استرالیا, کاری

مهاجرت کاری به استرالیا

مهاجرت کاری به استرالیا

در این مقاله می پردازیم به مهاجرت کاری به استرالیا. مهاجرت به نقل مکان از یک شهر یا کشور به شهر یا کشور دیگر گفته می شود که با اهداف مختلف صورت می گیرد. مهاجرت به انواع مختلفی از جمله مهاجرت تحصیلی، شغلی. درمانی و غیره تقسیم و بسته نوع مهاجرت به صورت کوتاه مدت و یا بلند مدت در داخل کشور یا خارج از کشور مبدا انجام می گیرد. از میان کشورهای اروپایی و آسیایی و آمریکایی که تعداد زیادی از مهاجران به سوی خود می کشد. استرالیا است که در ادامه به معرفی آن پرداخته و شرایط مهاجرت به آن را بازگو می کنیم.

یکی از متداول ترین راههای اخذ اقامت در استرالیا مهاجرت کاری است چرا که استرالیا به دنبال افراد مهاجری است که از طریق آن ها بتواند در گسترش این کشور مفید فایده باشند.

انواع مشاغل در استرالیا

برای اخذ ویزای کاری به استرالیا فرد متقاضی باید دارای شغلی باشد که جزء مشاغل مورد نیاز کشور استرالیا است. این مشاغل به سه گروه STSOL ،REGIONAL و MLTSSL تقسیم می­ شوند.

  • STSOL آن دسته از مشاغلی است که این کشور به صورت کوتاه مدت به آنها احتیاج دارد.
  • REGIONAL آن دسته از مشاغلی است که مناطق خاص در کشور استرالیا به آنها احتیاج دارند.
  • MLTSSL آن دسته از مشاغلی است که این کشور در بلند مدت به آنها احتیاج دارد.

فارغ از این که شغل متقاضی در کدام دسته از مشاغل مورد نیاز قرار می ­گیرد، نحوه­ ی محاسبه­ ی امتیازات مربوط به اخذ ویزای کاری به استرالیا به صورت زیر انجام می­شود:

امتیازات مربوط به سن

افرادی که متقاضی مهاجرت به استرالیا از طریق کار هستند طبق جدول زیر چنانچه در رده سنی 18 تا 45 سال قرار بگیرند امتیاز کسب خواهند کرد. جدول مربوط به امتیازات سن به شرح زیر است:

سن امتیاز
18 تا 25 25
25 تا 33 30
33 تا 40 25
40 تا 45 15
45 تا 49 0

همانطور که مشاهده می­شود بیشترین امتیاز مربوط به رده سنی 25 تا 33 سال است.

امتیازات مربوط به مدرک زبان

امتیازات مربوط به زبان در جدول زیر به این شرح است:

 

مدرک زبان آیلتس امتیاز
حداقل نمره 6 در هر مهارت امتحان IELTS / OETB 0
حداقل نمره 7 در هر مهارت امتحان IELTS / OETB 10
حداقل نمره 8 در هر مهارت امتحان IELTS / OETA 20

امتیازات مربوط به مدرک تحصیلی

امتیازات مربوط به مدرک تحصیلی در جدول زیر بیان شده است. لازم به ذکر است افرادی که متقاضی مهاجرت کاری به استرالیا هستند باید رشته­ ی تحصیلی­شان مرتبط با شغلشان باشد. البته در برخی از رشته ­ها مانند مهندسی کامپیوتر و رشته­ های مدیریتی این امکان وجود دارد که سابقه ­ی کاری جایگزین مدرک تحصیلی بشود.

مدرک تحصیلی امتیاز
مدرک  دکتری 20
مدرک لیسانس یا فوق لیسانس 15
مدرک فوق دیپلم یا تأیید سابقه­ ی در حد فوق دیپلم 10
در صورتی که فرد 2 سال در یکی از مراکز مورد تأیید استرالیا تحصیل کرده باشد 5

امتیازات مربوط به سابقه­ کار

چنانچه فرد دارای سابقه ­ی کار مرتبط با رشته­ ی تحصیلی خود در خارج از کشور استرالیا باشد امتیازات وی به شرح زیر محاسبه خواهد شد:

سابقه کار در خارج از کشور استرالیا امتیاز
حداقل 3 سال 5
حداقل 5 سال 10
حداقل 8 سال 15

 

اگر فرد دارای سابقه­ ی کار در داخل کشور استرالیا باشد امتیازات وی به شرح زیر محاسبه خواهد شد:

سابقه­ کار در داخل کشور استرالیا امتیاز
1 تا 3 سال در 10 سال گذشته 5
3 تا 5 سال در 10 سال گذشته 10
5 تا 8 سال در 10 سال گذشته 15
8 تا 10 سال در 10 سال گذشته 20

 

لازم به ذکر است که داشتن سابقه­ کار در برخی مشاغل مانند تکنسین عمران ضروری است به طوری که اگر فرد متقاضی فاقد سابقه­ ی کار کافی باشد قادر به مهاجرت به این کشور از طریق ویزای کاری نخواهد بود اما در برخی مشاغل دیگر مانند حسابداری و مهندسی در صورتی که فرد متقاضی توانسته باشد امتیازات بالایی از سایر فاکتورها مانند سن، تحصیلات و … کسب کند داشتن سابقه­ کار غیر ضروری است. تشخیص این امر به عهده­ ی سازمانی است که رسیدگی به این امور را به عهده دارد.

امتیازات مربوط به همسر

اگر همسر متقاضی دارای تمامی شرایطی که در زیر به آنها اشاره شده است، باشد 5 امتیاز به متقاضی تعلق می­گیرد:

  • سن او کمتر از 45 سال باشد.
  • دارای شغلی از گروه MLTSSL که مورد تأیید سازمان ارزیابی کننده است باشد.
  • حداقل نمره آیلتس 6 را در همه­ مهارت­ ها کسب نماید.
  • امتیازات مربوط به اسپانسر شیپ ایالتی

امتیاز مربوط به آزمون ناتی

چنانچه فرد بتواند در آزمون مترجمی حرفه­ای ناتی استرالیا نمره لازم را کسب نماید 5 امتیاز به وی تعلق خواهد گرفت. البته این آزمون در برخی سالها برگزار نشده است و تصمیم ­گیری در خصوص برگزاری این آزمون به عهده سازمان ناتی استرالیا خواهد بود.

ویزای 189 و 190 استرالیا

ویزای 189 و 190 استرالیا به افرادی تعلق می گیرد که قصد دارند از طریق نیروی کار و تخصص به همراه خانواده به این کشور مهاجرت کنند و سپس با اخذ اقامت دائم استرالیا، در آن جا علاوه بر زندگی، به کار و تحصیل بپردازند.

لازم به ذکر است افرادی که از این طریق اقدام به مهاجرت به استرالیا دارند می توانند از مزایای طرح درمان ملی این کشور استفاده و درخواست شهروندی استرالیا بدهند.

برای به دست آوردن اطلاعات کامل در مورد این دو ویزا به مقاله های ویزای 190 استرالیا / ویزای 189 استرالیا مراجعه کنید.

ویزای 489

ویزای 489 نیز، یکی ویزای موقت است که در صورت رعایت شرایط لازم برای اقامت در استرالیا به اقامت دائم تبدیل می شود. در این نوع از ویزا 10 امتیاز برای اسپانسر ایالتی در نظر گرفته می شود. که افراد متقاضی با داشتن 50 امتیاز در سیستم امتیاز دهی مجاز به ارائه درخواست می شوند. ولی متقاضی در ویزای 189، موظف است 60 امتیاز را به تنهایی کسب کند.

بر اساس این روش از مهاجرت مبنای امتیاز، سیستم گزینشی متقاضیان مهاجرت به استرالیا است. افراد متقاضی برای اخذ ویزا، باید حداقل 65 امتیاز داشته باشند. که این امتیاز بر اساس مشاغل حرفه ای موجود در لیست مشاغل مورد نیاز در استرالیا مشخص می شود.

همچنین داشتن سن کمتر از 45 سال، اولین شرط برای اقدام برای مهاجرت کاری به استرالیا است. جدول امتیاز بندی سن برای مهاجرت کاری به استرالیا افراد دارای سن 18 تا 25 سال، 25 امتیاز. سنین 25 تا 33 سال دارای 30 امتیاز و افراد 33 تا 40 سال هم 25 امتیاز و در نهایت متقاضیان به مهاجرت استرالیا با سن40 تا 45 سال نیز 15 امتیاز دریافت می کنند.

این آمار حاکی از آن است که حداکثر امتیاز سن به متقاضیان بین 25 تا 33 سال تعلق می گیرد.

نگاهی به مقاله  چگونه از طریق ویزای 489 به استرالیا مهاجرت کنیم؟ بیندازید.

مهاجرت به استرالیا

مهاجرت کاری به استرالیا

مهاجرت کاری به استرالیا

از شرایط دیگر الزامی برای مهاجرت به استرالیا، داشتن حداقل نمره آیلتس 6 در همه مهارت ها یا معادل آن است که کسب حداقل نمره 7 در همه مهارتها در امتحان آیلتس. 10 امتیاز و حداقل نمره 8 در همه مهارت ها در این امتحان، 20 امتیاز به امتیازهای متقاضی اضافه می کند.

مدرک تحصیلی از دیگر شرایط اخذ اقامت در استرالیا است که هر متقاضی می تواند حداکثر 20 نمره دریافت کند.

لازم به ذکر است مدرک دکترا 20 امتیاز، فوق لیسانس 15 امتیاز. لیسانس دانشگاه های ایران 15 امتیاز و لیسانس دانشگاه های ایران خارج یا داخل استرالیا نیز 10 امتیاز دارد.

از دانشگاه هایی که در اولویت اول قرار دارند می توان به دانشگاه های دولتی، پیام نور، غیرانتفاعی و آزاد تهران و دانشگاه های دولتی اشاره کرد. همچنین دانشگاه های اولویت دوم شامل همه دانشگاه های آزاد شهرستانهای متوسط و کوچک می شود.

نکته مهم در مورد مدرک تحصیلی آن است که مدرک تحصیلی خارج از استرالیا باید به وسیله ارگان مربوطه مورد ارزیابی قرار گیرد.

نکته مهم دیگر آن که که لیست مذکور در دسترس عموم نیست و تنها وکیل رسمی مهاجرت می تواند از این لیست استفاده کند.

کسانی که مدرک فوق دیپلم و یا معادل فوق دیپلم در رشته های فنی دارند از 10 امتیاز بهره مند می شوند. گاهی در موقع ارزیابی مدارک توسط مراجع مربوطه، مدرک فوق دیپلم ایران تبدیل به فوق دیپلم تبدیل نمی شوند. که برای دریافت مدرک معادل فوق دیپلم بر طبق سیستم ارزیابی استرالیا حداقل باید مدرکAQF یا سیاست ملی جهت تشخیص و معادل سازی مدارک تحصیلی در استرالیا انجام شود.

همچنین لازم به ذکر است بعضی مواقع مدرک دیپلم فنی به همراه سابقه کار مرتبط می تواند معادل مدرک فوق دیپلم ارزیابی شود و فرد مهاجر 10 امتیاز لازم را بدست آورد.

مدرک دیپلم استرالیا هم 10 امتیاز دارد. مدت این دوره 1 تا 2 سال است. که بعد از پایان 12 سال مدرسه صورت می گیرد.

سابقه کار حرفه ای در استرالیا

و اما سابقه کار حرفه ای در استرالیا که در امتیاز بندی مهاجرت 5 امتیاز دارد که به منظور دریافت این امتیاز شما می بایست در 2 سال گذشته حداقل یک امتیاز در یکی از شاخه های زیر سابقه کار را دریافت کرده باشید که مرتبط با لیست مشاغل انتخابی شما باشد.

به طور مثال مهندسین در دوره هایی Engineers Australia، حسابداران در دوره هایی که توسط CPAA، ICAA، IPA برگزار می شود و همچنین فارغ التحصیلان IT در دورهایی که توسط ASC در نظر گرفته می شود شرکت و امتیاز لازم را دریافت کنند.

سابقه کار

سابقه کار در سیستم امتیاز بندی مهاجرت به استرالیا نقش بسیار مهمی و معادل 15 امتیاز دارد  که باید در تهیه سابقه کار برای اقامت استرالیا دقت کنید که رشته  دانشگاهی شما تا حدود زیادی باید به سابقه کار در لیست مشاغل شما نزدیک باشد. مدت سابقه کار باید حداقل هفته ای 20 ساعت باشد. به این نکته توجه داشته باشید که اداره مهاجرت امکان دارد با مرکزی که شما در آن فعالیت دارید تماس حاصل بگیرد.

همسر

همسر یا شریک زندگی می تواند با 10 امتیاز متقاضیان در مهاجرت به استرالیا را کمک کند. اگر رشته شما در لیست مهارت های لازم استرالیا در شاخه SOL یا STSOL باشد، رشته همسر شما هم می بایست در لیست SOL  یا STSOL باشد.

مترجم ناتی

مترجم ناتی در امتیاز مهاجرت کاری به استرالیا دارای نمره 5 می باشد و افراد متقاضی مهاجرت به استرالیا می توانند در امتحاناتی که موسسه ناتی برگزار می کند شرکت و با قبولی در این امتحانات (حداقل نمره Paraprofessional) سایت ناتی 5 امتیاز را دریافت کنند.

نکته مهم این است که زبان فارسی نیز در میان زبان های موسسه ناتی وجود دارد.

تحصیل در استرالیا

حداقل مدت زمان تحصیلی در استرالیا برای دریافت 5 امتیاز مهاجرت به استرالیا دو سال تحصیلی معادل 92 هفته می باشد. این تحصیلات می بایستی حداقل در 16 ماه انجام شده باشد. توجه کنید که تحصیلات مجازی مورد قبول مسئولان استرالیا نیست.

تحصیل در مناطق کم جمعیت یا استانی استرالیا

در صورتی که به مدت 2 سال معادل 92 هفته  (حداقل 16 ماه) در یکی از مناطق کم جمعیت یا استانی استرالیا تحصیل و زندگی کرده اید. می توانید بر طبق امتیاز بندی مهاجرت به استرالیا 5 امتیاز دریافت نمائید.

در این مورد هم توجه کنید که تحصیلات مجازی مورد قبول نیست.

مراحل مهاجرت کاری به استرالیا نیروی متخصص استرالیا ارزیابی مدارک شامل یک تا 4 ماه زمان، تکمیل مراحل Express of Interrest EOI  و در نهایت دریافت دعوت نامه و اقدام برای ویزای اقامت 3 ماهه می شود.

امید است با خواندن مطالب مذکور بتوانیم راهکار مناسب برای متقاضیان مهاجرت به استرالیا را فراهم کرده باشیم.

مقالات مرتبط درباره کار در استرالیا:

مدارک مورد نیاز ویزای کار استرالیا

مهاجرت کاری به استرالیا

مهاجرت کاری به استرالیا

یکی از مهم ترین موارد برای اخذ ویزای کار استرالیا مدارک مورد نیاز آن است که جعلی نبودن و درست بودن آن می تواند شانس قبولی ویزای شما را افزایش دهد.

مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای کار در استرالیا شامل  موارد زیر است:

مدارک مورد نیاز

1

مدارک تحصیلی و ترجمه آن ها

2

ارائه مدرک آیلتس

3

ترجمه مدارک و رزومه کاری فرد متقاضی

4

ترجمه رﺳﻤﯽ ﺳﻨﺪ ازدواج

5

ترجمه رسمی گواهی ﻋﺪم سوء پیشینه از ﺗﻤﺎم کشورهایی که ﺑﯿﺸﺘﺮ از ﯾﮏ ﺳﺎل در آنها زﻧﺪﮔﯽ ﮐﺮدﯾﺪ.

6

ﻣﺪرک ﺗﺴِﺖ ﭘﺰﺷﮑﯽ

7

شناسنامه فرزندان و ترجمه آن ها

8

ارائه فرم 80

9

ﮐﭙﯽ ﺑﺮاﺑﺮ اﺻِﻞ صفحه اول و دوِم ﭘﺎﺳﭙﻮرت

10

ﮐﺎرِت ﻣﻠﯽ و ترجمه آن

11

ارائه مدارک فرزندان بالای 18 سال ( در صورتی که هزینه های مالی آنها بر عهده خانواده باشد)

 

برای مطالعه ی بیشتر در این زمینه به مقاله  هزینه ویزای کار در استرالیا  مراجعه کنید.

سایت استرالیا

در پایان

برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید همه روزه از ساعات 9 الی 17 با موسسه حقوقی آوات تماس گرفته و با وکلای مجرب ما مشاوره شوید. همچنین می توانید فرم ارزیابی مهاجرتی ما را پر کنید و از طریق آن مشاوران ما تمام شرایط شما را بررسی کرده و با شما تماس می گیرند و راه کارهای لازم را به شما عزیزان بیان می کنند.

 

سوال های متداول مهاجرت کاری به استرالیا

1.میانگین هزینه ویزای کار در استرالیا برای فرد متقاضی چه میزان است؟

  • هزینه ی کلی فرد متقاضی اخذ ویزای کار استرالیا کمتر از 4000 دلار این کشور می باشد.

2.بدون داشتن حرفه ای خاص می توان در استرالیا کار پیدا کرد؟

  • از مهمترین شرایط کار داشتن حرفه ای مورد نیاز  می باشد. که در صورت نبود حرفه در رابطه با مشاغل مورد نیاز استرالیا باید از نسبت به یافتن اسپانسر شیپ اقدام نماید که طبیعتا کار سخت تری خواهد بود.

3.امتیاز مورد نیاز برای دریافت ویزای کاری استرالیا چند است؟

  • برای دریافت ویزای کاری استرالیا از طریق امتیاز بندی نیاز است تا حداقل 65 امتیاز کسب کنید.

4.موقعیت کارگران در استرالیا به چه صورت است؟

  • یک کارگر معمولی در  استرالیا در ازای هر ساعت بیش از 17 دلار  استرالیا حقوق دریافت می نماید. کسانی که توانایی کار کردن به مدت طولانی ندارند توسط دولت حمایت می شوند که این حمایت از طریق کاهش هزینه های مالیاتی اعطا می شود.

5.میزان درآمد در کشور استرالیا چگونه است؟

  • با توجه به نوع شغل میزان درآمد متفاوت است. ولی به طور میانگین چیزی حدود 80 هزار دلار در سال است.

6.چگونه میتوان در استرالیا به دنبال کار گشت؟

  • برای پیدا کردن کار مناسب میتوانید از سایتهای کاریابی و فضای مجازی کمک بگیرید. رزومه ی خود را برای انها ارسال کنید تا مورد بررسی قرار بگیرد.

7.پس از چه مدت میتوان برای دریافت پاسپورت این کشور اقدام کرد؟

  • پس از 3 تا 5 سال کار و پرداخت مالیات در این کشور میتوان برای دریافت تابعیت و پاسپورت استرالیا اقدام کرد.

8.چه افرادی امکان دریافت پیشنهاد کاری را دارند؟

  • افرادی که زمینه ای خاص تخصص  و مهارت دارند. از طریق کارفرما از طرف دولت یا ایالتی که نیاز به نیروی کار دارد دعوت به کار میشوند.

 

5/5 - (1 امتیاز)

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *