استرالیا, کاری

مهاجرت به استرالیا از طریق تخصص

مهاجرت به استرالیا از طریق تخصص

مهاجرت به استرالیا از طریق تخصص معمول ترین روش مهاجرت به این کشور می باشد. کشور استرالیا به دلیل داشتن شرایط مناسب کاری و حقوق بالا مورد توجه بسیاری قرار گرفته است به همین سبب افراد بسیاری قصد اخذ ویزای تخصصی این کشور دارند. کشور استرالیا به دلیل تفکیک متخصصین و شرایط مختلف متقاضیان ویزا های متفاوتی را در نظر گرفته است. که هر یک از این ویزا ها شرایط خاصی داشته و فرد متقاضی باید مواردی را رعایت نماید.

معمول ترین ویزا های تعیین شده توسط استرالیا برای متخصصین ویزای 189، 190 و 489 می باشد البته ویزا های دیگری در خصوص کار در استرالیا نیز وجود دارد اما رایج ترین ویزاهای استرالیا ویزا های ذکر شده خواهد بود.

در ادامه به بررسی هر یک از ویزاهای تخصص استرالیا پرداخته ایم که با مطالعه این مقاله می توانید تمامی شرایط مورد نیاز برای اخذ  ویزای تخصص مورد نظر را دانسته و اقدام به اخذ ویزا نمایید.

موارد کلی درباره اخذ اقامت استرالیا از طریق تخصص

مهاجرت به استرالیا از طریق تخصص

مهاجرت به استرالیا از طریق تخصص

کارفرمایان  استرالیا به دنبال متخصصانی هستند که توانایی انجام کار تخصصی خود را به خوبی داشته باشند و بدون هیچ عیب و نقصی به انجام کار خود مشغول شوند. کارفرما این امکان را نیز خواهد داشت که ویزای موقت شما را به اقامت دائم تبدیل نماید.

ارائه یک رزومه کاری که نمایانگر تخصص شما باشد کمک بسزایی در پذیرش سریعتر شما خواهد داشت. لازم به ذکر است که رزومه شما باید مختصر و مفید و جامع باشد و تمامی شرایط شغلی شما را در بر داشته باشد.

برای پذیرش مهاجرت شما باید فرد متقاضی سابقه کاری داشته باشد و حداقل در 2 سال گذشته 1 سال مشغول به کار در شغل تخصصی خود بوده باشد. همچنین در صورتی که سابقه کار در استرالیا را داشته باشید مراحل پذیرش سرعت بیشتری پیدا خواهد کرد.

در هنگام اسم نویسی می توانید نسبت به چند شغل اقدام نمایید و تخصص خود را کلی نگری نمایید تا بتوانید در یکی از مشاغل انتخاب شده واجد شرایط شوید.

ثبت نام از طریق مراجعه به وب سایت کاری استرالیا امکان پذیر خواهد بود که پیش از آن بایدلیست مشاغل مورد نیاز  استرالیادر سال جاری را مشاهده نموده و سپس اقدام به ارائه درخواست نمائید. همچنین می توانید با یک وکیل مشاور در این باره مشورت بگیرید.

اخذ اقامت استرالیا از طریق مهارت و تخصص کاری

مهم ترین مورد جهت مهاجرت به دلیل تخصص کاری به استرالیا داشتن مهارت و تخصص کافی می باشد و در حالت کلی می توان گفت: کسی که مهارت کافی داشته باشد بیکار نخواهد ماند.

اما چنانچه می خواهید به کشور استرالیا مهاجرت نموده و از مهارت و تخصص خود استفاده نمایید بهترین راه داشتن یک اسپانسر شیپ خواهد بود، اما در عوض شما باید برای وی کار کنید. کشور استرالیا به افرادی نیازمند است که بتواند کمک بسزایی در پیشرفت صنایع و آینده  استرالیا داشته باشد پس داشتن تخصص کاری کمک بسزایی در پذیرش شما خواهد داشت.

چنانچه قصدمهاجرت به استرالیادارید می توانید از طریق یکی از ویزای هایی که در ادامه ذکر شده اقدام نمایید:

اخذ اقامت استرالیا از طریق تخصص ویزای 189

ویزای 189  استرالیا به منظور اقامت دائم در استرالیا تلقی می شود که هیچ واسطه ای در آن وجود نداشته و این تخصص خود فرد است که تعیین کننده پذیرش وی خواهد بود. در ادامه به برخی از شرایط لازم جهت پذیرش متخصص اشاره کرده ایم:

1

سن متقاضی باید کمتر از 50 سال باشد

2

در آیلتس حداقل نمره 6 و یا در تافل نمره ای متناسب با آن را کسب کرده باشید.

3

حداکثر تا سه سال قبل از تاریخ مهاجرت در امتحان CEA شرکت کرده و حداقل امتیاز 169 را به خود اختصاص داده باشد.

4

تخصص کاری وی باید در میان مشاغل مورد نیاز استرالیا ذکر شده باشد.

5

باید مدرک شغلی وی جهت ارزیابی به مراکز مربوطه ارائه گردد.

6

سابقه کاری یکی دیگر از مواردی است که فرد متقاضی باید طی 2 سال گذشته 1 سال به انجام شغل اختصاصی خود پرداخته باشد.

7

قبولی در امتحان که باید 60 امتیاز را به خود اختصاص دهد.

 مراحل اخذ ویزا

  1. اولین مرحله برای دریافت این ویزا ارزیابی و بررسی  مهارت و تخصص فرد توسط نهاد دولتی استرالیا می باشد.
  2. مهارت و تخصص شما در خصوص شغلی که انتخاب نموده اید مورد بررسی قرار می گیرد.
  3. پس از گذراندن این مرحله باید در اداره ثبت مهاجرت استرالیا درخواست خود را به ثبت برسانید. Skill Select
  4. برای گرفتن اسپانسر دولتی باید یکی از منطقه های استرالیا را درخواست بدهید.
  5. شما بایستی در این مرحله از کار ویزا از حمایت دولت برخوردار باشید و تجربه کافی در یکی از شغل های معرفی شده در دولت استرالیا را داشته باشید.  State Migration Plans
  6. زمانی که که دعوت نامه ای جهت اخذ ویزا I T A را دریافت نمودید میتوانید مرحله DIBP  را پیگیری نمایید.
  7. ظمنا در صدور این ویزا اولویت هایی در نظر گرفته خواهد شد، که اداره مهاجرت استرالیا طبق قوانین آن ها را در نظر خواهد گرفت.
  8. بطور کلی امتیازات تخصص کاری شما در صدور ویزای اقامت استرالیا از طریق تخصص مورد بررسی قرار می گیرد. کشور استرالیا برای اقامت و مهاجرت افراد امتیازاتی را در قالب جدول در اختیار متقاضیان قرار داده است.
  9. برای دستیابی این امتیازات و جدول آن می توانید به سایت کنسولگری اداره مهاجرت استرالیا مراجعه فرمائید.

برای مطالعه ی بیشتر به مقاله ی ویزای کار استرالیا نگاهی بیندازید.

اخذ اقامت استرالیا از طریق تخصص کاری ویزای 190

مهاجرت به استرالیا از طریق تخصص

مهاجرت به استرالیا از طریق تخصص

ویزای 190 تکمیل شده ویزای 189 استرالیا می باشد که مهم‌ترین امر دخیل داشتن تخصص کاری می باشد، اما در این ویزا داشتن اسپانسر شیپ ایالتی نیز حائز اهمیت می باشد. در حالت کلی اخذ این ویزا به مراتب راحت تر از ویزای 189 خواهد بود چرا که فرد متقاضی 5 امتیاز نیز از طرف اسپانسر شیپ دریافت می کند.

و این امر به این معنی است که 6 ایالت استرالیایی جهت پر کردن کسری نیروی کار کارآمد اقدام به اسپانسر شدن برای افراد متخصص حتی خارج از کشور نیز می کنند. این نیرو باید تعهد نماید که 2 سال از اقامت 4 یا 5 ساله خود را به کارفرمای خود خدمت خواهد کرد. شرایط لازم جهت اخذ این ویزا از قبیل زیر می باشد:

  • سن فرد متقاضی همانند ویزای 189 باید کمتر از 50 سال بوده باشد.
  • باید در آیلتس حداقل نمره 6 را به خود اختصاص دهد و یا در آزمون های مشابه هم سطح این نمره را اخذ نماید.
  • وجود شغل تخصصی شما در لیست مشاغل کاری استرالیا.
  • کسب امتیاز 55 از آزمون که 5 امتیاز نیز از اسپانسر دریافت شده و نمره قبولی یعنی 60 را اخذ خواهید نمود.
  • داشتن اسپانسر شیپ مهم ترین شرط اخذ این ویزا می باشد که باید دعوتنامه نیز از طرف ایالت مورد نظر داشته باشید.

اخذ اقامت استرالیا از طریق تخصص ویزای 489

ویزا 489 نیز از دیگر ویزا های تخصص می باشد که به افراد متخصصی تعلق می گیرد که قصدکار در استرالیارا داشته باشند. اخذ این ویزا راحت تر از ویزا های ذکر شده خواهد بود اما فرد متقاضی باید شرایطی را در نظر بگیرد.

در اخذ این ویزا به یک اسپانسرشیپ ایالتی نیاز خواهد بود. این به این منظور می باشد که یکی از اقوام شما در ایالت کم جمعیتی از  استرالیا اقامت داشته باشد و اقدام به فرستادن دعوت نامه به شما کند. این ویزا 4 ساله بوده و امکان اقامت به مدت 4 سال به صورت موقت را برای متقاضی فراهم نموده است.

شرایط آن به گونه ای خواهد بود که فرد متقاضی باید تعهد کند که 2 سال از این 4 سال اقامت خود را در خدمت کارفرما باشد. تمامی خواسته های وی را برآورده سازد. تنها تفاوت این ویزا با ساب کلاس 190 در شیوه امتیاز دهی می باشد. که در ویزای 489 از اسپانسرشیپ ایالتی 10 امتیاز به متقاضی ارائه می شود و با گرفتن 50 نمره در امتیاز دهی قبول خواهید شد.

مقالات مرتبط درباره کار در استرالیا:

در پایان

شما عزیزان می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر همه روزه از ساعت 9 الی 17 با موسسه مهاجرتی آوات تماس حاصل فرمایید و با وکلای مجرب ما مشاوره شوید. همچنین شما می توانید فرم ارزیابی مهاجرتی ما را پر کرده و از طریق آن مشاوران ما شرایط شما را بررسی می کنند و برای ارائه مشاوره با شما تماس خواهند گرفت.

 

سوالات متداول

1.برای دریافت ویزای کاری استرالیا محدودیت سنی وجود دارد؟

  • فردد متقاضی دریافت ویزای کاری استرالیا باید کمتر از 45 سال داشته باشند تا بیشترین امتیاز را کسب کنند.

2.برای دریافت ویزای کاری استرالیا مدرک زبان آیلتس چند امتیاز دارد؟

  • برای مدرک آیلتس داشتن نمره ی 8 در هر چهاربند آزمون ذکر شده می تواند تا 20 امتیاز را برای متقاضی به همراه داشته باشد.

3. هزینه ویزای کار در استرالیا چه میزان است؟

  • هزینه ی کلی فرد متقاضی اخذ ویزای کار استرالیا کمتر از 4000 دلار این کشور می باشد.

4.حقوق یک کارگر در استرالیا چه میزان است؟

  • یک کارگر معمولی در استرالیا در ازای هر ساعت بیش از 17 دلار  استرالیا حقوق دریافت می نماید. کسانی که توانایی کار کردن به مدت طولانی ندارند توسط دولت حمایت می شوند که این حمایت از طریق کاهش هزینه های مالیاتی اعطا می شود.

5.ویزای اسکیل ورکر کشور استرالیا چه ویژگی ای دارد؟

  • این نوع ویزا در بحث مهاجرت به کشور استرالیا برای افراد بسیار حائز اهمیت است. این نوع ویزا برای افرادی که معیارهای مهارتی و سطح تحصیلات عالی داشته باشند صادر می شود.

6.بدون حرفه ای خاص می توان در استرالیا به جستجوی کار پرداخت؟

  • از مهم‌ترین شرایط کار در استرالیا داشتن حرفه ی مورد نیاز این کشور می باشد که در صورت نبود حرفه در رابطه با مشاغل مورد نیاز استرالیا باید از طریق یافتن اسپانسر شیپ اقدام نمایید که طبیعتا کار سختی خواهد بود.

7.کمترین میزان سابقه ی کاری مورد پذیرش برای اخذ ویزا چه مدت است؟

  • سابقه ی کاری کمتر از یکسال هیچ امتیازی برای متقاضی نخواهد داشت. به همین ترتیب هر چه سابقه بیشتر باشد امتیاز بیشتری به متقاضی تعلق خواهد گرفت.

5/5 - (1 امتیاز)

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *