پناهندگی, فرانسه, مهاجرت

مهاجرت قاچاقی به فرانسه چه مشکلاتی را دربردارد؟

مهاجرت قاچاقی به فرانسه

در سراسر جهان، فرانسه به عنوان کشور استثنایی و عروس کشور های جهان شناخته شده است. مردم با ملت های مختلف به دنبال مهاجرت قاچاقی به فرانسه هستند شاید این مساله در نگاه اول زیبا و یک رویا دست یافتنی دیده شود ولی باطن آن مشکلات عدیده ای را برای نیل به هدف مورد نظر به همراه خواهد داشت.

درسال های متوالی مهاجران زیادی از اقصی نقاط جهان از جمله تونس، افغانستان و غیره برای برآورده کردن رویاهایشان به  قصد رسیدن به مکان بهتر دست به مهاجرت قاچاقی به فرانسه زده اند اما همان طور که گفته شد؛ این یک رویا در سر تمام مسافران به سمت بهشت متصور آن هاست و با پا گذاشتن درخاک فرانسه با مشکلات بسیاری مواجه می شوند.

دراثر این مهاجرت های قاچاقی، شاهد چهره های متنوع و فرهنگ های متفاوت در این سرزمین هستیم البته ناگفته نماند که بسیاری ازاین متقاضیان مهاجرت قاچاقی جان خود را ازدست خواهند داد و این همان خطری است که گریبان گیر هر شخص با این نقشه و اینده خواهد شد.

تعداد مهاجران در فرایند مهاجرت قاچاقی، ازحدود 25 هزار نفر در سال های قبل از دهه اخیر وتا تعداد 180هزار در چند سال اخیر تخمین زده شده است. این مهاجرت های قاچاقی به فرانسه از  سال 2015 به اوج خود رسیده است.

در تمامی این سال ها دولت فرانسه اقدام به اخراج این افراد از کشور خود را داشته است و حتی افرادی که مقبولیت دریافت کارت های اقامت موقت و پناهندگی را داشته اند، به سختی توانسته آن ها را اخذ نمایند.

با توجه به آماری که از افراد مهاجر و پناهنده در سراسر دنیا به دست آمده است، این آمار در کشورهای مورد هجوم وجنگ عدد بیشتری را نشان می دهد.

قوانین نصب شده درمورد مهاجرت قاچاقی به کشور فرانسه

درمورد افرادی که که توانسته اند پناهندگی خود را درصورت عدم مهاجرت قاچاقی علنی  کنند و تشکیل پرنده برای درخواست خود مبنی بر پناهندگی را ارسال کنند باید گفت که تمامی مسئولین مرتبط کاملا به اطلاعات شخصی  فرد مورد نظر دسترسی داشته و بدین روی میتوانند تصمیمی مبتنی بر  موافقت یا عدم موفقیت با درخواست مورد نظر بدهند و البته این نکته حائز اهمیت است که درصورت مهاجرت قاچاقی به فرانسه این پروسه باطل خواهد شد و به هیچ عنوان اجازه اقامت موقت یا پناهندگی را نخواهند داشت.

اخیرا قوانینی برای اتخاذ حبس و مجازات به اندازه یک سال برای هر فرد مرتکب به مهاجرت قاچاقی در نظر گرفته شده است. مجلس فرانسه با تصویب کردن قانون جدید کاری قواعد پناهندگی را سخت‌تر‎‌می کند. هدف اصلی قانون جدید، کوتاه کردن مهلت تقاضای پناهندگی و آسان کردن اخراج مهاجرانی است که تقاضایشان رد شده است.

بدین روی در تاثیر از قوانین سختی که برای این نوع مهاجرت قاچاقی به فرانسه به وجود می آید، تعدادی حدود 2700 از افراد در سال 2013 از فرانسه اخراج شدن دو همچنین تعداد زیادی از افراد در پرتو خطری که این فرایند به همراه دارد و درمتون قبلی گفته شد، کشته شدند. برخی در اثر سانحه ایی که در مسیر رخ داده و برخی در بازداشت ها و نبود امکانات اعم از اب و غذا جان خود را از دست داده اند.

با توجه به اینکه درهرکشوری قوانین خاص خودش به انجام می رسد، درمورد مقوله مهاجرت قاچاقی به فرانسه قوانینی را لحاظ کرده است که با توجه به مستندات، می توان گفت سخت وسنگین می باشند.

برای مثال با درنظر گرفتن این قوانین، کشور فرانسه از حضور افراد پناهنده از کشور هایی همچون هند ، بوسنی ، صربستان و کرواسی که کشور های بدون جنگ و صلح شناخته می شوند، خودداری می کند و درصورت مشاهده مورد غیر قانونی به صورت فوری انهارا از کشور خارج می کند.

درنتیجه افراد زیادی به صورت قاچاقی وارد کشور می شوند و هویت خود را به صورت مخفی حفظ می کنند تا مجبور به ترک خاک امن نباشند و به همین صورت مهاجرت قاچاقی به کشور فرانسه برای ان ها توجیه خواهد شد.

راه های زیادی برای انجام این عملیات برای مهاجران موجود می باشد برای مثال: بندر یوتبوری که بزرگترین بندر در شمال اروپا می باشد یکی از راه های ورود به خاک فرانسه است و البته براساس تحقیقات و توجه به امار موجود می توان این نتیجه را گرفت که ورود بسیاری از این افراد به دلیل عبور از فرانسه و ورود به کشور انگلیس است و فرانسه پلی برای رسیدن به آنجاست و همان طور که گفته شد بسیاری از افراد قادر نخواهند بود که به مقصد مورد نظر برسند و کشته یا دچار عدم موفقیت در ماموریت خود برای مهاجرت قاچاقی به فرانسه و سپس انگلستان خواهند شد.

مضرات این نوع مهاجرت

در مطالب فوق به صورت اجمالی به مضرات مهاجرت قاچاقی به فرانسه پرداختیم. دراین قسمت به تفضیل ان ها می پردازیم. اگر هدف مهاجمان برای مهاجرت قاچاقی به فرانسه به انجام برسد، می توان گفت: مشکلات ان ها شروع به وقوع پیوستن می کند.

درابتدا عدم وجود مدارک معتبر دراین کشور موجب می شود، نه توانایی بدست اوردن کار داشته باشند و نه به صورت روحی و ذهنی آرام خواهند بود و همیشه درحال فرار قرار خواهند داشت علاوه براین ها دولت فرانسه به تازگی قانونی وضع کرده است که کارهای غیرقانونی را برای مهاجران و پناهنده های قانونی منع کرده و این بدین معناست که حتی  صدور کارت اقامت موقت برای پناهندگان شرایط خاصی را به ارمغان می اورد که باید شدیدا طبق قانون رفتار کرده و بسیاری از کارها که برای دیگران میتواند قانونی تجلی شود، غیر قانونی به حساب آورد.

علاوه براین ها ورود افراد به صورت غیر قانونی یا مهاجرت قاچاقی به فرانسه و به صورت پناهندگی قانونی در بعضی اوقات به افراد اجازه زندگی درخانه های تیمی را می دهد که بنا برشواهد زندگی دراین خانه ها بسیار سخت و طاقت فرسا خواهد بود. همچنین قابل ذکر است که این خانه ها گاهی محل سکونت بی خانمان ها نیز می شود و بدین صورت زیستگاه مناسبی نخواهد بود.

نکته قابل توجه درمورد این خانه ها این است که افراد خانواده در اکثر اوقات ملزم به جدایی از یکدیگر هستند و حتی دیده شده تا اخر عمر در این خانه ها دور از دیگر اعضای خانواده زندگی خواهند کرد.

با توجه به همه این نکات موسسه حقوقی مهاجرتی  آوات به هیچ عنوان، مهاجرت قاچاقی به فرانسه را پیشنهاد نمی دهد، شما را به سمت آشنایی با مهاجرت های قانونی شامل مهاجرت تحصیلی به فرانسه و مهاجرت کاری به فرانسه و مهاجرت به فرانسه از طریق سرمایه گذاری سوق می دهد.

در پایان

شما عزیزان می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر همه روزه از ساعت 9 الی 17 با موسسه مهاجرتی آوات تماس حاصل فرمایید و با وکلای مجرب ما مشاوره شوید همچنین شما می توانید فرم ارزیابی ما را پر کرده و از طریق آن مشاوران ما شرایط شما را بررسی می کنند و برای ارائه مشاوره با شما تماس خواهند گرفت.

5/5 - (1 امتیاز)

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *