ویزای تحصیلی

ویزای پزشکی

ویزای پزشکی

پزشکی یک دانش کاربردی است، هدف آن حفظ و ارتقاء تندرستی، درمان بیماری‌ ها و بازتوانی آسیب‌ دیدگان است. با شناخت بیماری ها، تشخیص، درمان و جلوگیری از بروز آن‌ ها به انجام می‌رسد. دانش پزشکی بر روی طیف وسیعی از رشته‌ ها شامل از فیزیک و زیست‌ شناسی تا علوم اجتماعی، مهندسی و علوم انسانی بنا شده‌ است. برای درمان در خارج از کشور باید ویزای آن را دریافت کنید. ویزای پزشکی و درمانی، یک ویزا کوتاه مدت است که به شما اجازه می دهد تا 90 روز برای انجام معالجات پزشکی در کشور مقصد اقامت داشته باشید. ویزای پزشکی به اسم ویزای درمانی نیز شناخته می شود.

شرایط اخذ ویزای پزشکی

ویزای پزشکی، به این گروه از بیماران تعلق می گیرد:

شرایط

1

بیماری‌ها و تومور‌های سرطانی که امکان درمان آن‌ها وجود داشته باشد

2

تومورهای مغزی، نخاعی یا ستون فقرات

3

تومورهای ثانویه (متاستاز)

4

تومورهای بدخیم مانند تومور کبد و ریه که در مراحل اولیه هستند

5

تومورهای چشمی، گوش، کلیه، پانکراس، شش، پروستات، لنفوم هوچکین، سینه، مغز و استخوان، رحم، تخمدان و…

6

جراحی‌های پیوندی و تعویضی مانند تعویض مفصل، لگن، زانو و…

 

روش درخواست ویزای پزشکی

 

ویزای پزشکی

ویزای پزشکی

اولین کار برای شما این است که باید یک مجوز از شورای عالی پزشکی دریافت کنید پس از دريافت مجوز شوراي عالي پزشکي به اداره امور اجتماعي مراجعه کنید و مدارک زير را جهت تعيين وقت ملاقات در کشور مورد نظر ارائه مي نمايید.

  • اصل مجوز شوراي عالي پزشکي
  • برگ تکميل شده مشخصات بيمار متقاضي اعزام به خارج از کشور (نمونه شماره 4)
  • يک نسخه اصل گزارش ها، آزمايشات و اوراق پزشکي، راديولژي و … بيمار

 

پس از دريافت مدارک بالا، این مراحل جهت تعيين وقت ملاقات بيمار با پزشک متخصص و کسب اطلاعات لازم حول ميزان موفقيت درمان، نوع و طول درمان و هزينه هاي مربوط به بستري شدن در بيمارستان و انجام اعمال جراحي به نمايندگي انجام می شود.

استعلام هزينه درمان

مسئول امور اجتماعي نمايندگي ايران در خارج از کشور پس از وصول درخواست اداره امور اجتماعي، اطلاعات مربوط به بيمار را طي نامه اي به پزشک متخصص اعلام تا ضمن استعلام هزينه درمان و درصد موفقيت معالجه، نسبت به اخذ اولين وقت ممکن اقدام و نتيجه را به اداره امور اجتماعي منعکس مي نمايد.

حمایت سفارت

پس از اطلاع شما از وقت تعيين شده و رفتن به کشور محل درمان، نمايندگي جمهوري اسلامي ايران در حد امکان جهت تهيه محل اقامت، حضور شما در بيمارستان و معرفي مترجم به شما به عنوان بیمار به شما کمک می کنند.

در صورتي که بر اساس اعلام کتبي پزشک معالج، شما به عنوان بیمار  نياز به ارز بيشتري براي ادامه درمان داشته باشید، همراه تان باید مدارک و مستندات لازم را به نمايندگي جمهوري اسلامي ايران ارائه داده تا مراتب را به اداره امور اجتماعي منعکس نمايد. اداره مربوطه پس از دريافت درخواست نمايندگي، در اسرع وقت نسبت به صدور گواهي لازم و تحويل آن به بستگان شما در ايران اقدامات لازم را انجام دهند.

تخصيص ارز مورد نياز

بستگان شما بلافاصله پس از دريافت گواهي صادره باید به شوراي عالي پزشکي مراجعه و اقدامات لازم براي تخصيص ارز مورد نياز و اعلام نتيجه به اداره امور اجتماعي را انجام دهند.

لازم است بدانید نمايندگي هاي جمهوري اسلامي ايران در خارج از کشور نمي توانند هيچ گونه هزينه اي براي بيمار يا همراه وي پرداخت يا تعهد نمايند.

پس از پايان معالجات، شما به عنوان بيمار و يا همراه تان بايد به بخش کنسولي نمايندگي جمهوري اسلامي ايران مستقر در کشور محل درمان تان مراجعه و ضمن ارايه اوراق و مدارک مربوط به معالجه و هزينه هاي انجام شده، درخواست تاييد آنها را نمايید.

مدارک مورد نیاز اخذ ویزای پزشکی

 

ویزای پزشکی

ویزای پزشکی

مدارک مورد نیاز اخذ ویزای پزشکی به شرح زیر است:

  • مدارک شناسایی شامل گذرنامه دارای اعتبار، شناسنامه و…
  • دعوت‌‌نامه پزشک یا بیمارستان
  • مدارک مالی دال بر تأمین هزینه‌ های درمان
  • بیمه‌ مسافرتی
  • فرم درخواست
  • گواهی پزشک معالج مبنی بر نوع بیماری

شرایط تمدید ویزای پزشکی

مدت ویزای درمانی در کشورها محدود است، ولی امکان تمدید آن بسته به نظر پزشک معالج شما بستگی دارد. در صورتی‌ كه پزشک یا متخصص معالج شما تشخیص دهد كه دوره درمان تان تمام نشده و هنوز نياز به مراقبت و ادامه درمان را دارید.

در این صورت می توانید نسبت به تمدید ویزای پزشكی اقدام کنید در اینصورت باید نام پزشک یا متخصص معالج، قبض‌ های پرداختی، زمان شروع درمان و نوع پیشرفت در درمان و مدارک مالی را كه استطاعت شما به عنوان بیمار را نشان می دهد، جهت تمدید ویزا ارائه دهید.

در پایان

برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید همه روزه از ساعات 9 الی 17 با موسسه حقوقی آوات تماس گرفته و با وکلای مجرب ما مشاوره شوید. همچنین می توانید فرم ارزیابی مهاجرتی ما را پر کنید و از طریق آن مشاوران ما تمام شرایط شما را بررسی کرده و با شما تماس می گیرند و راه کارهای لازم را به شما عزیزان بیان می کنند.

 

سوال های متداول

1.چه کشورهایی بیشترین پذیرش ویزای درمانی را دارند؟

  • کشورهایی همچون آلمان, انگلیس و سوئد پر طرفدارترین کشورها برای این نوع ویزا هستند.

2.ویزای درمانی آلمان را باید ار کجا درخواست دهیم؟

  • برای درخواست ویزای پزشکی کشور آلمان باید به سفارت آلمان, کنسولگری آلمان و یا مرکز صدور ویزا که از طرف سفارت آلمان انجام میشود, مراجعه کنید.

3.چه زمانی بهترین فرصت برای درخواست ویزای درمانی است؟

  • حداقل باید سه هفته قبل از سفر برای درخواست این ویزا اپلای کنید.

4.چه مدت طول میکشد تا ویزای درمانی از طرف سفارت صادر شود؟

  • مدت زمانی که باید برای دریافت این ویزا در نظر گرفت چیزی حدود 10 تا 15 روز است.

5.امکان تمدید ویزای درمانی وجود دارد؟

  • تنها در صورتی که در مدت زمان تعیین شده درمان شما کامل نشده باشد و امکان درمان در کشور شما وجود نداشته باشد میتوانید این ویزا را تمدید کنید.

6.هزینه ی دریافت ویزای پزشکی چه میزان است؟

  • هزینه ی دریافت ویزای پزشکی مانند سایر ویزاهای کوتاه مدت حدود 60 یورو است که در سفارت دریافت میشود.

7.مراکز درمانی سوئد بهتر است یا آلمان؟

  • هر دو کشور مقصد بسیاری از افراد برای درمان هستند اما هزینه های درمان در  سوئد بسیار کمتر است و برخی خدمات برای افراد زیر 18 سال رایگان است.
4.3/5 - (3 امتیاز)

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *