تحصیلی

اپلای رشته ی داروسازی چیست؟

برخی دانشجویان ایرانی نیز برای دست یافتن به مقاطع بالاتر تحصیلی در مقاطع مستر و PHD، اپلای رشته داروسازی در خارج از ایران را دنبال می‌کنند.

در ادامه شما دانشجویان عزیز با این که اصلا بدانید اپلای کردن چیست و نحوه اپلای رشته داروسازی، کشورها و دانشگاه‌ هایی که در زمینه اپلای این رشته و پذیرش دانشجو فعال هستند آشنا خواهید شد.

اپلای چیست؟ با معنی اپلای بیشتر آشنا شوید

می خواهم شما را با کلمه ی اپلای که سر زبان خیلی ها است، آشنا کنم. اپلای کردن یعنی، درخواستی که شما برای انجام ادامه تحصیل در خارج از کشور می دهید و باید به صورت خیلی رسمی و طبق ضوابط و قوانین همان دانشگاه انجام شود.

گرفتن پذیرش تحصیلی

به گرفتن پذیرش تحصیلی، (admission) ادمیشن مثل اقدام به درخواست ویزا و گرفتن فرم‌ های مرتبط به ویزا، گرفتن وقت سفارت، به این موارد اپلای کردن می گویند.

به فردی که خواهان ادامه تحصیل در دانشگاه خارج از کشور است، اپلیکنت (applicant) گفته می شود.

فرم درخواست

اول از همه شما باید یک فرم به اسم Application Form که متن درخواست رسمی شما است رو پر می کنید و به دست دانشگاه مورد نظرتان می رسانید.

در این فرم که اطلاعاتی از قبیل مشخصات شخصی تا سوابق شما در زمینه‌ های پژوهشی و درسی و اطلاعات مربوط به درستان را باید نوشته باشید.

بهتر است این نکته را بدانید که اپلای کردن یک فرآیند هزینه دار و زمان بر هست که باید از روند کاری اون اطلاع کافی داشته باشید، تا اطلاعات کاملی از خودتان را بفرستید تا به تائید دانشگاه برسد.

مقاله پیشنهادی: تحصیل داروسازی در کشور آفریقای جنوبی

مراحل اپلای کردن

مرحله اول

قبل از فکر کردن به اپلای و این داستان ها، باید زبان انگلیسی خودتان را تقویت کنید، چون باید آزمون هایی مثل آیلتس و جی‌آر ای رو بدین برای پذیرش در دانشگاه‌های آمریکا و اروپا، بر طبق مقرراتشان مورد نیاز است.

مرحله دوم

یک لیست از دانشگاه‌ها و رشته هایی که دوست دارید را جمع کنید.

مرحله سوم

رزومه و سابقه تحصیلی و کاری خودتان را بنویسید و تمام مدارکی که دارید را ترجمه رسمی کنید.

مرحله چهارم

نوشتن Statement of Purpose که به آن SOP یا انگیزه نامه هم می گویند و باید در SOP بنویسید که برای چه این دانشگاه را برای ادامه تحصیل انتخاب کرده اید، چرا این رشته و گرایش را انتخاب کرده اید.

مرحله پنجم

داشتن توصیه نامه یا Recommendation که باید یک توصیه نامه داشته باشید که Letter of Recommendation به آن گفته می شود.
Letter of Recommendation یک برگه‌است که استادی که می شناسید باید دلایل خودش را درباره اینکه شما فردی موجه برای ادامه تحصیل در دانشگاه مقصد هستید را بگوید.

مرحله ششم

قدم بعدی ترجمه رسمی مدارک تحصیلی است، که در صورت تایید در بسیاری از موارد به شما Fund یا کمک هزینه تحصیلی داده می شود.

مرحله هفتم

این قسمت تکمیل کردن اپلیکیشن آنلاین است که در وب سایت دانشگاه مورد نظرتان باید ثبت کنید. که این موارد بر اساس سیستم آموزشی هر کشور متفاوت هست و مدارکی مثل ترجمه مدارک تحصیلی یا آزمون زبان می خواهد.

مرحله هشتم

این مرحله شامل پیگیر شدن ارسال توصیه نامه از استاد مورد نظر در ایران و انتظار برای نتیجه Apply شدن از سمت دانشگاهی که می تواند Admission یا Reject باشد.

در این بخش اگر موفق به دریافت Admission یا پذیرش تحصیلی شده اید باید مراحل زیر را طی نمایید:

مراحل اپلای در رشته داروسازی

• پذیرش Offer دانشگاه به این معنی است که ممکن است شما بخاطر داشتن چندین پذیرش بخواهید پیشنهاد (Offer) پذیرش از یک دانشگاه را رد کنید یا بپذیرید.
• اقدامات مربوط به درخواست ویزا بر طبق کشور مقصد

• دریافت ویزای تحصیلی

• تهیه بلیط هواپیما و ورود به کشور مقصد

• برای گرفتن بلیط هواپیما و یا پرداخت هزینه های مرتبط به دانشگاه خود می توانید از ویزا کارت و یا مستر کارت استفاده نمایید.

شرایط عمومی اپلای داروسازی

اگر به اپلای رشته داروسازی در خارج از ایران فکر می‌کنید پس بهتر است زبان انگلیسی خود را تقویت کنید. کسب مهارت و نمره عالی در دروس پایه این رشته، شرط دوم پذیرش در این رشته است.

مرحله بعدی این است که اگر قصد پذیرش غیر بورسیه در رشته داروسازی را دارید پس باید بدانید که شهریه دانشگاه را باید پرداخت کنید. بنابراین از لحاظ شرایط مالی باید آماده پرداخت شهریه دانشگاه باشید.

چنانچه اپلای رشته داروسازی را از طریق بورسیه دریافت کنید، مشمول تحصیل رایگان خواهید بود. اما اگر پذیرش در رشته داروسازی از طریق غیر بورسیه باشد باید هزینه تحصیل خود را پرداخت کنید.

اپلای داروسازی در خارج از ایران چگونه است؟

رشته داروسازی در خارج از کشور، به زبان انگلیسی ارائه می‌شود. بنابراین ارائه مدرک زبان آیلتس با نمره بالا، برای اپلای این رشته یکی از ضرورت‌ها و شرایط اصلی است.

این شرایط، در هر دانشگاهی متفاوت است و نیاز به بررسی شرایط هر دانشگاه به طور اختصاصی دارد. زیرا ممکن است دانشگاهی ارائه مدرک زبان را جزو شرایط و اولویت‌های خود در زمینه اپلای رشته داروسازی در نظر نگیرد.

کدام کشور خارجی برای اپلای داروسازی بهتر است؟

اگر بخواهیم به طور واضح به شما بگوییم که کدام کشور بهترین گزینه برای تحصیل در این رشته است، کار چندان راحتی نیست. با این حال می‌توان گفت ایالات متحده آمریکا بهترین کشوری است که می‌توان رشته داروسازی را در آن دنبال کرد.

دانشگاه‌ های این کشور برنامه‌ های درسی قوی در این رشته به دانشجویان ارائه می‌ دهند و سطح علمی آنها بسیار بالا است. دانشگاه هاروارد، از بهترین دانشگاه‌ های این کشور در زمینه داروسازی است.

دانشگاه های انگلستان

انگلستان یکی دیگر از کشورهایی است که گزینه مناسب جهت اپلای رشته داروسازی برای شما دانشجویان است. دانشگاه‌ های کمبریج، آکسفورد و کالج اپریال در لندن، دانشگاه‌ های خوبی جهت اپلای رشته داروسازی در این کشور هستند.

دانشگاه منچستر

دانشگاه منچستر نیز یکی از بهترین دانشگاه‌ ها جهت اپلای رشته داروسازی در انگلستان است. این دانشگاه با دانشگاه‌ هایی مانند: ناتینگهام و کاردیف رقابت تنگاتنگی دارد.

با این حال هنوز هم توانسته رتبه اول را به خود اختصاص دهد. این دانشگاه از امکانات رفاهی مدرن و آزمایشگاه‌ هایی مجهز برخوردار است.

بهتر است بدانید کشورهایی که اپلای رشته داروسازی را می‌توانید در آنها دنبال کنید به این دو کشور خلاصه نمی‌شوند. کشور استرالیا نیز می‌تواند جزو علاقمندی‌ های شما باشد.

شما می‌توانید پذیرش در رشته داروسازی را از دانشگاه ملبورن یا اوکلند نیز دنبال کنید. پس کشورها و دانشگاه‌های خوب جهت تحصیل رشته شما زیاد هستند.
تشخیص این که شما به کدام کشور برای تحصیل در این رشته علاقمند هستید و شرایط کدام کشور و دانشگاه با نیازهای شما هم‌خوانی داشته باشد به عهده خودتان است.

مقاله پیشنهادی: شرایط تحصیل داروسازی در انگلستان

در پایان

برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید همه روزه از ساعات 9 الی 17 با موسسه حقوقی آوات تماس گرفته و با وکلای مجرب ما مشاوره شوید. همچنین می توانید فرم ارزیابی مهاجرتی ما را پر کنید و از طریق آن مشاوران ما تمام شرایط شما را بررسی کرده و با شما تماس می گیرند و راه کارهای لازم را به شما عزیزان بیان می کنند.

3/5 - (2 امتیاز)

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *