انگلستان, پناهندگی

قوانین پناهندگی در انگلستان

قوانین پناهندگی در انگلستان

پناهندگی به انگلستان یکی از روش‌های مهاجرتی است که افراد در شرایط خاص، آن را انتخاب می‌کنند. افراد باید از قوانین پناهندگی در انگلستان آگاه باشند، زیرا ناآگاهی و عدم اطلاع در این موارد می‌تواند به زیان فرد بوده و برای فرد دشواری‌هایی را ایجاد کند.

پناهندگی در انگلستان

متقاضیانی که به دنبال پناهندگی به کشور انگلستان هستند باید پس از ترک کشور خود و رسیدن به انگلستان، بتوانند دولت این کشور را متقاعد کنند که امکان بازگشت به کشور خود را به دلیل ترس از زندانی شدن ندارند. دلایلی که این افراد برای پناهندگی می‌توانند به دولت انگلستان ارائه دهند مواردی مثل مذهب و یا اعتقادات سیاسی و یا فرهنگی است.

بنابراین فردی که به دنبال پناهندگی در انگلیس است باید بعد از وارد شدن به این کشور، مطابق قوانین پناهندگی در انگلستان، درخواست خود را ارائه دهد. افرادی که به دنبال پناهندگی هستند می‌توانند خود به تنهایی و یا همراه با همسر و فرزندان زیر ۱۸سال خود، اقدام کنند. بعد از دادن درخواست پناهندگی، فرد متقاضی می‌تواند با افسر اداره مهاجرت دیدن کرده و با انجام یک مصاحبه، وضعیت خود را مشخص کند. متقاضیان بعد از مصاحبه و تشکیل پرونده، تا ۶ماه فرصت دارند تا برای درخواست پناهندگی، پاسخ دریافت کنند.

قوانین پناهندگی در انگلستان

با وارد شدن به خاک انگلستان، از فرد متقاضی اثر انگشت و عکس گرفته می‌شود و فرد می‌تواند در همان زمان، درخواست پناهندگی خود را اعلام کند. در همین زمان مصاحبه‌ای از فرد متقاضی گرفته می‌شود و وی مدارک خود را در این زمینه ارائه می‌دهد تا بتواند علت پناهنده شدن خود را ثابت کند. در این مرحله باید فرد متقاضی ریزترین شرایط خود، حتی مصرف دارو را به اطلاع مسئولان مربوطه برساند. با اعلام پناهندگی فرد، با وی طبق قوانین پناهندگی در انگلستان رفتار خواهد شد.
طبق قانون پناهندگی در انگلستان، متقاضیان نیازمند مدارکی جهت ارائه به اداره مهاجرت هستند. این مدارک شامل پاسپورت یا سند سفر، گواهی police Registeration، مدارک شناسایی مثل شناسنامه و کارت ملی، مدارک مربوط به تحصیل و سوابق تحصیلی، مدارک مربوط به ازدواج، مدارکی که روند قبولی درخواست فرد برای پناهندگی را تسریع می‌کنند می‌شود.

در این مرحله فرد باید اگر همراهی دارد به اداره مهاجرت اطلاع دهد. بعد از ارائه این مدارک و درخواست، اداره پلیس فرد متقاضی را بازداشت می‌کند و مکان‌های مشخص شده برای حضور و اقامت پناهندگان را اعلام می‌کند. مطابق قوانین پناهندگی در انگلستان، فرد نمی‌تواند بدون هماهنگی، در مجامع حضور یابد زیرا این امر با قانون مطابقت ندارد و احتمال بازداشت وی در این مورد وجود دارد.

پس از طی شدن روند غربال‌گری به فرد متقاضی کارت شناسایی پناهندگی با عنوان ARC داده می‌شود. این مورد به معنای درخواست پناهندگی بوده و اگر متقاضی کارت SAL نیاز داشته باشد به مدت ۲ماه تبدیل به کارتARC می‌شود. در طی مدت زمانی که متقاضی پرونده پناهندگی، منتظر پاسخ اداره مهاجرت است، بر اساس قانون پناهندگی در انگلستان، فرد باید ارتباط خود را با این اداره قطع نکند و در طی این مدت هر تغییری که در پرونده و شرایط وی ایجاد شد آن را در اختیار اداره مهاجرت انگلستان بگذارد. فرد متقاضی در مدتی که منتظر دریافت پاسخ از اداره مهاجرت انگلستان است حق کار در این کشور را ندارد. در این موارد استثنائاتی وجود دارد.

برای مثال اگر مدت زمان پاسخگویی به درخواست متقاضی توسط اداره مهاجرت بیشتر از ۶ماه طول بکشد، شرایط متقاضی، خاص تلقی می‌شود و ممکن است اجازه کار داشته باشد. معمولا پاسخ به درخواست متقاضی ۶ماه طول می‌کشد اما اگر فرد نیاز به تایید مدارک داشته باشد و یا اگر در مصاحبه‌های بیشتری شرکت کند و دارای سابقه کیفری بوده و تحت تعقیب قرار گیرد، ممکن است پاسخ به درخواست وی بیشتر از ۶ماه طول بکشد.

اگر درخواست پناهندگی در انگلستان، به هر دلیل، توسط مقامات انگلیسی رد شود، بر اساس قانون پناهندگی در انگلستان، فرصتی برای تجدید نظر به فرد متقاضی داده خواهد شد. در این فرصت اضافه، ممکن است از فرد توضیحاتی خواسته شود تا رای به جواز ورود پناهندگی در انگلستان داده شود. به هر روی، اگر در این فرصت مجدد نیز با درخواست پناهندگی فرد مخالفت شود، متقاضی باید کشور انگلستان را ترک کند. افرادی که ایرانی هستند و به دلایل امنیتی درخواست پناهندگی می‌دهند معمولا تقاضای آنها رد می‌شود زیرا در رده جهانی، ایران جزو کشورهای امن شناخته می‌شود. اما اگر فرد دلایلی سیاسی و مذهبی را برای پناهنده شدن خود ارائه کند، طبق قانون پناهندگی در انگلستان، تقاضای وی بررسی شده و مورد پذیرش قرار می‌گیرد.

قوانین پناهندگی انگلستان بعد از مهاجرت

در صورتی که مدارک فرد کامل باشد و مشخص شود که فرد در شرایطی است که در کشور خود با تهدید روبرو می‌شود، طبق قوانین پناهندگی در انگلستان، درخواست پناهندگی وی، تایید خواهد شد. در صورت موافقت با درخواست پناهندگی فرد به انگلستان، متقاضی می‌تواند همراه با بستگان خود به مدت ۵سال در بریتانیا اقامت کرده و بعد از ۵سال، برای اقامت دائم انگلستان اقدام کند. زمانی که با درخواست پناهندگی متقاضی موافقت شد، فرد باید مطابق قوانین پناهندگی در انگلستان، شرایط پناهندگی و مقدار هزینه خود را در نظر بگیرد.

طبق قانون، اگر فرد مورد نظر، منبع درآمدی نداشت باید به اداره مهاجرت اعلام کند زیرا در صورت نداشتن توانایی مالی برای تامین زندگی خود، باید بتواند مبلغی بابت حقوق روزانه خود دریافت کند. اگر بعد از مدتی شرایط فرد پناهنده در انگلستان تغییر کرد و توانست کار پیدا کرده و منبعی برای مخارج روزانه خود پیدا کند باید، طبق قانون پناهندگی در انگلستان، تغییر شرایط خود را به اطلاع هیئت مهاجرت کشور انگلستان برساند. زیرا در صورت کسب درآمد و داشتن پول و دریافت کمک مالی از اداره مهاجرت، مرتکب جرم شده و یک موقعیت غیرقانونی را تجربه خواهد کرد که می‌تواند پیگرد قانونی داشته باشد.

پناهندگی در انگلستان به عنوان آخرین گزینه برای مهاجرت به این کشور در نظر گرفته می‌شود. بنابراین اگر متقاضی بتواند به هر شکلی بجز پناهندگی در انگلستان به این کشور مهاجرت کند، به دنبال انتخاب راه بهتر مثل تحصیل در انگلستان و کار در انگلستان و ثبت شرکت در انگلستان باشد، زیرا بدون شک پناهندگی در انگلستان مسیری است که آسان نبوده و خطرات جانی و صرف هزینه مالی زیادی را به همراه خواهد داشت، بنابراین عدم آگاهی از قوانین پناهندگی در انگلستان می‌تواند برای فرد دردسر ساز باشد، پس بهتر است قبل از هر گونه اقدام برای پناهندگی به انگلستان، قوانین و شرایط پناهنده شدن به این کشور مورد مطالعه قرار گیرد.

در پایان

برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید همه روزه از ساعات 9 الی 17 با موسسه حقوقی آوات تماس گرفته و با وکلای مجرب ما مشاوره شوید. همچنین می توانید فرم ارزیابی مهاجرتی ما را پر کنید و از طریق آن مشاوران ما تمام شرایط شما را بررسی کرده و با شما تماس می گیرند و راه کارهای لازم را به شما عزیزان بیان می کنند.

5/5 - (1 امتیاز)

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *