پناهندگی

مهاجرت قاچاقی به استرالیا

مهاجرت قاچاقی به استرالیا

مهاجرت قاچاقی به استرالیا به هیچ یک از هموطنان توصیه نمی شود. چرا که عواقب جبران ناپذیری خواهد داشت و بهتر است که راه های قانونی مهاجرت را مورد بررسی قرار دهید و شرایط خود را با آن وفق دهید. مهاجرت قاچاقی و اخذ اقامت پناهندگی استرالیا امروزه بسیار رواج پیدا کرده اما نباید آن را به عنوان روشی قانونی  در نظر گرفت. مهاجرت قاچاقی به استرالیا به دو صورت امکان پذیر می باشد. یکی اینکه شخص دارای ویزای اقامت در استرالیا بوده باشد و دیگری اینکه بدون داشتن ویزا وارد خاک استرالیا شده باشد، که هر یک شرایط به خصوصی خواهد داشت.

مهاجرت قاچاقی به استرالیا

طبق گزارشی که از دفتر آمار مهاجرت استرالیا ارائه شده است. اکثر مهاجرین استرالیا از راه هوایی و قانونی می باشد. کمتر عبور از مرز ها را بدون طی مراحل قانونی دیده ایم اما کسانی که از راه قانونی به کشور وارد شده اند. پس از اتمام مدت زمان ویزای خود اقدام به طی مراحل پناهندگی استرالیا می نمایند.

بازداشت مهاجرین غیر قانونی

<yoastmark class=

به دلیل مهاجرت قاچاقی بسیاری به کشور استرالیا بازداشتگاه های بسیاری در این کشور احداث شده است. که در این بازداشتگاه ها مهاجرینی که قصد ورود قاچاقی به کشور را داشته اند نگهداری می شوند. کلیه این مراکز بازداشتی توسط شرکت خدماتی بریتانیایی به نام سرکو اداره می شوند.

استرالیا 3 مرکز خدمات دریایی و 10 مرکز مخصوص بازداشت در سرزمین خود را دارا است. به ترتیب اهمیت نام این بازداشتگاه ها نارو، جزیره کریسمس و جزیره مانوس نام گذاری شده اند.

کلیه کسانی که به صورت قاچاقی وارد کشور شده اند بازداشت خواهند شد و هیچ تبصره ای جهت عدم بازداشت وی وجود نخواهد داشت. در سال 1992 دولت استرالیا اجازه بازداشت افرادی را داد که به صورت قاچاقی وارد کشور شده اند که شامل شهروندان استرالیا یی و یا تبعه های این کشور نیز خواهد شد.

در سال 1992 دولت استرالیا دستور بازداشت اجباری مهاجرین غیر قانونی به کشور را داد. چرا که در این تاریخ خیل عظیمی از مردم از هند و چین به استرالیا از طریق غیر قانونی مهاجرت می کردند.

راه های مهاجرت قاچاقی به استرالیا

راه قاچاقی به هیچ وجه مناسب نخواهد بود و احتمال عدم پذیرش وی نیز وجود خواهد داشت. به همین سبب از راه های قانونی اقدام به مهاجرت نمایید.  اما در صورت کلی می توان گفت مهاجرت قاچاقی به استرالیا از دو روش امکان پذیر خواهد بود:

  •  روش اول مهاجرت از طریق دریا می باشد که مهاجرین از طریق کشتی های دریایی خود را به استرالیا می رسانند و درخواست پناهندگی خود را ثبت می نمایند.
  • روش دوم برای کسانی می باشد که در خاک استرالیا مستقر هستند. از راه هایی قبیل هواپیما و یا زمینی وارد خاک این کشور شده اند و درخواست پناهندگی می دهند.

در سال 2010 الی 2011 تعداد مهاجرانی که از راه های غیر قانونی به استرالیا وارد شده بودند از تعداد مهاجرین قانونی بیشتر بوده است.

درخواست پناهندگی استرالیا

پس از مهاجرت قاچاقی نوبت به درخواست پناهندگی می رسد که باید تمامی مراحل اخذ آن بدون کم و کاست انجام شود. بسیاری این روش را جهت مهاجرت استفاده نمی کنند چرا که هم غیر قانونی بوده و هم خطرات بیشتری خواهد داشت ما برای کسانی که قصد این نوع مهاجرت را دارند توضیحات کاملی ارائه کرده ایم:

ویزای پناهندگی استرالیا در چندین صورت و در ساب کلاس های مختلف ارائه می شود. که متناسب با شرایط فرد متقاضی به وی تعلق خواهد گرفت. کشور استرالیا به منظور پذیرش پناهندگان امکانات بسیاری در نظر گرفته است که به درخواست این ویزا سهولت بخشیده است.

اقامت همراه

پس از دریافت ویزای اقامت دائم استرالیا, فرد می توان خانواده خود را نیز وارد این کشور نماید و اقامت آنها را نیز دریافت نماید. همچنین کسانی که قصد اخذ تابعیت استرالیا را دارند می توانند با اقامت مستمر در این کشور و رعایت قوانین تابعیت استرالیا را نیز کسب نمایند.

اما باید در نظر داشت که برگشت درخواست پناهندگی نیز وجود خواهد داشت و امروزه کشور استرالیا کمتر درخواستی را می پذیرد. شرایط به گونه ای خواهد بود که پس از اینکه فرد متقاضی درخواست پناهندگی خود را ثبت نمود. کشور استرالیا او را به کشور ثالثی منتقل خواهد کرد و پرونده وی را مورد بررسی قرار داده و در صورت پذیرش عوامل را به اطلاع وی خواهد رساند.

انواع ویزا های پناهندگی در استرالیا

کشور استرالیا چهار ویزای متفاوت را برای پناهندگان در نظر گرفته است که هر یک ویژگی های بخصوصی داشته و متناسب با ویژگی های افراد اعطا خواهد شد. در ادامه به توصیف ویزاهای پناهندگی استرالیا پرداخته ایم:

1

ویزای پناهندگی ساب کلاس 200 استرالیا

این ویزا برای افرادی تعلق می گیرد که در کشور خود مورد آزار و اذیت قرار گرفته اند. کشور استرالیا یکی از کشور هایی است که پناهندگی این افراد را می پذیرد. افرادی که واجد شرایط اخذ ویزای 200 استرالیا می شوند از سوی کمیسیون عالی پناهندگان سازمان ملل مورد بررسی قرار می گیرند. در صورت اثبات موارد ذکر شده اقامت وی در استرالیا امکان پذیر خواهد بود.

2

ویزای پناهندگی ساب کلاس 201 استرالیا

این ویزا برای افرادی در نظر گرفته شده که در کشور خود اقامت دارند. اما مورد آزار اذیت قرار گرفته و توانایی نقل مکان به جای دیگری را ندارند که در این صورت ویزای 201 شامل این افراد شده و به سادگی امکان مهاجرت به استرالیا وجود خواهد داشت.

3

ویزای پناهندگی ساب کلاس 203 استرالیا

کسانی که در کشور مبدا خود به همراه خانواده خود مورد آزار و اذیت جدی قرار گرفته اند و خطراتی زندگی آنها را تهدید می کند می توانند اقدام به درخواست این ویزا نمایند. از ویژگی های این ویزا می توان به بررسی فوری آن اشاره نمود .که بدون فوت وقت مورد بررسی قرار گرفته و در صورت صحت اطلاعات ارائه شده ویزا به افراد متقاضی تعلق خواهد گرفت.

4

ویزای پناهندگی ساب کلاس 204 استرالیا

این ویزا مخصوص زنانی می باشد که در خارج از کشور مبدا قرار گرفته اند و مورد آزار اذیت قرار گرفته اند. که این افراد توسط کمیسیون عالی پناهندگان سازمان ملل شناسایی شده و به کشور استرالیا جهت اقامت معرفی می شوند.

 

مهاجرت قاچاقی به استرالیا با ویزای کلاس XE

<yoastmark class=

مهاجرت از طریق پناهندگی استرالیا با ویزای کلاس ایکس ای شامل افرادی می شود که به صورت غیرقانونی به این کشور مهاجرت می کنند. هدف این افراد برای مهاجرت می تواند به قصد کار یا ادامه تحصیل باشد. که در این صورت می توانند ویزا کلاس ایکس ای را درخواست دهند.

اگر این ویزا برای شما صادر گردد می توانید به مدت 5 سال در این کشور اقامت داشته باشید. البته در طول زمان اقامت خود نیز می توانید از خدمات درمانی و اجتماعی کشور استرالیا بهره مند شوید.

می توانید در کشور استرالیا برای دریافت سایر ویزاها اقدام کنید که از جمله این شرایط می توان به؛

  • بهره مندی از خدمات اجتماعی
  • تحصیل در استرالیا
  • کار در مناطق مختلف استرالیا

برای مطالعه ی بیشتر به مقاله ی  شرایط و قوانین پناهندگی در استرالیا مراجعه کنید.

انواع ویزای استرالیا

 

در پایان

برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید همه روزه از ساعات 9 الی 17 با موسسه حقوقی آوات تماس گرفته و با وکلای مجرب ما مشاوره شوید. همچنین می توانید فرم ارزیابی مهاجرتی ما را پر کنید و از طریق آن مشاوران ما تمام شرایط شما را بررسی کرده و با شما تماس می گیرند و راه کارهای لازم را به شما عزیزان بیان می کنند.

منابع:سفارت استرالیا

سوالهای متداول مهاجرت قاچاقی به استرالیا

1.آیا پناهندگان در کشور استرالیا از امنیت خوبی برخوردارند؟

  • یکی از مهم ترین عواملی که پناهنده شدن را برای افراد تلقین می کند، امنیت می باشد. کشور استرالیا از امنیت بسیار بالای اجتماعی برخوردار است که هر فردی دوست دارد در کشوری که صلح و آرامش در آن موج می زند زندگی کند و به همین دلیل نیز کشور استرالیا را برای پناهنده شدن انتخاب می کنند.

2.برای مهاجرت از طریق پناهندگی داشتن وکیل لازم است؟

  • برای این که تمام امور مربوط به مراحل پناهندگی شما به طور دقیق انجام شود باید از یک وکیل با تجربه کمک بگیرید تا دچار مشکلات احتمالی نشوید.

3.آیا روش دیگری را می توان جایگزین پناهندگی در استرالیا کرد؟

  • بدترین روش مهاجرت به استرالیا پناهندگی است و مختص افرادی است که در کشور خود امنیت ندارند. تمام روشهای دیگر مهاجرت میتواند جایگزین این روش باشند.

4.آیا پناهندگی ارزان ترین روش مهاجرت به استرالیا است؟

  • خیر. پنانگی نی مانن سارروش های مهماجرتی هزینه هایی را به همراه دارد که کمتر از سایر روش ها نخواهد بود.

5.آیا می توان با ویزای توریستی در استرالیا پناهنده شد؟

  • یکی از دلایلی که در سال های اخیر دریافت ویزای توریستی برای ایرانیان دشوار شده این است که افراد با این ویزا وارد استرالیا می شوند و درخواست پناهندگی می کنند. به هیچ عنوان این روش را توصیه نمی کنیم.

6.هزینه ی اجاره ی یک خانه در استرالیا چه میزان است؟

  • به عنوان مثال در شهر ادلاید و هوبارت هزینه اجاره یک خانه مستقل بین 320 تا 350 دلار استرالیا و هزینه اجاره یک واحد آپارتمان نیز بین 250 تا 300 دلار استرالیا می باشد

7.کم هزینه ترین روش مهاجرت به استرالیا چیست؟

  • مهاجرت کاری ارزان ترین روش مهاجرت به استرالیاست که متناسب با ویزای مورد پذیرش هزینه ها متفاوت است.

8.با ویزای تحصیلی در استرالیا می توان اقامت دائم دریافت کرد؟

  • ویزای تحصیلی به تنهایی نمی تواند منجر به اخذ اقامت دائم شود. در صورتی که این ویزا به ویزای کاری تبدیل شود امکان این کار وجود دارد.

 

4.5/5 - (4 امتیاز)

نوشته های مرتبط

یک دیدگاه ثبت کنید برای “مهاجرت قاچاقی به استرالیا

  1. Ali azizi گفت:

    سلام اسمم علی است شهر وند افغانستان هستم فعلا ترکیه میخوام محاجرت کنم به کانا دا میشه کمک کنین تا چیگونه برم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *