار در خارج از کشور بالا رفته است. علت اصلی آن را می توان وضعیت نامساعد اشتغال دانست. به هر حال در وضعیت فعلی افراد زیادی به فکر مهاجرت کاری هستند.

مدارک مورد نیاز دریافت ویزای کاری

مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای کاری برای کشورهای مختلف متفاوت می باشد. به طور کلی یک سری مدارک برای دریافت ویزای کاری بین کشورها مشترک می باشد که شامل:

  • رزرو بلیت
  • ترجمه رسمی مدارک تحصیلی
  • دعوت نامه
  • مدارک سوابق کاری و…
  • شرایط دریافت ویزای کاری

شرایط شغلی

شما برای این که بتوانید در کشورهای مختلف کار پیدا کنید باید از طرف شرکتی معتبر پیشنهاد شغلی داشته باشید و این آگهی به مدت 3 ماه باید در آن کشور درج شود و اگر شخصی مناسب برای آن شغل پیدا نشد از افراد خارجی دعوت می شود تا به منظور کار در آن پست شغلی به آن کشور مهاجرت بنماید در این صورت شما می توانید برای ویزای کاری اقدام کنید.

راه دیگری که شما را سریعتر به اخذ ویزای کار نزدیک می کند، روشی است که فرصت شش ماهه ای را به شما اعطا می کند که جهت جستجوی کار در کشور مورد نظر وارد این کشور شوید.

تاییدیه عدم سوء پیشینه

تاییدیه عدم سوء پیشینه از همه کشورهایی که شما بعد از 16 سالگی حداقل 12 ماه آن جا زندگی کرده اید در طی ده سال اخیر لازم می باشد.

مقاله پیشنهادی: شرایط مهاجرت از طریق ویزای تحصیلی

ویزای تحصیلی چیست؟

<yoastmark class=

ویزای تحصیلی یکی از انواع ویزا های غیر مهاجرتی است که با آن می توانید برای مدت معینی در کشور مورد نظرتان اقامت داشته باشید و در یکی از دانشگاه‌ ها یا موسسه‌ های آموزشی کشور مورد نظرتان مشغول به تحصیل شوید.

شرایط اخذ ویزای تحصیلی

برای اخذ ویزای تحصیلی شرایطی لازم است که در ذیل توضیحاتی درباره چگونگی اخذ ویزای تحصیلی بیان شده است.

پذیرش تحصیلی

نخستین شرط درخواست ویزای تحصیلی دریافت پذیرش قطعی از موسسه یا دانشگاه در کشور مورد نظرتان است.

اثبات تمکن مالی

اگر می خواهید برای تحصیل در خارج از کشور اقدام کنید، با توجه به دانشگاهی که از آن پذیرش گرفته‌اید،باید با ارائه مدارک لازم سفارت را نسبت به تامین هزینه‌های زندگی تان (به صورت شخصی یا بورسیه) در دوران تحصیل متقاعد کنید.

دانش زبانی

شما به نسبت دانشگاهی که پذیرش گرفته‌اید، باید از دانش قابل قبولی از زبان برخوردار باشید و حتی در بیشتر موارد داشتن مدرک زبان (مانند آیلتس یا تافل) الزامی است.

شرط سنی

یکی از شرایط اخذ ویزای تحصیلی نداشتن سن بالا یا به عبارتی، نداشتن فاصله زیاد بین فارغ التحصیلی و پذیرش از دانشگاه مقصد است. البته بیشتر دانشگاه‌ها محدودیتی برای ادامه تحصیل به ویژه در مقاطع تحصیلات تکمیلی اعمال قائل نمی‌شوند.

هزینه اخذ ویزای تحصیلی

هزینه صدور ویزای تحصیلی مانند سایر انواع ویزاها از سوی وزارت امور خارجه کشورها تعیین و توسط سفارتخانه‌ها از شما دریافت می‌شود.

ویزای تحصیلی تا چه مدت اعتبار دارد

<yoastmark class=

ویزاهای تحصیلی جزو ویزاهای کوتاه مدت محسوب می‌شود و مدت اعتبار آن‌ها ممکن است به صورت سه ماهه، 6 ماهه یا یک ساله باشد. البته ویزای تحصیلی با توجه به وضعیت تحصیلی و مدت زمان باقی‌مانده از دوره تحصیلی شما مجددا تمدید می‌شود.

مدارک لازم اخذ ویزای تحصیلی

هر کشوری، بسته به قوانین مهاجرتی خود، لیست خاصی از اسناد را برای اخذ ویزای تحصیلی از متقاضیان درخواست می کند. با این حال، یک سری مدارک را، به عنوان لیست عمومی مدارک ویزای تحصیلی که شما مطمئنا به آن ها نیاز دارید در ادامه ارائه شده است که شامل:

پاسپورت

اولین الزام برای سفر پاسپورت ها هستند. نکته ای که لازم است بدانید این است که، برای تحصیل در کشور های مختلف شرایط اعتبار پاسپورت ممکن است متفاوت باشد. ویزای تحصیلی بعضی از کشور ها تا پایان مدت اعتبار پاسپورت شما، معتبر می باشند.

همچنین شما باید در پاسپورت خود، حداقل دو صفحه خالی برای مهر زدن برای ویزای تحصیلی خود داشته باشید. توجه داشته باشید که در صورتی که گذرنامه منقضی شده دارید، باید از تمام صفحات آن یک کپی تهیه کنید.

تائیدیه از موسسه آموزشی

مهم نیست که شما برای کدام کشور درخواست ویزا می کنید، اگر برای هر نوع ویزای دانشجویی تقاضا دارید، باید بتوانید ثابت کنید که شما یک دانشجوی ایرانی هستید. این اثبات، اغلب با تائیدیه از موسسه آموزشی که در آن تحصیل می کنید انجام می پذیرد.

پذیرش تحصیلی

یک نامه تاییدیه از دانشگاهی که برای تحصیل به آن درخواست داده اید، باید ضمیمه مدارک تان داشته باشید.

گواهی پایان دوره سه ساله متوسطه

گواهی پایان دوره سه ساله متوسطه، همان مدرک دیپلم تان می باشد. مدرک دیپلم تان به همراه ترجمه رسمی آن باید در مدارک تحویلی به سفارت کشور مورد نظرتان موجود باشد.

مدارک مورد نیاز

  • گواهی پایان دوره پیش دانشگاهی (به همراه ترجمه رسمی)
  • فرم درخواست ویزا (توسط گروه مسافرتی ویزالند برای شما تکمیل می شود)
  • شناسنامه شما به همراه ترجمه رسمی و دو کپی از آن
  • مدارک شغلی و یا سوابق شغلی (در صورت موجود بودن)
  • دو قطعه عکس رنگی پاسپورتی

نوشتن زندگی نامه

انگیزه و هدف شما برای تحصیل در کشور مورد نظرتان در این نامه می تواند هدف های بعد از اتمام تحصیل، هدف از تحصیل در کشور مقصد و مواردی این چنین را ذکر کند.

زندگی نامه شما، که باید یک متن کلی در مورد نحوه زندگی تان از کودکی تا زمانی که درخواست ویزای تحصیلی می کنید باشد. در این متن شما باید کلیه کارهایی که از کودکی انجام داده اید و تمام حرفه ها و تخصص هایی که یاد گرفته اید را، به طور کامل ذکر کنید.

در پایان

برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید همه روزه از ساعات 9 الی 17 با موسسه حقوقی آوات تماس گرفته و با وکلای مجرب ما مشاوره شوید. همچنین می توانید فرم ارزیابی مهاجرتی ما را پر کنید و از طریق آن مشاوران ما تمام شرایط شما را بررسی کرده و با شما تماس می گیرند و راه کارهای لازم را به شما عزیزان بیان می کنند.

 

1/5 - (2 امتیاز)

نوشته های مرتبط

یک دیدگاه ثبت کنید برای “تفاوت ویزای تحصیلی و ویزای کاری

  1. مریم میانی گفت:

    سلام من پرستارم کاردان پرستاری مدرک دانشگاهی دارم سابقه کار دارم و ۵۴ ساله هستم از طریق ویزا کارمیتونم برا عمان اقدام کنم یا ثبت شرکت راهنمایی کنید لطفا

    1. سینا روحی گفت:

      سلام و درود. بله از هر دو طریق این امکان وجود دارد، در صورت تمایل تماس حاصل فرمایید.
      با تشکر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *