اسلوونی

راه های اخذ اقامت اسلوونی

راه های اخذ اقامت کشور اسلوونی

کشور اسلوونی که در قلب اروپا واقع شده، یکی از ثروتمند ترین کشورهای بلوک کمونیستی سابق است. همین مسئله آن را به یک آهنربای جذب سرمایه تبدیل کرده. اکثر مردم جهان علاوه بر اقتصاد و بازار کار خوب، این کشور را به خاطر چشمه های آب گرمش می شناسند. آب و هوای معتدل، طبیعت بی نظیر، امکانات رفاهی خوب، سیستم آموزشی با کیفیت و… باعث شده تا مهاجران بسیاری اسلوونی را به عنوان کشور مقصد خود انتخاب کنند. اگر شما هم قصد دارید اسلوونی را به عنوان محل زندگی، کار، تحصیل و… انتخاب کنید، بهتر است بدانید به این منظور موظف به اخذ یکی از مجوز های اقامتی این کشور هستید. پس در ادامه این مقاله همراه ما باشید تا هر آنچه باید در مورد راه های اخذ اقامت کشور اسلوونی بدانید را با شما به اشتراک بگذاریم.

درباره اقامت اسلوونی

به طور کلی افرادی که قصد دارند به طور کلی به کشور اسلوونی نقل مکان کنند، باید مجوز اقامت این کشور را دریافت نمایند. شرایط و راه های اخذ اقامت کشور اسلوونی با توجه به اینکه فرد متقاضی تبعه چه کشوری است، متفاوت خواهد بود. به عبارتی برای اتباع کشور های عضو اتحادیه اروپا و منطقه اقتصادی اروپا با اتباع کشور های غیر اروپایی، شرایط و راه های متفاوتی در خصوص اخذ اقامت این کشور وجود دارد.

از آنجایی که این مقاله آوات برای متقاضیان ایرانی نوشته شده است، ما در ادامه با توجه به شرایط و قوانین مربوط به اتباع کشور های غیر اروپایی، شرایط و راه های اخذ اقامت کشور اسلوونی را با شما در میان می گذاریم.

اقامت اسلوونی برای اتباع کشور های غیر اروپایی

اتباع کشور های غیر اروپایی، به ویژه کشور های ثالث که قصد دارند به جمهوری اسلوونی وارد شوند و در این کشور با اهدافی نظیر گردشگری، تجارت، کار، تحصیل، اتحاد مجدد خانواده و… اقامت داشته باشند، باید برای ورود به اسلوونی ویزا و برای اقامت در این کشور مجوز اقامتی دریافت کنند.

اخذ اقامت اسلوونی برای اتباع کشور های غیر اروپایی، مزایای بسیاری برای آن ها دارد. برخی از مهم ترین مزایای اخذ اقامت اسلوونی برای اتباع غیر اروپایی، به شرح زیر هستند:

  • آوردن فرزندان خردسال و والدین بالای 65 سال به اسلوونی
  • کسب فرصت زندگی در اروپا و استفاده از فرصت های موجود در کشور های اروپایی
  • امکان ترخیص کالا از گمرک با قیمت پایین
  • دریافت اقامت دائم اسلوونی پس از 5 سال زندگی در این کشور
  • اخذ اقامت این کشور بدون نیاز به تسلط به زبان اسلوونیایی
  • و…

نکته ای که باید قبل از هر اقدامی بدانید

متقاضیان اتباع کشور های غیر اروپایی برای ورود به اسلوونی باید ویزا دریافت کنند. به طور کلی کشور اسلوونی دو نوع ویزا ارائه می دهد: ویزای کوتاه مدت یا ویزای نوع C و ویزای بلند مدت یا ویزای نوع D. هر یک از این ویزا ها خود به انواع گوناگونی تقسیم می شوند. در واقع دولت اسلوونی با توجه به اهدافی که متقاضیان از ورود به اسلوونی دارند آن ها را به انواع مختلفی دسته بندی کرده است.

با تمامی این ها، افرادی که قصد مهاجرت به اسلوونی را دارند، باید دقت داشته باشند که با اخذ ویزای نوع D این کشور می توانند مجوز اقامت این کشور را اخذ کنند.

ویزاهای طولانی مدت یا نوع D، کشور اسلوونی، یک سند مسافرتی معتبر است که امکان ورود به خاک کشور اسلوونی را می دهد و شما به واسطه داشتن آن می توانید مجوز اقامت موقت این کشور را دریافت نمایید.

انواع اقامت این کشور

همانطور که گفتیم، متقاضیان با اهداف گوناگونی وارد کشور اسلوونی می شوند. دولت اسلوونی با توجه به این اهداف، مجوز های اقامتی گوناگونی را به متقاضیان ارائه می دهد. در واقع ما در این بخش قصد داریم شما را با راه های اخذ اقامت کشور اسلوونی و شرایط هر یک برای اتباع غیر اروپایی، آشنا کنیم.

اگر می خواهید اهدافی که به واسطه آن ها مجوز اقامت این کشور به متقاضیان اعطا می گردد را بدانید، پیشنهاد می کنیم مقاله ای با عنوان راه های مهاجرت به کشورر اسلوونی را که مدتی پیش، در سایت آوات منتشر شده است، مطالعه نمایید.

به طور کلی تمامی مجوز های اقامتی این کشور را می توانیم به دو نوع موقت و دائم، دسته بندی نماییم.

مجوز اقامت موقت اسلوونی

افرادی که می خواهند برای اولین بار بیش از 90 روز در اسلوونی اقامت داشته باشند، در صورتی که دلایل قانع کننده ای برای اقامت در این کشور داشته باشند، می توانند مجوز های موقت اقامت در این کشور را اخذ فرمایند.

در حال حاضر مجوز های اقامت موقت کشور اسلوونی، با اعتباری 1 ساله، صادر می شوند.

مجوز اقامت دائم اسلوونی

متقاضیانی که در یک یک بازه زمانی به میزان حداقل تعیین شده در اسلوونی به طور مستمر و قانونی زندگی کرده باشند، می توانند اقامت دائم این کشور را اخذ کنند.

اخذ مجوز اقامت دائم این کشور به دارنده آن اجازه می دهد بدون محدودیت در اسلوونی اقامت داشته باشد.

نکته قابل توجهی که اخذ اقامت دائم این کشور را در مقایسه با سایر کشور های جهان، آسان تر کرده است، این است که برای اخذ مجوز اقامت دائم این کشور نیازی به ارائه دلیلی قانع کننده برای داشتن اقامت نا محدود در این کشور نیست.

مدارک لازم برای اخذ مجوز های اقامت کشور اسلوونی

اتباع کشور های غیر اروپایی، باید مدارک ذیل را ارائه دهند تا بتوانند هر یک از مجوز های اقامتی این کشور را دریافت کنند. ما در این بخش مهم ترین این مدارک را برای شما لیست کرده ایم که به صورت زیر می باشند:

  • پاسپورت معتبر با اعتباری حداقل سه ماهه
  • ویزای کشور اسلوونی
  • مدارک مربوط به تکمن مالی به منظور اثبات توانایی پرداخت هزینه های زندگی در اسلوونی
  • گواهی سلامت
  • گواهی پلیس
  • ارائه اطلاعات بیومتریک نظیر اثر انگشت
  • فرم درخواست مربوطه
  • فیش واریز پرداخت هزینه مربوط به اخذ مجوز مورد نظر
  • بیمه درمانی
  • و…

هزینه اخذ مجوز های اقامت این کشور

به منظور اخذ اقامت این کشور، شما باید هزینه مجزایی بابت فرم درخواست، رسیدگی به درخواست، کارت اقامت و… بپردازید. ما در این بخش برای شما لیستی از هزینه هایی که بابت اخذ اقامت این کشور باید بپردازید، گردآوری کرده ایم.

  • هزینه ثبت درخواست و تکمیل فرم مربوطه در اسلوونی: 4.50 یورو
  • هزینه ثبت درخواست و تکمیل فرم مربوطه در خارج از اسلوونی: 13.00 یورو
  • هزینه صدور مجوز واحد تکمیل شده در اسلوونی: 70.00 یورو
  • هزینه صدور مجوز اقامت موقت تکمیل شده در اسلوونی: 50.00 یورو
  • هزینه صدور مجوز اقامت موقت تکمیل شده در خارج از اسلوونی: 102.00 یورو
  • هزینه صدور مجوز اقامت دائم: 90.60 یورو
  • هزینه اخذ کارت اقامت: 12.00 یورو

نکته مهمی که باید در خصوص مجوز های اقامتی این کشور بدانید

فردی که ویزا یا مجوز اقامت کشور اسلوونی را دریافت کرده باشد، ظرف 8 روز پس از ورود به خاک این کشور، باید محل اقامت خود را ثبت کند. در واقع فرد متقاضی در طی این بازه زمانی باید به واحد اداره مهاجرتی نزدیک محل اقامتش، مراجعه کند و با اراده مدارکی نظیر اجاره نامه و… محل اقامت خود را ثبت فرماید.

نکته ای که در این خصوص وجود دارد که انواع محل اقامت در کشور اسلوونی برای مهاجران به دو نوع اقامتگاه موقت و اقامتگاه دائم تقسیم می شود. برای افرادی که مجوز اقامت موقت این کشور را دریافت می کنند، نیازی به داشتن اقامتگاه دائم در اسلوونی نیست، اما افرادی که خواستار اخذ اقامت دائم این کشور هستند باید از محل اقامت دائم در این کشور برخوردار باشند. البته طبق شرایطی، این افراد با داشتن اقامتگاه موقت نیز می توانند اقامت دائم کشور اسلوونی را دریافت کنند.

اخذ تابعیت اسلوونی

با دریافت مجوز اقامت دائم کشور اسلوونی، پس از چند سال طبق شرایط خاصی می توانید تابعیت این کشور را به دست آورید. در واقع متقاضیانی که…

  • حداقل یکی از والدین شان شهروند کشور اسلوونی باشد یا
  • از بدو تولد، بدون تابعیت باشند یا
  • مدت مشخصی را با مجوز اقامت دائم در این اسلوونی اقامت داشته باشند.

در پایان

برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید همه روزه از ساعات 9 الی 17 با موسسه حقوقی آوات تماس گرفته و با وکلای مجرب ما مشاوره شوید. همچنین می توانید فرم ارزیابی مهاجرتی ما را پر کنید و از طریق آن مشاوران ما تمام شرایط شما را بررسی کرده و با شما تماس می گیرند و راه کارهای لازم را به شما عزیزان بیان می کنند.

 

سوالات متدال

1. آیا امکان اعتراض یا درخواست تجدید نظر در خصوص نتیجه اعلام شده برای درخواست اقامت این کشور وجود دارد؟

  • بله متقاضیان امکان ثبت درخواست تجدید نظر یا اعتراض را دارند. البته این کار باید به صورت مکتوب و به زبان اسلوونیایی، انجام شود. طبق قوانین فرد متقاضی می تواند ظرف 8 روز درخواست تجدید نظر خود را مطرح کند. در نظر داشته باشید که ثبت این درخواست برای متقاضیان چیزی حدود 153 یورو خواهد بود.

2. برای اخذ مجوز اقامت کشور اسلوونی، بیمه درمانی با چه میزان پوششی نیاز است؟

  • متقاضی برای اخذ مجوز های اقامتی این کشور باید بیمه درمانی با حداقل حق بیمه و پوشش 30 هزار یورویی باشد. توجه داشته باشید که این بیمه باید در تمامی کشور های عضو منطقه شنگن مورد قبول باشد.

3. پروسه رسیدگی به اخذ مجوز اقامت این کشور، چقدر زمان می برد؟

  • تجربه نشان داده است، این پروسه حداقل 15 روز تقویمی و حداکثر 6 ماه، زمان می برد.

می توانید در انتهاب مقاله (از طریق بخش ارسال دیدگاه) سوالاتتان را با کارشناسان آوات مطرح کنید و در کوتاه ترین زمان ممکن پاسخ خود را دریافت کنید. ما از پاسخگویی به شما و رفع ابهاماتتان خوشحال می شویم.

به این نوشته امتیاز بدهید post

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *