استرالیا

ویزای ساب کلاس 163 استرالیا

برنامه مهارت های تجاری استرالیا که شامل ساب کلاس های 160 تا 165 است، به صاحبان مشاغل و کسب و کار، تاجران باتجربه، سرمایه گذاران و مدیران موفق این امکان را می دهد که با خانواده خود به استرالیا مهاجرت نمایند. اگرچه ویزاهای 160، 161، 162، 163، 164 و 165 که در این مجموعه قرار دارند ویزاهای موقت محسوب می شوند اما مسیری برای اقامت دائم و شهروندی استرالیا هستند. در این مطلب به ویزای 163 استرالیا پرداخته ایم و به تمامی سوالات شما در مورد این ویزا، شرایط و چگونگی اقدام برای آن، مدارک مورد نیاز و هزینه های اخذ ویزای 163 استرالیا، پاسخ داده ایم.

ویزای 163 استرالیا چه نوع ویزای است؟

ویزای 163 استرالیا که به آن State/Territory Sponsored Business Owner (Provisional) visa (subclass 163) گفته می شود، یک ویزای موقت از مجموعه ویزاهای برنامه مهارت های تجاری استرالیا Business Skills Program است که به صاحبان مشاغل و کسب و کار این فرصت را می دهد که به استرالیا مهاجرت کرده و کسب و کار خود را در این کشور راه اندازی نمایند و پیش ببرند. ویزای 163 استرالیا برای افرادی مناسب است که یک حرفه، شغل و تجارت موفق دارند و مالک آن هستند و از این طریق توانسته اند دارایی قابل توجهی را کسب نمایند. برای اخذ این ویزا نیاز است که شما بطور واقعی متعهد شود که قصد دارید تجارت خود را در استرالیا ادامه دهید و تلاش شما برای منافع اقتصادی این کشور سودمند و مفید خواهد بود.

تفاوت بین ویزای 163 استرالیا با ویزای 160 استرالیا که به آن Business Owner (Provisional) visa (subclass 160) گفته می شود و آن هم برای صاحبان مشاغل و کسب و کار صادر می شود در این است که برخلاف ویزای 160، برای اخذ ویزای 163 شما باید اسپانسر داشته باشید. در واقع توسط دولت استرالیا و یا یکی از ایالت های استرالیا مورد حمایت قرار بگیرید و آنان اسپانسر شما باشند.

نکته مهم و قابل توجه

طبق اعلام اداره مهاجرت استرالیا، در حال حاضر برنامه مهارت های تجاری استرالیا که ویزای 163 یکی از ساب کلاس های آن است، بسته شده است و امکان درخواست ویزا برای متقاضیان جدید وجود ندارد. افرادی که برای ویزای 163 استرالیا و ساب کلاس های دیگر برنامه مهارت های تجاری استرالیا، واجد شرایط هستند از این پس باید برای انواع ویزای سرمایه گذاری استرالیا اقدام نمایند زیرا ویزاهای تجاری و سرمایه گذاری استرالیا جایگزین برنامه مهارت های تجاری شده است. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد ویزای کارآفرینی و سرمایه گذاری استرالیا که دارای انواع مختلفی مانند ویزای 188 استرالیا است، به لینک زیر مراجعه نمایید.

برای آگاهی بیشتر: انواع ویزای سرمایه گذاری در استرالیا

البته ویزای 163 استرالیا همچنان برای اعضای خانواده افرادی که این ویزا را دریافت کرده اند صادر می شود و همچنین افرادی که برای این ویزا اقدام کرده بودند تا زمانی که در مورد ویزای آنان تصمیم گیری نشده است، هر زمان که بخواهند می توانند اعضای خانواده خود را به این درخواست اضافه نمایند تا ویزای 163 برای آنان صادر شود.

شرایط دریافت ویزای 163 استرالیا چیست؟

باید شرایط زیر را داشته باشید تا ویزای 163 استرالیا برای شما صادر شود:

  • نشان دهید که یک تجارت یا کسب و کار موفق دارید. شما باید صاحب این کسب و کار سودآور باشید و یا سهم زیادی در آن داشته باشید.
  • برای اینکه ثابت شود کسب و کار شما سودآور است باید درآمد سالانه یا گردش مالی سالانه آن حداقل معادل 300 هزار دلار استرالیا باشد. شما باید این درآمد را حداقل برای 2 سال از 4 سال گذشته، داشته باشد (4 سال قبل از اینکه برای ویزا اقدام کنید).
  • حداقل 4 سال تجربه مدیریتی داشته باشید و به عنوان مدیر ارشد در یک سازمان بزرگ که گردش مالی آن تقریبا معادل یک میلیون دلار استرالیا در سال است، فعالیت کرده باشید. از این طریق نشان داده می شود که شما توانایی و مهارت لازم برای راه اندازی و پیشبرد یک تجارت و کسب و کار را در استرالیا خواهید داشت.
  • دارایی شخصی و تجاری شما (یا شما و همسرتان باهم) باید حداقل 500 هزار دلار استرالیا باشد.
  • باید توسط یک مقام منطقه ای مورد تایید دولت استرالیا در یک منطقه یا ایالت مورد حمایت قرار گرفته باشید و اسپانسر شما شده باشند.
  • دولت استرالیا از شما می خواهد که در این کشور سرمایه گذاری کنید. برای مثال می توانید 300 هزار دلار استرالیا را در یکی از بانک های استرالیا به صورت سپرده قرار دهید. همچنین نیاز خواهید داشت که حداقل 100 هزار دلار استرالیا را روی تجارت و کسب و کار خود در این کشور سرمایه گذاری کنید.
  • برای اثبات اینکه سطح زبان انگلیسی شما مورد قبول vocational level است، به ارائه مدرک زبان انگلیسی که نمره آن تقریبا معادل 5 آیلتس است، نیاز خواهد بود.
  • سن شما نباید بالای 55 سال باشد.

اگر در مورد هر یک از شرایط بالا نیاز به دریافت راهنمایی و مشاوره دارید می توانید با وکلای مهاجرت و کارشناسان با تجربه در این زمینه مشورت نمایید زیرا آنان به تمام جزئیات این فرایند تسط دارند.

از طریق ویزای 163 استرالیا می توان اعضای خانواده را نیز به استرالیا برد؟

بله. این ویزا به شما این امکان را خواهد داد که با خانواده خود به استرالیا مهاجرت نمایید. اعضای خانواده شما شامل همسر و فرزندان می شود. البته توجه داشته باشید که فرزندان شما باید به خانواده وابسته باشند و زندگی مستقلی نداشته باشند. شرایط زیر برای فرزندان مشخص شده است:

  • فرزندان زیر 18 سال
  • فرزندانی 18 ساله ای که نشان داده شود توانایی کار کردن ندارند.
  • فرزندان بالای 18 سال که ازدواج نکرده باشند، نامزد و یا شریک زندگی نداشته باشند.

همانطور که توضیح داده شد، ویزای 163 استرالیا برای درخواست کنندگان جدید بسته شده است. فقط اعضای خانواده افرادی که این ویزا را دریافت کرده اند و یا برای آن اقدام کرده اند، می توانند برای این ویزا درخواست دهند.

شرایط ویزای 163 استرالیا برای اعضای خانواده چیست؟

اعضای خانواده افرادی که ویزای 163 استرالیا را دریافت کرده اند و یا برای این ویزا اقدام کرده اند اما هنوز برای ویزای آنها تصمیم گیری نشده است، می توانند برای این ویزا اقدام نمایند و به این برنامه اضافه شوند. بدین منظور مدارک زیر نیاز است:

  • مدارک شناسایی مانند پاسپورت، شناسنامه و کارت ملی
  • مدارکی که رابطه خانوادگی را نشان دهد مانند سند ازدواج و شناسنامه فرزندان
  • آزمایشات و چکاپ های پزشکی برای تایید سلامت جسمی
  • مدارکی برای تایید شخصیت و ویژگی های شخصیتی مثبت و مناسب. مانند ارائه مدرک عدم سوء پیشینه و تکمیل فرم 80 که برای ارزیابی ویژگی های شخصیتی افراد است.
  • مدرک زبان انگلیسی معادل نمره 4.5 آیلتس
  • تکمیل فرم 47BT برای ارائه درخواست ویزای 161 استرالیا
  • نباید به دولت استرالیا هیچ بدهی مالی معوقه ای داشته باشید.

اعتبار ویزای 163 استرالیا چقدر است؟

ویزای 163 استرالیا یک ویزای موقت است و مدت اعتبار آن 4 سال است. اما این ویزا راهی برای اقامت دائم شما در استرالیا محسوب می شود. در واقع شما بعد از اخذ ویزای 163، وارد خاک استرالیا خواهید شد و طبق تعهداتتان کسب و کار خود را در این کشور راه اندازی می کنید و آن را پیش می برید. بعد از 2 سال این امکان برای شما فراهم است که از طریق یکی از ویزای های 890 تا 892 برای اقامت دائم استرالیا و شهورندی این کشور اقدام نمایید و چون فرایند صدور ویزاهای 890 تا 892 حدود 2 سال زمان خواهد برد، در نهایت بعد از اتمام 4 ساله اعتبار ویزای 163، شما اقامت دائم استرالیا را خواهید داشت.

جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد ویزاهای 890 تا 892 می توانید به لینک های زیر مراجعه نمایید:

برای دریافت آگاهی بیشتر: ویزای های اقامت دائم با ساب کلاس 890، 891 و 892

مزایای ویزای 163 استرالیا چیست؟

شما از طریق ویزای 163 می توانید از امکانات زیر بهرمند شوید:

  • به استرالیا مهاجرت کرده و در این کشور درس بخوانید و کار کنید.
  • کسب و کار خود را در استرالیا راه اندازی کرده و پیشرفت کنید و ایالت یا منطقه ای از استرالیا که در آن زندگی می کنید حامی و اسپانسر شما هستند.
  • اعضای خانواده و بستگان شما نیز از این طریق می توانند به استرالیا مهاجرت کنند.
  • برای اقامت دائم استرالیا و شهروندی استرالیا اقدام نمایید.
  • امکان سفر به تمامی نقاط استرالیا و سایر کشورها را دارید.

اما به برخی از امکانات رفاهی مانند خدمات درمانی دولتی و عمومی دسترسی نخواهید داشت زیرا ویزای شما موقت است اما بیمه سلامت خصوصی را می توانید دریافت کنید. البته شما در نهایت می توانید برای اقامت دائم استرالیا اقدام نمایید و بعد از 4 سال به تمامی امکانات عمومی و رفاهی این کشور دسترسی خواهید داشت.

از چه طریق می توان برای ویزای 163 استرالیا اقدام کرد؟

شما در زمان اقدام برای این ویزا، خارج از استرالیا هستید اما یک استثنا نیز وجود دارد. اگر شما از طریق ویزای دانشجویی به استرالیا مهاجرت کرده باشید و سپس بخواهید که برای ویزای دیگری در زمینه ویزاهای تجاری استرالیا مانند ویزای 163 استرالیا اقدام نمایید، در این صورت از استرالیا برای این ویزا اقدام خواهید کرد.

در زمان اقدام برای ویزای 163 استرالیا به شما چک لیست کاملی از مدارک مورد نیاز داده خواهد شد که می توانید با راهنمایی وکلای مهاجرت آنها را تهیه نمایید. سپس، اپلیکیشن فی پرداخت خواهید کرد و مدارک خود را از طریق پست به دفتر رسمی Adelaide در جنوب استرالیا و به بخش Adelaide Business Skills Processing Centre ارسال می نمایید. مدارک باید به آدرس صحیح ارسال شوند زیرا اگر به دفتر دیگری ارسال شوند، پرونده شما مورد بررسی قرار نخواهد گرفت. همچنین اگر قبل از ارسال مدارک، اپلیکیشن فی پرداخت نکرده باشید درخواست شما بررسی نمی شود.

هزینه دریافت ویزای 163 استرالیا چقدر است؟

در زمان اقدام برای این ویزا و ارسال مدارک باید اپلیکیشن فی به ازای هر فرد پرداخت شود. طبق اعلام ادراه مهاجرت استرالیا، هزینه اپلیکیشن فی برای ویزای 163 به شرح زیر است:

افراد بالای 18 سال 2 هزار و 340 دلار استرالیا

افراد زیر 18 سال هزار و 170 دلار استرالیا

در صورتی که اعضای خانواده که بالای 18 سال هستند نتوانند مدرک زبان انگلیسی ارائه دهند باید به جای آن هزینه قسط دوم second instalment را پرداخت نمایند. همچنین باید هزینه های مربوط به تهیه سایر مدارک مانند انجام چکاپ ها و معاینات پزشکی، نامه عدم سوءپیشینه و غیره را نیز در این فرایند نظر داشته باشید.

جمع بندی و نکات مهم

ویزای 163 استرالیا که یک ویزای موقت است و در مجموعه ویزاهای برنامه مهارت های تجاری استرالیا قرار دارد برای افرادی صادر می شود که یک کسب و کار موفق و سودآور دارند و از طریق آن توانسته اند دارایی قابل توجهی را بدست آورند. این افراد سابقه فعالیت های مدیریتی در سطح مدیران ارشد را دارند و تعهد خواهند داد که بعد از ورود به استرالیا تجارت و کسب و کار خود را در این کشور راه اندازی کنند و از این طریق برای اقتصاد استرالیا سودمند و مفید باشند. تفاوت ویزای 163 استرالیا با ویزای 160 استرالیا که آن هم برای صاحبان مشاغل و کسب و کار است (زیرا هر دو Business Owner visa هستند) در این است که برای ویزای 163 باید یک مقام منطقه ای در یک منطقه یا ایالت استرالیا اسپانسر شما شود. ویزای 163 برای افراد زیر 55 سال صادر می شود و به مدرک زبان انگلیسی نیاز خواهد بود. یکی از مزایای ویزای 163 این است که در نهایت می تواند باعث اقامت دائم شما و خانواده در استرالیا شود. نکته قابل توجه این است که برنامه مهارت های تجاری استرالیا که ویزای 160 تا 165 را شامل می شود، بسته شده و این ویزا فقط برای اعضای خانواده دارندگان آن صادر می شود. بجای برنامه مهارت های تجاری، انواع ویزای کارآفرینی و سرمایه گذاری استرالیا معرفی شده است.

در پایان

برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید همه روزه از ساعات 9 الی 17 با موسسه حقوقی آوات تماس گرفته و با وکلای مجرب ما مشاوره شوید. همچنین می توانید فرم ارزیابی مهاجرتی ما را پر کنید و از طریق آن مشاوران ما تمام شرایط شما را بررسی کرده و با شما تماس می گیرند و راه کارهای لازم را به شما عزیزان بیان می کنند.

به این نوشته امتیاز بدهید post

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *