کانادا

مهاجرت به نیوفاندلند

مهاجرت به نیوفاندلند

استان نیوفاندلند و لابرادور یکی از استان های کشور کانادا است که بخش نیوفاندلند آن جزیره ای در اقیانوس اطلس است. این استان شرقی ترین استان کانادا بوده و جمعیت آن در حال حاضر پانصد هزار نفر است. سنت جان مرکز این استان و همین طور تجاری ترین شهر آن است که جمعیتی برابر با 177 هزار نفر را در خود جای داده است. صنایع نفت و گاز، صنایع دریایی، شیلات، معادن، ارتباطات و هوافضا از جمله صنایعی هستند که همواره افرادی را از کشورهای مختلف برای راه اندازی کسب و کار به کانادا می کشاند. مهاجرت از طریق یکی از اعضای خانواده که به مدت یک سال ساکن نیوفاندلند بوده باشد هم یکی دیگر از راه های مهاجرت به کانادا از طریق این استان است. به طور کلی برای مهاجرت به نیوفاندلند سه روش اصلی وجود دارد. درادامه این سه روش را توضیح خواهیم داد.

روش های مهاجرت به نیوفاندلند

مهاجرت به نیوفاندلند

مهاجرت به نیوفاندلند

مهاجرت به نیوفاندلند از طریق کارآفرینی

این روش برای افرادی که قصد سرمایه گذاری و راه اندازی یک کسب و کار در کانادا را دارند بسیار مناسب می باشد. چرا که دولت کانادا به این افراد وامی تا سقف 500 هزار دلار کانادا و با بهره ی بسیار اندک اعطا می کند.

البته برای برخورداری از این مزایا لازم است که شخص متقاضی حداقل نیمی از سرمایه ای که برای راه اندازی کسب و کارش لازم است را بتواند خودش پرداخت کند.

به این ترتیب فرد درخواست خود را به اداره نوآوری، کسب و کار و توسعه ی روستایی ابلاغ می کند. این درخواست باید بتواند امکان ایجاد شغل برای حداقل ده نفر را به طور دائم فراهم کند. حداقل سرمایه برای ایجاد این مشاغل سیصد هزار دلار است.

همچنین فرد باید اثبات کند که کسب و کار آینده ی او به طور کلی توانایی درآمدزایی به میزان حداقل سالیانه پانصد هزار دلار را دارد.

مهاجرت به نیوفاندلند از طریق کارگر ماهر

این روش در صورتی موفقیت آمیز خواهد بود که شخص متقاضی یک دعوتنامه ی قطعی کاری از یک کارفرما در این استان داشته باشد و البته شخص کارفرما هم نیاز واجب به تخصص شخص متقاضی داشته باشد. همچنین درخواست کاری که از سوی کارفرما داده می شود می بایست تمام وقت باشد. علاوه بر آن شخص متقاضی می بایست دارای اجازه ی کار در کانادا باشد و یا لااقل حق درخواست برای اجازه ی کار در این کشور را داشته باشد.

مهاجرت به نیوفاندلند از طریق تحصیلات تکمیلی

این روش یکی از روش های بسیار مرسوم در بین مهاجرانی است که اخیرا از یکی از دانشگاه های کانادا فارغ التحصیل شده اند و یا حداقل نیمی از تحصیلاتشان در کانادا را تکمیل کرده اند و دارای یک پیشنهاد کاری از طرف یک کارفرما هستند.

تحصیل در کانادا با مدرک دیپلم

یکی از بزرگ‌ترین دغدغه‌های متقاضیان تحصیل در کانادا این می‌باشد، که آیا می‌توانند با مدرک دیپلم برای ادامه تحصیل اقدام نمایند یا خیر؟ برای این دسته از افراد باید عرض نماییم که با داشتن مدرک دیپلم شرایط ادامه تحصیل در خارج از کشور کمی دشوار می‌باشد. چرا که نمی‌توانید کشورهای مختلفی را برای ادامه تحصیل کاندید نمایید، چرا که برخی از کشورها برای متقاضیان ادامه تحصیل شرایط را اخذ نموده‌اند یکی از آن‌ها داشتن حداقل مدرک لیسانس می‌باشد.

تحصیل در کانادا با مدرک دیپلم امکان‌پذیر می‌باشد. اگر سن فرد زیر 21 سال باشد و مدرک دیپلم را اخذ نموده باشد می‌تواند. برای ادامه تحصیل در کشور مذکور به راحتی اقدام نماید، در واقع می‌توان به این نکته اشاره کرد. افرادی که دارای مدرک دیپلم می‌باشند می‌توانند برای ادامه تحصیل به کشورهای انگلیسی زبان مراجعه نمایند. تا بتوانند به راحتی پذیرش را برای دانشگاه مورد نظر خود دریافت نمایند.

شهریه دانشگاه‌ در کانادا

شهریه دانشگاه برای دانشجویان بین‌الملی مبلغی بین 12 هزار الی 20 هزار دلار در سال یا 1000 الی 1700 دلار در ماه است که این هزینه بستگی به دانشگاه مورد نظر فرد دارد. شهریه دانشگاه در استان کبک برای دانشجویان بین‌المللی مبلغی در حدود 1000 الی 3000 دلار در سال یا 80 تا 250 در ماه است. هزینه زندگی در کانادا مبلغی بین 1000 تا 2000 دلار است که مطابق استان و شهری که فرد برای اقامت در نظر دارد، ممکن است این هزینه متفاوت باشد. در برخی استان‌های کانادا، هزینه دانشجو در حدود 800 تا 1500 دلار در کشور کانادا متغیر بوده است.

این افراد به شرطی که بتوانند مهارت های زبانی خود به یکی از زبان های انگلیسی و یا فرانسوی را نیز به اثبات برسانند می توانند از این طریق به نیوفاندلند مهاجرت کنند. همچنین این افراد باید ثابت کنند که قصد دارند به طور دائم در نیوفاندلند و لابرادور اقامت کنند.

فرد متقاضی باید ویزای کار کانادا را داشته باشد و بتواند ثابت کند که دارایی لازم برای تامین مخارج خود را دارد.

مخارج زندگی و تحصیل در نیوفاندلند

از آن جایی که اقتصاد اصلی استان نیوفاندلند بر پایه ی شغل سنتی ماهیگیری قرار داشته است و امروزه این فرصت های شغلی کمتر درامدزا هستند. تعدادی از افراد بیکار شده اند و در نتیجه نرخ بیکاری در این استان نسبت به مناطق دیگر کانادا کمی بیشتر است. همچنین متوسط درامد در نیوفاندلند 34500 دلار کانادا است که باز هم کمتر از بسیاری از مناطق کانادا است.

با این حال پایین بودن قیمت اجاره و خرید ملک مسکونی نیز باعث می شود افرادی که در یکی از حوزه های صنعتی مشغول به کار هستند، بتوانند زندگی نسبتا خوبی را داشته باشند.

مهاجرت به نیوفاندلند

مهاجرت به نیوفاندلند

علی رغم تمام این توضیحات، دولت نیوفاندلند و لابرادور کاهش ده درصدی نیروی کار را تا سال 2025 برای این استان پیش بینی می کند. همین امر باعث شده این استان از به کارگیری نیروی متخصص در زمینه های مختلف و از کشورهای دیگر استقبال کند.

به طوری که تعداد مهاجران به نیوفاندلند در سال 2007، تنها 546 نفر بوده است اما در 2015 به 1122 نفر رسیده است. دلیل عمده ی حمایت از مهاجران به کانادا توسط مسئولان این استان، ایجاد کسب و کارهای تازه و فرصت های شغلی جدید در نیوفاندلند بوده است.

به طور کلی تحصیل در نیوفاندلند و لابرادور نیز مانند بقیه مناطق کانادا از مهدکودک تا پایان دوره ی دبیرستان رایگان می باشد. همچنین برنامه های کارورزی و کارآموزی در حین تحصیل نیز توسط دولت مورد حمایت مالی قرار می گیرند.

دانشگاه نیوفاندلند و کالج آتلانتیک شمالی موسسات آموزشی دولتی هستند که شهریه آن ها بسیار پایین تر از اغلب دانشگاه های کانادا یعنی 2600 دلار کانادا در سال می باشد. همچنین این استان دارای 27 کالج  خصوصی برای آموزش مهارت های تئوری و فنی است.

مقاله پیشنهادی: مهاجرت استانی به کانادا

فرهنگ مردم

از آن جایی که استان نیوفاندلند و لابرادور آخرین استانی بود که از مستعمری بریتانیا خارج شده و به کنفدراسیون کانادا ملحق شد. مردم این استان همچنان دارای ویژگی های فرهنگی خاص خود هستند، که آن را متعلق به همین منطقه از کانادا می دانند.

به عنوان مثال ماهیگیری نه تنها از سالیان دراز شغل اصلی مردم محسوب می شده است. بلکه در فرهنگ آن ها و به عنوان یک تفریح همه گیر نیز وجود دارد. به طور کلی مردم این استان به مهمان نوازی در میان کانادایی ها معروف هستند و فرهنگ مهاجر پذیری در میان آن ها بسیار رو به رشد است.

در نهایت می توان گفت مهاجرت به نیوفاندلند و لابرادور یکی از روش های بسیار خوب برای شروع یک کسب و کار و زندگی جدید در منطقه ای از کانادا است، که هنوز جمعیت کمی داشته و نیاز زیادی به نیروی کار جوان و متخصص و همین طور سرمایه گذاران خارجی دارد.

حمایت های این استان برای جذب هرچه بیشتر افراد مهاجر به این استان برای رونق بخشیدن به کسب و کار و ایجاد فرصت های شغلی بیشتر. رو به افزایش است و شاهد آن روند افزایشی تعداد مهاجران ساکن در این استان می باشد.

در پایان

برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید همه روزه از ساعات 9 الی 17 با موسسه حقوقی آوات تماس گرفته و با وکلای مجرب ما مشاوره شوید. همچنین می توانید فرم ارزیابی مهاجرتی ما را پر کنید و از طریق آن مشاوران ما تمام شرایط شما را بررسی کرده و با شما تماس می گیرند و راه کارهای لازم را به شما عزیزان بیان می کنند.

 

سوال های متداول

1. برنامه های استانی چه مدت زمانی را برای تایید نیاز دارند؟

  • مدت زمان بررسی برای برنامه های استانی گاهی تا 16 ماه به طول می انجامد که مدت زیادی است.

2. در برنامه های استانی امکان همراه کردن خانواده برای مهاجر وجود دارد؟

  • . افراد متاهل که دارای شرایط پذیرش هستند میتوانند فرزندان زیر سن قانونی خود و همسر خود را به همراه ببرند.

3. چرا تحصیل در کانادا در بین دانشجویان پر طرفدار است؟

  • اولین پاسخی که در این مورد این است که جایگاه علمی مراکز آموزشی کانادا بسیار بالا است. زیرا تعداد زیادی از دانشگاه های کانادا در ردیف صد دانشگاه برتر دنیا قرار دارند.

4. برای سرمایه گذاری در کانادا شرایط سنی خاصی وجود دارد؟

  • از جمله مواردی که در امتیاز بندی لحاظ می شود. شرایط سنی است که برای هر استان این کشور متفاوت خواهد بود.

5. بعد از چه مدت پس از مهاجرت می توان اقامت دائم کانادا را دریافت کرد؟

  • با توجه به روش مهاجرتی که انتخاب می کنید این مدت بیت 3 تا 5 سال طول خواهد کشید که پس از این مدت می توانید اقامت و پاسپورت این کشور را دریافت کنید.

6. بدون مدرک زبان چگونه می توان برای مقطع کارشناسی در کانادا تحصیل کرد؟

  • اگر مدرک آیلتس ندارید می توانید از دانشگاه موردنظر پذیرش بگیرید، اما مشروط بر اینکه ابتدا حدود یک یا دو ترم دوره های زبان دانشگاه را بگذرانید.

7. هزینه ی لازم حق اقامت برای هر فرد چه میزان است؟

  • برای حق اقامت هر فرد چیزی حدود 500 دلار نیاز است.

8. PNP چیست؟

  • برنامه ی کاندید استانی کانادا PNP است که طبق این برنامه هر استان کشور کانادا اجازه دارد نیرو های مورد نیازش را به طور مستقیم تامین کند.
4.7/5 - (4 امتیاز)

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *