آلمان

روادید سفارت آلمان

روادید سفارت آلمان

برای دانستن شرایطی روادید آلمان اول باید با تعریف کلمه روادید آشنا شوید. روادیدچیست؟ روادید یا ویزا (به انگلیسی: Visa)، گواهی است که نشان می‌دهد دارنده آن اجازه گذر از، یا ورود به یک کشور را دارد.

روادید معمولاً دارای محدودیت‌هایی برای افراد خارجی است که به خاک یک کشور وارد می‌شوند؛ این محدودیت‌ها شامل زمان ماندن، شمار رفت‌وآمد به خاک آن کشور یا حق کار در کشور مورد نظر است. روادید بیش‌تر به اجازه ورود به یک کشور مربوط می‌شود.

در برخی از کشورها، روادید با اجازه‌نامه رسمی ماندن و اقامت در آن‌ها متفاوت است. در هر مورد، روادید توسط افسر مهاجرت در هنگام ورود تأیید می‌شود و در هر زمان می‌تواند لغو شود. معمولاً روادید به صورت برچسب یا مُهر بر روی کاغذهای مربوطه در گذرنامه اشخاص، چسبانده یا زده می‌شود.

روادید حرکت آزاد

در این حالت هر شهروند کشور مبدأ می‌تواند در کشور مقصد اقامت، کار و تحصیل کند و تفاوتی بین شهروندان دو کشور نیست. برای نمونه می‌توان به کشورهای عربی خلیج فارس اشاره کرد. شهروندان هریک از کشورهای امارات متحده عربی، بحرین، عربستان سعودی، کویت، عمان و قطر می‌توانند در هریک از این کشورها، کار، تجارت یا سفر کنند.

لغو روادید

دراین حالت، افراد اغلب برای سفر کوتاه مدت نیازی به روادید ندارند، اما برای کار و تحصیل باید درخواست روادید کنند.در این حالت، صدور روادید کاری معمولاً فرایند ساده‌ای است و چون شهروندان حق رفت‌ و آمد دارند تنها به دلایلی همچون مالیات، روادید کاری لازم است. به طور مثال: شهروندان امارات متحد عربی بدون نیاز به روادید می‌توانند به همه کشورهای اروپایی سفر کنند.

روادید مقصد

این نوع روادید بیشتر برای روادیدی کوتاه مدت است و هنگام ورود مسافر به مقصد، روادید صادر می‌شود. تفاوت آن با لغو روادید در این است که کشور مقصد همچنان حق عدم صدور روادید را برای خود محفوظ نگه می‌دارد. همچنین بیشتر اوقات باید برای صدور روادید پول پرداخت.
و نوع دیگری روادید نیز وجود دارد که در این حالت هرکس که قصد سفر به کشور دیگری دارد باید از قبل با مراجعه به نمایندگی دیپلماتیک کشور مقصد، درخواست روادید بدهد که تصمیمی وقت‌گیر است وحتی ممکن است روادید را تحویل نگیرید.

در این روش، گاهی ممکن است مدارکی از وضعیت شغلی، تمکن مالی و برای روادیدی تحصیلی مدارک دانشگاهی ارائه کنید. این مدارک باید ترجمه شده باشند که خود هزینه بر است.

چگونه درخواست روادید دهیم؟

شما با مراجعه مستقیم به سفارت، پر کردن فرم های مربوط و تقاضای ویزا می توانید اقدام کنید، درخواست ویزا از طریق آژانس ها و شرکت های واسطه گرفتن ویزای کشورهایی مثل امارات و سنگاپور فقط از این روش امکان پذیر است.

از روش درخواست ویزا به صورت آنلاین نیز می توانید اقدام کنید و ویزای کشورهایی مثل: استرالیا، نیوزلند فقط که به صورت آنلاین صادر می شود را دریافت کنید.

مدارک لازم برای درخواست روادید

سفارتخانه هر کشور بر اساس قوانین جاری کشوری‌ اش برای صدور ویزا برای اتباع کشورهای دیگر مدارکی را از متقاضیان طلب می‌کنند.که این مدارک شامل:

  • گذرنامه دارای اعتبار (حداقل شش ماه)
  • تکمیل فرم تقاضا
  • مدارک مالی (پرینت گردش حساب بانکی)
  • دو یا قطعه عکس
  • مدارک شغلی (جواز کسب، گواهی اشتغال به تحصیل و…)
  • واچر هتل
  • بیمه مسافرتی

پیشنهاد می کنیم برای مطالعه ی بیشتر به مقاله ی معرفی انواع ویزا نگاهی بیندازید.

انواع روادید آلمان

روادید سفارت آلمان

روادید سفارت آلمان

با توجه اهداف مهاجرتی به آلمان، روادید آلمان در انواع مختلفی صادر می‌شود. بیشترین درخواست آن مربوط به روادید توریستی، کاری و تحصیلی می‌باشد انواع روادید شامل:

روادید توریستی آلمان

روادید توریستی این کشور با شرایط سختی اعطا می‌شود. تمکن مالی و گردش حساب تاثیر مهمی در اخذ ویزای توریستی آلمان دارد. ارائه دعوت‌نامه و تاریخچه سفری شما شانستان را برای اخذ ویزای این روادید بیشتر می‌کند که با آن شما می‌توانید 90 روز در هر 6 ماه اقامت داشته باشید.

روادید تحصیلی آلمان

لازم است که بدانید سیستم آموزشی با کیفیت بالا و دانشگاه های معتبرتری در کشور آلمان وجود دارند. برای گرفتن روادید تحصیلی آلمان شما باید دعوت نامه معتبر از سوی دانشگاه و یا یک موسسه آموزشی معتبر آن ارائه کنید. لازم است بدانید پس از اتمام مدت زمان تحصیل، شما باید خاک آلمان را ترک کنید.

روادید کاری آلمان

از الزامات شرایط اخذ ویزای کار آلمان، ارائه دعوت نامه از سوی یک شرکت و یا کارفرما می‌باشد. مدت زمان اعتبار روادید کاری آلمان، بر اساس درخواست کارفرما و تاریخ قید شده در دعوت نامه متفاوت می‌باشد.

مدارک لازم روادید آلمان

مدارک روادید آلمان، نیازی به ترجمه ندارند و شما می‌توانید اصل مدارک را در زمان وقت سفارت همراه خود ببرید. مدارک روادید آلمان شامل:

مدارک لازم

1

فرم درخواست روادید آلمان

2

پاسپورت فعلی شما به همراه کلیه ویزاها و گذرنامه های قبلی

3 رسید پرداخت هزینه درخواست ویزا
4 سند ازدواج
5 کلیه اسناد ملکی
6 گواهی اشتغال به کار
7 گواهی اشتغال به تحصیل (در صورت محصل بودن)
8 گردش حساب 3 ماه اخیر به همراه تمکن مالی
9 رزرو بلیط رفت و برگشت و واچر هتل
10 ارائه دعوت نامه معتبر

برای مهاجرت به آلمان راه های زیادی وجود دارد که شما با کسب اطلاعات در این زمینه می توانید راحت تر امر مهاجرت را انجام دهید توصیه می کنیم که حتما مقاله ای با نام راه های مهاجرت به آلمان را مطالعه بفرمایید.

شرایط اخذ روادید آلمان

روادید سفارت آلمان

روادید سفارت آلمان

کشور آلمان، به دلیل دارا بودن شرایط پناهندگی و حمایت از پناهندگان، سخت گیری زیادی در اعطای روادید دارد. در صورتی که شرایط زیر را برای آن نداشته باشید، نمی‌توانید روادید این کشور را دریافت کنید.

تمکن مالی مناسب

تمکن مالی برای دریافت روادید آلمان، حدودا بین 100 تا 250 میلیون تومان برای هر نفر می‌باشد. در صورتی که مبلغ تمکن مالی شما زیر این مبلغ باشد، درخواست روادید شما رد خواهد شد. لازم است بدانید تمکن مالی باید به یورو صادر شود و توسط شعبه صادر کننده به مهر و امضاء برسد.

گردش حساب مناسب

منظور از گردش حساب تعداد تراکنشات حساب شما در 3 ماه اخیر می‌باشد. گردش حساب، باید با نامه تمکن مالی همخوانی داشته باشد. در صورتی که تطابقی بین این دو وجود نداشته باشد و یا گردش حساب شما پائین باشد روادید شما ریجکت خواهد شد.

ارائه دعوت‌نامه

منظور از ارائه دعوت نامه، دعوت نامه ای است که از سوی اعضای خانواده، یک شرکت و یا یک نمایشگاه باشد. در متن دعوت‌نامه، باید مدت اطلاعات شخصی شما به صورت کامل، مدت زمان اقامت و محل اقامت تان ذکر شود.

تاریخچه سفری گذشته تان

اکثرا لزومی به ارائه تاریخچه سفری برای روادید آلمان نیست، اما در صورتی که ویزای شینگن و یا هر ویزای معتبر دیگری در پاسپورت خود داشته باشید، شانس شما برای اخذ روادید آلمان بیشتر خواهد شد.

هزینه روادید آلمان

هزینه درخواست روادید آلمان حدودا، 3.000.000 تومان می‌باشد. این فقط هزینه درخواست است و پرداخت کلیه هزینه های داخل سفارت، به عهده خودتان می‌باشد. در صورتی که فقط به تعیین وقت سفارت المان نیاز داشته باشید، باید مبلغ 400 هزار تومان پرداخت کنید. در صورتی که بخواهید برای درخواست روادید سفارت آلمان اقدام کنید می توانید از طریق وبسایت سفارت آلمان در تهران اطلاعات بیشتر را کسب کنید.

در پایان

برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید همه روزه از ساعات 9 الی 17 با موسسه حقوقی مهاجرتی آوات تماس گرفته و با وکلای مجرب ما مشاوره شوید. همچنین می توانید فرم ارزیابی مهاجرتی ما را پر کنید و از طریق آن مشاوران ما تمام شرایط شما را بررسی کرده و با شما تماس می گیرند و راه کارهای را به شما عزیزان بیان می کنند.

 

سوال های متداول

1. اعتبار ویزای توریستی یا مسافرتی چه مدت است؟

  • ویزای مسافرتی معمولا مدت زمان 30 و 60 روزه دارد و تا همان مدت می توانید در آن کشور بمانید و در مواقعی می توانید مدت زمان سفرتان را تمدید کنید.

2. ویزای شنگن چه کاربردی دارد؟

  • شینگن یا شنگن به 26 کشور اروپایی گفته می‌شود که قانون کنترل گذرنامه در بدو ورود را برای شهروندان این منطقه حذف کرده‌اند. در مورد بین‌الملل نیز با گرفتن ویزای هرکدام از کشورهای این منطقه، می‌توان به دیگر کشورها نیز بدون نیاز به ویزای تازه، سفر نمود. بعدها نام این منطقه به پیمان شنگن تغییر یافت. در حوزه شنگن، حرکت و مبادله هرنوع کالا، اطلاعات، پول و افراد بشرط قانونی بودن، جایز و بدون هرگونه ملاحظات گمرکی خواهد بود.

3. آیا پاسپورت آلمان، پاسپورت معتبری است؟

  • با پاسپورت کشور آلمان می توانید به بیش از 160 کشور دنیا سفر کنید، ضمن اینکه این پاسپورت از نوع شنگن است.

4. هزینه ی اخذ روادید آلمان چه میزان است؟

  • با توجه به نوع ویزای شما متفاوت است ولی باید مبلغی بین 50 تا 100 یورو در نظر بگیرید.

5. روادید یا ویزای ترانزیت چیست؟

  • مدت این روادید یا ویزا خیلی کم است و با آن می توانید از کشور موردنظرتان عبور کنید و به کشور ثالث بروید.

6. چه مدت طول می کشد تا وقت سفارت دریافت کنم؟

  • وقت سفارت آلمان با توجه به این که حجم کار بالایی دارند مدتی بیشتر از حد تصور طول خواهد کشید. از 3 ماه تا بیشتر از یک سال را باید در نظر بگیرید.

7. ویزای نوع A چه مدت اعتبار دارد؟

  • اعتبار این ویزا از یک روز تا دو روز است و برای کسانی مفید است که قصد توقف کوتاه در فرودگاه و… را دارند.

8. ویزای جاب آفر چه مدت اعتبار دارد؟

  •  اعتبار این ویزا به قرارداد شما بستگی دارد. معمولا یک ساله یا دو ساله صادر می شود و قابل تمدید است.
5/5 - (1 امتیاز)

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *