اتریش, پناهندگی

مهاجرت غیرقانونی به اتریش

مهاجرت غیرقانونی به اتریش

طبیعتا مهاجرت به کشور اتریش دارای انتخاب مسیرهای گوناگونی است که مهاجرت غیرقانونی به اتریش یکی‌از راه‌های خطرناک و ریسک‌پذیری است که به فکر برخی افراد خطور می‌کند. ازدیگر راه‌های مهاجرت قانونی به کشور اتریش دریافت ویزای کار، ویزای تحصیلی، سرمایه‌گذاری و غیره است که هریک دارای مراحل قانونی مختص به خود هستند، اما مهاجرت غیرقانونی به اتریش از راه قاچاق و پناهندگی بسیار خطرناک و مصیبت‌‌آور است. در رابطه با مشخصات کشور اتریش بایستی اشاره کنیم که وین، پایتخت اتریش به عنوان پُرامنیت‌ترین شهر جهان شناخته شده است.

زبان رسمی کشور اتریش آلمانی بوده و مهاجرین بایستی کم و بیش با زبان آلمانی آشنایی داشته باشند. اتریش ازجمله کشورهایی است که دارای بالاترین سطح درآمدسرانه را شامل می‌شود. پرسش‌های بسیاری در رابطه با مهاجرت غیرقانونی به اتریش و کشورهای اروپایی و ورود به کشور‌های عضو پیمان شینگن ازسوی برخی افراد به عمل می‌آید که نه تنها مهاجرت از طریق قاچاق پیشنهاد نمی‌شود بلکه خطراتی را نیز در پی دارد. کشور اتریش عضو کشورهای اتحادیه اروپا و شینگن است. مهاجرت غیرقانونی به اتریش درواقع همان مسیر و فرایند پناهندگی است که درواقع بصورت فرار از مملکت تلقی می‌شود. همچنین پروسه پناهندگی ازطریق مهاجرت قاچاقی به کشورهای اروپایی ازجمله پیچیده‌ترین راه‌هایی است که سختی‌ها و مشکلاتی را برای شخص مهاجر به همراه خواهد داشت.

لازم به ذکر است که اگرچنانچه شخص از داشتن مدارک و دلایل معتبر مهاجرت خود به عنوان پناهنده برخوردار نباشد، معمولا طبق قوانین جدید میان کشورهای عضو اتحادیه اروپایی، فرد را به کشور مبداء بازمی‌گردانند. اغلب افراد پناهنده به کشورهای عضو پیمان شینگن، از کشورهای ایتالیا، یونان و کشور‌های آسیایی هستند که با توجه به بررسی مدارک درصورت عدم تائید، به کشور مبداء خودشان بازگرداننده می‌شوند. باتوجه به شرح کوتاهی از مهاجرت غیرقانونی به اتریش، پیشنهاد سازمان مهاجرتی آوات، انتخاب مسیرهای قانونی مانند مهاجرت از طریق کار، ویزای تحصیلی، ثبت شرکت، سرمایه‌گذاری و سایر موارد جهت مهاجرت افراد به کشورهای اروپایی می‌باشد. به دلیل آنکه مسیرهای قانونی به‌طبع از اطمینان بیشتری جهت اقامت و اسکان در کشورهای عضو پیمان شینگن برخوردار هستند

مراحل مرتبط با پناهندگی و چگونگی مهاجرت غیرقانونی به اتریش که ازسوی قاچاقچیان انجام می‌شود؛

قاچاقچیانی که مسیرهای قاچاقی ورود پیدا کردن به خاک کشورهای عضو اتحادیه اروپایی را به مهاجران نشان می‌دهند، روش‌های متفاوت و بسیار ریسک‌پذیر را جهت مهاجرت ازطریق پناهندگی و فرار از خاک کشور به آن‌ها معرفی می‌کنند که به قرار زیر است.

پاسپورت جعلی

قاچاقچی برای فرد مهاجر، پاسپورت جعلی تهیه و آماده می‌کند. بدین ترتیب با استفاده از مشخصات فرضا یک فرد اسپانیایی یا فرانسوی برای متقاضی پاسپورتی را آماده می‌کنند که بتواند وارد فرودگاه کشور مقصد شود. برخی افراد بر این باورند که به دلیل عدم دسترسی به بانک اطلاعاتی پاسپورت کشورهای متفاوت، سفارت قادر به تشخیص پاسپورت اصل با جعل نیست اما قوانین جدید حاکم بر کنسولگری‌ها به راحتی پی به جعلی بودن پاسپورت خواهند برد و اگر چنانچه پی به جعلی بودن پاسپورت برده شود، جریمه‌هایی را فرد بایستی بپذیرد.

از جمله این جریمه‌ها آن است که فرد برای همیشه از خروج کشور مبداء به کشورهای دیگر ممنوع می‌شود. ممنوع الخروج بودن، تشکیل پرونده جهت جعل مدارک و اسناد، حبس و جریمه‌های نقدی تنها بخش کوچکی از تبعات مهاجرت بصورت قاچاقی است. فرایند مهاجرت بصورت قاچاق بدین‌ صورت است که متقاضی تمامی شناسه‌های خود را از کنسولگری اتریش مخفی نگاه می‌دارد، خود را پلیس معرفی کرده و درنهایت درخواست پناهندگی خود را اعلام می‌دارد. ویزای جعلی نیز برای مهاجرت غیرقانونی به اتریش، پروسه‌ای مانند: پاسپورت جعلی داشته و به همین طریق آماده و آن هم پیگردهای قانونی خود را به همراه خواهد داشت.

مدارک جعلی

جهت ورود به کشورهای عضو اتحادیه اروپا و مهاجرت غیرقانونی به اتریش ازطریق اخذ ویزای توریستی، نیاز به مدارکی ازجمله گردش حساب بانکی، مدارک شغلی، فیش حقوقی، سوابق بیمه و سایر موارد است که بصورت جعلی برای متقاضی آماده می‌شود. بدین ترتیب شخص ازطریق دریافت ویزای توریستی وارد کشور مقصد شده و پس از آن درخواست پناهندگی می‌دهد. لازم به ذکر است که در رابطه با مدارک جعلی اگر چنانچه سفارت باتوجه به قوانین خود پی به مدارک جعلی ببرد حتی آن کسی که برای سفر توریستی شما دعوتنامه فرستاده است نیز دچار گرفتاری‌هایی خواهد شد و ازسوی کنسولگری اتریش واقع در کشور اتریش بازخواست و حتی تبعاتی مانند: جریمه نقدی و ممنوعیت از استفاده برخی تسهیلات کشور را خواهد داشت.

سفر به مقصد از راه های خطرناک

در این مرحله قاچاقچی جهت مهاجرت غیرقانونی به اتریش، به شما مسیرهای ورود و دسترسی به خاک کشور مقصد را معرفی می‌کند که از این طریق نوع پناهندگی شما مورد قبول کشور مقصد واقع شود و به این باور برسند که شما نمی‌توانستید از راه‌های قانونی کشورتان را ترک کرده و احساس عدم امنیت در کشور خودتان می‌کنید و یا تحت تعقیب و پیگرد قانونی هستید. بدین ترتیب مسیر‌های ورود به کشور مقصد از راه فرودگاه انجام نشده و اغلب گذر از مسیرهای زمینی و یا دریایی سخت و دشوار است. مسیرهای زمینی و دریایی طاقت‌فرسا، نبود تسهیلات بهداشتی و درمانی، شرایط دشوار اقلیمی همه باعث به خطر افتادن جان بسیاری از کسانی می‌شود که قصد خروج غیرقانونی را از کشور دارند و حتی بسیاری از آنان جان خود را از دست می‌دهند.

در زمان مصاحبه از پناهجویان یکی‌از سوالات مهمی که از پناهجویان می‌شود آن است که از چه طریق وارد خاک اتریش شده‌اید. بدین‌جهت با انتخاب مسیرهای دریایی و زمینی، هیچگونه اطلاعاتی نیز در رابطه با متقاضی در هیچگونه سیستم اطلاعاتی بانکی درج نخواهد شد. پس از ورود متقاضی به خاک اتریش، فرد درخواست پناهندگی داده و بررسی‌های قانونی بر او انجام می‌شود. لازم به ذکر است که اینگونه انتخاب بسیار پیچیده و خطرناک بوده، اغلب انتخاب کسانی است که در کشورشان با جنگ و خونریزی مواجه هستند.

بیانیه وزیر مهاجرت اتریش در رابطه با مهاجرت غیرقانونی به اتریش

گفتنی است که وزیر مهاجرت اتریش در سال 2017 بیانیه‌ای را در ارتباط با مهاجرت غیرقانونی به اتریش و متوقف کردن پذیرش پناهجویان اعلام کرد که بدین نحو از افزایش مهاجرت به اتریش جلوگیری به عمل آورد. هربرت کیکل، در بیانیه مذکور عنوان کرد که بایستی هرچه سریعتر نسبت به اخراج پناهندگانی که درخواست آنان با عدم تائید مواجه شده است، اعمال نمایند. بیانیه مذکور او بر پایه افزایش میزان جرم و جرایم سیزده درصدی نسبت با سال 2016 بوده است. بدین جهت درصدد اعمال سختگیرانه نسبت به ورود پناهندگان به کشوری مانند اتریش برآمدند. ازسوی دیگر هربرت کیکل عنوان کرد که حتی بایستی تمامی مکالمات تلفنی مهاجرانی که درخواست اقامت‌شان مورد تائید واقع شده است، نیز تحت کنترل واقع شود تا از این طریق از میزان جنایت در کشور خودداری کنند.

بطور کلی افراد مهاجری که به عنوان پناهجو وارد کشوری می‌شوند، تمامی ارتباطات، مکالمات و فعالیت‌های انان در شبکه‌های مجازی و نظایر آن‌ها پیگیری و تحت کنترل قرار می‌گیرند. راه و مسیر قاچاق و مهاجرت غیرقانونی به اتریش نه تنها موفقیت‌آمیز نبوده بلکه همانطور که از پیش عنوان شد، جریمه نقدی، حبس ابد و ممنوع الخروج بودن همیشگی فرد را از کشور مبداء به دنبال خواهد داشت. درنتیجه باتوجه به پروسه دشوار قبولی درخواست پناهندگی و ورود قاچاقی به کشور اتریش اکیدا توصیه نمی‌شود.

در پایان

شما عزیزان می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر همه روزه از ساعت 9 الی 17 با موسسه مهاجرتی آوات تماس حاصل فرمایید و با وکلای مجرب ما مشاوره شوید همچنین شما می توانیدفرم ارزیابی ما را پر کرده و از طریق آن مشاوران ما شرایط شما را بررسی می کنند و برای ارائه مشاوره با شما تماس خواهند گرفت.

به این نوشته امتیاز بدهید post

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *